Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Microsoft, 2020-06-19
The Changing Face of HR Work is an exclusive event created by Microsoft and dedicated to the HR Business Community in Romania. This online event brings together experts from HR and IT&C sectors focusing on identifying and unlocking trends, challenges and opportunities that shape the current future of work. During this event you will explore ways to adapt to the new normal, the future of working from home, new habits, as well as Microsoft’s remote working model. Get valuable insights on ways to work confidently and rapidly adjust to market needs directly from experts! 
Pus la dispozitie de Laura Vasluianu, 2020-06-23
Joi, 18 iunie, intr-un nou eveniment HR Partner, a fost despre Invatare. Impreuna cu Radu Gorduza - Managing Director Medicover Romania si Laura Vasluianu - L&D Senior Consultant, am discutat practic despre modul in care actiunile de HR nu sunt doar "nice to have", ci pornesc si se intregesc in business, cu impact in rezultate si management al organizatiei in context de criza.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-06-24
Automatizarea proceselor de resurse umane si folosirea chatbotilor in HR sunt decizii care pot spori semnificativ productivitatea angajatilor din departamentele de resurse umane, in timp ce datele sunt stranse si analizate mai rapid si eficient. Mai mult, interactiunea cu salariatii din companie este mai usoara si se face in timp real, la orice ora, indiferent de tara sau de continentul unde se afla membrii echipei tale. Chatbotii in HR ajuta organizatiile sa faca economii semnificative de costuri per angajat si sa-si imbunatateasca fluxurile de personal, astfel incat specialistii HR sa se poata ocupa de lucrurile cu adevarat importante.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-06-24
Importanta unui software de pontaj si de gestionare a timpului de activitate al angajatilor pentru afacerea dvs. este sustinuta de statistici relevante in aceasta privinta, cum ar fi faptul ca monitorizarea timpului de lucru creste productivitatea: companiile au avut o crestere a productivitatii de 30% dupa prima luna de implementare. Iata cateva informatii si sugestii utile ce v-ar putea determina sa ajungeti printre aceste companii, implementand un sistem de pontaj electronic, menit sa ajute deopotriva angajatorul si angajatul. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In ultimele luni, indiferent ca angajatii au lucrat doar de acasa sau ca a fost necesara impunerea de norme de distantare si de siguranta suplimentara, a fost datoria departamentelor de HR sa se asigure ca actele tuturor angajatilor sunt in ordine, ca acestia au acces la suportul de care au nevoie si ca au conditiile necesare pentru a fi productivi. Toate acestea au acaparat atentia HR-ului in ultimele saptamani, iar actiunile in slujba unei viziuni mai largi au fost puse in asteptare. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR este strategic pentru dezvoltarea companiilor. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. Cum poate ajuta un software de management al resurselor umane si cum stii cand este cel mai bun moment sa implementezi o astfel de solutie? 
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-06-29
In perioade de criza cum este si cea de fata, companiile sunt fortate sa-si testeze capacitatea de reactie si de adaptare, dar in acelasi timp si abilitatile de leadership ale managerilor, care sunt cu atat mai importante. In articolul urmator iti prezentam principalele abilitati de leadership, care, in opinia noastra, sunt esentiale in aceasta perioada si motivul pentru care ele pot face diferenta in companie.
Pus la dispozitie de Medicover Romania, 2020-06-29
Apraxia este o tulburare de vorbire neurologica, ce se caracterizeaza prin probleme de exprimare in mod coerent si consecvent, desi exista intentia de a fi realizate.
Pus la dispozitie de , 2020-06-29

Mamografia digitala este o metoda imagistica prin care se depisteaza neoplasmul mamar, indicata ca investigatie obligatorie femeilor cu varste de peste 40 de ani. 

Pus la dispozitie de Clementina Anghelache, 2020-06-29
"Noi credem ca, mai mult ca oricand, avand in vedere si argumentele legate de reinventare, competentele necesare managerilor si angajatilor din multe organizatii se vor schimba. Deja lucrurile acestea erau evidente chiar inainte de criza, insa criza a accelerat procesul. Pe langa noi competente ce vor trebui dezvoltate, procesul de invatare se va schimba."
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
In timp ce guvernele din intreaga lume sunt supuse unor presiuni tot mai mari de reluare a activitatii sociale si economice, liderii de pretutindeni iau decizii confruntandu-se cu incertitudinea si informatiile contradictorii. Pentru lideri, pana acum, 2020 a fost un exercitiu intens in luarea unor decizii dificile. In multe dintre aceste decizii viitoare, identificarea alegerilor corecte si a celor gresite va fi dificila.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
Personalitatea unui angajat este definitorie pentru comportamentul acestuia la locul de munca. Atunci cand o companie doreste angajarea unor proaspat absolventi, in contextul situatiei actuale este recomandat ca aceasta sa verifice atitudinea si comportamentele care vor avea impact asupra performantei in munca. Afla cum instrumentele create de Hogan Assessments reprezinta o solutie eficienta si usor de utilizat pentru screening-ul candidatilor.
Pus la dispozitie de , 2020-06-30
Filip Nemteanu, Talent Partner Amrop Romania, prezinta 5 motive pentru care sa alegi o cariera internationala dupa criza Covid-19 in acest articol publicat in Business Review.

 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Platforma de automatizare a recrutarii bazata pe date cu instrumente inovatoare de pre-screening: Interviuri Video Automatizate, Profiluri de Personalitate bazate pe AI (Inteligenta Artificiala), Evaluare Gamificata, Teste Automatizate si ATS (Sistem de U
Adresa: Budapesta, Str. Alkotás 17-19, Ungaria, cod postal  H-1123
Email: romania@indivizo.com
Telefon: +36 1 788 1226
 
Prezentarea companiei
 

Indivizo ofera o platforma de angajare bazata pe AI (Inteligenta Artificiala), cu instrumente de recrutare automata pentru a ajuta profesionistii din HR sa angajeze mai rapid talentele de top. Indivizo este un furnizor international de servicii de recrutare cu sediul central in Europa, cu birouri regionale in Europa de Est, Tarile DACH si Orientul Mijlociu, ajutand deja peste 600 de clienti cu solutii de angajare bazate pe date.

Solutiile noastre se potrivesc tuturor nevoilor de angajare – disponibile ca platforma ATS end-to-end complet personalizabila, ca proces de angajare plug & play gata de utilizare sau instrument de recrutare automatizat.

Cu Indivizo, aplicantii isi pot demonstra talentul intr-un mod obiectiv, impartial, permitand reprezentantilor HR sa ia decizii mai bune de angajare, sa pastreze cele mai bune talente, toate acestea conducand la o strategie profesionala mai buna.

Servicii / Produse
 
INSTRUMENTE PUTERNICE PENTRU CONSTRUIREA FLUXULUI DE LUCRU DE CARE AVETI NEVOIE
Automatizati complet procesul de selectie, permitand candidatilor sa-si prezinte talentul intr-un mod impartial si obiectiv prin interviuri video bazate pe evaluarea competentelor (pe care le pot inregistra oricand din confortul propriilor case) si oferind o platforma complet scalabila, personalizabila si usor de utilizat la echipa de recrutare pentru a lua decizii de angajare mai bune si mai rapide bazate pe date.
 
Interviuri Video Automatizate
Cu solutia noastra asincrona de interviuri video va puteti concentra asupra oamenilor si puteti economisi timp, lasand software-ul sa intervieveze peste 100 de persoane pe zi, chiar si atunci cand nu sunteti online. Obtineti o imagine mai realista a personalitatii candidatului si atasati fisierele cu intrebarile dvs. pentru o imagine mai specifica a istoricului profesional al acestora. Extindeti-va rezervorul de talente eliminand limitarile geografice din procesul de intervievare.
In aceasta noua era a recrutarii, va puteti concentra asupra trasaturilor de personalitate, obtinand in acelasi timp cunostinte nepretuite despre abilitatile soft skills ale candidatilor. Asigurandu-va ca fiecare aplicant raspunde exact la aceleasi intrebari, este, de asemenea, usor sa eliminati prejudecatile din procesul de recrutare. Echipa dvs. poate verifica videoclipurile oricand, oriunde si poate transforma impresiile in date, oferind puncte si votand pentru cele mai bune talente.

Profiluri de personalitate bazate pe AI (Inteligenta Artificiala)
Cu ajutorul functiilor de Inteligenta Artificiala IBM Watson, putem analiza continutul interviurilor video inregistrate in prealabil, bazate pe psihologia limbajului, in combinatie cu algoritmii de analiza a datelor pentru a crea profilurile de personalitate ale candidatilor. Aceste profiluri sunt generate instantaneu cu aceleasi rezultate pe care le-ar putea oferi un test de personalitate de 100-300 de intrebari. Trasaturile de personalitate BigFive reprezinta cel mai utilizat model pentru a descrie in general modul in care o persoana interactioneaza cu ceilalti oameni, inclusiv cinci dimensiuni primare: agreabilitate, constiinciozitate, extraversie, raza emotionala si deschidere. Nevoile descriu ce aspecte ale unui serviciu/produs rezoneaza cu o persoana si valorile explica factorii motivanti care influenteaza procesul de decizie al unei persoane.
 
Evaluare gamificata
Folositi jocuri video pentru a masura competentele cognitive, cum nu ati putut face niciodata inainte. Acest instrument inovator va permite sa aveti informatii puternice si bazate pe date despre abilitati cruciale precum gandirea logica, planificarea sau rezolvarea problemelor, pentru a va asigura ca angajati oamenii potriviti pentru rolurile potrivite.

Teste automate
Utilizati teste automate pentru screeningul aplicantilor pentru a determina cu care dintre ei doriti sa petreceti mai mult timp. Folositi testul nostru automatizat specific domeniului dvs. pentru a masura abilitatile de programare sau limbaj; sau colectati-va intrebarile, iar sistemul organizeaza procesul - de la invitatii, la executie, pana la evaluarea automata si chiar informarea candidatilor cu privire la rezultatele obtinute.

ATS (Sistem de Urmarire a Aplicantilor)
Am colectat tot ce aveti nevoie pentru a optimiza procesul de recrutare pentru fiecare angajare in parte. Instrumentele noastre inovatoare includ Interviuri Video Automatizate care va economisesc timp pe care il puteti folosi pentru a va concentra asupra oamenilor, Evaluarea noastra Gamificata va ajuta sa masurati in mod obiectiv performanta aplicantilor dvs. si multe functii suplimentare care va ofera informatii bazate pe date pentru a lua decizii mai bune de recrutare. Intelegem ca fiecare angajare este diferita si este vital sa existe organizare, asa ca am dezvoltat platforma noastra 100% flexibila (end-to-end ATS) (Sistem de Urmarire a aplicantilor) pentru a raspunde tuturor nevoilor dvs. de recrutare.            
Recomandari
 
”Avem mai multe pozitii deschise in acelasi timp, iar managerii nostri fac parte din procesul nostru de recrutare, se intalnesc personal cu multi candidati. Interviul video ne ajuta sa stabilim interviuri personale doar cu acei candidati care nu numai ca indeplinesc cerintele profesionale, dar au si abilitati avansate de comunicare si persuasiune. Acest lucru ii ajuta pe managerii nostri sa isi gestioneze timpul mai eficient.”
– ERSTE Bank

“Indivizo a facut munca liderior de vanzari si desigur munca mea mult mai usoara. A scurtat semnificativ timpul petrecut in selectarea si intervievarea candidatilor!”
– Telekom Hungary

“Am fost curiosi sa comparam Indivizo cu metodele noastre traditionale, asa ca am folosit atat Indivizo, cat si interviuri traditionale in procesul nostru recent de selectie. Rezultatele au fost foarte interesante. Inca imi amintesc chipurile acelor candidati pe care i-am vizionat in videoclipuri. Interviurile video inregistrate mi-au permis sa ma concentrez cu adevarat asupra lor si asupra competentelor lor. Acest lucru face ca evaluarea sa fie mai detaliata si mai obiectiva.”
– AIR France - KLM

“Am fost uimit de cat timp ne-a salvat Indivizo cand am angajat noul nostru specialist in relatii internationale. Timpul si spatiul nu au contat nici pentru candidati, nici pentru noi. Interviurile inregistrate ale candidatilor au fost intotdeauna accesibile si usor de urmarit pentru a fi examinate in continuare. Faptul ca am putut pune pauza sau derula inapoi inregistrarea de fiecare data cand doream, a fost de mare ajutor. Fundalul ales si alte circumstante spun multe despre cei intervievati. Utilzarea Indivizo a fost atragatoare atat pentru aplicantii nostri, cat si pentru managerii de la HungaroControl.”
 – HungaroControl - Hungarian Air Navigation Services
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate