Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-03-26
Ca lider de business, iei sute de hotarari in fiecare an, insa doar cateva sunt esentiale pentru profitabilitatea afacerii tale. Uneori, o singura decizie poate impacta compania cat sa faca diferenta intre reusita si esec. Tu ai luat cea mai importanta hotarare din acest an? 
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-03-29
Atragerea de angajati noi, potriviti cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, este o provocare din ce in ce mai importanta pentru HR Manageri. Daca vorbim de atragerea generatiilor tinere lucrurile se complica si mai mult. Cum faci sa ii convingi ca a lucra in compania ta este o experienta care merita incercata? Citeste continuarea acestui articol pentru a afla cum a folosit Banca Transilvania conceptul de gamificare intr-o activare Disruptive HR cu accent pe employer branding awareness.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-04-04
Pe parcursul intregii vieti facem parte din diverse echipe: familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de serviciu. In cadrul acestor echipe ne formam permanent in baza talentelor personale, a influentei si relationarii cu ceilalti, a deciziilor pe care le luam, experimentand medii ale caror provocari ne ajuta sa fim mai mult sau mai putin din ceea ce suntem cu adevarat. Astfel in timp, mai devreme sau mai tarziu rezultatele noastre, satisfactia personala, confirma sau nu daca talentele noastre s-au transformat in adevarate atuuri personale in cadrul oricareia dintre aceste echipe.
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Sarbatori mai fericite pentru angajati cu Pachetul de Craciun de la Edenred
Pus la dispozitie de Edenred, 2018-11-12
Deseori auzim sloganul „pentru o viata sanatoasa, evitati excesul de sare, zahar si grasimi”. Dar chiar facem asta? Ne asiguram ca ii oferim organismului mese copiase, dar mai ales sanatoase? Sarbatorile vin si e momentul sa ne gandim la acest aspect pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi, cei dragi, dar si echipa de la birou.

Edenred cunoaste obiceiurile de consum ale salariatilor din Romania si, pentru a facilita o alimentatie echilibrata si sanatoasa inainte de sarbatori, dar si dupa acestea, s-a transformat in ajutorul lui Mos Craciun. Solutia oferita angajatorilor se numeste: Pachetul de Craciun.

Orice angajator poate pune „fericit” langa Craciun pentru angajati solicitand pachetul format din Tichete Cadou si Tichete de masa pe suport card sau hartie, in valoare de 15.18 lei pentru fiecare zi lucrata. Astfel, poate darui echipei zambete de sarbatori si, in acelasi timp, va fi inscris in concursul din care poate castiga unul din cele 4 premii: tot ce este nevoie pentru organizarea unei petrecere pentru echipa!

Pachetul de Craciun inseamna bucurie pentru angajati si avantaje pentru firma. Spre exemplu, Tichetele Cadou sunt 100% scutite de taxele sociale (in limita a 150 lei/angajat sau copil minor), nu sunt impozitate la nivelul angajatilor, sunt deductibile in limita a 5% din fondul anual de salarii. In acelasi timp, Tichetele de masa sunt 100% deductibile si scutite de taxe sociale si aduc economii de 37%, in comparatie cu oferirea unui bonus asemanator in numerar. La toate aceste avantaje se adauga oferirea de oportunitati pentru o alimentatie sanatoasa care va imbunatati viata angajatilor si ii va motiva pe termen lung.

In plus, daca angajatii primesc deja Tichete de masa mai trebuie solicitate doar Tichetele cadou in perioada campaniei pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiu.

Edenred este lider national si mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti, cu un volum de business de peste 26 miliarde euro generat in 2017, din care 78% prin solutii digitale. Fie ca sunt derulate prin aplicatii mobile, platforme online, carduri sau tichete, toate aceste solutii inseamna putere de cumparare crescuta pentru angajati, costuri optimizate pentru companii si venituri mai mari pentru comerciantii parteneri. In Romania, peste 35 000 de companii isi motiveaza si recompenseaza peste 1,5 milioane de salariati cu solutiile Edenred.


Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate