Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-08-22
Omul nu este o “problema” de rezolvat, ci potential chemat sa se manifeste! “Omul intre necesitate si posibilitate” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-05-31
”Atunci cand constientizezi ca tu esti persoana care a creat/are o "poveste" (si nu esti "povestea" in sine), se dechide o intreaga lume de posibilitati. In acel moment ai acces la puterea de a o schimba, de a crea si avea orice "poveste" despre orice, in orice moment!”.
"A fi sau ... a avea ? Aceasta este intrebarea!” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-04-27
”Nu am chef” sau altfel spus ”nu sunt motivat”! Cat de des ati auzit asa ceva spus de altii sau chiar ati spus-o si voi altora? Cat de des o astfel de stare interioara v-a impiedicat sa faceti ceea ce va propuseseti anterior? „CAPCANA MOTIVARII” un articol de Costel Coravu, PCC (ICF).
 
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-03-31
Un articol de Costel Coravu, PCC (ICF). Daca pornim de la o definitie a succesului ca fiind implinirea/manifestarea propriei vointe, putem observa ca neinfranarea nu este altceva decat cedarea propriei vointe, in timp ce infranarea este o manifestare a ei. 
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-02-27
Forta capcanei instituita de sintagma „se putea si mai bine” consta in faptul ca ea in sine este adevarata. Lipseste insa continuarea ei, si anume in care conditii/circumstante ar fi considerat „mai binele”. 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate