Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Talentspotting, 2020-01-06
Talentspotting lanseaza a doua editie a survey-ului KPI Survey | Measure your recruitment success prin care masuram peste 7 KPI (Cost of Hire, Time To Hire, Quality of Hire, Offer Acceptance Rate, Hire Conversion, Hire To Goal, Attrition, etc) din recrutare si alte 10 variabile care definesc procesul de recrutare. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-01-07
Ioana este omul potrivit la locul potrivit. Simti asta de la prima interactiune cu ea. Nu ai nevoie de prea multe dovezi ca sa intelegi ca ai ajuns pe maini bune. Este mereu pregatita sa ofere ajutor, este eficienta atat cu timpul ei, cat si cu timpul celor din jur, ofera solutii, este deschisa la sugestii si este un om de echipa indispensabil. Si face toate astea avand mereu o atitudine pozitiva.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-01-07
Domeniul resurselor umane a devenit extrem de provocator, mai ales de cand specialistii HR au inteles ca trebuie sa se concentreze mai mult pe oameni si sa invete odata cu ei cum sa imbunatateasca productivitatea muncii (fara sa afecteze placerea de a lucra) si cum sa contribuie la dezvoltarea unor organizatii puternice. Pentru a fi in pas cu tendintele, HR-ii trebuie sa fie mereu curiosi si deschisi sa invete lucruri noi, iar cartile sunt cea mai buna sursa de inspiratie.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-01-07
Avem cu totii dorinte, scopuri, obiective… astfel ca, de sarbatori, in (unele dintre) case s-au pregatit nu doar brazi de Craciun si cozonaci, ci si rezolutii pentru noul an. Daca brazii si cozonocii provoaca sigur un entuziasm nestavilit, oare ce sentimente genereaza, de fapt, aceste obiective setate la inceput de an?! 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-01-07
Gig economy, egalitatea de sanse si globalizarea, inteligenta artificiala care se reflecta in viata de zi cu zi si automatizarea cu efecte directe asupra pietei muncii, toate tendintele HR global au ecou si in Romania. Si, mai mult ca oricand, in contextul depopularii cauzate de migratia fortei de munca, 2020 este anul imigrantilor. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-01-08
Oferirea unui abonament medical angajatilor tinde sa devina un beneficiu standard, ce dovedeste in primul rand grija angajatorilor pentru sanatatea acestora, dorinta de a le facilita accesul la clinici dotate modern, cu o abordare mai prietenoasa, posibilitatea beneficierii de unele analize si consultatii gratuite, precum si de reduceri la diverse proceduri. Un angajat sanatos este un angajat mai productiv la locul de munca, acesta fiind beneficiul final al angajatorului.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2020-01-08
Tot mai multi dintre noi incep sa priveasca diferit ce fac zi de zi la locul de munca. Am devenit mai atenti la noi insine. Privim dincolo de recompensele financiare si facem pasi pentru a ne imbunatati starea mintala. In acelasi timp si companiile realizeaza ca lucrurile nu mai pot functiona ca inainte. 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-01-09
Stiai ca Medicover este singurul furnizor cu dubla calitate – atat de asigurator, cat si de furnizor de servicii medicale – ce ofera companiilor din Romania beneficii medicale pentru angajati, fie sub forma de asigurare sau abonament de sanatate?
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-01-09
Sa sarim direct in noul an cu cea mai mare intrebare – exista o solutie care sa ajute la gasirea, angajarea si pastrarea celor mai bune talente? Noi credem ca exista si este deja disponibila! 
Pus la dispozitie de Loredana Voiculescu, 2020-01-11
Cat dureaza, motivele pentru care multe persone nu o respecta si ce beneficii are. Afla cum poti reimprospata creativitatea echipei tale, creste eficienta si capacitatea de concentrare la birou.
Transforma sedinta de strategie intr-o experienta #futureproof
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-11-26
Cine spune ca o sedinta a Consiliului de Administratie sau a departamentului de HR trebuie sa se desfasoare neaparat in incinta companiei? Inovatia necesita iesire din conventional si expunerea la cat mai multe situatii posibile care ar putea aparea in mediul real de business. Ia-ti 5 minute sa vezi cum poti transforma urmatoarea sedinta de strategie din compania ta.

Disruptive strategy meeting
Imagineaza-ti cum ar fi ca sedinta sa aiba loc intr-un spatiu experiential unde membri boardului sau ai departamentului de HR pot explora tehnologii imersive in timp ce pun cap la cap idei noi pentru viitorul companiei. Dintr-o data dispare presiunea unei zile lungi si apasatoare deoarece componenta experientiala are doua functii importante: de relaxare si de generare de idei creative.

Spatiul care face diferenta
Marcom Hub este un astfel de spatiu. Un concept space care vizeaza in mod special evenimentele cu accent pe experienta, hub-ul ofera acces la mai multe tipuri de tehnologii care pot fi folosite in contexte de Business: HR, Marketing sau Comunicare. 

Un War Room pentru strategii de lupta moderne
Pe langa designul inovator si #outofthebox, Marcom Hub impreuna cu Integrated Corporate Strategic Services (ICSS) & Institute of Business Competitive Intelligence (IBCI) pun la dispozitie un proces de facilitare a unei sedinte de board astfel incat deciziile luate sa fie in concordanta cu strategia de dezvoltare a companiei. Procesul se numeste War Gaming si se poate desfasura in War Room-ul amenajat special in cadrul Marcom Hub. Acesta este un concept preluat din zona militara fiind o experienta revelatoare, ghidata de profesionisti in Military Intelligence.
 
Folosit initial in stiintele militare pentru a dezvolta strategii, cu scopul de a anticipa miscarile adversarului, War Game este o simulare dinamica a unei situatii de afaceri, un proces revelator, fara riscuri, prin care echipa de conducere a companiei genereaza solutii eficiente si adaptabile unui viitor in permanenta schimbare.

In business acest, concept si-a dovedit utilitatea in procese precum: formularea si testarea unei strategii (Corporate, Business Unit, Marketing, HR, M&A etc.), managementul schimbarii, dezvoltarea perspectivelor, cresterea capacitatii organizatiei de a anticipa si de a se adapta la #futuretrends, procese de inovare, pregatirea raspunsului la criza, gestionarea reputatiei, sisteme strategice de alerta timpurie si nu numai.

Experimenteaza neprevazutul intr-un mediu sigur
Alaturi de specialistii in Military Intelligence companiile curajoase care si-au testat strategiile intr-un mediu dinamic,  au economisit timp, bani si alte costuri asociate unui eventual esec, deoarece in cadrul acestui proces s-au pregatit pentru "neprevazut". 

”Creand scenarii credibile si testandu-le cu adversari inteligenti, dornici sa gaseasca "puncte slabe", Business War Game iti permite sa inveti in siguranta salii de conferinte, nu intr-un mod "brutal", dupa ce ai aplicat deja acel scenariu/ acea strategie in mediul real de business”, spune Amira Radulescu, Partener ICSS & Director Institute of Business Competitive In-telligence (IBCI).

In urma parcurgerii acestui proces, intr-un spatiu experiential precum Marcom Hub, membrii boardului pot sa inteleaga comportamentul actual si viitor al competitiei si al clientilor, sa testeze planul strategic pentru robustetea sa in conditii apropiate de cele reale si, astfel, sa imbunatateasca in mod semnificativ rezultatul si fiabilitatea acestuia, sa isi provoace gandirea creativa cu privire la inovatiile care pot fi facute in companie. Daca ti-am starnit curiozitatea, da-ne un semn pe geek@marcomub.ro si hai sa stabilim o intalnire pentru a-ti oferi mai multe detalii.

Vezi toate articolele scrise de Marcom Hub

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate