Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Ticket Cadou®, cel mai avantajos dar de Craciun
Pus la dispozitie de Edenred, 2016-10-20
Sa oferi cadoul potrivit nu este un lucru simplu. Fie ca nu cunosti indeajuns de bine destinatarul, fie ca pur si simplu esti lipsit de inspiratie. Oricare ar fi motivul, iti doresti totusi sa oferi o experienta memorabila.  
De aceea, Edenred iti ofera o solutie adaptata nevoilor tale: tichetele cadou.
De ce sa oferi angajatilor tichete cadou de Craciun?
•    Incepand cu 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajatilor
•    A crescut plafonul limitei de deductibilitate de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete cadou
•    Tichetele cadou sunt neimpozabile atat in beneficiul propriilor angajati, cat si in beneficiul copiilor minori ai acestora
•    Beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit si scutire de la plata taxelor, in limita a 150 lei/beneficiar
•    Pot fi folosite in cea mai mare retea de comercianti parteneri

Tichetele cadou pot fi folosite de asemenea si pentru protocol, in relatia cu partenerii de afaceri, persoane fizice sau juridice, caz in care sunt deductibile in limita a 2% din Profit. Folosite in campanii de marketing, studiul pietei, reclama si publicitate, tichetele cadou sunt deductibile, putand fi incadrate in categoria cheltuielilor efectuate in scopul realizarii de venituri.
Pe langa surpriza gestului pe care il faci, ii oferi beneficiarului libertatea sa isi aleaga cadoul dorit!
ȘI VEȘTILE BUNE NU SE OPRESC AICI!
Comanda Ticket Cadou® sau Compliments® de la Edenred in perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2016 si poti castiga unul din cele 4 weekend-uri la Paris!

Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate