Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-03-26
Ca lider de business, iei sute de hotarari in fiecare an, insa doar cateva sunt esentiale pentru profitabilitatea afacerii tale. Uneori, o singura decizie poate impacta compania cat sa faca diferenta intre reusita si esec. Tu ai luat cea mai importanta hotarare din acest an? 
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-03-29
Atragerea de angajati noi, potriviti cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, este o provocare din ce in ce mai importanta pentru HR Manageri. Daca vorbim de atragerea generatiilor tinere lucrurile se complica si mai mult. Cum faci sa ii convingi ca a lucra in compania ta este o experienta care merita incercata? Citeste continuarea acestui articol pentru a afla cum a folosit Banca Transilvania conceptul de gamificare intr-o activare Disruptive HR cu accent pe employer branding awareness.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-04-04
Pe parcursul intregii vieti facem parte din diverse echipe: familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de serviciu. In cadrul acestor echipe ne formam permanent in baza talentelor personale, a influentei si relationarii cu ceilalti, a deciziilor pe care le luam, experimentand medii ale caror provocari ne ajuta sa fim mai mult sau mai putin din ceea ce suntem cu adevarat. Astfel in timp, mai devreme sau mai tarziu rezultatele noastre, satisfactia personala, confirma sau nu daca talentele noastre s-au transformat in adevarate atuuri personale in cadrul oricareia dintre aceste echipe.
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Lansam Verify G+
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Atunci cand te afli intr-o industrie dinamica, in care variabilele din mediu se schimba cu viteza luminii, lucrurile precum experienta si diplomele nu mai spun la fel de multe despre candidatii tai. Mai ales acum, cand singura certitudine pe care o avem este evolutia constanta, abilitatea de a gandi devine un factor crucial in procesele de selectie, asa cum o arata si experienta Google si nu numai. De ce? Timpul si capacitatea cognitiva pe care putem sa le investim in dobandirea unor noi cunostinte si perfectionarea abilitatilor necesare in rol, ne ofera o rentabilitate crescuta in ceea ce priveste atat oportunitatile noastre de cariera cat si in rezultatele din business.

Un studiu intreprins de Gartner ne arata faptul ca organizatiile isi cresc in medie cu 15% bugetul pentru procesele de evaluare si selectie. Mai mult, acestea solicita candidatilor sa completeze teste din ce in ce mai exhaustive in speranta de a imbunatati rezultatele angajarilor si evaluarea abilitatilor candidatului. Astfel, norma in ceea ce priveste masurarea abilitatilor cognitive, a ajuns la un model de 3 teste (rationament verbal, inductiv si numeric).

Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.

Beneficii Verify G+:
  • Micsorarea intervalului de timp al evaluarii - un singur test cu o durata de 36 de minute;
  • Recunoasterea relatiilor dintre 3 tipuri de abilitati cognitive pentru sporirea puterii predictive a testului;
  • Statistici avansate pentru securitatea testului;
  • Producerea unui scor pentru fiecare tip de abilitate cognitiva, cat si un scor G, integrat.
Daca vrei sa aflii mai multe despre Verify G+ sau te-ar interesa sa testezi instrumentul in organizatia ta, poti sa ne contactezi la info@shl.ro.

Vezi toate articolele scrise de SHL

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate