Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-02-28
Programul de language learning dezvoltat de noi, Agile Learning, care imbina cu succes factorul uman, trainer-ul si tehnologia, este unic in Romania si prin urmare a atras peste 25.000 de cursanti. Insa care sunt cele mai cautate limbi atat la cursuri, cat si la programele de testare?
Pus la dispozitie de Sodexo, 2023-02-28
Stiai ca 80% dintre oameni lucreaza mai eficient in momentul in care sunt apreciati mai mult? In momentul in care o persoana decide sa plece din companie, de cele mai multe ori, este vorba despre neindeplinirea nevoilor psihologice. Afla care sunt aceste nevoi si la ce poate duce lipsa aprecierii la job.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-02-28
Ianuarie este luna evaluarilor. Sau poate ca e februarie sau martie in compania ta. Oricare ar fi cazul, ti-am pregatit cateva tips&tricks pentru a transforma aceste intalniri si chestionare intr-o experienta benefica si un pic mai organizata.
Pus la dispozitie de Iancu Guda, 2023-02-28
Luna aceasta, afla de la Iancu Guda, Services Director Coface Romania, realizatorul emisiunii Banii in miscare de la Digi24 si expert in platforma BIZTRO Club, care sunt modificarile fiscale ale momentului si modul in care iti influenteaza afacerea, dar si cum poti sa le transformi in oportunitati pentru business-ul tau. 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2023-02-28
Descopera trendurile care vor schimba peisajul resurselor umane in 2023! De la aparitia unei forte de munca caracterizata de diversitate, pana la implementarea de noi modele de management al performantei si o preocupare serioasa pentru starea de bine a angajatilor, aceste tendinte vor avea un impact major asupra modului in care recrutam, pastram si dezvoltam talentele. 
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2023-02-28
Mindit Consulting aniverseaza 10 ani de pionierat in background screening in Romania, prilej cu care subliniaza importanta transparentei si a onestitatii in mediul de business romanesc. Conform unui studiu din 2022, costul mediu al unui “bad” hire este de minim 30% din salariul anual, ca să nu mai vorbim de costuri suplimentare si impact reputational.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
In acest articol veti afla despre opusul fragilitatii: conceptul de anti-fragil si care e legatura sa cu liderii, echipele si organizatiile agile si sanatoase. In Atelierul de Idei avem programe in care suntem incurajati sa vorbim despre starea de bine, despre business-ul care pune angajatul in centrul preocuparilor sau despre ceea ce ne face mai rezilienti.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
Afla ce este Agile HR si descopera exemple practice despre cum poate HR-ul sa integreze perspectiva Agile, in acest articol. Nu mai incerca sa rezolvi problemele organizatiei gandind doar ca un om de HR. Ai facut asta in trecut. A functionat? Aplica perspectiva agila!
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Retentia angajatilor este un aspect crucial, de care depinde succesul oricarei companii. Pastrarea talentelor devine o misiune din ce in ce mai dificila, caci angajatii sunt mult mai activi pe piata muncii si mai dornici sa faca o schimbare profesionala, incurajati, mai ales, de modul de lucru hibrid. Am intocmit o lista scurta a celor mai frecvente motive pentru care angajatii decid sa paraseasca o companie.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Pentru ca luna martie debuteaza cu Ziua Martisorului, ne-am inspirat din cultura populara pentru a va darui acest martisor virtual - idei despre cum aceasta zi speciala poate contribui la consolidarea culturii organizationale.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
Iti doresti in echipa ta oameni alaturi de care sa ai o colaborare pe termen lung. Si aceasta colaborare se contureaza inca din momentul recrutarii daca alegi bine colegii. Atentia ta asupra acestui proces este cu atat mai importanta daca iei în considerare un studiu realizat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), care arata ca o recrutare gresita ar putea costa o companie de cinci ori salariul anual al unui angajat.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
La o analiza a anunturilor de locuri de munca, vei observa ca pentru joburile care cer o calificare medie sau pentru cele unde nu este nevoie de calificare, angajatorii nu mai pun accent pe diplome si se indreapta catre angajari bazate pe abilitati. Potrivit raportului The State of Skills-Based Hiring 2022, 76% dintre angajatori acorda prioritate competentelor, pentru a gasi noi talente, aproape 55% utilizand teste de competente specifice rolului. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
Oferirea feedback-ului catre colegi poate fi uneori o chestie de temut, chiar si atunci cand feedback-ul este unul pozitiv. Dar redactarea feedback-ului pentru colegi este o abilitate pe care o poti perfectiona cu putina determinare, practica si inspiratie din cateva exemple la indemana.
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
In 2021, pandemia a declansat fenomenul global cunoscut drept The Great Resignation care descrie rata ridicata de demisii. Chiar si in 2023, rata de demisii continua sa fie in crestere. In contextul in care oamenii sunt cele mai de pret resurse ale unei companii, ce pot face executivii pentru a combate acest fenomen?
Pus la dispozitie de OLX Locuri de Munca, 2023-03-01
OLX Locuri de Munca este platforma de recrutare online preferata de sectoarele blue si grey collar, ajungand la peste 600.000 de anunturi noi de angajare in anul 2022 si 3.3 milioane de candidati. In medie, platforma inregistreaza lunar 1.2 milioane de utilizatori in cautarea unui job, iar categoria OLX Locuri de munca are aproximativ 40 de milioane de vizualizari pe luna.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-03-01
Toate evenimentele ultimilor ani, de la pandemie si razboi la granite, blocaje in supply chain si evenimente de de-globalizare  care se misca de la punctual catre sistemic, si-au pus amprenta asupra corporatiilor si angajatilor deopotriva. Schimbarea brusca a strategiilor pe termen scurt si mediu a companiilor forteaza in continuare limitele de adaptare ale angajatilor, de dez-invatare si re-invatare a unor procese si activitati.
Pus la dispozitie de Wizrom , 2023-03-01
Potrivit studiilor efectuate de Wizrom, departamentele de Resurse Umane isi pierd 43% din timp prin colectarea de informatii si cautarea in mai multe baze de date pentru a genera rapoarte. Intr-o lume tot mai digitalizata, cu oportunitati de angajare in crestere, eficientizarea sarcinilor de lucru ale angajatilor si stabilirea unei relatii digitale intre acestia si departamentul de Resurse Umane devin tot mai importante.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cu o multiplatforma 100% sigura, bazata pe cloud, veti putea crea conexiuni pline de sens cu colegii care nu lucreaza la birou. Economisiti bani si fiti eficienti cu ajutorul nostru!
Adresa: Budapest Rómer Flóris utca 8 B épület 1. emelet, 1024
E-mail: [email protected]
Tel: +0036 70 935 5045
Prezentarea companiei
 
Infiintata in 2019, cu o experienta de peste 15 ani de consultanta in domeniul resurselor umane, Blue Colibri este o companie de software care activeaza in domeniul digitalizarii resurselor umane, al comunicarii interne si al invatarii online. Cu sediul central in Ungaria, cu clienti si parteneri din intreaga regiune ECE, ajutam peste 70 de companii din sectoare precum productie, productie, transport si retail sa isi transforme procesele de HR adecvate noii ere a muncii digitalizate.

Alfabetizarea digitala este o provocare pentru muncitorii cu guler albastru, mai ales atunci cand trebuie sa utilizeze mai multe instrumente in scopuri diferite. Blue Colibri App este o aplicatie de ultima generatie, bazata pe cloud, 100% sigura si multiplatforma pentru angajati, care va permite sa creati o conexiune semnificativa cu colegii dvs. care nu lucreaza la birou. Sintetizam mai multe caracteristici intr-o singura aplicatie care este usor si placut de gestionat atat pentru administratori, cat si pentru utilizatori si este disponibila ca aplicatie web si mobila. Este conceputa cu gandul la simplitate: dorim ca aplicatia noastra sa fie usor de utilizat si accesibila pentru cat mai multe persoane.
 
Succesul nostru se bazeaza pe o combinatie unica de preturi competitive, pe o intelegere profunda a resurselor umane si a provocarilor sale, dobandita in cei peste 15 ani de experienta in consultanta in domeniul resurselor umane, si pe o platforma construita in colaborare cu partenerii nostri pentru a raspunde provocarilor din viata reala si care poate fi adaptata la nevoile unice ale clientului. De asemenea, impartasim in mod frecvent cele mai bune practici, iar echipa noastra creativa si orientata catre client, care se ocupa de succesul clientilor, va fi alaturi de fiecare client pe tot parcursul procesului.               
Servicii / Produse
 
In orice domeniu, este important sa poti face schimb de informatii rapid, usor si in siguranta. Multe companii apeleaza la instrumente care ofera o valoare adaugata redusa in ceea ce priveste feedback-ul, formarea, raportarea etc. Credem ca toata lumea are dreptul, la locul de munca, sa se simta conectata, sa fie informata corespunzator, reprezentata, pregatita si sa aiba acces la comunitate, indiferent de nivelul si tipul postului pe care il ocupa.

Oferim o solutie multiplatforma (aplicatie web si aplicatii native) care a fost creata pentru a pastra cu usurinta comunicarea interna pe teren, impreuna cu mai multe caracteristici care servesc in scopuri administrative si de e-learning. Fie ca este vorba de crearea unei comunitati, de implicarea angajatilor, de comunicare interna, de administrare sau de instruire, aplicatia Blue Colibri este capabila sa le gestioneze pe toate. Blue Colibri App este o aplicatie pentru angajati conceputa pentru a va implica angajatii si pentru a va ajuta sa creati o comunitate de lucru excelenta cu procese digitalizate transparente, eficiente si accesibile.       

In mod specific, oferim urmatoarele solutii:          
  • Comunicare interna: Cu ajutorul aplicatiei Blue Colibri puteti sa va orientati si sa masurati eficienta comunicarii interne, sa trimiteti si sa urmariti livrarea anunturilor importante si chiar sa creati spatii pentru conexiuni semnificative.                                       
  • Educatie interna: Creati materiale de invatare cu continut atractiv - videoclipuri, manuale descarcabile, teste - doar cu cateva clicuri si obtineti statistici complete privind finalizarea si rezultatele.            
  • Administrarea resurselor umane: Prin solutii digitalizate, cum ar fi rezervari online, formulare online sau un sistem de ticketing, puteti economisi mult timp si va puteti reduce cheltuielile.                                                                      
  • Implicarea angajatilor: Construiti comunitati, creati provocari cu un sistem de recompense incorporat si obtineti feedback: prin furnizarea unei platforme unde oamenii se pot conecta si interactiona intr-un mod semnificativ si transparent, comunitatile de la locul de munca pot prospera chiar daca majoritatea lucreaza la distanta.
Recomandari
 
„Cu aplicatia Blue Colibri, ne-am imbunatatit cu usurinta comunicarea interna, pentru ca toate informatiile importante au devenit usor de accesat si de cautat pe platforma. Angajatii nostri au devenit si ei o parte mai importanta din viata companiei.” - Réka Váncsodi, Volvo Group, Marketing Communications Leader

„Platforma Blue Colibri App nu este doar baza comunicarii pentru afacerile viitoare – ea este deja un instrument de comunicare indispensabil pentru managerii si angajatii actuali.” - Katalin Márton HR Lead at Praktiker

„Echipa Blue Colibri este tanara si entuziasta, asa ca implementarea, dezvoltarea si pregatirea platformei au decurs fara probleme. De cand am implementat aplicatia, echipa a fost disponibila ori de cate ori am avut nevoie de ajutor.” - Ildikó Gombolai Personnel manager at Ziegler
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate