Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-08-22
Omul nu este o “problema” de rezolvat, ci potential chemat sa se manifeste! “Omul intre necesitate si posibilitate” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-05-31
”Atunci cand constientizezi ca tu esti persoana care a creat/are o "poveste" (si nu esti "povestea" in sine), se dechide o intreaga lume de posibilitati. In acel moment ai acces la puterea de a o schimba, de a crea si avea orice "poveste" despre orice, in orice moment!”.
"A fi sau ... a avea ? Aceasta este intrebarea!” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-04-27
”Nu am chef” sau altfel spus ”nu sunt motivat”! Cat de des ati auzit asa ceva spus de altii sau chiar ati spus-o si voi altora? Cat de des o astfel de stare interioara v-a impiedicat sa faceti ceea ce va propuseseti anterior? „CAPCANA MOTIVARII” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
 
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-03-31
Un articol de Costel Coravu, PCC (ICF). Daca pornim de la o definitie a succesului ca fiind implinirea/manifestarea propriei vointe, putem observa ca neinfranarea nu este altceva decat cedarea propriei vointe, in timp ce infranarea este o manifestare a ei. 
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-02-27
Forta capcanei instituita de sintagma „se putea si mai bine” consta in faptul ca ea in sine este adevarata. Lipseste insa continuarea ei, si anume in care conditii/circumstante ar fi considerat „mai binele”. 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate