Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-04-24
In mediile de lucru din zilele noastre, companiile creeaza din ce in ce mai mult medii de invatare netraditionale in care angajatii invata cu mai multa placere si eficienta. Unul dintre principiile invatarii la adulti este acela conform caruia invatarea prin experimentare este cea mai potrivita acestei categorii de "invatacei".
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-05-31
Scapa de judecati, ganduri negative si etichete! E normal ca atunci cand facem o greseala, primul nostru impuls sa fie acela de a da vina pe cineva sau chiar pe noi insine, de a pune etichete cu explicatii (“daca eram mai atent…”, “daca m-ar fi intrebat si pe mine…”,  “daca ar fi facut treaba din vreme…”) si de a ne lasa prada nervilor. Ei bine, sentimentul de vina este singura emotie care nu ne foloseste la nimic. 
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-01-31
Dincolo de aprecieri sau critici personale, cele mai imortante aspecte pe care ar fi bine sa ni le adresam sunt: Cat de mare este, de fapt, schimbarea pe care o asteptam odata cu aparitia noilor generatii la locul de munca? Care este provocarea - sau ce se intampla atunci cand organizatiile nu sunt pregatite? Si Cum trebuie sa gandim si transformam noul mediu de lucru in care generatiile Y si ulterior Z sa-si investeasca motivat potentialul de energie si creativitate?
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2016-06-28
Cand vine vorba despre ce ar trebui facut pentru a creste vanzarile, multi manageri isi indreapta gandurile spre probleme de performanta ale vanzatorilor si prescriu imediat ca trebuie lucrat la abilitatile sau cunostintele acestora. Admitand ca nu sunt alte probleme la mijoc, legate de produse, procese sau sisteme, alinierea fortei de vanzari la strategia si obiectivele companiei, elemente deloc de neglijat intr-o analiza de performanta a vanzarilor, sa ramanem concentrati pe abilitatile si cunostintele vanzatorilor.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2012-03-29
Acum ceva vreme am fost la un eveniment realizat de HR Club, intitulat HR Partner Live, eveniment la care au existat mai multe sesiuni pe diferite subiecte, toate foarte valoroase si foarte interesante. Ce mi-a atras atentia si mi-a placut in mod special a fost o „formula” ce explica cum se calculeaza „valoarea” pe care o companie o ofera angajatilor si clientilor.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate