Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Edenred, 2019-09-30
​Ajuta-ti angajatii sa fie mai productivi, mai motivati si mai fericiti! Daca beneficiezi de Edenred Vacanta, iti propunem cateva escapade de toamna pentru tine si echipa ta. In orice colt al tarii te-ai afla, gasesti pensiuni care te indeamna la relaxare si stare de bine. 
Pus la dispozitie de MyTechJob, 2019-09-24
Avand in vedere cresterea continua a cererii de specialisti cu pregatire tehnica, Aleron Training Center S.R.L. a dezvoltat o platforma interactiva cu locuri de munca, prin care candidatii sa-si poata evalua competentele si sa dobandeasca cunostintele tehnice necesare locului de munca vizat.
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-09-25
A fi in pas cu tehnologia inseamna sa muncesti eficient, sa castigi timp si energie. Un soft de salarizare te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele – iata cum.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2019-09-25
Te invitam sa citesti un scurt interviu cu Adam Leonard, responsabil de People Development la Google Inc., si speaker in cadrul programului de dezvoltare executiva organizat de K.M.Trust & Partners in luna iunie a acestui an.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-09-25
Domnia candidatilor este o realitate din ce in ce mai presanta. Prima dificultate a angajatorilor astazi este sa isi gaseasca oamenii potriviti. A doua este sa ii pastreze. Afla solutiile cele mai moderne pentru retentie.
Pus la dispozitie de Talent Development Solutions, 2019-09-25
Cu totii am interactionat de-a lungul carierei cu doua tipuri de lideri: unii care ne-au facut sa ne simtim apreciati si talentati, ne-au stimulat gandirea si ne-au ajutat sa "inflorim", iar altii care (probabil fara intentie) ne-au facut sa "stam in banca noastra" sau poate chiar sa ne indoim de noi insine. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2019-09-25
Conform unui studiu de sanatate orala derulat in tarile Uniunii Europene, in Romania, precum si in majoritatea tarilor din Europa de Est, doar o medie de 30% din persoane au toti dintii naturali, fata de peste 50% in tarile nordice. Pe de alta parte, Romania se afla in fruntea topului cand vine vorba de frecventa aparitiei dificultatilor in timpul mancatului din cauza problemelor cu dintii.
Pus la dispozitie de Pleiada Boutique Hotel, 2019-09-30
Petrecerile de Craciun de tip corporatist exprima ceva aparte. Dincolo de toate prejudecatile vietii de angajat intr-o mare corporatie, daca intri in atmosfera unei petreceri, tinzi sa-ti doresti si tu sa faci parte din echipa. Iata cateva motive pentru care e musai sa pui pe lista o petrecere care să marcheze Craciunul in echipa ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-09-30
Creativitatea si colaborarea sunt elemente de o importanta majora pentru cultura unei companii. Prin urmare, este necesar ca organizatiile sa creeze spatii de lucru care incurajeaza miscarea, flexibilitatea, impulsionand astfel potentialul creativ al angajatilor.
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-09-30
Te-ai gandit vreodata ca introducerea unui instrument de recrutare inovator pentru un furnizor de servicii clienti ar putea contribui efectiv la cresterea veniturilor propriilor clienti? Te intereseaza cum este posibil? Citeste studiul nostru de caz.
Lansam Verify G+
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Atunci cand te afli intr-o industrie dinamica, in care variabilele din mediu se schimba cu viteza luminii, lucrurile precum experienta si diplomele nu mai spun la fel de multe despre candidatii tai. Mai ales acum, cand singura certitudine pe care o avem este evolutia constanta, abilitatea de a gandi devine un factor crucial in procesele de selectie, asa cum o arata si experienta Google si nu numai. De ce? Timpul si capacitatea cognitiva pe care putem sa le investim in dobandirea unor noi cunostinte si perfectionarea abilitatilor necesare in rol, ne ofera o rentabilitate crescuta in ceea ce priveste atat oportunitatile noastre de cariera cat si in rezultatele din business.

Un studiu intreprins de Gartner ne arata faptul ca organizatiile isi cresc in medie cu 15% bugetul pentru procesele de evaluare si selectie. Mai mult, acestea solicita candidatilor sa completeze teste din ce in ce mai exhaustive in speranta de a imbunatati rezultatele angajarilor si evaluarea abilitatilor candidatului. Astfel, norma in ceea ce priveste masurarea abilitatilor cognitive, a ajuns la un model de 3 teste (rationament verbal, inductiv si numeric).

Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.

Beneficii Verify G+:
  • Micsorarea intervalului de timp al evaluarii - un singur test cu o durata de 36 de minute;
  • Recunoasterea relatiilor dintre 3 tipuri de abilitati cognitive pentru sporirea puterii predictive a testului;
  • Statistici avansate pentru securitatea testului;
  • Producerea unui scor pentru fiecare tip de abilitate cognitiva, cat si un scor G, integrat.
Daca vrei sa aflii mai multe despre Verify G+ sau te-ar interesa sa testezi instrumentul in organizatia ta, poti sa ne contactezi la info@shl.ro.

Vezi toate articolele scrise de SHL Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate