Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de , 2015-11-27
In ultima perioada, SHL Romania a fost implicat intr-un numar semnificativ de centre de evaluare si dezvoltare. Poate pentru ca a venit tomana si organizatiile isi numara talentele, ca sa parafrazam o veche expresie romaneasca.
Pus la dispozitie de 42 Organizational Assessment, 2015-10-30
Lumea se schimba si, odata cu ea, practicile de selectie ar trebui sa evolueze. Si, intr-adevar, asa se si intampla. Daca ne uitam la practicile de recrutare si selectie de acum 20 de ani, gasim mai putina procedura, mai putina diversificare si, cu siguranta, mai multi candidati. Schimbarea a fost necesara odata cu evolutia pietei, procesul tehnologic si venirea unei noi generatii in forta de munca. Generatia Y, caci despre ea vorbim, va ocupa o pondere semnificativa din procentul total al fortei de munca, insa ca valoare absoluta - un numar insuficient. 
Pus la dispozitie de 42 Organizational Assessment, 2015-09-30
Starea generala de bine psihologic si un nivel cat mai redus al epuizarii (burnout) este (sau ar trebui sa fie) un subiect care sa-i preocupe pe reprezentantii mediului de business (atat angajati, cat si angajatori), pe cei ai organizatiilor publice sau pe cei implicati in propunerea de politici publice (policy makers).
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate