Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Sarbatori mai fericite pentru angajati cu Pachetul de Craciun de la Edenred
Pus la dispozitie de Edenred, 2018-11-12
Deseori auzim sloganul „pentru o viata sanatoasa, evitati excesul de sare, zahar si grasimi”. Dar chiar facem asta? Ne asiguram ca ii oferim organismului mese copiase, dar mai ales sanatoase? Sarbatorile vin si e momentul sa ne gandim la acest aspect pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi, cei dragi, dar si echipa de la birou.

Edenred cunoaste obiceiurile de consum ale salariatilor din Romania si, pentru a facilita o alimentatie echilibrata si sanatoasa inainte de sarbatori, dar si dupa acestea, s-a transformat in ajutorul lui Mos Craciun. Solutia oferita angajatorilor se numeste: Pachetul de Craciun.

Orice angajator poate pune „fericit” langa Craciun pentru angajati solicitand pachetul format din Tichete Cadou si Tichete de masa pe suport card sau hartie, in valoare de 15.18 lei pentru fiecare zi lucrata. Astfel, poate darui echipei zambete de sarbatori si, in acelasi timp, va fi inscris in concursul din care poate castiga unul din cele 4 premii: tot ce este nevoie pentru organizarea unei petrecere pentru echipa!

Pachetul de Craciun inseamna bucurie pentru angajati si avantaje pentru firma. Spre exemplu, Tichetele Cadou sunt 100% scutite de taxele sociale (in limita a 150 lei/angajat sau copil minor), nu sunt impozitate la nivelul angajatilor, sunt deductibile in limita a 5% din fondul anual de salarii. In acelasi timp, Tichetele de masa sunt 100% deductibile si scutite de taxe sociale si aduc economii de 37%, in comparatie cu oferirea unui bonus asemanator in numerar. La toate aceste avantaje se adauga oferirea de oportunitati pentru o alimentatie sanatoasa care va imbunatati viata angajatilor si ii va motiva pe termen lung.

In plus, daca angajatii primesc deja Tichete de masa mai trebuie solicitate doar Tichetele cadou in perioada campaniei pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiu.

Edenred este lider national si mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti, cu un volum de business de peste 26 miliarde euro generat in 2017, din care 78% prin solutii digitale. Fie ca sunt derulate prin aplicatii mobile, platforme online, carduri sau tichete, toate aceste solutii inseamna putere de cumparare crescuta pentru angajati, costuri optimizate pentru companii si venituri mai mari pentru comerciantii parteneri. In Romania, peste 35 000 de companii isi motiveaza si recompenseaza peste 1,5 milioane de salariati cu solutiile Edenred.


Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate