Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-03-26
Ca lider de business, iei sute de hotarari in fiecare an, insa doar cateva sunt esentiale pentru profitabilitatea afacerii tale. Uneori, o singura decizie poate impacta compania cat sa faca diferenta intre reusita si esec. Tu ai luat cea mai importanta hotarare din acest an? 
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-03-29
Atragerea de angajati noi, potriviti cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, este o provocare din ce in ce mai importanta pentru HR Manageri. Daca vorbim de atragerea generatiilor tinere lucrurile se complica si mai mult. Cum faci sa ii convingi ca a lucra in compania ta este o experienta care merita incercata? Citeste continuarea acestui articol pentru a afla cum a folosit Banca Transilvania conceptul de gamificare intr-o activare Disruptive HR cu accent pe employer branding awareness.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-04-04
Pe parcursul intregii vieti facem parte din diverse echipe: familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de serviciu. In cadrul acestor echipe ne formam permanent in baza talentelor personale, a influentei si relationarii cu ceilalti, a deciziilor pe care le luam, experimentand medii ale caror provocari ne ajuta sa fim mai mult sau mai putin din ceea ce suntem cu adevarat. Astfel in timp, mai devreme sau mai tarziu rezultatele noastre, satisfactia personala, confirma sau nu daca talentele noastre s-au transformat in adevarate atuuri personale in cadrul oricareia dintre aceste echipe.
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Ticket Cadou®, cel mai avantajos dar de Craciun
Pus la dispozitie de Edenred, 2016-10-20
Sa oferi cadoul potrivit nu este un lucru simplu. Fie ca nu cunosti indeajuns de bine destinatarul, fie ca pur si simplu esti lipsit de inspiratie. Oricare ar fi motivul, iti doresti totusi sa oferi o experienta memorabila.  
De aceea, Edenred iti ofera o solutie adaptata nevoilor tale: tichetele cadou.
De ce sa oferi angajatilor tichete cadou de Craciun?
•    Incepand cu 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajatilor
•    A crescut plafonul limitei de deductibilitate de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete cadou
•    Tichetele cadou sunt neimpozabile atat in beneficiul propriilor angajati, cat si in beneficiul copiilor minori ai acestora
•    Beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit si scutire de la plata taxelor, in limita a 150 lei/beneficiar
•    Pot fi folosite in cea mai mare retea de comercianti parteneri

Tichetele cadou pot fi folosite de asemenea si pentru protocol, in relatia cu partenerii de afaceri, persoane fizice sau juridice, caz in care sunt deductibile in limita a 2% din Profit. Folosite in campanii de marketing, studiul pietei, reclama si publicitate, tichetele cadou sunt deductibile, putand fi incadrate in categoria cheltuielilor efectuate in scopul realizarii de venituri.
Pe langa surpriza gestului pe care il faci, ii oferi beneficiarului libertatea sa isi aleaga cadoul dorit!
ȘI VEȘTILE BUNE NU SE OPRESC AICI!
Comanda Ticket Cadou® sau Compliments® de la Edenred in perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2016 si poti castiga unul din cele 4 weekend-uri la Paris!

Vezi toate articolele scrise de Edenred Romania

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate