Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Lansam Verify G+
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Atunci cand te afli intr-o industrie dinamica, in care variabilele din mediu se schimba cu viteza luminii, lucrurile precum experienta si diplomele nu mai spun la fel de multe despre candidatii tai. Mai ales acum, cand singura certitudine pe care o avem este evolutia constanta, abilitatea de a gandi devine un factor crucial in procesele de selectie, asa cum o arata si experienta Google si nu numai. De ce? Timpul si capacitatea cognitiva pe care putem sa le investim in dobandirea unor noi cunostinte si perfectionarea abilitatilor necesare in rol, ne ofera o rentabilitate crescuta in ceea ce priveste atat oportunitatile noastre de cariera cat si in rezultatele din business.

Un studiu intreprins de Gartner ne arata faptul ca organizatiile isi cresc in medie cu 15% bugetul pentru procesele de evaluare si selectie. Mai mult, acestea solicita candidatilor sa completeze teste din ce in ce mai exhaustive in speranta de a imbunatati rezultatele angajarilor si evaluarea abilitatilor candidatului. Astfel, norma in ceea ce priveste masurarea abilitatilor cognitive, a ajuns la un model de 3 teste (rationament verbal, inductiv si numeric).

Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.

Beneficii Verify G+:
  • Micsorarea intervalului de timp al evaluarii - un singur test cu o durata de 36 de minute;
  • Recunoasterea relatiilor dintre 3 tipuri de abilitati cognitive pentru sporirea puterii predictive a testului;
  • Statistici avansate pentru securitatea testului;
  • Producerea unui scor pentru fiecare tip de abilitate cognitiva, cat si un scor G, integrat.
Daca vrei sa aflii mai multe despre Verify G+ sau te-ar interesa sa testezi instrumentul in organizatia ta, poti sa ne contactezi la info@shl.ro.

Vezi toate articolele scrise de SHL

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate