Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri corporate de limbi straine, cursuri de limbi straine pentru persoane fizice, copii, adolescenti, cursuri de limba romana pentru expati, cursuri autorizate ANC; traduceri, interpretariat, audit lingvistic, testari LCCI si ECL; pre-testari Cambridge
Adresa: Str. G-ral Ernest Brosteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti)
Email: office@abest.ro
Telefon: 0762 274 914
 
Prezentarea companiei
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro) este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste 10 ani de activitate, compania a organizat proiecte in aria limbilor straine pentru peste 250 de companii (din Bucuresti si din tara), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cursantii expati A_BEST provin de pe 4 continente, si anume Europa, Asia, America de Sud si America de Nord.
Servicii / Produse
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.   
Recomandari
 
„Inca din anul 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este furnizor Auchan Retail Romania pentru cursuri de limba franceza, engleza si romana pentru straini organizate cu scopul dezvoltarii competentelor lingvistice ale angajatilor. Pentru Auchan, Centrul de Limbi Straine A_BEST ramane un partener de incredere si de lunga durata, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste livrarea de programe de training (cursuri de limbi straine) pentru angajati”. Ioana Olteanu, Responsabil Formare, Auchan Retail Romania.

„Compania Orange Romania SA colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) inca din octombrie 2012, in principal pentru organizarea de servicii de training lingvistic, mai exact cursuri de limbi straine si audit lingvistic pentru angajatii din companie. Compania SC Orange Romania apreciaza echipa de traineri A_BEST, care da dovada de flexibilitate si de o pregatire excelenta in domeniul predarii limbilor straine. De asemenea, punctam faptul ca trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru astfel incat ele sa se plieze pe nevoile si asteptarile angajatilor companiei Orange Romania SA”. Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange Romania SA.

„Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care isi doresc furnizori de durata pentru servicii de training profesionale dedicate mediului corporate. Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST companiilor sau institutiilor care isi doresc parteneri de durata, care sa ofere prin serviciile lor rezultate vizibile si realiste”.  Elena Seiciu, Manager Resurse Umane, SC Microchip Technology SRL.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate