Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de GiftShare.ro, 2022-03-22
Recompensarea si stimularea angajatilor nu a fost niciodata mai importanta deoarece intram intr-o noua lume hibrida a muncii. Cercetarile au aratat ca productivitatea poate creste substantial pentru unele companii care au programe eficiente de stimulare, iar aceste programe pot asigura un boost in satisfactia angajatilor.
Pus la dispozitie de Centrul de Limbi Straine A_BEST, 2022-04-14
​A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza in data de 05 mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din Bucuresti, Conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VII-a, in colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, precum si antreprenorilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-04-28
Folosind resurse profesionale de un inalt nivel si intreaga experienta practica acumulata, Co-Factor si KPMG Romania au pregatit o serie de intrebari, atent structurate, pe un subiect challenging: Managementul Performantei. La finalul assessment-ului, in functie de raspunsurile tale, se va genera o diagnoza completa a nivelului de performanta din compania ta, pentru a te ajuta sa identifici cat mai clar realitatea si potentialul organizatiei.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-04-28
Paradoxal, intalnirile individuale cu angajatii (one-to-one) pot elibera agendele managerilor si ii pot ajuta sa castige timp suplimentar. Si asta nu e tot! Am pregatit pentru tine un prim episod in care vom detalia ce este o intalnire one-to-one, cum se pregateste o astfel de intalnire, cat e recomandat sa dureze si care este frecventa.
Pus la dispozitie de Cristina Baghiu, 2022-04-28
Care-i legatura intre transformarea digitala si siguranta psihologica? Cartea Prof. Amy Edmondson, The Fearless Organization, ne-a facut sa intelegem de ce 70% dintre procesele de transformare digitala si agilizare nu au succes. 
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-04-28
Asertivitatea inseamna comunicarea si exprimarea gandurilor, sentimentelor si opiniilor dvs. intr-un mod care face ca parerile si nevoile dvs. sa fie intelese in mod clar de catre ceilalti, fara insa a le neglija gandurile, sentimentele sau opiniile lor.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2022-04-28
Este important sa ne amintim ca prosperarea in timpul si dupa pandemie a insemnat trecerea de la invatarea face to face la cea digitala. De asemenea, a fost nevoie de o strategie de upskilling si reskilling a fortei de munca. Pe langa liderii care au trebuit sa ia decizii dificile, angajatii au trebuit sa tina pasul cu ei.
Pus la dispozitie de Andrei Dumitru, 2022-04-28
Stresul cronic, senzatia de burnout sau de coplesire (overwhelm) sunt doar cateva dintre efectele pe termen scurt. Insa efectele sociale si economice de lunga durata sunt mult mai ample, avertizeaza specialistii K.M.Trust & Partners. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-04-28
Majoritatea angajatorilor se confrunta cu deficitul fortei de munca. Acest neajuns se simte atat pentru categoria de angajati calificati si necalificati, cat si pentru specialistii cu studii superioare. Gasirea talentelor necesita atentie la detalii, iar echipele de recrutare interne pot ajunge rapid sa fie coplesite de numarul de pozitii vacante ce trebuie inchise cat mai repede. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-04-28
O preferinta care transcende varsta este dorinta de recunoastere la locul de munca. Multe echipe multigenerationale au obtinut un succes semnificativ folosind programe de recunoastere a angajatilor pentru a eleva cultura companiei intr-un mod care sa rezoneze cu angajatii de toate varstele. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-04-28
In contextul in care tot mai multi colegi lucreaza acum de la birou sau hibrid, este important sa acorzi atentie nevoii de flexibilitate a acestora. Ultimii doi ani au demonstrat ca oamenii pot lucra eficient de oriunde si am castigat mult la capitolul incredere in echipele noastre. Si merita sa le arati in continuare incredere, gasind noi solutii care sa le permita sa aibă un program de lucru, după model european. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-04-28
Iti doresti sa ai succes in business, iar pentru aceasta este important sa ai alaturi oameni care au abilitati si cunostinte potrivite rolurilor disponibile in companie. Dar cum ii gasesti pe cei mai buni in conditiile in care oferta de munca creste?
Pus la dispozitie de The Mind, 2022-04-28
La The Mind, ne place sa setam trenduri cand vine vorba despre practici terapeutice inovatoare. Cautam in permanenta metode noi, validate stiintific in ani de zile de cercetare si aplicate de specialistii nostri in mii de ore de cabinet alaturi de clientii nostri.
Pus la dispozitie de The Mind, 2022-04-28
O organizatie responsabila intelege ca, atunci cand echilibrul psihic al unui angajat este semnificativ perturbat, lucrurile pot deraia într-un ritm ametitor. La fel ca atunci cand picuram cerneala pe o sugativa, criza se extinde rapid si cu trasee imprevizibile la nivelul intregii echipe si al companiei. 
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-04-29
Cu cat aceasta criza se va extinde, cu atat e nevoie ca oamenii din organizatii sa primeasca suportul si resursele potrivite pentru a dezvolta mecanisme de adaptare sanatoase si strategii pe termen lung, care sa influenteze starea de bine a fiecaruia, cat si sanatatea organizatiei. 
Pus la dispozitie de Trend, 2022-04-29
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2022-04-29
Ajungerea la noi candidati este mult facilitata prin utilizarea cu intelepciune a solutiilor de comunicare ale diferitelor platforme de social media. Prin intermediul acestora ai ocazia sa prezenti viitorilor angajati valorile companiei, conditiile de munca si colegii. Colegii experti de la Blue Colibri au creat un e-book care te poate ajuta sa iti gestionezi corect si constient platformele de social media.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
O solutie practica si in contextul lucrului la distanta si modelelor de lucru hibrid. Angajatii pot inregistra facil orele de incepere si incheiere a programului de lucru cu butoanele intuitive de gestiune prezenta individuala. Pe baza actiunilor angajatilor asupra butoanelor, Oraroo genereaza continutul Foii Colective de Prezenta.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
Graficul de capacitate prezinta in mod agregat capacitatea echipei in functie de norma de lucru a angajatilor cat si de planificarea concediilor de odihna ale acestora. Managerii pot realiza planificarea efortului echipei pe baza capacitatii reflectate in grafic. Pot lua decizii pentru gestiunea in avans a diferentelor intre cererile de servicii si capacitatea de lucru. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
In acest model organizatia nu are spatii de birouri si toata lumea lucreaza de la distanta. Este excelent pentru companiile cu forta de munca distribuita. Este mult mai simplu si mai usor de implementat decat modelele hibride in care companiile trebuie sa isi faca griji pentru spatiul de birou și limitarile legate de locatie.
Pus la dispozitie de MIndit Consulting, 2022-04-29
Mindit Consulting, prima companie de background screening din Romania, care ofera servicii de verificare pentru zonele de angajatori, legalitate, studii si certificari, prezenta si activitate in media si social media, ID check, raport de credit, analiza CV, etc. isi extinde serviciile la nivel global.
Pus la dispozitie de Andreea Suciu, 2022-04-29
Demisia angajatului depusa in urma diferitelor forme de presiune si a actelor de hartuire din partea superiorilor nu reprezinta o incetare a contractului de munca din inițiativa salariatului, ci o demisie fortata. Cu toate acestea, nu orice actiuni ale angajatorului sunt catalogate drept acte de viciere a consimtamantului care justifica anularea demisiei. 
Pus la dispozitie de htss, 2022-04-29
Afacerile din zona medicala reprezinta o nisa de business in continua crestere la nivel mondial. Nu este deloc surprinzator faptul ca alegerea unei companii de dezvoltare de software medical, cum ar fi HTSS, care sa se ocupe de digitalizarea afacerii tale din zona medicala, este la mare cautare. 
Pus la dispozitie de htss, 2022-04-29
Procesul de planificare resurse umane, gestionarea turelor de lucru, dar si inregistrarea rapoartelor sunt vizibil simplificate de sistemele de management al angajatilor. In functie de nevoile specifice, aceste solutii software integreaza diverse caracteristici si sunt adaptate la nevoile companiei, pentru a indeplini toate cerintele beneficiarului.
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-05-02
Efectul bucuriei poate fi neasteptat de puternic la locul de munca: este un multiplicator de forta care permite echipelor si companiilor sa stabileasca obiective ambitioase si sa le atinga, fara sa ajunga la epuizare. Atunci cand ne bucuram de o stare buna de spirit, suntem cu 31% mai productivi decat atunci cand suntem ingrijorati sau stresati. 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-05-02
Au trecut doi ani de cand organizatiile la nivel mondial au adoptat modelul de lucru la distanta si multe aspecte legate de modul in care muncim s-au schimbat intre timp. Prin urmare, specialistii in resurse umane si in managementul talentelor trebuie sa accepte aceasta noua paradigma sa identifice modurile in care pot profita de avantajele sale. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Program intern Agile pt HR, leaderi, financiar; Agile Coaching; Consultanta Agile in procese HR; Cursuri Agile HR, Agile People Development, Agile Finance; Consiliere in cariera pentru echipe agile; Reiss Motivation Profile; Siguranta psihologica
Adresa: Iasi, Str. Gh. Asachi Nr. 14A
E-mail: [email protected]@atelierul-ideilor.ro; [email protected]
Telefon: 0724 275 435
Prezentarea companiei
 
Atelierul de Idei | Agile People Romania este scoala de mentalitate, practici si principii Agile si inovare organizationala pentru domeniul non-IT. Ajutam profesionisti, echipe si organizatii sa se adapteze la cerintele viitorului pietei muncii: digitalizare, roluri emergente, agilitate, fara sa pierdem din vedere ceea ce conteaza: experienta, performanta si engagement-ul angajatilor. Peste 150 profesionisti HR din Romania au trecut, in 2021, prin programele noastre de certificare Agile HR, au obtinut certificarea internationala ICP-AHR emisa de ICAgile, dar, mai ales, au reusit sa introduca practici si principii Agile in organizatii. Sustinem echipe globale, care lucreaza hibrid, catre performanta, prin imbunatatirea sigurantei psihologice si increderii inter-personale. Va luam amprenta de motivare cu Reiss Motivation Profile si va dam Agile Power Skills in programe certificate de ICAgile pentru cei 3 piloni ai organizatiei: business, HR si finante. Va ajutam sa introduceti factorul Happiness in interactiunile din echipe, mai ales ca in 2022 organizam Saptamana Internationala a Fericirii la Locul de Munca in Romania. Programul nostru de inovare organizationala (FORTH), premiat international, sustine un framework de competitii interne de inovare, cu rezultate dovedite, care dubleaza eficienta si aplicabilitatea procesului. Suntem parte din reteaua globala Agile People, o comunitate de expertiza de agilitate de business pe 3 continente, dar cunoastem cultura locala, nevoile si provocarile HR-ului din Romania, ca sa putem ajuta cu adevarat.
Servicii / Produse
 
Ati auzit de Agile, dar nu stiti daca puteti aplica in organizatie pentru ca nu sunteti companie IT? Vi se cere sa fiti mai pregatiti, mai performanti, mai agili, dar nu stiti de unde sa incepeti? Sunteti intr-un proces de transformare Agile, dar e nevoie de resurse suplimentare sau de practici care functioneaza? Echipa Atelierului de Idei, parte din reteaua Agile People, vine cu resurse, practici, instrumente si programe validate international, dar adaptate pietei si nevoilor locale:
  1. Program de certificare Agile HR (ICP-AHR) pentru profesionistii de resurse umane, derulat in sprinturi, de la principii la instrumente si practici Agile pentru HR, in limba romana, cu singurul instructor certificat de ICAgile in Romania si co-autor al cartii Agile People Principles – Cristina Baghiu
  2. Program de certificare Agile People Development (ICP-PDV), despre cum sa dezvolti leaderi si manageri Agile in organizatie si sa cresti agilitatea business-ului
  3. Agile HR Bootcamp, program intensive de agilitate pentru echipa de HR, unde luam o provocare interna (engagement, onboarding, L&D, etc) pe care o tratam cu instrumente si practici agile
  4. Coaching de cariera pentru rolurile tehnice sau tranzitia catre acestea, folosind Business Model You, Reiss Motivation Profile, etc
  5. Consultanta pe procese interne cu practici Agile sau chiar servicii de Agile Coach in proiecte non-IT
  6. Program de inovare organizationala pentru angajati, prin metoda FORTH, pe principii de design thinking, sub forma de competitii de inovare si idei aplicate pe provocari reale ale business-ului sau pe subiecte care deterioreaza engagement-ul echipelor
  7. Interventii de siguranta psihologica prin Fearless Organization Scan pentru echipe performante
  8. Agile Power Skills: programe de training pentru echipa de HR, management, team leaderi sau people manageri, cu practici, instrumente si principii Agile in lucrul cu oamenii
  9. [email protected]: workshop-uri pentru un mediu de lucru motivant si creativ, cu Lego Serious Play si jocuri serioase pentru echipe agile
Recomandari
 
Pentru mine cursul Agile HR a facilitat cadrul perfect de invatare si intelegere a importantei pe care procesele de HR o au pentru agilitatea organizatiei. Cursul a pus accent pe exemple practice si instrumente care sa sustina introducerea agilitatii in HR, la regandirea valorilor de HR si la traducerea lor in instrumente si procese utile unei mentalitati agile. Cristina a inteles corect nevoile mele de invatare, iar materialele au fost perfecte. Multumesc pentru programul absolut genial! – Cristina Iacob, Specialist recrutare – domeniul IT
 
The program delivered by Cristina Baghiu - Atelierul de Idei is far more than a “training course”. It is a great learning journey equipped with a lot of tools to help you navigate, and once you get on board you cannot stop learning any more. The program has brought a useful framework to my own HR practice and has given me so many insights, as I have realized along the journey how often I acted or did things in an Agile manner within various organizations before even knowing the philosophy behind.
 
Cristina is a passionate, fantastic facilitator of learning and networking, who inspires you as an HR professional to be and do Agile and to take on bold initiatives in your organization. Agile is where the real change in HR starts. – Diana Ghita, Director HR
 
De îndată ce am aflat despre programul Agile HR cu certificare internațională, m-am conectat imediat. Căutam demult ceva nou in HR. Experiența mea de învățare cu Agile People și Cristina Baghiu a fost transformatoare. Am acum o mentalitate nouă, cunoștințe și abilități care mă ajută să privesc diferit la oameni și organizații. Agile HR sprijină o mai bună conectare între companie și oamenii ei, urmărind supraviețuirea și succesul organizațiilor în lumea VUCA . Instrumente precum Kanban, Retropectiva, Matrici de delegare, sesiuni zilnice de STAND-Up, Formule salariale, Profil motivațional REISS și altele mă ajută din punct de vedere practic pentru transformarea proceselor de HR cu care lucrez. Recomand cu căldură. – Anca Covaciu, HR Manager
 
For me was such a meaningful experience facilitated very smoothly by Cristina which I highly recommend if you are on the journey of driving agile transformation within your organization. –  Alina Vesca, Organisational Development Manager, NN
 
Am participat la multe cursuri de-a lungul carierei mele, dar acest curs este unul dintre puținele care pot spune că mi-au deschis un nou orizont. Am început cursul știind foarte puțin despre Agile și am învățat uimitor de mult în ultimele luni. Dar nu numai atât, subiectul mă pasionează atât de mult, incât intenționez să ma dedic Agile HR în următorul an, atât în învățare cât și în practică. Cursul este plăcut, facilitarea Cristinei este extraordinară și învățarea de la colegi este neprețuită. Sunt deja un fan activ și declarat al Agile HR și îmi doresc să creăm o comunitate de profesioniști Agile HR în România care să continue să învețe unii de la alții. Invitația de a participa și cu alte grupe în viitor și a învăța unii de la alții în diferite etape de învățare o consider extraordinar de utilă. Acest curs nu s-a terminat și continuă să îmi schimbe viața în bine și mă ajută să privesc organizația în care lucrez cu mult mai mult optimism și mintea deschisă la schimbare. Acest curs nu s-a terminat si continua sa imi schimbe viata in bine si sa ma ajute sa privesc organizatia in care lucrez cu mult maim ult optimism si cu mintea deschisa la schimbare. Codruta Burda – Global HR Business Partner, Worldvision International
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate