Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-05-31
A 5-a editie a studiului KPMG Global CEO Outlook releva ca mai mult de jumatate dintre directorii executivi (CEO) intervievati sunt increzatori in succes, dar sunt realisti, 53% estimand o crestere moderata de 2% pentru urmatorii trei ani (in scadere de la 55% in 2018). Similar cu editia precedenta, liderii in afaceri mentin estimarea pozitiva pentru cresterea economiei globale in urmatorii trei ani, desi numarul acestora a scazut de la 67% la 62% in ultimele 12 luni. Increderea in viitor este intarita si de politicile de angajare, 36% dintre CEO estimand ca vor creste numarul angajatilor cu peste 6% in urmatorii trei ani.
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
​Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-05-31
Am fost invatati sa ne luptam cu nesiguranta noastra. Sa o alungam, hulim, uram si exilam. Dar, ce ar fi sa o ascultam? Si cum ne-am simti oare daca am sta de vorba cu ea? 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-05-31
Tu cum iti ajuti angajatul sa depaseasca blocajul si sa isi mentina motivatia la locul de munca? Ce cuvinte devin adevarate carlige care sa il agate pentru scopul comun? Puterea secreta a discursului se bazeaza pe cativa termeni pe care orice lider bun ii foloseste. 
Pus la dispozitie de Dan Pricop, 2019-06-03
Indicatorul de combustibil ce-ti spune? Mai ai benzină pentru inca 500 de Km. Reviziile tehnice sunt la zi? Salariile le-ai platit la termen? E bine sa stai bine cu banii si in firma. Cunostinte solide de management financiar sunt esentiale pentru un conducator: a sti ce sa faci si cand sa faci cu banii tai. Sau cand si daca este nevoie de un imprumut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri corporate de limbi straine, cursuri de limbi straine pentru persoane fizice, copii, adolescenti, cursuri de limba romana pentru expati, cursuri autorizate ANC; traduceri, interpretariat, audit lingvistic, testari LCCI si ECL; pre-testari Cambridge
Adresa: Str. G-ral Ernest Brosteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti)
Email: office@abest.ro
Telefon: 0762 274 914
 
Prezentarea companiei
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro) este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste 10 ani de activitate, compania a organizat proiecte in aria limbilor straine pentru peste 250 de companii (din Bucuresti si din tara), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cursantii expati A_BEST provin de pe 4 continente, si anume Europa, Asia, America de Sud si America de Nord.
Servicii / Produse
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.   
Recomandari
 
„Inca din anul 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este furnizor Auchan Retail Romania pentru cursuri de limba franceza, engleza si romana pentru straini organizate cu scopul dezvoltarii competentelor lingvistice ale angajatilor. Pentru Auchan, Centrul de Limbi Straine A_BEST ramane un partener de incredere si de lunga durata, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste livrarea de programe de training (cursuri de limbi straine) pentru angajati”. Ioana Olteanu, Responsabil Formare, Auchan Retail Romania.

„Compania Orange Romania SA colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) inca din octombrie 2012, in principal pentru organizarea de servicii de training lingvistic, mai exact cursuri de limbi straine si audit lingvistic pentru angajatii din companie. Compania SC Orange Romania apreciaza echipa de traineri A_BEST, care da dovada de flexibilitate si de o pregatire excelenta in domeniul predarii limbilor straine. De asemenea, punctam faptul ca trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru astfel incat ele sa se plieze pe nevoile si asteptarile angajatilor companiei Orange Romania SA”. Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange Romania SA.

„Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care isi doresc furnizori de durata pentru servicii de training profesionale dedicate mediului corporate. Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST companiilor sau institutiilor care isi doresc parteneri de durata, care sa ofere prin serviciile lor rezultate vizibile si realiste”.  Elena Seiciu, Manager Resurse Umane, SC Microchip Technology SRL.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate