Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Catalin Vasile, 2020-04-30
In noul context de business, companiile trebuie sa fie pregatite sa interactioneze cu clientii in mediul preferat de acestia atunci cand le este solicitat. Daca un client vrea sa discute prin video-call, ar trebui sa poti sustine o conversatie valoroasa pentru acesta si chiar sa creezi o experienta de nivel superior. Odata cu familiarizarea clientilor cu noile tehnologii, apare o mare oportunitate pentru multe companii de a accesa cu usurinta clienti din alte zone geografice. Pentru a face fata acestor provocari, echipele profesioniste de vanzatori dezvolta un model nou de interactiune cu clientul, model cunoscut ca INSIDE SALES.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-04-30
Pot sa intreb un angajat daca are sau nu Coronavirus? Pot sa trimit acasa un membru al echipei daca se simte rau si sa ii cer sa aduca o adeverinta medicala care sa arate ca este sanatos, inainte sa se intoarca la munca? Sunt doar cateva dintre intrebarile adresate de expertii HR din SUA, care au participat recent la o intalnire cu reprezentantii Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Expertii citati de Bloomberg au reiterat importanta pe care trebuie sa o acorde companiile in aceasta perioada pentru a avea o strategie clara de comunicare, sa ia masuri ferme pentru a asigura sanatatea angajatilor si sa usureze tranzitia catre munca de acasa, in sectoarele in care acest lucru este posibil. Iata cateva recomandari in acest sens, care se pot aplica si in firma ta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-04-30
Rolul expertului in resurse umane de a fi omul care ajuta compania sa isi adapteze business-ul si care ghideaza angajatii intr-un moment care pune la incercare modul lor de lucru devine vital in noua realitate a pietei muncii. Iata cinci moduri in care criza sanitara va schimba activitatea departamentului de resurse umane.
Pus la dispozitie de Madalina Balan, 2020-04-30
Odata cu declararea starii de urgenta si implementarea recomandarilor de distantare sociala, multi dintre noi resimtim acut izolarea sociala. Si este normal, deoarece oamenii sunt, prin natura lor, fiinte sociale. Astfel, nu ne surprinde faptul ca reducerea conectarii sociale are un impact asupra echilibrului emotional si asupra sanatatii psihologice, impactand semnificativ eficienta la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-04-30
A schimbat pandemia de coronavirus pentru totdeauna modul in care lucram? In ultimii ani, s-a dezbatut intens subiectul muncii remote, cu sustinatori puternici si pro, si contra. Cu toate acestea, multe dintre piedicile considerate inainte insurmontabile s-au dovedit, in ultimele saptamani, relativ usor de de depasit, in conditiile in care milioane de angajati nu au avut alta solutie decat sa isi mute birourile acasa. 
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, 2020-04-30
Cineva spunea odata despre mindfulness ca este "...an eastern tool for western results". Pentru o lunga perioada de timp mindfulness a fost un concept privit cu destul de mult scepticism in vest. Dar astazi este practicata in nenumarate locuri, de la Parlamentul Britanic si Forumul de la Davos pana la companii de renume precum Google sau Intel. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-04-30
Desi avem multe motive sa simtim ca viata s-a oprit pur si simplu, de fapt doar si-a incetinit ritmul si s-a dat peste cap! Dar avem cele mai bune sanse sa supravietuim acestei schimbari enorme daca ne adaptam tuturor conditiilor - temporare sau permanente - cat mai curand posibil. Noi, la Indivizo, lucram de ani buni la digitalizarea procesului de angajare si la dezvoltarea instrumentelor online care fac recrutarea mai eficienta.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-05-04
Situatia de criza cauzata de pandemia de COVID-19 ne-a obligat pe noi, angajatorii, sa gasim solutii pentru a ne continua activitatea si mai ales pentru a ne proteja angajatii. Cea mai populara masura, acolo unde a fost posibil, a fost sa ne desfasuram cu totii activitatea de acasa. Cum tinem evidenta timpului pentru munca de acasa al angajatilor?
 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-05-04
Ups, iata-te in carantina, cu toata situatia asta cu Covid-19. Acum chiar ca nu mai poti sa mergi la dentist, s-au inchis toti. Insa maseaua aceea incepe sa te deranjeze din ce in ce mai des. Si ai fi vrut, daca tot era sa te fi dus, sa vorbesti si de un implant pentru maseaua lipsa. Intre timp insa, angajatorul ti-a redus 20% din salariu, ca deh, afacerile merg prost, acum lucrezi doar 4 zile din 5 pe saptamana. Cui ii mai arde de investitii dentare? Pot sa mai astepte.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2020-05-05
Colega noastra Malina Chirea, trainer si psiholog, ne impartaseste cateva sugestii practice despre cum putem gestiona anxietatea, una dintre emotiile puternice ale acestor zile. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-05-26
Sanatatea generala buna este o conditie importanta a performantei angajatilor. Conform unui studiu, 77% din pierderile de performanta se datoreaza unei stari de sanatate precare. Iar sanatatea orala nu face exceptie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri corporate de limbi straine, cursuri de limbi straine pentru persoane fizice, copii, adolescenti, cursuri de limba romana pentru expati, cursuri autorizate ANC; traduceri, interpretariat, audit lingvistic, testari LCCI si ECL; pre-testari Cambridge
Adresa: Str. G-ral Ernest Brosteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana – Dorobanti)
Email: office@abest.ro
Telefon: 0762 274 914
 
Prezentarea companiei
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro) este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste 10 ani de activitate, compania a organizat proiecte in aria limbilor straine pentru peste 250 de companii (din Bucuresti si din tara), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cursantii expati A_BEST provin de pe 4 continente, si anume Europa, Asia, America de Sud si America de Nord.
Servicii / Produse
 
Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari LCCI; cursuri autorizate ANC; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.   
Recomandari
 
„Inca din anul 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este furnizor Auchan Retail Romania pentru cursuri de limba franceza, engleza si romana pentru straini organizate cu scopul dezvoltarii competentelor lingvistice ale angajatilor. Pentru Auchan, Centrul de Limbi Straine A_BEST ramane un partener de incredere si de lunga durata, cu rezultate vizibile in ceea ce priveste livrarea de programe de training (cursuri de limbi straine) pentru angajati”. Ioana Olteanu, Responsabil Formare, Auchan Retail Romania.

„Compania Orange Romania SA colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) inca din octombrie 2012, in principal pentru organizarea de servicii de training lingvistic, mai exact cursuri de limbi straine si audit lingvistic pentru angajatii din companie. Compania SC Orange Romania apreciaza echipa de traineri A_BEST, care da dovada de flexibilitate si de o pregatire excelenta in domeniul predarii limbilor straine. De asemenea, punctam faptul ca trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru astfel incat ele sa se plieze pe nevoile si asteptarile angajatilor companiei Orange Romania SA”. Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange Romania SA.

„Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care isi doresc furnizori de durata pentru servicii de training profesionale dedicate mediului corporate. Compania Microchip Romania recomanda Centrul de Limbi Straine A_BEST companiilor sau institutiilor care isi doresc parteneri de durata, care sa ofere prin serviciile lor rezultate vizibile si realiste”.  Elena Seiciu, Manager Resurse Umane, SC Microchip Technology SRL.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate