Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Mituri si adevaruri legate de productivitate - Multitaskingul: o solutie simpla pentru cei care doresc o munca mai dificila
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
 

Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale. Atunci cand cautam in magazinele de aplicatii pentru smartphone-ul sau computerul nostru, cu siguranta gasim zeci sau sute de aplicatii care se mandresc cu faptul ca ne sporesc sau sustin abilitatile de multitasking. Exista chiar exemple concrete de companii care cer din partea angajatilor ceea ce ele numesc "abilitati de multitasking". Deci, multitaskingul pare sa fie ceva bun. Corect? Cine nu si-ar dori sa fie la fel de productiv ca Napoleon Bonaparte?

Daca inclinati sa raspundeti afirmativ la prima intrebare de mai sus si in mod evident credeti ca titlul articolului contine o greseala de redactare (termenul dificila trebuind inlocuit cu usoara), permiteti-ne sa va prezentam o serie de argumente care s-ar putea sa va infirme credintele anterioare legate de multitasking. Citeste continuarea aici.

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate