Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-07-29
In mediul de lucru tot mai provocator din prezent, in special in contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR are potentialul sa contribuie semnificativ la succesul viitor al oricarei companii. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. In acelasi timp, investitia intr-un software de management al resurselor umane reprezinta un pas mare. Cum stii cand este cel mai bun moment sa il faci? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
La inceputul lunii iunie 2020 a avut loc o importanta conferinta de HR, unde speakerii - directori de HR, specialisti in resurse umane, traineri in programe de leadership, experti in Inteligenta Artifciala - au dezbatut teme de interes legate de cum a afectat pandemia de COVID-19 piata muncii si industria HR, cum se vor schimba strategiile de HR, ce tendinte in HR ar putea sa apara dupa ce criza va trece, cum arata profilul noilor lideri si cum ar trebui sa comunice acestia in vremuri incerte.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
Orice sarcina HR care implica o activitate manuala si repetitiva are potential sa devina una eficienta cu ajutorul automatizarii. Identificarea si eficientizarea proceselor fara valoare adaugata ii ajuta pe specialistii HR sa se concentreze pe activitati holistice, precum planificarea strategica, atragerea si managementul talentelor si, bineinteles, sa aiba si mai multa grija de membrii echipei si de dezvoltarea lor profesionala. Mai departe, implementarea unor strategii integrate de automatizare a sistemelor de salarizare, administrare personal si pontaj, inseamna economie de costuri pentru companie si un pas inainte in atingerea obiectivelor de business. Iata ce procese pot fi automatizate atunci cand echipa ta lucreaza de acasa.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-07-23
Bate vant de schimbare? Cristina Matei, Leadership Adviser al Amrop Romania, scrie despre (aproape) toate gandurile care ne trec prin cap atunci cand ne apropiem de o rascruce in cariera, in acest articol publicat in Business Review.
Pus la dispozitie de Florin Popa, 2020-07-24
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o organizatie sau un lider trebuie sa il faca este sa isi sprijine oamenii sa se dezvolte si sa creasca. Nu doar ca ajuta la imbunatatirea rezultatelor companiei, ci are si un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte, deoarece ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa contribuie la randul lor la bunastarea acesteia. In articolul nostru din aceasta luna am povestit mai multe despre acest subiect.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-07-28
Desfasurarea activitatii de acasa nu este o experienta noua, insa am vazut recent ca pandemia a fortat multi angajati si organizatii sa faca trecerea, in mod oficial, la un mediul de lucru virtual. Cu toate acestea, este important sa nu neglijam comportamentele care devin necesare pentru ca oamenii sa poata lucra eficient de acasa. Situatia actuala ne ofera ocazia de a revizui ceea ce stim despre competentele necesare la locul de munca. Care sunt cele care conteaza? 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Consilierea psihopedagogica este un proces complex de acordare a asistentei psihopedagogice persoanelor normale, care parcurg diverse experiente de invatare, in scopul formarii si dezvoltarii propriei personalitati.
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Zosterul este o afectiune cutanata, de obicei dureroasa, produsa prin reactivarea virusului care produce varicela sau varsatul de vant, virusul varicelozosterian. Acesta face parte din familia virusurilor herpetice.
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-07-30
Avand in vedere schimbarile recente provocate de pandemia COVID-19, multe organizatii au fost nevoite sa isi adapteze modul de lucru la sistemul remote working. Existenta unui soft de pontaj in care se pot gestiona automat evenimentele de timp precum cel de tip “work from home” sau cererile de absenta ale angajatilor este cu atat mai necesara in contextul actual in care majoritatea activitatilor si task-urilor trebuiesc realizate de la distanta.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-07-30
Confruntati cu o societate tulburata de evenimente care ne depaseste capacitatea de ordine si control, oamenii raspund la provocarile complexe regresand la comportamente arhaice de adaptare sociala. Ceea ce caracterizeaza aceasta „adaptare sociala” este o conditie de singuratate, cea mai neajutorata si solitara forma de fragmentare sociala. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri corporate de limbi straine, cursuri de limbi straine pentru persoane fizice, copii, adolescenti, cursuri de limba romana pentru expati, cursuri autorizate ANC; traduceri, interpretariat, audit lingvistic, testari LCCI si ECL; pre-testari Cambridge
Adresa: Str. G-ral Ernest Brosteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti)
Email: office@abest.ro
Telefon: 0762 274 914
 
Prezentarea companiei
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro) este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste 10 ani de activitate, compania a organizat proiecte in aria limbilor straine pentru peste 250 de companii (din Bucuresti si din tara), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cursantii expati A_BEST provin de pe 4 continente, si anume Europa, Asia, America de Sud si America de Nord.
Servicii / Produse
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.   
Recomandari
 
„Inca din anul 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este furnizor Auchan Retail Romania pentru cursuri de limba franceza, engleza si romana pentru straini organizate cu scopul dezvoltarii competentelor lingvistice ale angajatilor. Pentru Auchan, Centrul de Limbi Straine A_BEST ramane un partener de incredere si de lunga durata, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste livrarea de programe de training (cursuri de limbi straine) pentru angajati”. Ioana Olteanu, Responsabil Formare, Auchan Retail Romania.

„Compania Orange Romania SA colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) inca din octombrie 2012, in principal pentru organizarea de servicii de training lingvistic, mai exact cursuri de limbi straine si audit lingvistic pentru angajatii din companie. Compania SC Orange Romania apreciaza echipa de traineri A_BEST, care da dovada de flexibilitate si de o pregatire excelenta in domeniul predarii limbilor straine. De asemenea, punctam faptul ca trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru astfel incat ele sa se plieze pe nevoile si asteptarile angajatilor companiei Orange Romania SA”. Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange Romania SA.

„Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care isi doresc furnizori de durata pentru servicii de training profesionale dedicate mediului corporate. Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST companiilor sau institutiilor care isi doresc parteneri de durata, care sa ofere prin serviciile lor rezultate vizibile si realiste”.  Elena Seiciu, Manager Resurse Umane, SC Microchip Technology SRL.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate