Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-01-06
Eficientizarea, atragerea si pastrarea oamenilor-cheie sunt marile prioritati ale acestei perioade si ale anului 2022 la varful marilor companii active in Romania. Afla principalele concluzii ale studiului “Insights from the Top” realizat de compania de de Executive Search si Dezvoltare Organizationala K.M.Trust & Partners la final de 2021.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-01-06
O echipa poate fi extrem de valoroasa, mai ales daca angajatorii aleg sa investeasca in evaluarea si dezvoltarea aptitudinilor. Evaluarea ajuta nu doar la monitorizarea evolutiei personalului, cat si la dezvoltarea unui plan de cariera personalizat, in functie de abilitatile si nevoile fiecarui angajat. Deoarece suntem in acea perioada a anului in care se efectueaza de obicei evaluarea personalului, va invitam sa cititi un articol despre solutiile software de management al performantei. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Deconturile de cheltuieli sunt considerate, in general, aspecte pur legate de contabilitate. Atunci insa cand fluxul de procesare a deconturilor in companie este dificil, implica formulare pe hartie cu multe reguli neclare sau produce adesea o mare bataie de cap angajatilor, acesta devine un subiect de resurse umane. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Fiecare manager al unei echipe de consultanta incearca sa imbunatateasca si sa mentina la valori inalte utilizarea facturabila. Fiecare consultant este, cel putin partial, evaluat si compensat pentru ore utilizate si facturate. Obtinerea vizibilitatii asupra utilizarii facturabile sau a modului de calcul in baza unei procesari manuale este o provocare. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Generarea de documente pe baza de sabloane reprezinta un ajutor de specialitate – atunci cand un angajat solicita un document, tu il ai la indemana. Asta iti permite sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important in activitatea ta. Functionalitatea oferita de platforma Oraroo vine in intampinarea nevoii de eficientizare pentru responsabilii de resurse umane.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
2022 va fi un an al candidatilor, tendinta deja stabilita in 2021. Si ai mult mai multe avantaje in business cand arati apreciere oamenilor alaturi de care lucrezi in loc sa recrutezi continuu si sa incepi mereu de la zero cu oameni noi. Cu toate acestea, ai si pozitii noi in companie, foarte specializate, pentru care nu poti recruta colegii din companie. Cum atragi talentele? Cum mentii echilibrul, astfel incat oamenii din echipa sa simta ca sunt apreciati in continuare?
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
Bianca Matei, HR Consultant in cadrul BIA HR, nu a tinut sa urmeze fidel drumul prescris de facultate, ci si-a dat voie sa experimenteze joburi in diferite domenii si sa deprinda din fiecare abilitatile care azi, in echipa BIA, ii permit sa aduca valoare in colaborarea cu partenerii business. Pe langa activitatea de consultanta in HR, gandeste si programele de wellbeing pentru BIA HR. 
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-01-06
Desi intalnirile virtuale au fost ca un colac de salvare atunci cand cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa lucram de acasa, astazi suntem pur si simplu coplesiti de ele: timpul petrecut in intalnirile saptamanale a crescut cu 150% si creste constant.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Coaching, consiliere psihologica, coaching inteligenta emotionala, workshopuri, cursuri, traininguri, webinare, dezvoltare in cariera, Occupational Mental Health, Mental Health at Work, EAP, consultanta HR, Management si leadership, servicii medicale
Adresa: Bucuresti, str. Ana Davila nr 13, sector 5 (cartier Cotroceni)
E-mail: [email protected][email protected]
Telefon: 0752.180.508; 0744.606.912
Prezentarea companiei
 
Noi, cei din echipa The MIND, psihoterapeuti si medici psihiatri cu experienta, am creat servicii de Mental Health at Work, gandite special pentru organizatii si angajatii lor. Lucram de multi ani cu oamenii, colaboram cu succes cu mai multe companii locale si internationale si stim sa le intelegem nevoile si sa oferim solutii.

Folosind tehnici din psihologia aplicata, psihiatrie sau neurostiinte si probate de noi in multi ani de practica, oferim sprijin personalizat companiilor, pe mai multe paliere:
  • Employee Assistance Program: sedinte de psihoterapie sau coaching psihologic -  decontate de companie pentru angajati;
  • Training-uri si workshop-uri pe teme deja definite sau personalizate, concepute special pentru nevoile companiei;
  • Strategii de asigurare a echilibrului mental al angajatilor (Occupational Mental Health pentru departamentul de HR).
Ne-am specializat in a-i ajuta pe cei din organizatiile cu care colaboram sa treaca peste blocaje emotionale si sa evite erorile cognitive care stau in calea performantei lor. Alaturi de noi, companiile deprind arta de a  crea echipe dinamice, flexibile si rezistente la stres, conduse de leaderi cu Inteligenta Emotionala inalta.
 
Servicii / Produse
 
  • Decontarea pentru angajati a unui numar de sedinte de psihoterapie,  coaching psihologic sau consultatii psihiatrice (Program EAP – Employee Assistance Program);
  • Workshop-uri care au ca efect de cresterea rezilientei emotionale si mentale si dezvoltarea unui mindset pozitiv;
  • Training-uri dedicate Managementului si Departamentului de HR pentru crearea unor echipe motivate, adaptabile la schimbari si rezistente la stress;
  • Consultanta  dedicata managerilor  si departamentului de HR pentru crearea unui Business Inteligent Emotional;
  • Strategie de Mental Health at Work, care configureaza hartile de actiune pentru Departamentul de HR, pentru ca oamenii din organizatie sa se simta in siguranta la locul de munca si sa se simta motivati de leadership-ul si cultura organizatiei.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate