Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-11-27
Daca esti CEO, antreprenor sau lucrezi in HR, poate ca pachetele de beneficii si bonusuri pentru angajati sunt printre ultimele lucruri pe care te gandesti sa le imbunatatesti in aceasta perioada. Insa, tine cont de faptul ca modul in care gestionezi acest aspect face diferenta intre o echipa de angajati motivati si productivi si una lipsita de initiativa, care nu mai simte satisfactie profesionala.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-11-27
Anul 2020 a demonstrat ca organizatiile au capacitati nebanuite de adaptare, iar munca de la distanta poate fi organizata si gestionata eficient atunci cand angajatorii si angajatii au incredere in platformele digitale de management al resurselor umane, care integreaza solutii software ce inlesnesc si optimizeaza procese complexe de HR.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2020-11-27
​Pentru cei care stiu ca nu e simplu sa-ti alegi sau sa iti schimbi parcursul profesional, echipa BIA HR a pregatit doua recomandari utile. "A job to Love" si "Business Model You" sunt carti ce pot fi instrumente valoroase in procesul de explorarea a intereselor, dorintelor si motivatiilor noastre atunci cand ne planificam cariera sau noi directii profesionale. 
Pus la dispozitie de certSIGN, 2020-11-27
Paperless flowSIGN sau Cum sa scapi de "print si semnat in 2 exemplare" pentru toate documentele de resurse umane.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-11-27
Cand e momentul sa faci o schimbare de cariera? Cristina Matei (Leadership Adviser al Amrop Romania) a scris prima data despre cum identifici semnalele schimbarii. Acum, noul articol este despre capacitatea de a discerne intre ce simtim si ce ne dorim de fapt de la o schimbare in cariera.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-11-27
Lucratul in afara cadrului organizat al biroului vine la pachet cu o serie de provocari. Daca angajatii resimt tot mai intens absenta colegilor, angajatorii au pe cap o lista intreaga de intrebari, iar monitorizarea corecta a muncii angajatilor si reflectarea ei conform reglementarilor legale a urcat tot mai sus in prioritati. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2020-11-27
Pentru ca actuala pandemie a modificat radical obiceiurile si modul de lucru al companiilor si al angajatilor in aceeasi masura, fiecare dintre noi si-a pus cel putin o data intrebarea daca in noul context vom mai beneficia de masina de serviciu, de tichetele de masa sau de orice alt beneficiu cu care ne-am obisnuit. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2020-11-27
Odata cu declansarea pandemiei, autoritatile au emis o serie de ordonante de urgenta prin care sa incurajeze dar si sa acorde flexibilitate angajatorilor in a implementa regimul de telemunca, bineinteles acolo unde domeniul de activitate o permite. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-11-27
Dupa cum probabil stii deja, sanatatea dentara se afla in stransa legatura cu sanatatea generala. Problemele dentare nu au efect doar asupra dintilor. De cele mai multe ori pot afecta atat sanatatea fizica cat si cea psihica, putand avea efecte asupra alimentatiei si increderii in sine. 
Pus la dispozitie de Dale Carnegie Romania, 2020-11-27
Cu totii am facut parte din schimbarea brusca catre munca la distanta si ne-am confruntat deja cu multe dintre noile complexitati atat in comunicare, cat si in colaborare, aduse de schimbarile uriase si cerintele majoritatii companiilor din toate pietele de business. Noi insine am suferit schimbari drastice ale modelul nostru de lucru (anterior sigur) si, prin urmare, intelegem pe deplin impactul acestor schimbari asupra structurii organizatiilor din intreaga tara si a experientelor de zi cu zi ale angajatilor lor. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2020-11-27
Conform BenefitOnline.ro, peste 5% din forta totala de lucru din mediul privat din Romania primeste beneficii in sistem flexibil. Bugetul mediu lunar pentru beneficii oferit de companiile angajatoare a fost anul trecut de 390 de lei/angajat, mai mult decat dublu fata de anul 2014, cand a fost infiintata platforma ce numara in prezent peste 205.000 de abonati. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-12-02
Atunci cand sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor manifesta anumite tendinte contra-productive sau factori de risc. Comportamentele disfunctionale sunt acele tipare comportamentale obisnuite care ne pot afecta eficienta personala. Operand de obicei sub nivelul de constientizare sunt usor de ignorat, insa utilizate in exces, impiedica performanta. 
Learning Architect lanseaza „The Omnilearning Experience”, o noua categorie multichannel si personalizata de programe de invatare pentru companii
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2020-09-30
„The OmniLearning Experience” este, de faptmodul in care invata oamenii in mod natural in 2020 iar acum poate deveni modul in care invata organizatiile. Learning Architect a creat, pe baza acestui insight, o categorie inovativa de programe de invatare multichannel:
  • sesiuni live (traininguri interactive virtuale sau fata in fata),
  • aplicatia mobila LearnON (100% personalizata la stiluri de invatare si interese proprii)
  • si cursuri video asincronice (know-how foarte concis si inspirational de la traineri experti).


Sesiunile Live – la momentul actual virtuale (prin intermediul unor diverse platforme si aplicatii usor accesibile), in viitor hibride (si fata in fata) – sunt traininguri in zona soft skills si leadership practice, experientiale, cu design engaging, prin care trainerii experimentati din Learning Architect garanteaza ca toti cursantii vor participa activ la experienta de invatare.

Aplicatia mobila LearnOn este personalizata 100% pe stilul de invatare propriu (stilurile on-the-job, social sau teoretic) si interesele de dezvoltare personale si organizationale, este intuitiva pentru utilizator si face posibila invatarea „on the go”, de oriunde, oricand ai cateva minute pentru invatare. Pe langa personalizare si microlearning, aplicatia iti permite accesul la o comunitate de invatare alaturi de colegii de curs si de trainerii Learning Architect, disponibili oricand pentru sfaturi practice. Chestionare, micro-resurse de invatare personalizate, misiuni practice, recomandari, forum in comunitate, notificari despre activitate – un meniu de instrumente care transforma invatarea individuala intr-o experienta captivanta.

Video-urile asincronice reprezinta know-how ce nu poate fi gasit prin cautari pe internet, concepte complexe transformate in continut usor digerabil, instrumente, dar si exercitii de auto-reflectie care indeamna la actiune, sub forma unor serii de video-uri de 2-7 minute. Pentru ca timpul este limitat, aceste pastile de invatare video cu trainerii Learning Architect sunt practice, concise si inspirationale.

The OmniLearning Experience este raspunsul Learning Architect la o varietate de provocari ale companiilor, printre care: cum tinem cont de stilurile de invatare personale, dar si de viziunea companiei pentru un program de grup, cum poti crea engagement in learning and development, cum poti incuraja oamenii sa aplice practic conceptele nou invatate, cum impacam invatarea cu presiunea timpului scurt.

„Este in engleza o expresie, <> - o intuitie care se cristalizeaza in timp, uneori in foarte mult timp, ceva puternic, dar vag la inceput, care are nevoie de timp ca sa devina o idee clara, actionabila. The OmniLearning Experience este acest <> al nostru, s-a cristalizat in ultimii sase ani iar pandemia pentru noi a fost un catalizator, ne-a ajutat acceleram procesul intern de inovatie. Pe 1 octombrie lansam catre 100 oameni de HR o categorie noua de programe de invatare” – Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect.

Printre tematicile de training in zona de soft skills si leadership, pe care Learning Architect le-a abordat in ultima perioada se regasesc: Construirea increderii la distanta, Nevoile umane in mediul virtual, Strategii pentru leadership la distanta, Leadership cu 4 tipuri de mindset, Auto-disciplina pentru productivitate, Conversatii eficiente 1 la 1, Comunicare inteligenta emotional, Mindset Accelerator, Prezentari eficiente la distanta, Innovation Accelerator, Neurostiinta pentru eficienta si echilibru, dar si multe altele. De acum inainte, ele vor fi livrate prin the OmniLearning Experience, aceasta experienta de invatare captivanta in multichannel.

Learning Architect este o companie de training aflata in top 3 in clasamentul celor mai bune companii de training din România, conform feedbackului furnizat de aproximativ 600 de profesionisti din domeniul resurselor umane (L&D Industry Survey 2019, Learning Network).
 
Informatii suplimentare se pot obtine de la Gabriela Rosu, Customer Success Manager Learning Architect, gabriela.rosu@learning-architect.ro, www.learning-architect.ro
 

Vezi toate articolele scrise de Learning Architect

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate