Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Filip & Company, 2022-12-02
Pentru a clarifica aplicarea Legii nr. 283/2022, care a modificat recent Codul Muncii, echipa Filip & Company a solicitat opinia Ministerului Muncii si Inspectiei Muncii.
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2023-01-30
Programul de parteneriat Blue Colibri este o oportunitate excelenta pentru profesionistii in resurse umane sau in comunicare, pentru dezvoltatorii organizationali si expertii in digitalizarea resurselor umane si in employee engagement, oferind o gama larga de beneficii, inclusiv o cota-parte din veniturile recurente. 
Pus la dispozitie de Cristina Baghiu, 2023-01-30
Afli in articol despre instrumentul Fearless Organization Scan – evaluare si interventie pentru siguranta psihologica, despre cum te poate ajuta Atelierul de Idei si despre cele patru domenii pe care le evalueaza acest instrument, unic in Romania.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-01-30
Una dintre cele mai mari provocari de pe piata muncii acum este aceea ca nu gasim candidati calificati. Acestia fie nu exista pentru ca este vorba de o specializare noua, fie nu au interes pentru anumite joburi sau nu aplica, pentru ca au joburi de care sunt multumiti. Studiile LinkedIn arata ca mai mult de 7 din 10 candidati sunt pasivi. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-01-30
Una dintre cele mai mari schimbari in mediul digital si in business a avut loc la finalul anului trecut, cand noul tool AI, ChatGPT, a ajuns la peste un milion de utilizatori la doar 5 zile dupa lansarea publică. Sa-l cunoastem mai bine si sa aflam aici ce rol poate juca in departamentul de HR.
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-01-30
In ultimii ani, angajatii au inceput sa iti schimbe asteptarile fata de angajator si sa isi regandeasca prioritatile, acestia cautand autenticitate, flexibilitate si transparenta. Ca urmare a acestor schimbari, companiile se confrunta cu un nivel ridicat de demisii si concedieri. Cultivarea si imbunatatirea culturii organizationale este cea mai eficienta strategie pentru a combate fluctuatia angajatilor. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-01-30
Cum se va schimba locul de munca în 2023? Care sunt tendintele in domeniul resurselor umane in 2023 si cum vor defini ele strategia de HR a companiei tale? Inainte de a finaliza planificarea pentru anul in curs sau de a revizui obiectivele companiei, asigura-te ca esti la curent cu cele mai recente tendinte si schimbari ce definesc locul de munca modern.
Pus la dispozitie de Thomas International, 2023-01-30
Abordarea clasica, de a descoperi potentialul si talentul candidatului pe masura ce parcurge tot procesul de recrutare, a expirat. Ghidul Thomas pune la dispozitie 7 pasi esentiali pentru a sustine transformarea organizationala inspre cultura talentelor pe care o poti pune in practica incepand cu acum.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Anul 2022 a marcat pentru Eucom 20 de ani de activitate, dar a venit la pachet si cu numeroase realizari. Am alcatuit o echipa bine inchegata de profesionisti care ne impartasesc viziunea si alaturi de ei am ajutat cursanti si companii din toata tara sa se dezvolte si sa se bucure de noi oportunitati.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Limba franceza, sau „limba iubirii” cum este supranumita datorita expresiilor nenumarate despre dragoste, este una dintre cele mai populare alegeri in materie de limbi straine. Daca vrei sa inveti franceza ca sa faci declaratii de dragoste cu mai multa pasiune sau pur si simplu planuiesti sa-ti dezvolti cariera, iata niste tips&tricks de la trainerii nostri.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Feedback-ul este o componenta importanta in fiecare companie. El contesta sau atesta daca faci bine ceea ce faci si iti ofera motivatia necesara sa continui sa te imbunatatesti. Si noi evoluam cu fiecare dintre cursantii nostri, tocmai de aceea ne asiguram constant ca vocea lor este auzita.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-01-31
Lipsa de timp, resurse sau motivatie sunt principalele motive pentru care doar 16% dintre oameni sunt capabili sa-si urmeze rezolutiile si sa-si atinga obiectivele. Cum pot rezolva companiile aceasta problema?
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Solutii digitale de sanatate si well-being: psihoterapie, telemedicina, coaching, parenting, nutritie, consiliere financiara
Adresa: Str. Aviator Popisteanu 54a, Bucuresti 012244
E-mail: [email protected]
Telefon: Sorin Badulescu - 0744 343 333; Alexandra Craciun - 0743 043 429
Prezentarea companiei
 
Atlas.app: comunitate online de profesionisti in sanatate si wellbeing. O sanatate buna incepe  cu o discutie buna. Hai sa vorbim!
 • Peste 1000 medici si specialistii licentiati si verificati disponibili in platforma
 • Peste 200.000 utilizatori
 • 4:1 pana la 81 ROI pentru implementarea programelor de sanatate psiho-emotionala ATLAS
Servicii / Produse
 
Solutia ATLAS pentru sanatatea ta / a echipei tale - o singura platforma pentru tot ce ai nevoie.
Sanatate psiho-emotionala, sanatate fizica, wellbeing.

Education
 • Content original science based, scris de specialistii ATLAS.
 • Workshops sustinute pe orice topic, in functie de nevoile identificate impreuna.
Asessment
 • Instrumente de auto-evaluare (calitatea vietii, depresie, stres, anxietate, burnout, wellbeing financiar).
 • Evaluare simptome in doar cateva minute prin Symptom checker.
Multichannel Services
 • Sedinte online de psihoterapie, telemedicina, parenting, nutritie, coaching, consiliere financiara.
 • Help line/ linie telefonica disponibila 24/ 24 h.
 • Chat incorporat pentru contact permanent cu specialistii.
 • Automated matching: identificam cel mai potrivit specialist pentru nevoile tale.
Recomandari
 
Siemens Industry Software colaboreaza cu ATLAS din anul 2019, deoarece starea de bine a colegilor nostri a fost mereu o miza importanta in cultura noastra organizationala. ATLAS ne ofera o platforma online usor de accesat si care aduna impreuna servicii de sanatate si de dezvoltare personala. Mai mult, ne sunt adevarati parteneri in mentinerea unui climat organizational sanatos si orientat spre dezvoltare, raspunzand solicitarilor noastre prompt si personalizat, fie ca a fost vorba despre specialisti, de continut creat special pentru noi sau rezolvarea urgenta a unei solicitari in timpul pandemiei. Datorita serviciilor de calitate oferite si a feedback-ului primit din partea echipei noastre, putem recomanda ATLAS ca un furnizor profesionist si de incredere (Roxana Spinu,  HR Business Partner, Siemens Industry Software)
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate