Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
Schimbarea este singura constanta in viata - stim asta, suntem de acord, aprobam si dam din cap, insa, atunci cand apare, de cele mai multe ori omitem sa o aducem ca proces de tranzitie! Care sunt momentele de schimbare ce au nevoie sa fie adresate punctual si in mod dedicat in dinamica de viata a unei organizatii, indiferent de marimea ei? 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
“O imagine face cat 1000 de cuvinte!” suntem familiari cu acest concept si asta este un as in maneca pe care avem nevoie sa-l aduce in interventiile de invatare si crestere! La acest moment, suportul proiectiv al imaginilor este suficient de cunoscut profesionistilor si este adus in spatiul intalnirilor de lucru, atat in cele individuale cat si in cele de grup si echipa.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Stii cat de implicati sunt angajatii tai? Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare, echipa Mirro a adunat date si cifre intr-un infografic despre implicarea angajatilor la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Crearea unui profil al angajatului ajuta atat in procesul de recrutare, cat si la pastrarea celor mai buni oameni. Companiile le pot folosi pentru o abordare mai sistematica si mai transparenta a angajarilor, pentru a imbunatati calitatea managementului si pentru a facilita colaborarea in echipa.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Gestionarea eficienta a procesului de salarizare consta in realizarea unui calcul salarial corect si a repectarii termenelor limita. Acest lucru poate fi realizat prin externalizarea calculului salarial catre un furnizor cu experienta, decizie care vine cu beneficii care pot contribui la succesul intregului business.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Colaborarea dintre Wolters Kluwer si Smartree reprezinta un exemplu de succes in optimizarea proceselor esentiale de salarizare si administrare de personal, asigurand, in acelasi timp, adaptabilitatea la evolutiile legislative. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta doua aspecte extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. O abordare prudenta a acestui aspect, de catre ambele parti, contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai sanatos si mai productiv. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-03-28
Mediul psihologic sigur este un element esential intr-o echipa - ii ajuta pe oameni sa se simta liberi si sa fie ei insisi, sa isi asume riscuri si sa-si exprime opinii fara teama de consecinte negative. Tu stii daca esti un lider care creeaza siguranta psihologica in cadrul echipei?
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-03-28
Fie ca privesti lucrurile ca lider sau ca angajat un lucru e cert din orice perspectiva ai fi iti doresti sa evoluezi, sa te dezvolti astfel incat sa ajungi acolo unde iti visezi. Dar de cele mai multe ori drumul pe care il parcurgi poate fi atat de intens incat uiti sa te bucuri de experienta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
Un manager are, in medie, cu 51% mai multe responsabilitati decat poate gestiona in mod eficient, iar 29% dintre angajati demisioneaza curand dupa promovari. Cum ajutam in mod real managerii sa treaca printr-o perioada de tranzitie care sa le contureze roluri care li se potrivesc? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
De ce angajatii tineri manifesta o reticenta din ce in ce mai pronuntata in ceea ce priveste dedicarea catre sarcinile lor? Statisticile arata o tendinta descendenta in randul angajatilor sub 30 de ani, cu o rata de implicare care scade de la an la an. Ce putem face?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-03-29
Comunicarea interna este unul dintre cei mai importanti piloni organizationali, care tine laolalta intreaga companie, iar tehnologia poate juca un rol crucial in operationalizarea unor procese esentiale pentru o comunicare autentica. Aducem in atentia ta un proiect de succes, premiat recent pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
In 2024 au ales sa-si mareasca echipele angajatorii care au nevoie de specialisti in vanzari, in domeniul financiar, in arhitectura și logistica, prin urmare si solicitarile catre echipa de recrutare BIA Human Capital Solutions au crescut in primul trimestru. 
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
O recrutare gresita te-ar putea costa 30% din salariul anual al unui angajat, arata datele din 2023 ale Departamentului Muncii din SUA. Iar un proces de recrutare are costuri vizibile si mai putin vizibile, pe care uneori cu greu la anticipezi. Acestea cresc atunci cand atragi candidati nepotriviti. 
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-03-29
Curiozitatea a fost recunoscuta in mod constant ca un motiv critic care influenteaza comportamentul uman atat in mod pozitiv, cat si negativ, in toate etapele ciclului de viata. Curiozitatea este considerata ca fiind cea mai nobila dintre impulsurile umane si totodata este adesea denigrata ca fiind periculoasa (ca in expresia "curiozitatea a ucis pisica").
Pus la dispozitie de Decebal Marin, 2024-03-29
Cand este vorba despre risc si siguranta in munca, exista trei predictori puternici: inteligenta riscului, inteligenta cognitive si inteligenta emotionala. Daca vrei sa afli mai multe despre rolul fiecaruia dintre ei si despre coeficientii care ii masoara – IQ, EQ si ICue, te invitam sa citesti acest articol.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-03-29
HR fara tehnologie e deja de neconceput in 2024! Dar cum ramane cu relatia si interactiunea directa cu candidatii? Un interviu Thomas Int., realizat cu partenerii nostrii de la Workable (platforma de recrutare), despre provocarile si tendintele care redefinesc recrutarea. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
A fost o intrebare pe care am adresat-o tacut in timpul unei conferinte recente la care am participat. S-a nascut din aprecierea eforturilor acestor specialisti de a gasi un echilibru si un fir rosu de integrare a noului stil lucrativ si a celor “80 de noi masuri legislative numai in 2024”.
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
Decizia profesionala de a deveni si suportul oamenilor de business, de a veni in sprijinul lor cu procese de reinvatare, implementare si dezvoltare prin coaching, a cuprins si-mi cuprinde in continuare cu incredere dorinta de a sustine liderul de astazi, si de astazi inainte, in a-si asuma, cu responsabilitate si transparenta, impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-04-23
Robert Hogan, PhD, fondatorul si presendintele Hogan Assessments, afirma ca: ”Un leader smerit genereaza implicare”.  Asadar, este nevoie de o persoana smerita pentru a construi si mentine o echipa performanta.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-04-23
Stim ca esti stresat la serviciu. Stim ca ai oameni in echipa care sunt stresati si stim ca stresul este de fapt cauza principala a multora dintre afectiunile de santate cu care ne confruntam cu totii in 2024.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Corporate Language Assessment; Agile Learning; Corporate Language Center; Evaluari lingvistice; Teste de limbi straine in procesul de recrutare; Cursuri de limbi straine dedicate segmentului corporate; Training lingvistic dedicat segmentului corporate; +
Adresa: Bucuresti, sect. 2, Str. Dimitrie Pompeiu nr. 4-6, et. 6
Email: [email protected]
Prezentarea companiei
 
Suntem cel mai mare furnizor de cursuri de limbi straine pentru sectorul corporate din Romania. Afacere 100% romaneasca, cu o expertiza de peste 20 de ani, ne propunem sa raspundem nevoilor si provocarilor companiilor aflate in plina expansiune si integrare in mediul de afaceri globalizat. 
 
Suntem “your bridge to the world” pentru angajatii din Romania, facilitandu-le astfel integrarea in cultura organizationala a companiei din care fac parte, si sprijinindu-i sa evolueze in cariera.
 
Anual, echipa Eucom livreaza peste 1.000.000 ore de training si evaluari, de la peste 90 de companii client din domenii de activitate precum BPO, outsourcing, banking, IT, automotive, oil&gas, energie, retail, pharma, etc. Mai multe informatii aici.
Servicii / Produse
 
Language Assessement
 
La Eucom serviciul de evaluare lingvistica consta intr-un test de limba fie in scris, fie oral, cu acces la rezultate instant. In cazul in care vrei sa stii nivelul de limba straina al unor potentiali angajati, viitori colegi, compania iti pune la dispozitie teste pentru 33 de limbi straine. Evaluarea scrisa consta intr-un test care se desfasoara online, disponibil 24/24, ce testeaza gradul de cunostinte atat la nivel gramatical cat si la nivel de vocabular. Evaluarea orala consta intr-o convorbire cu unul din evaluatorii Eucom certificati, iar rezultatele sunt disponibile in doar 15 minute de la efectuarea testului. Evaluarea testeaza gradul de cunostinte gramaticale, de vocabular, de fluenta, de pronuntie, nivelul de intelegere si coerenta in exprimare. Serviciul este folosit cu precadere in cadrul departamentului de recrutare, fiind un serviciu accesat ca si prima etapa din procesul de recrutare in companiile din Romania.
 
Language Learning
 
Programul Agile Learning este un stil de predare unic, creat si implementat cu succes de Eucom, care imbina cu succes tehnologia si partea umana, trainer-ul. Este un stil de predare contemporan, in pas cu evolutia tehnologiei si cerintele pietei. Pe durata intregului program, cursantul interactioneaza cu un trainer, care in timpul sesiunilor pune accentul pe partea de Speaking, si totodata il ghideaza in activitatea pe platforma pe care o desfasoara. Studiile ne arata ca e-learning nu functioneaza, dar oamenii sunt interesati de platforme, si atunci o impletire intre trainer si platforme este un mod ideal de a invata o limba straina. Iti ofera si o flexibilitate in ceea ce priveste studiul, pentru ca poti face asta in „reprize” mai mici (microlearning), de exemplu in pauze, sau in drum spre birou. La Eucom exista si exercitii pe platforma, care te ajuta sa exersezi limba pe care o studiezi, si pe care le poti efectua in 5 minute. Putem spune ca prin acest program ai „the best of both worlds”.
Recomandari
 
“Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaboreaza de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atat pe segmentul de audit lingvistic, cat si pe cel de formare lingvinstica. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are in portofoliu clienti din intreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulatie internationala cum ar fi franceza, engleza, germana, italiana, spaniola sau rusa.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de incredere, dovedind in repetate randuri profesionalism, corectitudine si proactivitate in desfasurarea activitatilor de training si audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregatire al trainerilor si calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care il recomandam ca un partener de dezvoltare profesionala pentru orice companie care doreste sa investeasca in oamenii sai.” – Carmen Oprea, SG EBS

*** 
 
“Colaborarea cu Eucom are la baza nevoile specifice ale Schneider Electric in ceea ce priveste angajarea de specialisti pentru Centrul nostru regional de Suport Clienti, care sa imbine cunostintele tehnice cu cele de limbi straine.

Cererile noastre au fost tratate cu promptitudine, iar standardele impuse au fost atinse in ceea ce priveste nivelul de cunoastere al limbilor straine.
Eucom, ca si canal de testare specializata, a reprezentat o investitie care nu numai ca a dus la eficientizarea procesului de selectie, ci a devenit si o garantie a serviciilor excelente livrate de catre Schneider Electric.

Pe parcursul colaborarii cu Eucom am efectuat selectia celor mai buni vorbitori de limbi straine pentru centrul nostru de suport clienti. Profesionalismul, alaturi de atitudinea deschisa, i-a facut pe cei de la Eucom sa ne fie parteneri de incredere, pe care ii recomandam cu caldura.” Miriana Matei, Director Resurse Umane, Schneider Electric Romania

***

 
“Testarea online de la  Eucom este o solutie moderna si eficienta pe care o asteptam cu totii sa se intample. Suportul electronic ne permite sa simplificam procesul de testare lingvistica a candidatilor, nemaifiind nevoiti sa vina de mai multe ori la sediul nostru pentru fiecare etapa a procesului de recrutare. Rezultatele sunt primite in timp util, lucru care ne ajuta foarte mult in activitatea noastra.

Multumim pentru frumoasa colaborare si pentru ca mereu sunteti deschisi catre imbunatatire si inovatie.”  L.P., Wipro

***

 
“Am beneficiat de cursuri de limba germana livrate de catre Eucom incepand cu primavara anului 2016, cand EON Business Services a solicitat un program extins de training lingvistic, adaptat la profilul participantilor.

Etapele programului stabilit impreuna cu Eucom au fost: testare initiala, includerea angajatilor in grupe omogene, livrarea cursului intr-un termen prestabilit, ajustarea curriculei in functie de domeniul de activitate al participantilor si, in final, testare in urma carora au fost confirmate rezultatele si progresul obtinut de catre fiecare participant la cursuri.

Pe toata perioada desfasurarii cursurilor, Eucom s-a dovedit a fi un furnizor pe care ne putem baza, nivelul serviciilor oferite, profesionalismul si promptitudinea angajatilor sai corespunzand exigentelor noastre operationale.

Suntem pe deplin multumiti de alegerea facuta si recomandam serviciile si echipa Eucom tuturor celor care doresc garantia colaborarii cu o companie caracterizata de eficienta si seriozitate.”  Claudia Pintea, EON Business Services
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate