Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-05-31
A 5-a editie a studiului KPMG Global CEO Outlook releva ca mai mult de jumatate dintre directorii executivi (CEO) intervievati sunt increzatori in succes, dar sunt realisti, 53% estimand o crestere moderata de 2% pentru urmatorii trei ani (in scadere de la 55% in 2018). Similar cu editia precedenta, liderii in afaceri mentin estimarea pozitiva pentru cresterea economiei globale in urmatorii trei ani, desi numarul acestora a scazut de la 67% la 62% in ultimele 12 luni. Increderea in viitor este intarita si de politicile de angajare, 36% dintre CEO estimand ca vor creste numarul angajatilor cu peste 6% in urmatorii trei ani.
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
​Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-05-31
Am fost invatati sa ne luptam cu nesiguranta noastra. Sa o alungam, hulim, uram si exilam. Dar, ce ar fi sa o ascultam? Si cum ne-am simti oare daca am sta de vorba cu ea? 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-05-31
Tu cum iti ajuti angajatul sa depaseasca blocajul si sa isi mentina motivatia la locul de munca? Ce cuvinte devin adevarate carlige care sa il agate pentru scopul comun? Puterea secreta a discursului se bazeaza pe cativa termeni pe care orice lider bun ii foloseste. 
Pus la dispozitie de Dan Pricop, 2019-06-03
Indicatorul de combustibil ce-ti spune? Mai ai benzină pentru inca 500 de Km. Reviziile tehnice sunt la zi? Salariile le-ai platit la termen? E bine sa stai bine cu banii si in firma. Cunostinte solide de management financiar sunt esentiale pentru un conducator: a sti ce sa faci si cand sa faci cu banii tai. Sau cand si daca este nevoie de un imprumut.
Lansam Verify G+
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Atunci cand te afli intr-o industrie dinamica, in care variabilele din mediu se schimba cu viteza luminii, lucrurile precum experienta si diplomele nu mai spun la fel de multe despre candidatii tai. Mai ales acum, cand singura certitudine pe care o avem este evolutia constanta, abilitatea de a gandi devine un factor crucial in procesele de selectie, asa cum o arata si experienta Google si nu numai. De ce? Timpul si capacitatea cognitiva pe care putem sa le investim in dobandirea unor noi cunostinte si perfectionarea abilitatilor necesare in rol, ne ofera o rentabilitate crescuta in ceea ce priveste atat oportunitatile noastre de cariera cat si in rezultatele din business.

Un studiu intreprins de Gartner ne arata faptul ca organizatiile isi cresc in medie cu 15% bugetul pentru procesele de evaluare si selectie. Mai mult, acestea solicita candidatilor sa completeze teste din ce in ce mai exhaustive in speranta de a imbunatati rezultatele angajarilor si evaluarea abilitatilor candidatului. Astfel, norma in ceea ce priveste masurarea abilitatilor cognitive, a ajuns la un model de 3 teste (rationament verbal, inductiv si numeric).

Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.

Beneficii Verify G+:
  • Micsorarea intervalului de timp al evaluarii - un singur test cu o durata de 36 de minute;
  • Recunoasterea relatiilor dintre 3 tipuri de abilitati cognitive pentru sporirea puterii predictive a testului;
  • Statistici avansate pentru securitatea testului;
  • Producerea unui scor pentru fiecare tip de abilitate cognitiva, cat si un scor G, integrat.
Daca vrei sa aflii mai multe despre Verify G+ sau te-ar interesa sa testezi instrumentul in organizatia ta, poti sa ne contactezi la info@shl.ro.

Vezi toate articolele scrise de SHL

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate