Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-07-29
In mediul de lucru tot mai provocator din prezent, in special in contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR are potentialul sa contribuie semnificativ la succesul viitor al oricarei companii. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. In acelasi timp, investitia intr-un software de management al resurselor umane reprezinta un pas mare. Cum stii cand este cel mai bun moment sa il faci? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
La inceputul lunii iunie 2020 a avut loc o importanta conferinta de HR, unde speakerii - directori de HR, specialisti in resurse umane, traineri in programe de leadership, experti in Inteligenta Artifciala - au dezbatut teme de interes legate de cum a afectat pandemia de COVID-19 piata muncii si industria HR, cum se vor schimba strategiile de HR, ce tendinte in HR ar putea sa apara dupa ce criza va trece, cum arata profilul noilor lideri si cum ar trebui sa comunice acestia in vremuri incerte.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
Orice sarcina HR care implica o activitate manuala si repetitiva are potential sa devina una eficienta cu ajutorul automatizarii. Identificarea si eficientizarea proceselor fara valoare adaugata ii ajuta pe specialistii HR sa se concentreze pe activitati holistice, precum planificarea strategica, atragerea si managementul talentelor si, bineinteles, sa aiba si mai multa grija de membrii echipei si de dezvoltarea lor profesionala. Mai departe, implementarea unor strategii integrate de automatizare a sistemelor de salarizare, administrare personal si pontaj, inseamna economie de costuri pentru companie si un pas inainte in atingerea obiectivelor de business. Iata ce procese pot fi automatizate atunci cand echipa ta lucreaza de acasa.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-07-23
Bate vant de schimbare? Cristina Matei, Leadership Adviser al Amrop Romania, scrie despre (aproape) toate gandurile care ne trec prin cap atunci cand ne apropiem de o rascruce in cariera, in acest articol publicat in Business Review.
Pus la dispozitie de Florin Popa, 2020-07-24
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o organizatie sau un lider trebuie sa il faca este sa isi sprijine oamenii sa se dezvolte si sa creasca. Nu doar ca ajuta la imbunatatirea rezultatelor companiei, ci are si un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte, deoarece ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa contribuie la randul lor la bunastarea acesteia. In articolul nostru din aceasta luna am povestit mai multe despre acest subiect.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-07-28
Desfasurarea activitatii de acasa nu este o experienta noua, insa am vazut recent ca pandemia a fortat multi angajati si organizatii sa faca trecerea, in mod oficial, la un mediul de lucru virtual. Cu toate acestea, este important sa nu neglijam comportamentele care devin necesare pentru ca oamenii sa poata lucra eficient de acasa. Situatia actuala ne ofera ocazia de a revizui ceea ce stim despre competentele necesare la locul de munca. Care sunt cele care conteaza? 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Consilierea psihopedagogica este un proces complex de acordare a asistentei psihopedagogice persoanelor normale, care parcurg diverse experiente de invatare, in scopul formarii si dezvoltarii propriei personalitati.
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Zosterul este o afectiune cutanata, de obicei dureroasa, produsa prin reactivarea virusului care produce varicela sau varsatul de vant, virusul varicelozosterian. Acesta face parte din familia virusurilor herpetice.
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-07-30
Avand in vedere schimbarile recente provocate de pandemia COVID-19, multe organizatii au fost nevoite sa isi adapteze modul de lucru la sistemul remote working. Existenta unui soft de pontaj in care se pot gestiona automat evenimentele de timp precum cel de tip “work from home” sau cererile de absenta ale angajatilor este cu atat mai necesara in contextul actual in care majoritatea activitatilor si task-urilor trebuiesc realizate de la distanta.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-07-30
Confruntati cu o societate tulburata de evenimente care ne depaseste capacitatea de ordine si control, oamenii raspund la provocarile complexe regresand la comportamente arhaice de adaptare sociala. Ceea ce caracterizeaza aceasta „adaptare sociala” este o conditie de singuratate, cea mai neajutorata si solitara forma de fragmentare sociala. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Software de management al afacerilor
Adresa: Bulevardul Unirii, nr .11, Bucuresti
E-mail: office@ciel.ro
Telefon: 021 9341
Prezentarea companiei
 
La CIEL Romania ne ocupam zi de zi sa oferim antreprenorilor solutii software care sa le usureze activitatea si care sa le ofere timp liber pentru a se concentra pe planurile de dezvoltare ale afacerii. Produsele noastre sunt integrate, dezvoltate pe o tehnologie moderna si care evolueaza continuu, astfel incat sa reusim sa diminuam riscul gresilor in afaceri prin automatizari, verificari si raportari numeroase.

Misiunea noastra este sa ajutam mediul de afaceri din Romania sa creasca, pentru ca oamenii de afaceri sa castige timp liber pe care sa il dedice planurilor de dezvoltare, sa gaseasca o cale comuna de comunicare cu toti angajatii si sa ia decizii corecte, la timp. Ne propunem sa facilitam colaborarea dintre managementul functional si cel financiar cu scopul sustinerii performantei.

Clientii nostri confirma calitatea, profesionalismul, orientarea catre client pentru produsele, dar si pentru serviciile noastre.
Servicii / Produse
 
Servicii                                                                                                                                                                            
  1. CIEL Salarii – aplicatia software de salarizare care te ajuta sa ai acces oricand si de oriunde la informatii despre membrii echipei tale direct de pe laptop, tableta sau telefon
Principalele functionalitati:
  • Generezi automat pontajul pentru angajati
  • Ai rapoarte de management in care sunt incluse informatii si statistici despre evolutia cheltuielilor salariale in functie de perioada pe care tu o selectezi
  • Obtii simplu si rapid statul de plata sau orice adeverinta de care are nevoie unul dintre angajati
  • Poti sa vizualizezi oricand istoricul angajatilor direct din arhiva
  • Generezi rapid D112 
  1. CIEL ERP – primul ERP cu inteligenta artificala din Romania, care ajuta antreprenorii sa scape de activitatile repetitive si sa castige timp pe care sa il dedice planurilor de dezvoltare ale afacerii si motivarii angajatilor.
 Avantaje:
  • Castigi timp si relaxare - scapi de activitatile repetitive
  • Reduci costurile - automatizarea sarcinilor implica reducerea costurilor
  • Castigi clienti multumiti - ai timp sa te ocupi direct de imbunatatirea relatiei cu clientii            
Recomandari
 
Am descoperit in CIEL un adevarat partener de business, ne bucuram ca acum putem sa controlam stocurile si ca avem vizibilitate asupra business-ului. - Andreea, ANAFARM, Pitesti

Lucram deja, de mult timp, cu sistemul integrat CIEL Professional si a fost o surpriza foarte placuta noua aplicatie CIEL SALARII. Am facut trecerea tuturor salariatilor pe aceasta noua aplicatie, iar acum am pachetul perfect pentru afacerea mea. - Viorel Mihalascu, General Manager, Next Level Business
 
Am ales CIEL ERP in urma cu 6 ani, cand am simtit nevoia de trece la un software specializat si personalizat pe nevoile noastre. CIEL ne-a oferit posibilitatea de a monitoriza atent si eficient cheltuielile si veniturile in companie, fiind foarte usor sa il integram in fiecare departament. Recomand serviciile CIEL! - Florentina Manescu, Marola General Activities  
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate