Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri corporate de limbi straine, cursuri de limbi straine pentru persoane fizice, copii, adolescenti, cursuri de limba romana pentru expati, cursuri autorizate ANC; traduceri, interpretariat, audit lingvistic, testari LCCI si ECL; pre-testari Cambridge
Adresa: Str. G-ral Ernest Brosteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti)
Email: office@abest.ro
Telefon: 0762 274 914
 
Prezentarea companiei
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro) este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste 10 ani de activitate, compania a organizat proiecte in aria limbilor straine pentru peste 250 de companii (din Bucuresti si din tara), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cursantii expati A_BEST provin de pe 4 continente, si anume Europa, Asia, America de Sud si America de Nord.
Servicii / Produse
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.   
Recomandari
 
„Inca din anul 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este furnizor Auchan Retail Romania pentru cursuri de limba franceza, engleza si romana pentru straini organizate cu scopul dezvoltarii competentelor lingvistice ale angajatilor. Pentru Auchan, Centrul de Limbi Straine A_BEST ramane un partener de incredere si de lunga durata, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste livrarea de programe de training (cursuri de limbi straine) pentru angajati”. Ioana Olteanu, Responsabil Formare, Auchan Retail Romania.

„Compania Orange Romania SA colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) inca din octombrie 2012, in principal pentru organizarea de servicii de training lingvistic, mai exact cursuri de limbi straine si audit lingvistic pentru angajatii din companie. Compania SC Orange Romania apreciaza echipa de traineri A_BEST, care da dovada de flexibilitate si de o pregatire excelenta in domeniul predarii limbilor straine. De asemenea, punctam faptul ca trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru astfel incat ele sa se plieze pe nevoile si asteptarile angajatilor companiei Orange Romania SA”. Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange Romania SA.

„Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care isi doresc furnizori de durata pentru servicii de training profesionale dedicate mediului corporate. Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST companiilor sau institutiilor care isi doresc parteneri de durata, care sa ofere prin serviciile lor rezultate vizibile si realiste”.  Elena Seiciu, Manager Resurse Umane, SC Microchip Technology SRL.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate