Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
A fost o intrebare pe care am adresat-o tacut in timpul unei conferinte recente la care am participat. S-a nascut din aprecierea eforturilor acestor specialisti de a gasi un echilibru si un fir rosu de integrare a noului stil lucrativ si a celor “80 de noi masuri legislative numai in 2024”.
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
Decizia profesionala de a deveni si suportul oamenilor de business, de a veni in sprijinul lor cu procese de reinvatare, implementare si dezvoltare prin coaching, a cuprins si-mi cuprinde in continuare cu incredere dorinta de a sustine liderul de astazi, si de astazi inainte, in a-si asuma, cu responsabilitate si transparenta, impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-04-23
Robert Hogan, PhD, fondatorul si presendintele Hogan Assessments, afirma ca: ”Un leader smerit genereaza implicare”.  Asadar, este nevoie de o persoana smerita pentru a construi si mentine o echipa performanta.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-04-23
Stim ca esti stresat la serviciu. Stim ca ai oameni in echipa care sunt stresati si stim ca stresul este de fapt cauza principala a multora dintre afectiunile de santate cu care ne confruntam cu totii in 2024.
Pus la dispozitie de BIA, 2023-04-25
Conform prevederilor Hotararii nr. 970/2023, companiile au avut termen pana la data de 17 aprilie 2024 sa implementeze metodologia privind prevenirea si combaterea hartuirii. Daca ai ratat insa acest termen, ar trebui sa faci toate demersurile necesare cat mai curand.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-04-25
"Nu se potriveste culturii companiei si am decis sa intrerupem colaborarea!" E una dintre concluziile frecvente in evaluarea unui angajat dupa perioada de proba sau chiar mai devreme. Dar cum poti evita aceasta situatie, care este costisitoare din punct de vedere financiar, dar si ca timp si imagine pentru companie?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Pe langa atingerea obiectivelor, noi credem ca exista si alte aspecte ale performantei ce trebuie valorificate. Spre exemplu, evaluarea competentelor, care implica analiza abilitatilor, aptitudinilor, comportamentelor si capacitatilor angajatilor in contextul muncii lor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Ai observat ca feedback-ul declanseaza in noi emotii puternice si sentimentul de a fi judecat? Este normal, pentru ca, de cele mai multe ori, vine din partea unei autoritati, iar acest lucru induce teama. Pentru a depasi aceasta bariera, iata cateva lucruri pe care le poti face, sa sporesti performanta angajatilor, prin feedback.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Setarea prioritatilor reprezinta pentru liderii de HR un proces extrem de important, de care depinde atat succesul departamentului de HR, cat si al intregii organizatii. Un sondaj Gartner a venit in intampinarea provocarilor cu care se confrunta HR managerii si a realizat un top 5 actiuni de intreprins in 2024. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Bunastarea unei organizatii depinde in mare parte si de cat de eficient si bine pus la punct este procesul de salarizare. Externalizarea acestui proces vine la pachet cu o multime de beneficii precum economie de timp si resurse, expertiza, consultanta permanenta si o gestionare eficienta a resurselor umane.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Respectarea reglementarilor in vigoare reprezinta una dintre conditiile esentiale pentru orice organizatie de succes, iar o modificare legislativa de impact este si cea referitoare la concediile medicale. Incepand cu luna aprilie, noi tipuri de concedii medicale figureaza pe lista exceptarilor de la plata contributiei la asigurarile sociale de sanatate (CASS).
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
55% dintre oamenii de HR se asteapta ca gestionarea cresterii costurilor salariale din cauza inflatiei sa reprezinte cea mai mare provocare de business in 2024. Care sunt cele mai presante provocari legate de candidati? Ce piedici avem in procesul de recrutare? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
Cum stau lucrurile pe piata muncii in ultima vreme? Pana in anul 2030, se prevede o nevoie de peste 600.000 de persoane pentru a ocupa posturi care necesita competente avansate, in conditiile in care doar 1% din populatia cu varsta intre 25 si 64 de ani participa la programe de formare profesionala.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2024-04-29
Digitalizarea in domeniul resurselor umane nu este doar o adaptare la progresul tehnologic, ci o oportunitate de a revolutiona complet modul in care functionează departamentul tau. Adoptarea unor solutii software specializate este esentiala pentru a creste eficienta, a raspunde cerintelor pietei in schimbare si a ramane competitiv. 
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-04-29
Implicarea si performanta angajatilor sunt factori cruciali in succesul organizatiei dar intrebarea e cum poti debloca intregul potentialul echipei pentru a creste productivitatea? 

 
Pus la dispozitie de Pharma Nord, 2024-04-29
Aceste doua functii cognitive importante tind sa ne incetineasca sau sa ne joace feste, pe masura ce inaintam in varsta. Aceasta poate fi o provocare, mai ales daca ai un job care necesita multa planificare si gandire creativa.
Pus la dispozitie de CODECS, 2024-04-30
In ciuda progreselor tehnologice pe care le-am facut si le facem, munca unei organizatii este facuta de oameni. Oamenii sunt aceia care alcatuiesc interfata cu clientul, realizeaza produsul, presteaza serviciul, planifica si coordoneaza, imbunatatesc procese, asigura calitatea si aduc profit.
Pus la dispozitie de Andreea Gheorghita, Doru Paducel & Ana M. Marin, 2024-04-30
Iti creezi timp si spatiu pentru a te asculta pe tine insuti?  Un articol util despre modele si practici de reflectie si reflexie scris de colegii nostri de la EMCC Romania.
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Acest articol contine informatii utile top managerilor, directorilor HR si coordonatorilor HSE interesati sa implementeze in organizatia lor programe de tip Autoritatea sa Opresti Munca (in engleza Stop Work Authority – SWA).
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Articolul da o imagine de ansamblu asupra modului in care pot fi setate elementele care contribuie la o experienta a clientilor controlabila si de buna calitate.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Descopera cum instrumentele Thomas au fost integrate in programul de dezvoltare a leadershipului unei mari universitati din Marea Britanie pentru a o diferentia ca angajator.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Intr-un interviu realizat de Thomas International cu Alicia Collinson, Senior Associate la Thrive Law, au fost explorate aspectele cruciale ale bunastarii angajatilor si sanatatii mentale in organizatii. Alicia a oferit idei valoroase despre provocarile comune cu care se confrunta organizatiile si sfaturi practice pentru a le depasi. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-04-30
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-05-07
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-05-07
In mod frecvent suntem expusi la schimbari si provocari care ne cer sa ne adaptam si sa ne integram noi rutine in viata noastra. De la tranzitiile majore la cele mai mici ajustari, capacitatea noastra de a face fata schimbarii si de a ne adapta este esentiala pentru succesul si bunastarea noastra.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-04-23
In luna aprilie, echipa EUCOM a organizat un webinar captivant, intitulat GenAI: un pericol sau o oportunitate in training de limbi straine si evaluare lingvistica? Evenimentul a reunit specialisti in limbi straine pentru a discuta despre potentialul si provocarile pe care le prezinta Inteligenta Artificiala Generativa in domeniul educational.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Pentru profesionistii HR, imbunatatirea abilitatilor de interviu poate face diferenta intre angajarea unui candidat excelent si pierderea unei oportunitati valoroase. Iata 5 tips&tricks pentru a face interviurile de angajare mai eficiente si mai productive.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Proverbele romanesti ofera perspective asupra diferitelor aspecte ale vietii, inclusiv natura umana. Traducerea acestor proverbe in limba engleza nu numai ca pastreaza esenta lor, dar dezvaluie si amestecul unic de seriozitate si umor specific culturii romane.
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Trendurile in domeniul Resurselor Umane (HR) se schimba constant, iar pentru anul 2024, se prefigureaza cateva directii interesante care vor influenta modul in care companiile gestioneaza resursele. Iata cinci sfaturi si trucuri pentru a ramane la curent cu tendintele din HR in 2024:
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Proverbele romanesti sunt o parte importanta a bogatei noastre traditii culturale, fiind adesea folosite pentru a transmite intelepciune si experienta. Cu toate acestea, atunci cand incercam sa le traducem in limba engleza, ne putem lovi de dificultati in pastrarea sensului si umorului original.
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-09
Costumul popular romanesc nu este doar un element de patrimoniu, ci si un instrument valoros pentru afaceri si turism, subliniind unicitatea si diversitatea culturala a Romaniei.
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-09
Sectorul resurselor umane continua sa se schimbe si sa se adapteze la nevoile angajatilor si angajatorilor. In 2024, expertii HR trebuie sa fie pregatiti sa adopte noi strategii si tehnologii de ultima ora pentru a ramane competitivi.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-10-31
Eucom a marcat un moment important in istoria lor: trecerea pragului de 100.000 de evaluari lingvistice! Si pentru ca evaluarile reprezinta cifre si statistici, Eucom a adunat date referitoare la evaluari efectuate in 2022 si 2023 (pentru primele 8 luni) si a pregatit o sinteza interesanta.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-10-31
Delia Dragomir, Co-fondator Eucom si gazda podcastului, si Mihail Pricop, Training Manager si Consultant Filozofic la Grupul Autonom, ne incanta in episodul 7 cu idei despre carti, cultura organizationala, investitii in resurse umane, echipe si dezvoltare personala.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-10-31
Recrutarea este un proces esential in lumea afacerilor, iar comportamentul candidatilor poate face o diferenta semnificativa atunci cand candidatii interactioneaza cu cei care recruteaza. Iata cateva sfaturi despre cum poate o discutie sa fie reusita.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Delia Dragomir, gazda podcastului si co-fondatoarea Eucom, impreuna cu Mihaela Tomescu, Training Programs Coordinator la Adecco Group, au abordat tema brandingului de angajator si recrutare.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Modul in care oamenii isi saluta partenerii de afaceri poate varia in functie de normele si practicile culturale din diferite tari. Afla metode de salut folosite in mod obisnuit in mediul de afaceri japonez.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Integrarea noilor veniti la locul de munca este esentiala pentru a promova un mediu de lucru pozitiv si productiv. Atunci cand noii angajati se simt bineveniti si sustinuti, este mai probabil ca acestia sa fie implicati, motivati si sa contribuie la succesul organizatiei.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-08-31
Al cincilea episod al podcastului HeRoe.s HRing aduce perspective noi! Impreuna cu gazda emisiunii & Co-fondatorul Eucom, Delia Dragomir, Alexandru Lungu aduce in discutie detalii din legislatia privind codul muncii.
 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-08-31
De ce este important sa ne dezvoltam la locul de munca? Dezvoltarea competentelor ne deschide oportunitati de avansare in cariera! Astazi discutam despre beneficiile urmarii unui curs de dezvoltare a abilitatilor de vanzare si negociere. 
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-07-27
In al patrulea episod al podcastului HeRoe.s HRing, am avut placerea de a o avea ca invitata speciala in studio pe Andreea Dumitrache, HR Manager la Philips. Andreea se concentrează pe adaptarea, dezvoltarea si implementarea unor programe eficiente de resurse umane precum: dezvoltarea oamenilor, compensatii si beneficii, dezvoltare si schimbare organizationala, recrutare.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-07-27
Stim ca invatarea unei limbi straine necesita rabdare, perseverenta si practica constanta. Recomandarea este sa fii mereu deschis sa faci greseli si sa nu-ti fie frica sa vorbesti. Cu timp si efort adecvat, putem inregistra progrese si sa castigam incredere in abilitatile noastre lingvistice. Iata 5 tips&tricks pentru a fi activ intr-un curs de limba straina.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-06-30
Esti interesat sa afli mai multe despre limba galeza? Avem cateva curiozitati pentru tine! Galeza, ca limba celtica, pastreaza amprenta unei istorii de peste 1.500 de ani, facand-o una dintre cele mai vechi limbi vorbite in Europa.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-06-30
Ce repede trece timpul! Asteptam deja cu nerabdare al treilea episod din HeRoe.s HRing Podcast, un podcast special menit sa aduca impreuna angajatori, angajati, specialisti in HR, L&D si Business pentru a genera solutii la provocarile actuale ale pietei muncii locale si globale.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-05-25
Problemele cu care ne confruntam in departamentul de Resurse Umane par cateodata interminabile. Exista totusi cateva cele mai frecvente, care vin la pachet cu potentiale solutii. Esti pregatit sa le confrunti?
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-05-25
Cu siguranta ai ajuns sau ti-ai dorit sa ajungi in frumoasa Grecie. Ai fost insa vreodata interesat si de limba greaca? Invatarea acesteia reprezinta o adevarata provocare, in mod special din cauza alfabetului complet nou, regulilor gramaticale complexe si provenientei non-indo-europene.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-04-27
Indiferent de nivelul la care te afli, niciodata nu este prea tarziu sa descoperi noi trucuri pentru a invata mai repede si eficient. Cele doua tehnici pe care le prezentam au fost dezvoltate de Alexander Arguelles, un lingvist american fluent in 10 limbi si cunoscator conversational al altora 40. Ele se numesc Scriptorium si Shadowing si sunt foarte usor de inteles si aplicat.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-04-27
Limba franceza este a 5-a cea mai vorbita limba din lume, adunand aproape 300 milioane de oameni. Iata 7 motive pentru care merita sa oferi angajatilor tai posibilitatea sa invete limba franceza chiar azi!
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-03-28
Companiile care doresc sa-si pastreze agajatii pe fondul asa-numitei Marii Demisii (Great Resignation), trebuie sa treaca dincolo de abordarea obisnuita pe termen scurt. Imbunatatirea competentelor sau „upskilling” reprezinta o investitie pe termen lung in ceea ce priveste cresterea cunostintelor, abilitatilor si competentelor care ii ajuta pe angajati sa progreseze in cariera.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-03-28
Cunoasterea (cel putin) unei limbi straine este deja o necesitate in piata de business. Comunicarea eficienta inseamna evolutie, dezvoltare si oportunitati, iar o comunicare eficienta are loc doar atunci cand barierele lingvistice sunt inlaturate complet. Companiile multinationale au o politica stricta de angajare ce implica o evaluare lingvistica inca din timpul procesului de recrutare. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-03-28
Este foarte putin probabil sa te fi lovit de limba vietnameza in viata de zi cu zi. Fie ca este vorba de colegii de lucru, colegi straini (daca e cazul) sau filme, muzica si stiri, vietnameza nu este o limba intalnita foarte des. Ca sa rectificam acest lucru, am adunat la un loc cateva curiozitati despre aceasta limba interesanta.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-02-28
Programul de language learning dezvoltat de noi, Agile Learning, care imbina cu succes factorul uman, trainer-ul si tehnologia, este unic in Romania si prin urmare a atras peste 25.000 de cursanti. Insa care sunt cele mai cautate limbi atat la cursuri, cat si la programele de testare?
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Anul 2022 a marcat pentru Eucom 20 de ani de activitate, dar a venit la pachet si cu numeroase realizari. Am alcatuit o echipa bine inchegata de profesionisti care ne impartasesc viziunea si alaturi de ei am ajutat cursanti si companii din toata tara sa se dezvolte si sa se bucure de noi oportunitati.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Limba franceza, sau „limba iubirii” cum este supranumita datorita expresiilor nenumarate despre dragoste, este una dintre cele mai populare alegeri in materie de limbi straine. Daca vrei sa inveti franceza ca sa faci declaratii de dragoste cu mai multa pasiune sau pur si simplu planuiesti sa-ti dezvolti cariera, iata niste tips&tricks de la trainerii nostri.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Feedback-ul este o componenta importanta in fiecare companie. El contesta sau atesta daca faci bine ceea ce faci si iti ofera motivatia necesara sa continui sa te imbunatatesti. Si noi evoluam cu fiecare dintre cursantii nostri, tocmai de aceea ne asiguram constant ca vocea lor este auzita.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-01-09
Odata cu internationalizarea echipelor, organizatiile multinationale au ridicat la fileul pietii noi provocari in domeniul resurselor umane si al comunicarilor, implicit al limbilor straine. Echipele globale necesita oameni stapani pe cel putin o limba straina, care sa corespunda cerintelor companiei angajator.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-01-09
Cum afli nivelul lingvistic al viitorilor tai colegi si cum te ajuta aceasta evaluare in procesul de recrutare? Departamentele de HR au de acum la dispozitie programele Language Assessment propuse de EUCOM, prin intermediul carora specialistii pot evalua mult mai simplu candidatii din punct de vedere lingvistic, in functie de obiectivele pe care compania doreste sa le atinga, dupa recrutare.
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-12-02
Cunoasterea (cel putin) unei limbi straine este deja un must in piata de business. Comunicarea eficienta inseamna evolutie, dezvoltare si oportunitati, iar o comunicare eficienta are loc doar atunci cand barierele lingvistice sunt inlaturate complet. 
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-12-02
Eficacitatea team buildingurilor nu mai reprezinta de mult un secret sau o surpriza. Majoritatea companiilor, indiferent de dimensiunile acestora, recurg la activitati recreativo-educative de tip team building, deoarece s-au dovedit a fi cele mai bune metode pentru a imbunatati abilitatile de colaborare si comunicare la nivel de echipa.
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-10-31
Ce mod mai fun de a invata o limba straina daca nu cu ajutorul filmelor si serialelor? Imbinarea utilului cu placutul poate starni o atitudine pozitiva fata de procesul de invatare, iar pasiunea pentru plot te va determina sa fii un participant activ si motivat pe parcursul dezvoltarii noilor skill-uri lingvistice. 
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-10-25
Desi Austria si Germania impartasesc in mod oficial aceeasi limba, exista diferente considerabile in ceea ce priveste cuvintele si expresiile rostite in fiecare tara, precum si modul in care oamenii le folosesc in viata de zi cu zi.
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-09-30
Omul este o resursa complexa si de cele mai multe ori nu e deloc usor, ca si recruiter sa fii 100% sigur de calificarile lingvistice mentionate in CV. Una dintre abilitătile pe care oamenii obișnuiesc sa o supraevalueze si, uneori, subaprecieze, este cunoasterea unei limbi straine.
Pus la dispozitie de Eucom, 2022-09-30
Invatarea unei noi limbi este o modalitate excelenta de a te face sa iesi in evidenta, existand o multime de avantajele evidente: o limba straina poate deschide multe usi in cariera si nu numai. De exemplu, stiai ca multilingvii castiga cu 8% mai mult decat omologii lor monolingvi? Noi iti oferim 4 motive, iar daca te-am convins, trainerii Eucom vor fi alaturi de tine in aceasta aventura.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate