Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Ticket Cadou®, cel mai avantajos dar de Craciun
Pus la dispozitie de Edenred, 2016-10-20
Sa oferi cadoul potrivit nu este un lucru simplu. Fie ca nu cunosti indeajuns de bine destinatarul, fie ca pur si simplu esti lipsit de inspiratie. Oricare ar fi motivul, iti doresti totusi sa oferi o experienta memorabila.  
De aceea, Edenred iti ofera o solutie adaptata nevoilor tale: tichetele cadou.
De ce sa oferi angajatilor tichete cadou de Craciun?
•    Incepand cu 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajatilor
•    A crescut plafonul limitei de deductibilitate de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete cadou
•    Tichetele cadou sunt neimpozabile atat in beneficiul propriilor angajati, cat si in beneficiul copiilor minori ai acestora
•    Beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit si scutire de la plata taxelor, in limita a 150 lei/beneficiar
•    Pot fi folosite in cea mai mare retea de comercianti parteneri

Tichetele cadou pot fi folosite de asemenea si pentru protocol, in relatia cu partenerii de afaceri, persoane fizice sau juridice, caz in care sunt deductibile in limita a 2% din Profit. Folosite in campanii de marketing, studiul pietei, reclama si publicitate, tichetele cadou sunt deductibile, putand fi incadrate in categoria cheltuielilor efectuate in scopul realizarii de venituri.
Pe langa surpriza gestului pe care il faci, ii oferi beneficiarului libertatea sa isi aleaga cadoul dorit!
ȘI VEȘTILE BUNE NU SE OPRESC AICI!
Comanda Ticket Cadou® sau Compliments® de la Edenred in perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2016 si poti castiga unul din cele 4 weekend-uri la Paris!

Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate