Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de Consulteam Romania, 2018-04-27
Rolul de Professional Coach se regaseste in zilele noastre in multe arii de business, fie ca ne referim la coaching-ul corporativ, cel personal, sau la coaching-ul de cariera, pentru a numi doar cateva. Dintre ele, exista doua discipline ale coaching-ului care la prima vedere par similare: Executive si Business Coaching. Ce ne propunem mai departe, este sa detaliem ce le aseamana, dar mai ales care este diferenta concreta dintre cele doua abordari.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2017-05-31
Stiati ca 90% din deciziile de angajare sunt luate din interviu? Acest lucru pare rezonabil pana cand veti lua in considerare faptul ca interviul traditional este eficient in proportie de doar 14% atunci cand angajati pentru vanzari.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2017-04-27
Un studiu realizat de Willis Towers Watson in martie 2017 arata ca aproape doua treimi (59%) dintre companiile europene care au afaceri in Marea Britanie, considera Brexit un "factor disruptiv" pentru operatiunile lor, versus 26% care o vad ca pe  "o schimbare fundamentala".
Pus la dispozitie de Consulteam, 2016-10-24
Concediile, vacantele platite sunt privite ca niste premii. Asa cum la productie se fac concursuri interne cu angajatul lunii, iar el primeste ceva, asa si la un nivel superior se poate oferi ca premiu o vacanta exotica, spre exemplu. Aceste  premieri trebuie sa fie, insa, adaptate omului caruia i se adreseaza. Daca ii dai unui om de la productie o vacanta exotica, i-ai creat o problema." - spune Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner Consulteam
Pus la dispozitie de Consulteam, 2016-10-24
Oana Botolan Datki, Managing Partner Consulteam South East Europe, este speaker la conferinta de resurse umane HR Summit care are loc in perioada 12-13 octombrie, la Iasi. Gratie experientei vaste in domeniul consultantei si al trainingului, dar si a activitatii realizate in cadrul organizatiilor internationale, Oana a acordat pentru HR Summit un interviu, in care a vorbit despre strategiile, responsabilitatile si provocarile pe care le presupune domeniul resurselor umane.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2016-07-27
Una din doua companii multinationale din EMEA (Europe-Middle East-Africa) isi va revizui in urmatorul an politica de acordare a masinii de companie, potrivit celui mai recent studiu Willis Towers Watson "Cars Benefits Report". Una dintre cele mai frecvente intrebari care apar este daca acest beneficiu (masina) ar putea sau ar trebui sa fie inlocuit cu o suma alocata in numerar. In acest moment, datele arata insa ca este preferata in continuare masina de companie versus alocatia in numerar, aceasta din urma fiind puternic influentata de nivelul taxelor de mediu din fiecare tara.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-04-30
Care sunt cele mai importante abilitati, strategii si, mai ales, cum le punem in practica pentru a mentine si dezvolta relatia cu clientii strategici. Un articol de Colin Hurst, partener TACK International UK care va veni la Bucuresti pe 12 si 13 mai pentru a sustine cursul de Key Acccount Management, un modul al Sales Academy, UK. 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-04-30
Primul dintr-o serie de articole scrise de Calin Gliogorea, partener TACK International care va sustine, pe 12 si 13 iunie cursul de Value Driven Negotiaition, un modul al Sales Academy UK. 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-04-30
Un procent prea mic al oamenilor de vanzari isi trateaza profesia cu aceeasi pasiune, dedicare si forta precum cei care se pregatesc sa alerge. Un articol poate incomod, semnat de Dave Kurlan, speaker international si fondar al Objective Management Group (OMG). 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-03-31
Intr-o negociere comerciala, este tentant pentru vanzator sa considere ca cel care cumpara detine puterea intr-o negociere. Orice cumparator cu experienta stie ca lucrurile nu stau intotdeauna asa. Este adevarat, insa, ca nici un cumparator nu va admite ca cel care vinde are o anumita putere de partea sa. 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-03-31
De ce “vizionar” si de ce “umanist”? Traim si actionam intr-o lume preponderent masculina, masculinizata in abordarea si practica ei; o lume dominata de punerea si rezolvarea problemelor, de obtinerea rezultatelor, de pasi si actiuni, de obiective SMART si de evaluarea lor. 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-02-26
Studiul Mercer "Quality of Living Survey 2014" – Studiul este realizat anual si evalueaza calitatea vietii in peste 460 de orase ale lumii in functie de urmatoarele criterii: stabilitatea politica, mediul economic, mediul socio-cultural, serviciile medicale, serviciile publice si de transport, numarul spatiilor de recreere, disponibilitatea bunurilor de consum, nivelul si numarul scolillor internationale si restrictiile asupra libertatilor personale.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2014-01-07
La inceputul lui 2013 studiile prevedeau ca provocarile principale ale business-ului vor fi implicarea si motivarea angajatilor (cumuland 43% din preferintele specialistilor), dar si managementul performantei si proiectele de “life-work balance”. Din feed-back-ul primit din piata dar si din discutiile cu clientii nostri, asa au stat lucrurile si in realitate, de aceea credem ca si in 2014 vor exista tendinte asemanatoare.
Pus la dispozitie de Consulteam, 2013-10-29
Politicile de control ale costurilor se mentin, iar tendinta conservatoare din anii trecuti se extinde si in acest an. Rezultatele studiului salarial MERCER ne indica cresteri salariale cu aceleasi valori ca anul trecut sau chiar mai mici, astfel incat putem vorbi de valori procentuale acordate de companiile din Romania intre 3% - 6%, in functie de industrie. De asemenea, de remarcat este si valoarea medie a procentelor de cresteri salariale de 5%, aceeasi ca si in 2012. 
Pus la dispozitie de Consulteam, 2013-10-21
Afla din cel mai recent raport World Economic Forum dezvoltat impreuna cu MERCER, care sunt factorii care influenteaza dezvoltarea unei forte de munca sanatoase, educate si productive. In topul tuturor celor 122 de tari analizate pe cele patru criterii distincte : educatie, sanatate & wellness, grad de angajare si sisteme de suport, Romania ocupa locul 69.
Pus la dispozitie de TACK International, 2013-05-23
Un manager coach ofera fiecarui om din echipa o undita in locul pestilor: foamea va genera pescuitul. Fiecare va manca tot atat cat pescuieste. Fiecare va invata sa pescuiasca. Managerul va pescui doar pentru el. Cine nu prinde nimic, va invata de la ceilalti cum sa faca. Pescuitul se va intampla si atunci cand managerul sau oricare dintre "pescari" nu este de fata. Unde sunt pescari mai multi si mai bine pregatiti, exista peste mai mult. Pestele este mereu proaspat. Pestele nu se va mai imputi de la cap.
Pus la dispozitie de Consulteam,
Ganditi-va la un computer. Atunci cand sistemul lui de operare functioneaza in parametrii corecti, aplicatiile instalate functioneaza si ele bine. Dar ce se intampla cand sistemul de operare “moare” sau are probleme? 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate