Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Sarbatori mai fericite pentru angajati cu Pachetul de Craciun de la Edenred
Pus la dispozitie de Edenred, 2018-11-12
Deseori auzim sloganul „pentru o viata sanatoasa, evitati excesul de sare, zahar si grasimi”. Dar chiar facem asta? Ne asiguram ca ii oferim organismului mese copiase, dar mai ales sanatoase? Sarbatorile vin si e momentul sa ne gandim la acest aspect pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi, cei dragi, dar si echipa de la birou.

Edenred cunoaste obiceiurile de consum ale salariatilor din Romania si, pentru a facilita o alimentatie echilibrata si sanatoasa inainte de sarbatori, dar si dupa acestea, s-a transformat in ajutorul lui Mos Craciun. Solutia oferita angajatorilor se numeste: Pachetul de Craciun.

Orice angajator poate pune „fericit” langa Craciun pentru angajati solicitand pachetul format din Tichete Cadou si Tichete de masa pe suport card sau hartie, in valoare de 15.18 lei pentru fiecare zi lucrata. Astfel, poate darui echipei zambete de sarbatori si, in acelasi timp, va fi inscris in concursul din care poate castiga unul din cele 4 premii: tot ce este nevoie pentru organizarea unei petrecere pentru echipa!

Pachetul de Craciun inseamna bucurie pentru angajati si avantaje pentru firma. Spre exemplu, Tichetele Cadou sunt 100% scutite de taxele sociale (in limita a 150 lei/angajat sau copil minor), nu sunt impozitate la nivelul angajatilor, sunt deductibile in limita a 5% din fondul anual de salarii. In acelasi timp, Tichetele de masa sunt 100% deductibile si scutite de taxe sociale si aduc economii de 37%, in comparatie cu oferirea unui bonus asemanator in numerar. La toate aceste avantaje se adauga oferirea de oportunitati pentru o alimentatie sanatoasa care va imbunatati viata angajatilor si ii va motiva pe termen lung.

In plus, daca angajatii primesc deja Tichete de masa mai trebuie solicitate doar Tichetele cadou in perioada campaniei pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiu.

Edenred este lider national si mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti, cu un volum de business de peste 26 miliarde euro generat in 2017, din care 78% prin solutii digitale. Fie ca sunt derulate prin aplicatii mobile, platforme online, carduri sau tichete, toate aceste solutii inseamna putere de cumparare crescuta pentru angajati, costuri optimizate pentru companii si venituri mai mari pentru comerciantii parteneri. In Romania, peste 35 000 de companii isi motiveaza si recompenseaza peste 1,5 milioane de salariati cu solutiile Edenred.


Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate