Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Enayati Medical City, 2023-10-31
Enayati Medical City, Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-10-31
In aprilie 2020, agentia UE pentru asistenta in imbunatatirea politicilor de dezvoltare sociala, a conditiilor si aspectelor legate de munca, a lansat un survey ce urmareste felul in care cetatentii UE apreciaza conditiile de trai si calitatea vietii in contextul complex generat de pandemia Covid-19.
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2023-11-27
Amrop Romania a participat la Conferinta Globala Leadership Intelligence organizata de AESC in Londra la inceputul lunii noiembrie 2023. Am discutat despre diversitate si incluziune, etica si inteligenta artificiala (AI), impactul leadershipului, aplicatii AI in resurse umane, informatii despre pianta de talente si perspective globale asupra sustenabilitatii afacerilor.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2023-11-27
​Majoritatea companiilor romanesti nu investesc in programe de leadeship – doar 45% dintre companiile participante la studiul ”Leadership si Followership in organizatiile din Romania”, realizat de KPMG in Romania in parteneriat cu Casa Paleologu, au declarat ca aloca resurse in acest scop. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului, ce isi propune sa exploreze practicile privind dezvoltarea liderilor in cadrul organizatiilor din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-11-27
Putem vorbi de cateva caracteristici universale care definesc un bun leadership, indiferent de context? ​Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank, ne-a oferit cateva raspunsuri.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Inceputurile la un nou loc de munca pot fi provocatoare, mai ales dupa o perioada lunga de stabilitate. De aceea, prin intermediul acestui articol scris din perspectiva unui angajat ce a trecut prin mai multe perioade de proba, poti afla cateva indemnuri ce te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta etapa.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Te-ai intrebat vreodata unde este locul in care te regasesti mai mult ca angajat, intr-o corporatie sau contribuind la cresterea unei afaceri mai mici? Accesand acest link poti afla cum contribuie ambele medii la dezvoltarea din punct de vedere profesional.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Automatizarea diverselor procese la nivel de companie joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor organizatiei si in mentinerea competitivitatii acesteia in piata, intr-o perioada marcata de un dinamism accentuat in ceea ce priveste schimbarile de abordare a planurilor si strategiilor de business. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Un sondaj privind sperantele si temerile angajatilor la nivel mondial, realizat de PwC in 2023, a dezvaluit faptul ca acestia sunt deschisi la noi provocari si la dobandirea de noi abilitati. De asemenea, studiul a adus in discutie si dificultatile cu care se confrunta liderii din organizatii la momentul actual.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-11-28
Sfarsitul de an este un moment important de bilant pentru toate companiile si o ocazie de a aprecia eficacitatea procesului de managementul performantei. Unele companii demareaza procese complexe de evaluare, dar ce e de facut daca organizatia nu dispune de un astfel sistem de evaluare complex si cuprinzator?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-11-28
In ciuda impactului dovedit asupra productivitatii si a unor statistici care ar trebui sa traga un semnal de alarma (problemele de sanatate mintala costa tarile dezvoltate 3-4% din PIB), schimbarea ramane lenta.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
Dupa angajarile numeroase in urma pandemiei globale, vedem multe corporatii, in special cele din sectorul IT care au inghetat angajarile sau anunta disponibilizari. Indiferent daca lucrezi intr-o companie cu peste 500 de angajati sau intr-un start-up, disponbilizarile nu sunt niciodata usoare.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
76% dintre angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au spus ca diversitatea este importanta atunci cand se iau in considerare ofertele de munca, arata un studiu Glassdoor, desfasurat in 2021. Un studiu realizat de McKinsey a constatat ca organizatiile cu echipe executive diverse au depasit performanta colegilor din industrie cu 21% in ceea ce priveste profitabilitatea.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Managerii de astazi sunt asteptati sa fie nu doar lideri, ci si strategi agili, inovatori priceputi la tehnologie si buni comunicatori. Pentru a indeplini in mod eficient aceste roluri in expansiune, managerii au nevoie nu doar de experienta, ci si de invatare continua.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Orele suplimentare excesive nu numai ca maresc costurile cu forta de munca, dar pot duce si la epuizarea angajatilor si la scaderea productivitatii. Pentru a mentine un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea privata, controland in acelasi timp cheltuielile, este esential sa implementezi eficient limitarile privind orele suplimentare ale angajatilor.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
Coaching-ul este o modalitate puternica de dezvoltare personala si profesionala, oferind instrumentele si cunostintele necesare pentru a atinge potentialul maxim. Iata sase carti de la CODECS care merita sa fie pe lista ta de lectura pentru o evolutie semnificativa.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2023-11-28
Descopera cum poti sa depasesti cu succes momentele de schimbari majore in piata, reorganizarile interne sau evenimentele neprevazute! Materialul Wizrom, 5 motive pentru care ai nevoie de un soft de resurse umane in vremuri incerte, iti dezvaluie strategiile esentiale pentru a-ti asigura compania in fata provocarilor neasteptate.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-11-28
In cadrul industiilor dinamice in care activam cu totii, achizitionarea talentelor reprezinta un aspect esential. Abordarea conventionala in recrutare devine tot mai depasita, odata cu evolutia si diversificarea industriilor. Nevoia de competente specializate este tot mai acuta, iar gasirea angajatilor potriviti pentru rolurile specializate necesita azi mult mai mult decat un proces standard de recrutare.
Pus la dispozitie de Emanoil Draganescu, 2023-11-28
Vorbeste cu oricine are ceva experienta in managementul relatiilor cu clientii si iti va spune ca pentru a putea avea relatii de calitate, ai nevoie de procese puternice si oamenii cat mai bine pregatiti. In acest articol insa am sa vorbesc de un aspect deseori neglijat si anume managementul asteptarilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Program intern Agile pt HR, leaderi, financiar; Agile Coaching; Consultanta Agile in procese HR; Cursuri Agile HR, Agile People Development, Agile Finance; Consiliere in cariera pentru echipe agile; Reiss Motivation Profile; Siguranta psihologica
Adresa: Iasi, Str. Gh. Asachi Nr. 14A
E-mail: cristina@@atelierul-ideilor.ro; [email protected]
Telefon: 0724 275 435
Prezentarea companiei
 
Atelierul de Idei | Agile People Romania este scoala de mentalitate, practici si principii Agile si inovare organizationala pentru domeniul non-IT. Ajutam profesionisti, echipe si organizatii sa se adapteze la cerintele viitorului pietei muncii: digitalizare, roluri emergente, agilitate, fara sa pierdem din vedere ceea ce conteaza: experienta, performanta si engagement-ul angajatilor. Peste 150 profesionisti HR din Romania au trecut, in 2021, prin programele noastre de certificare Agile HR, au obtinut certificarea internationala ICP-AHR emisa de ICAgile, dar, mai ales, au reusit sa introduca practici si principii Agile in organizatii. Sustinem echipe globale, care lucreaza hibrid, catre performanta, prin imbunatatirea sigurantei psihologice si increderii inter-personale. Va luam amprenta de motivare cu Reiss Motivation Profile si va dam Agile Power Skills in programe certificate de ICAgile pentru cei 3 piloni ai organizatiei: business, HR si finante. Va ajutam sa introduceti factorul Happiness in interactiunile din echipe, mai ales ca in 2022 organizam Saptamana Internationala a Fericirii la Locul de Munca in Romania. Programul nostru de inovare organizationala (FORTH), premiat international, sustine un framework de competitii interne de inovare, cu rezultate dovedite, care dubleaza eficienta si aplicabilitatea procesului. Suntem parte din reteaua globala Agile People, o comunitate de expertiza de agilitate de business pe 3 continente, dar cunoastem cultura locala, nevoile si provocarile HR-ului din Romania, ca sa putem ajuta cu adevarat.
Servicii / Produse
 
Ati auzit de Agile, dar nu stiti daca puteti aplica in organizatie pentru ca nu sunteti companie IT? Vi se cere sa fiti mai pregatiti, mai performanti, mai agili, dar nu stiti de unde sa incepeti? Sunteti intr-un proces de transformare Agile, dar e nevoie de resurse suplimentare sau de practici care functioneaza? Echipa Atelierului de Idei, parte din reteaua Agile People, vine cu resurse, practici, instrumente si programe validate international, dar adaptate pietei si nevoilor locale:
  1. Program de certificare Agile HR (ICP-AHR) pentru profesionistii de resurse umane, derulat in sprinturi, de la principii la instrumente si practici Agile pentru HR, in limba romana, cu singurul instructor certificat de ICAgile in Romania si co-autor al cartii Agile People Principles – Cristina Baghiu
  2. Program de certificare Agile People Development (ICP-PDV), despre cum sa dezvolti leaderi si manageri Agile in organizatie si sa cresti agilitatea business-ului
  3. Agile HR Bootcamp, program intensive de agilitate pentru echipa de HR, unde luam o provocare interna (engagement, onboarding, L&D, etc) pe care o tratam cu instrumente si practici agile
  4. Coaching de cariera pentru rolurile tehnice sau tranzitia catre acestea, folosind Business Model You, Reiss Motivation Profile, etc
  5. Consultanta pe procese interne cu practici Agile sau chiar servicii de Agile Coach in proiecte non-IT
  6. Program de inovare organizationala pentru angajati, prin metoda FORTH, pe principii de design thinking, sub forma de competitii de inovare si idei aplicate pe provocari reale ale business-ului sau pe subiecte care deterioreaza engagement-ul echipelor
  7. Interventii de siguranta psihologica prin Fearless Organization Scan pentru echipe performante
  8. Agile Power Skills: programe de training pentru echipa de HR, management, team leaderi sau people manageri, cu practici, instrumente si principii Agile in lucrul cu oamenii
  9. Happiness@Work: workshop-uri pentru un mediu de lucru motivant si creativ, cu Lego Serious Play si jocuri serioase pentru echipe agile
Recomandari
 
Pentru mine cursul Agile HR a facilitat cadrul perfect de invatare si intelegere a importantei pe care procesele de HR o au pentru agilitatea organizatiei. Cursul a pus accent pe exemple practice si instrumente care sa sustina introducerea agilitatii in HR, la regandirea valorilor de HR si la traducerea lor in instrumente si procese utile unei mentalitati agile. Cristina a inteles corect nevoile mele de invatare, iar materialele au fost perfecte. Multumesc pentru programul absolut genial! – Cristina Iacob, Specialist recrutare – domeniul IT
 
The program delivered by Cristina Baghiu - Atelierul de Idei is far more than a “training course”. It is a great learning journey equipped with a lot of tools to help you navigate, and once you get on board you cannot stop learning any more. The program has brought a useful framework to my own HR practice and has given me so many insights, as I have realized along the journey how often I acted or did things in an Agile manner within various organizations before even knowing the philosophy behind.
 
Cristina is a passionate, fantastic facilitator of learning and networking, who inspires you as an HR professional to be and do Agile and to take on bold initiatives in your organization. Agile is where the real change in HR starts. – Diana Ghita, Director HR
 
De îndată ce am aflat despre programul Agile HR cu certificare internațională, m-am conectat imediat. Căutam demult ceva nou in HR. Experiența mea de învățare cu Agile People și Cristina Baghiu a fost transformatoare. Am acum o mentalitate nouă, cunoștințe și abilități care mă ajută să privesc diferit la oameni și organizații. Agile HR sprijină o mai bună conectare între companie și oamenii ei, urmărind supraviețuirea și succesul organizațiilor în lumea VUCA . Instrumente precum Kanban, Retropectiva, Matrici de delegare, sesiuni zilnice de STAND-Up, Formule salariale, Profil motivațional REISS și altele mă ajută din punct de vedere practic pentru transformarea proceselor de HR cu care lucrez. Recomand cu căldură. – Anca Covaciu, HR Manager
 
For me was such a meaningful experience facilitated very smoothly by Cristina which I highly recommend if you are on the journey of driving agile transformation within your organization. –  Alina Vesca, Organisational Development Manager, NN
 
Am participat la multe cursuri de-a lungul carierei mele, dar acest curs este unul dintre puținele care pot spune că mi-au deschis un nou orizont. Am început cursul știind foarte puțin despre Agile și am învățat uimitor de mult în ultimele luni. Dar nu numai atât, subiectul mă pasionează atât de mult, incât intenționez să ma dedic Agile HR în următorul an, atât în învățare cât și în practică. Cursul este plăcut, facilitarea Cristinei este extraordinară și învățarea de la colegi este neprețuită. Sunt deja un fan activ și declarat al Agile HR și îmi doresc să creăm o comunitate de profesioniști Agile HR în România care să continue să învețe unii de la alții. Invitația de a participa și cu alte grupe în viitor și a învăța unii de la alții în diferite etape de învățare o consider extraordinar de utilă. Acest curs nu s-a terminat și continuă să îmi schimbe viața în bine și mă ajută să privesc organizația în care lucrez cu mult mai mult optimism și mintea deschisă la schimbare. Acest curs nu s-a terminat si continua sa imi schimbe viata in bine si sa ma ajute sa privesc organizatia in care lucrez cu mult maim ult optimism si cu mintea deschisa la schimbare. Codruta Burda – Global HR Business Partner, Worldvision International
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate