Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Enayati Medical City, 2023-10-31
Enayati Medical City, Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-10-31
In aprilie 2020, agentia UE pentru asistenta in imbunatatirea politicilor de dezvoltare sociala, a conditiilor si aspectelor legate de munca, a lansat un survey ce urmareste felul in care cetatentii UE apreciaza conditiile de trai si calitatea vietii in contextul complex generat de pandemia Covid-19.
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2023-11-27
Amrop Romania a participat la Conferinta Globala Leadership Intelligence organizata de AESC in Londra la inceputul lunii noiembrie 2023. Am discutat despre diversitate si incluziune, etica si inteligenta artificiala (AI), impactul leadershipului, aplicatii AI in resurse umane, informatii despre pianta de talente si perspective globale asupra sustenabilitatii afacerilor.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2023-11-27
​Majoritatea companiilor romanesti nu investesc in programe de leadeship – doar 45% dintre companiile participante la studiul ”Leadership si Followership in organizatiile din Romania”, realizat de KPMG in Romania in parteneriat cu Casa Paleologu, au declarat ca aloca resurse in acest scop. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului, ce isi propune sa exploreze practicile privind dezvoltarea liderilor in cadrul organizatiilor din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-11-27
Putem vorbi de cateva caracteristici universale care definesc un bun leadership, indiferent de context? ​Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank, ne-a oferit cateva raspunsuri.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Inceputurile la un nou loc de munca pot fi provocatoare, mai ales dupa o perioada lunga de stabilitate. De aceea, prin intermediul acestui articol scris din perspectiva unui angajat ce a trecut prin mai multe perioade de proba, poti afla cateva indemnuri ce te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta etapa.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Te-ai intrebat vreodata unde este locul in care te regasesti mai mult ca angajat, intr-o corporatie sau contribuind la cresterea unei afaceri mai mici? Accesand acest link poti afla cum contribuie ambele medii la dezvoltarea din punct de vedere profesional.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Automatizarea diverselor procese la nivel de companie joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor organizatiei si in mentinerea competitivitatii acesteia in piata, intr-o perioada marcata de un dinamism accentuat in ceea ce priveste schimbarile de abordare a planurilor si strategiilor de business. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Un sondaj privind sperantele si temerile angajatilor la nivel mondial, realizat de PwC in 2023, a dezvaluit faptul ca acestia sunt deschisi la noi provocari si la dobandirea de noi abilitati. De asemenea, studiul a adus in discutie si dificultatile cu care se confrunta liderii din organizatii la momentul actual.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-11-28
Sfarsitul de an este un moment important de bilant pentru toate companiile si o ocazie de a aprecia eficacitatea procesului de managementul performantei. Unele companii demareaza procese complexe de evaluare, dar ce e de facut daca organizatia nu dispune de un astfel sistem de evaluare complex si cuprinzator?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-11-28
In ciuda impactului dovedit asupra productivitatii si a unor statistici care ar trebui sa traga un semnal de alarma (problemele de sanatate mintala costa tarile dezvoltate 3-4% din PIB), schimbarea ramane lenta.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
Dupa angajarile numeroase in urma pandemiei globale, vedem multe corporatii, in special cele din sectorul IT care au inghetat angajarile sau anunta disponibilizari. Indiferent daca lucrezi intr-o companie cu peste 500 de angajati sau intr-un start-up, disponbilizarile nu sunt niciodata usoare.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
76% dintre angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au spus ca diversitatea este importanta atunci cand se iau in considerare ofertele de munca, arata un studiu Glassdoor, desfasurat in 2021. Un studiu realizat de McKinsey a constatat ca organizatiile cu echipe executive diverse au depasit performanta colegilor din industrie cu 21% in ceea ce priveste profitabilitatea.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Managerii de astazi sunt asteptati sa fie nu doar lideri, ci si strategi agili, inovatori priceputi la tehnologie si buni comunicatori. Pentru a indeplini in mod eficient aceste roluri in expansiune, managerii au nevoie nu doar de experienta, ci si de invatare continua.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Orele suplimentare excesive nu numai ca maresc costurile cu forta de munca, dar pot duce si la epuizarea angajatilor si la scaderea productivitatii. Pentru a mentine un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea privata, controland in acelasi timp cheltuielile, este esential sa implementezi eficient limitarile privind orele suplimentare ale angajatilor.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
Coaching-ul este o modalitate puternica de dezvoltare personala si profesionala, oferind instrumentele si cunostintele necesare pentru a atinge potentialul maxim. Iata sase carti de la CODECS care merita sa fie pe lista ta de lectura pentru o evolutie semnificativa.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2023-11-28
Descopera cum poti sa depasesti cu succes momentele de schimbari majore in piata, reorganizarile interne sau evenimentele neprevazute! Materialul Wizrom, 5 motive pentru care ai nevoie de un soft de resurse umane in vremuri incerte, iti dezvaluie strategiile esentiale pentru a-ti asigura compania in fata provocarilor neasteptate.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-11-28
In cadrul industiilor dinamice in care activam cu totii, achizitionarea talentelor reprezinta un aspect esential. Abordarea conventionala in recrutare devine tot mai depasita, odata cu evolutia si diversificarea industriilor. Nevoia de competente specializate este tot mai acuta, iar gasirea angajatilor potriviti pentru rolurile specializate necesita azi mult mai mult decat un proces standard de recrutare.
Pus la dispozitie de Emanoil Draganescu, 2023-11-28
Vorbeste cu oricine are ceva experienta in managementul relatiilor cu clientii si iti va spune ca pentru a putea avea relatii de calitate, ai nevoie de procese puternice si oamenii cat mai bine pregatiti. In acest articol insa am sa vorbesc de un aspect deseori neglijat si anume managementul asteptarilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Platforma Digitala Integrata, Comunicare Interna, Engagement, Managementul Performantei
Adresa: Bd. Primaverii nr. 51, et.1, 011973 Bucuresti
E-mail: [email protected][email protected]
Telefon: +40 745 12 12 00
Prezentarea companiei
 
Co-Factor este una dintre cele mai creative companii de tehnologie si consultanta organizationala din Romania, care livreaza rezultate printr-o Platforma Digitala de Employee Engagement si Performance Management, centrata pe angajat. In general, in companii se masoara doar problemele de ansamblu, ignorand datele si nevoile individuale.
 
CE PROBLEME REZOLVA?
  1. Nevoia de digitalizare a proceselor strategice de HR
  2. Comunicare ineficienta, intarziata si distorsionata
  3. Lipsa de engagement sau un engagement scazut
  4. Probleme legate de cultura organizationala (cultura organizationala nesanatoasa, disfunctionala, ineficienta)
  5. Lipsa unui proces coerent de management al performantei, relevant si utilizat in timp
Conectam si sustinem oamenii, oriunde, in timp real, pentru imbunatatirea continua a performantei, cu impact imediat asupra rezultatelor companiei!
Servicii / Produse
 
Platforma Co-Factor nu este doar un instrument strategic pentru HR, ci si unul extrem de puternic de leadership, care poate ajuta liderii sa angreneze intreaga organizatie in implementarea in timp real a strategiei de business, oricare ar fi aceasta si in orice tip de organizatie.
     
Co-Factor faciliteaza succesul companiilor printr-un mix unic de instrumente si functionalitati integrate intr-o platforma digitala inovativa, centrata pe angajat, capabila sa operationalizeze, individual sau simultan, 3 procese organizationale majore, grupate in 3 MODULE sau mixuri de doua module:
  • Comunicare Interna
  • Implicarea Angajatilor (Employee Engagement)
  • Managementul Performantei (Performance Management)                         
Recomandari
 
„Am avut norocul sa ne intalnim cu partenerii de la Co-Factor in perioada in care luaseram decizia de a implementa o platforma foarte prietenoasa si foarte actuala, care sa adreseze mai multe din nevoile noastre: managementul performantei, comunicare interna, activarea si acordarea de recunoastere imediata angajatilor buni etc. si cautam un furnizor potrivit. Rezonanta intre produsul lor si nevoia noastra s-a produs imediat, astfel incat colaborarea noastra a inceput la scurt timp dupa acea prima intalnire. Contam pe aceasta colaborare in proiectele noastra de dezvolare a oamenilor din BT!” – Nevenca Doca – HR Executive Director, Banca Transilvania
 
„Solutia integrata de managementul performantei dezvoltata impreuna cu Co-Factor vine sa raspunda unei nevoi strategice a companiei Flanco, un proiect apreciat nu doar intern, ci si de catre comunitatea de HR. Solutia este una complexa, in care am atrenat peste 1000 de colegi intr-o conversatie permanenta. In prezent, aceasta platforma este accesata zilnic de peste 300 dintre acestia iar gradul de conversie lunara este de peste 95%. Aprecierea primita imi ofera certitudinea ca am reusit intr-adevar sa facem o diferenta prin ceea ce am construit impreuna cu Co-Factor, partenerul nostru care a dat viata proiectului combinand expertiza sa de consultanta in performanta si engagement cu tehnologia prietenoasa si intuitiva.” – Nicoleta Capata – HR Director, Flanco Romania
 
„Platforma Co-Factor este despre Oameni si reprezinta solutia potrivita pentru proiectul nostru de a tine oamenii impreuna. La scurt timp dupa implementare am reusit sa formam o comunitate unita si vie al carei nivel de engagement a crescut, colaborarea s-a imbunatatit, iar acum avem spatiul potrivit pentru a ne cunoaste mai bine si a face schimb de experiente. Ne-am bucurat de expertiza, deschiderea si empatia echipei Co-Factor, reusind ca suplimentar modulului complex de comunicare interna, colaborare si recunoastere sa dezvoltam si module precum managementul performantei, taining si inovare. Echipa Co-Factor a ramas aproape de noi si gaseste prompt solutii la nevoile noastre.” – Lucia Costea – Managing Partner, Secom
 
„As vrea sa multumesc echipei Co-Factor pentru serviciul excelent de dezvoltare si implementare a platformei Innovate Avon in cadrul Avon Central Europe. Am intrat in aceasta colaborare pe 5 ani cu Co-Factor pentru ca, din diversele oferte pe care le-am primit de la potentialii vendori, Co-Factor ne-a oferit nu doar o solutie completa si flexibila, cu posibilitatea de a o adapta la toate solicitarile noastre, dar si expertiza solida in domeniu si o echipa gata sa raspunda tuturor nevoilor noastre functionale si calitative. Acestea ne-au convins sa alegem Co-Factor ca partener pentru acest proiect strategic care acopera 19 piete pe care activam in Europa Centala.” – Maciej Starzyk – CE Strategy Manager, Avon Cosmetics
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate