Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-10-17
Tot mai multe companii din Romania isi externalizeaza procesele de HR, deoarece au descoperit ce beneficii realizeaza atunci cand departamentul de Resurse Umane este degrevat de procesele repetitive si consumatoare de timp, afirma Ioana Dumitru, managerul departamentului de externalizare al Romanian Software. Despre tendinte pe piata romaneasca a externalizarii proceselor de HR, beneficii, costuri si provocari, in interviul de mai jos.
Pus la dispozitie de Valentin Dima, 2019-10-18
In septembrie, Bucuresti a fost gazda Festivalului International George Enescu. O ocazie pentru fiecare dintre noi sa vedem si sa ascultam unii dintre mai cunoscuti artisti din lume, de la cele mai prestigioase institutii muzicale. Insa dincolo de muzica pe care o creeaza, acesti artisti incearca sa schimbe in bine lumea in care traiesc. Va invitam sa descoperiti icateva exemple de leadership din aceasta lume.
Pus la dispozitie de Malina Chirea, 2019-10-25
Este suficient sa urmaresti cativa guru de dezvoltare personala incat sa afli ca ai un adevarat potential ce asteapta sa fie dezlantuit, ca fericirea adevarata este doar in exteriorul zonei tale de confort si ca aceasta din urma este de altfel cel mai mare dusman al tau, alaturi de temerile tale si de orice fel de limite pe care le ai. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-10-25
Ce faceti daca aveti nevoie sa intervievati 800 de aplicanti intr-un timp record, pentru o pozitie de inspector de securitate, unde comunicarea si rezolvarea problemelor au o importanta esentiala? Aceasta a fost provocarea pe care partenerul nostru, o agentie de recrutare, a avut-o de infruntat. Cum au putut-o rezolva intr-un mod care chiar i-a ajutat sa creasca retentia angajatilor? 
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-10-25
Cu totii ne dorim mai multa eficienta in business atat in ceea ce priveste anumite procese, cat si in ceea ce priveste angajatul la nivel individual. A devenit practic o obsesie a companiilor: vrem mai multa productivitate! Si asta pentru ca o eficienta sporita creste sansele unui profit mai mare. Dar care sunt componentele productivitatii?
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-10-25
Angajatii vor sa simta ca au un cuvant de spus in organizatia din care fac parte. Prin urmare, ei trebuie sa aiba acces la informatii pentru a-si putea asuma un comportament responsabil, au nevoie de autonomie prin crearea unor granite in cadrul carora pot actiona, si nu a unor structuri ierarhice care limiteaza luarea eficienta a deciziilor. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-10-25
Metoda design thinking poate fi un instrument valoros in transformarea procesului de management al performantei. Folosirea tehnologiei pentru gestionarea performantei poate contribui semnificativ la imbunatatirea experientei angajatului, aducand atat beneficii de eficienta cat si mai multa valoare in proces.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-10-25
Detinatorii de business-uri viseaza angajati care gandesc precum antreprenorii si care muncesc asumat, ca si cum organizatia le apartine. Insa adesea salariatii nu vad mai departe de propriul job. Exista cateva lucruri care pot fi facute pentru a construi o cultura a asumarii.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-10-28
Dobandirea de noi abilitati este o sarcina importanta pentru orice companie, iar daca asta se afla pe lista ta de TO DOs, ca HR sau L&D Manager, stii deja cat de dificil este sa iti aduci colegii in sala de curs si sa ii tii acolo pana cand informatia este livrata complet. Din fericire tehnologia vine in ajutorul tau. Vezi in ce situatii de invatare te ajuta #immersivetech si cum reuseste un spatiu interactiv si neconventional sa tina oamenii "in clasa"...
Pus la dispozitie de Marius Decuseara-Brandenburg, 2019-10-28
Nevoile de training includ diverse categorii: competente tehnice, abilitati de management, de leadership, de vanzari, de relationare cu clientii etc. Angajatii si managerii lor solicita diferite cursuri, participari la conferinte, certificari, sesiuni de coaching. Cum arata insa nevoile de dezvoltare acolo sus, in zona de varf, fie si la C-level? Care sunt framantarile, nesigurantele sau nevoile oamenilor aflati la carma organizatiei? 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Software de management al afacerilor
Adresa: Bulevardul Unirii, nr .11, Bucuresti
E-mail: office@ciel.ro
Telefon: 021 9341
Prezentarea companiei
 
La CIEL Romania ne ocupam zi de zi sa oferim antreprenorilor solutii software care sa le usureze activitatea si care sa le ofere timp liber pentru a se concentra pe planurile de dezvoltare ale afacerii. Produsele noastre sunt integrate, dezvoltate pe o tehnologie moderna si care evolueaza continuu, astfel incat sa reusim sa diminuam riscul gresilor in afaceri prin automatizari, verificari si raportari numeroase.

Misiunea noastra este sa ajutam mediul de afaceri din Romania sa creasca, pentru ca oamenii de afaceri sa castige timp liber pe care sa il dedice planurilor de dezvoltare, sa gaseasca o cale comuna de comunicare cu toti angajatii si sa ia decizii corecte, la timp. Ne propunem sa facilitam colaborarea dintre managementul functional si cel financiar cu scopul sustinerii performantei.

Clientii nostri confirma calitatea, profesionalismul, orientarea catre client pentru produsele, dar si pentru serviciile noastre.
Servicii / Produse
 
Servicii                                                                                                                                                                            
  1. CIEL Salarii – aplicatia software de salarizare care te ajuta sa ai acces oricand si de oriunde la informatii despre membrii echipei tale direct de pe laptop, tableta sau telefon
Principalele functionalitati:
  • Generezi automat pontajul pentru angajati
  • Ai rapoarte de management in care sunt incluse informatii si statistici despre evolutia cheltuielilor salariale in functie de perioada pe care tu o selectezi
  • Obtii simplu si rapid statul de plata sau orice adeverinta de care are nevoie unul dintre angajati
  • Poti sa vizualizezi oricand istoricul angajatilor direct din arhiva
  • Generezi rapid D112 
  1. CIEL ERP – primul ERP cu inteligenta artificala din Romania, care ajuta antreprenorii sa scape de activitatile repetitive si sa castige timp pe care sa il dedice planurilor de dezvoltare ale afacerii si motivarii angajatilor.
 Avantaje:
  • Castigi timp si relaxare - scapi de activitatile repetitive
  • Reduci costurile - automatizarea sarcinilor implica reducerea costurilor
  • Castigi clienti multumiti - ai timp sa te ocupi direct de imbunatatirea relatiei cu clientii            
Recomandari
 
Am descoperit in CIEL un adevarat partener de business, ne bucuram ca acum putem sa controlam stocurile si ca avem vizibilitate asupra business-ului. - Andreea, ANAFARM, Pitesti

Lucram deja, de mult timp, cu sistemul integrat CIEL Professional si a fost o surpriza foarte placuta noua aplicatie CIEL SALARII. Am facut trecerea tuturor salariatilor pe aceasta noua aplicatie, iar acum am pachetul perfect pentru afacerea mea. - Viorel Mihalascu, General Manager, Next Level Business
 
Am ales CIEL ERP in urma cu 6 ani, cand am simtit nevoia de trece la un software specializat si personalizat pe nevoile noastre. CIEL ne-a oferit posibilitatea de a monitoriza atent si eficient cheltuielile si veniturile in companie, fiind foarte usor sa il integram in fiecare departament. Recomand serviciile CIEL! - Florentina Manescu, Marola General Activities  
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate