Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Enayati Medical City, 2023-10-31
Enayati Medical City, Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-10-31
In aprilie 2020, agentia UE pentru asistenta in imbunatatirea politicilor de dezvoltare sociala, a conditiilor si aspectelor legate de munca, a lansat un survey ce urmareste felul in care cetatentii UE apreciaza conditiile de trai si calitatea vietii in contextul complex generat de pandemia Covid-19.
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2023-11-27
Amrop Romania a participat la Conferinta Globala Leadership Intelligence organizata de AESC in Londra la inceputul lunii noiembrie 2023. Am discutat despre diversitate si incluziune, etica si inteligenta artificiala (AI), impactul leadershipului, aplicatii AI in resurse umane, informatii despre pianta de talente si perspective globale asupra sustenabilitatii afacerilor.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2023-11-27
​Majoritatea companiilor romanesti nu investesc in programe de leadeship – doar 45% dintre companiile participante la studiul ”Leadership si Followership in organizatiile din Romania”, realizat de KPMG in Romania in parteneriat cu Casa Paleologu, au declarat ca aloca resurse in acest scop. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului, ce isi propune sa exploreze practicile privind dezvoltarea liderilor in cadrul organizatiilor din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-11-27
Putem vorbi de cateva caracteristici universale care definesc un bun leadership, indiferent de context? ​Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank, ne-a oferit cateva raspunsuri.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Inceputurile la un nou loc de munca pot fi provocatoare, mai ales dupa o perioada lunga de stabilitate. De aceea, prin intermediul acestui articol scris din perspectiva unui angajat ce a trecut prin mai multe perioade de proba, poti afla cateva indemnuri ce te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta etapa.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Te-ai intrebat vreodata unde este locul in care te regasesti mai mult ca angajat, intr-o corporatie sau contribuind la cresterea unei afaceri mai mici? Accesand acest link poti afla cum contribuie ambele medii la dezvoltarea din punct de vedere profesional.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Automatizarea diverselor procese la nivel de companie joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor organizatiei si in mentinerea competitivitatii acesteia in piata, intr-o perioada marcata de un dinamism accentuat in ceea ce priveste schimbarile de abordare a planurilor si strategiilor de business. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Un sondaj privind sperantele si temerile angajatilor la nivel mondial, realizat de PwC in 2023, a dezvaluit faptul ca acestia sunt deschisi la noi provocari si la dobandirea de noi abilitati. De asemenea, studiul a adus in discutie si dificultatile cu care se confrunta liderii din organizatii la momentul actual.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-11-28
Sfarsitul de an este un moment important de bilant pentru toate companiile si o ocazie de a aprecia eficacitatea procesului de managementul performantei. Unele companii demareaza procese complexe de evaluare, dar ce e de facut daca organizatia nu dispune de un astfel sistem de evaluare complex si cuprinzator?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-11-28
In ciuda impactului dovedit asupra productivitatii si a unor statistici care ar trebui sa traga un semnal de alarma (problemele de sanatate mintala costa tarile dezvoltate 3-4% din PIB), schimbarea ramane lenta.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
Dupa angajarile numeroase in urma pandemiei globale, vedem multe corporatii, in special cele din sectorul IT care au inghetat angajarile sau anunta disponibilizari. Indiferent daca lucrezi intr-o companie cu peste 500 de angajati sau intr-un start-up, disponbilizarile nu sunt niciodata usoare.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
76% dintre angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au spus ca diversitatea este importanta atunci cand se iau in considerare ofertele de munca, arata un studiu Glassdoor, desfasurat in 2021. Un studiu realizat de McKinsey a constatat ca organizatiile cu echipe executive diverse au depasit performanta colegilor din industrie cu 21% in ceea ce priveste profitabilitatea.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Managerii de astazi sunt asteptati sa fie nu doar lideri, ci si strategi agili, inovatori priceputi la tehnologie si buni comunicatori. Pentru a indeplini in mod eficient aceste roluri in expansiune, managerii au nevoie nu doar de experienta, ci si de invatare continua.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Orele suplimentare excesive nu numai ca maresc costurile cu forta de munca, dar pot duce si la epuizarea angajatilor si la scaderea productivitatii. Pentru a mentine un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea privata, controland in acelasi timp cheltuielile, este esential sa implementezi eficient limitarile privind orele suplimentare ale angajatilor.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
Coaching-ul este o modalitate puternica de dezvoltare personala si profesionala, oferind instrumentele si cunostintele necesare pentru a atinge potentialul maxim. Iata sase carti de la CODECS care merita sa fie pe lista ta de lectura pentru o evolutie semnificativa.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2023-11-28
Descopera cum poti sa depasesti cu succes momentele de schimbari majore in piata, reorganizarile interne sau evenimentele neprevazute! Materialul Wizrom, 5 motive pentru care ai nevoie de un soft de resurse umane in vremuri incerte, iti dezvaluie strategiile esentiale pentru a-ti asigura compania in fata provocarilor neasteptate.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-11-28
In cadrul industiilor dinamice in care activam cu totii, achizitionarea talentelor reprezinta un aspect esential. Abordarea conventionala in recrutare devine tot mai depasita, odata cu evolutia si diversificarea industriilor. Nevoia de competente specializate este tot mai acuta, iar gasirea angajatilor potriviti pentru rolurile specializate necesita azi mult mai mult decat un proces standard de recrutare.
Pus la dispozitie de Emanoil Draganescu, 2023-11-28
Vorbeste cu oricine are ceva experienta in managementul relatiilor cu clientii si iti va spune ca pentru a putea avea relatii de calitate, ai nevoie de procese puternice si oamenii cat mai bine pregatiti. In acest articol insa am sa vorbesc de un aspect deseori neglijat si anume managementul asteptarilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Corporate Language Assessment; Agile Learning; Corporate Language Center; Evaluari lingvistice; Teste de limbi straine in procesul de recrutare; Cursuri de limbi straine dedicate segmentului corporate; Training lingvistic dedicat segmentului corporate; +
Adresa: Bucuresti, sect. 2, Str. Dimitrie Pompeiu nr. 4-6, et. 6
Email: [email protected]
Prezentarea companiei
 
Suntem cel mai mare furnizor de cursuri de limbi straine pentru sectorul corporate din Romania. Afacere 100% romaneasca, cu o expertiza de peste 20 de ani, ne propunem sa raspundem nevoilor si provocarilor companiilor aflate in plina expansiune si integrare in mediul de afaceri globalizat. 
 
Suntem “your bridge to the world” pentru angajatii din Romania, facilitandu-le astfel integrarea in cultura organizationala a companiei din care fac parte, si sprijinindu-i sa evolueze in cariera.
 
Anual, echipa Eucom livreaza peste 1.000.000 ore de training si evaluari, de la peste 90 de companii client din domenii de activitate precum BPO, outsourcing, banking, IT, automotive, oil&gas, energie, retail, pharma, etc. Mai multe informatii aici.
Servicii / Produse
 
Language Assessement
 
La Eucom serviciul de evaluare lingvistica consta intr-un test de limba fie in scris, fie oral, cu acces la rezultate instant. In cazul in care vrei sa stii nivelul de limba straina al unor potentiali angajati, viitori colegi, compania iti pune la dispozitie teste pentru 33 de limbi straine. Evaluarea scrisa consta intr-un test care se desfasoara online, disponibil 24/24, ce testeaza gradul de cunostinte atat la nivel gramatical cat si la nivel de vocabular. Evaluarea orala consta intr-o convorbire cu unul din evaluatorii Eucom certificati, iar rezultatele sunt disponibile in doar 15 minute de la efectuarea testului. Evaluarea testeaza gradul de cunostinte gramaticale, de vocabular, de fluenta, de pronuntie, nivelul de intelegere si coerenta in exprimare. Serviciul este folosit cu precadere in cadrul departamentului de recrutare, fiind un serviciu accesat ca si prima etapa din procesul de recrutare in companiile din Romania.
 
Language Learning
 
Programul Agile Learning este un stil de predare unic, creat si implementat cu succes de Eucom, care imbina cu succes tehnologia si partea umana, trainer-ul. Este un stil de predare contemporan, in pas cu evolutia tehnologiei si cerintele pietei. Pe durata intregului program, cursantul interactioneaza cu un trainer, care in timpul sesiunilor pune accentul pe partea de Speaking, si totodata il ghideaza in activitatea pe platforma pe care o desfasoara. Studiile ne arata ca e-learning nu functioneaza, dar oamenii sunt interesati de platforme, si atunci o impletire intre trainer si platforme este un mod ideal de a invata o limba straina. Iti ofera si o flexibilitate in ceea ce priveste studiul, pentru ca poti face asta in „reprize” mai mici (microlearning), de exemplu in pauze, sau in drum spre birou. La Eucom exista si exercitii pe platforma, care te ajuta sa exersezi limba pe care o studiezi, si pe care le poti efectua in 5 minute. Putem spune ca prin acest program ai „the best of both worlds”.
Recomandari
 
“Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaboreaza de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atat pe segmentul de audit lingvistic, cat si pe cel de formare lingvinstica. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are in portofoliu clienti din intreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulatie internationala cum ar fi franceza, engleza, germana, italiana, spaniola sau rusa.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de incredere, dovedind in repetate randuri profesionalism, corectitudine si proactivitate in desfasurarea activitatilor de training si audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregatire al trainerilor si calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care il recomandam ca un partener de dezvoltare profesionala pentru orice companie care doreste sa investeasca in oamenii sai.” – Carmen Oprea, SG EBS

*** 
 
“Colaborarea cu Eucom are la baza nevoile specifice ale Schneider Electric in ceea ce priveste angajarea de specialisti pentru Centrul nostru regional de Suport Clienti, care sa imbine cunostintele tehnice cu cele de limbi straine.

Cererile noastre au fost tratate cu promptitudine, iar standardele impuse au fost atinse in ceea ce priveste nivelul de cunoastere al limbilor straine.
Eucom, ca si canal de testare specializata, a reprezentat o investitie care nu numai ca a dus la eficientizarea procesului de selectie, ci a devenit si o garantie a serviciilor excelente livrate de catre Schneider Electric.

Pe parcursul colaborarii cu Eucom am efectuat selectia celor mai buni vorbitori de limbi straine pentru centrul nostru de suport clienti. Profesionalismul, alaturi de atitudinea deschisa, i-a facut pe cei de la Eucom sa ne fie parteneri de incredere, pe care ii recomandam cu caldura.” Miriana Matei, Director Resurse Umane, Schneider Electric Romania

***

 
“Testarea online de la  Eucom este o solutie moderna si eficienta pe care o asteptam cu totii sa se intample. Suportul electronic ne permite sa simplificam procesul de testare lingvistica a candidatilor, nemaifiind nevoiti sa vina de mai multe ori la sediul nostru pentru fiecare etapa a procesului de recrutare. Rezultatele sunt primite in timp util, lucru care ne ajuta foarte mult in activitatea noastra.

Multumim pentru frumoasa colaborare si pentru ca mereu sunteti deschisi catre imbunatatire si inovatie.”  L.P., Wipro

***

 
“Am beneficiat de cursuri de limba germana livrate de catre Eucom incepand cu primavara anului 2016, cand EON Business Services a solicitat un program extins de training lingvistic, adaptat la profilul participantilor.

Etapele programului stabilit impreuna cu Eucom au fost: testare initiala, includerea angajatilor in grupe omogene, livrarea cursului intr-un termen prestabilit, ajustarea curriculei in functie de domeniul de activitate al participantilor si, in final, testare in urma carora au fost confirmate rezultatele si progresul obtinut de catre fiecare participant la cursuri.

Pe toata perioada desfasurarii cursurilor, Eucom s-a dovedit a fi un furnizor pe care ne putem baza, nivelul serviciilor oferite, profesionalismul si promptitudinea angajatilor sai corespunzand exigentelor noastre operationale.

Suntem pe deplin multumiti de alegerea facuta si recomandam serviciile si echipa Eucom tuturor celor care doresc garantia colaborarii cu o companie caracterizata de eficienta si seriozitate.”  Claudia Pintea, EON Business Services
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate