Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
A fost o intrebare pe care am adresat-o tacut in timpul unei conferinte recente la care am participat. S-a nascut din aprecierea eforturilor acestor specialisti de a gasi un echilibru si un fir rosu de integrare a noului stil lucrativ si a celor “80 de noi masuri legislative numai in 2024”.
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
Decizia profesionala de a deveni si suportul oamenilor de business, de a veni in sprijinul lor cu procese de reinvatare, implementare si dezvoltare prin coaching, a cuprins si-mi cuprinde in continuare cu incredere dorinta de a sustine liderul de astazi, si de astazi inainte, in a-si asuma, cu responsabilitate si transparenta, impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-04-23
Robert Hogan, PhD, fondatorul si presendintele Hogan Assessments, afirma ca: ”Un leader smerit genereaza implicare”.  Asadar, este nevoie de o persoana smerita pentru a construi si mentine o echipa performanta.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-04-23
Stim ca esti stresat la serviciu. Stim ca ai oameni in echipa care sunt stresati si stim ca stresul este de fapt cauza principala a multora dintre afectiunile de santate cu care ne confruntam cu totii in 2024.
Pus la dispozitie de BIA, 2023-04-25
Conform prevederilor Hotararii nr. 970/2023, companiile au avut termen pana la data de 17 aprilie 2024 sa implementeze metodologia privind prevenirea si combaterea hartuirii. Daca ai ratat insa acest termen, ar trebui sa faci toate demersurile necesare cat mai curand.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-04-25
"Nu se potriveste culturii companiei si am decis sa intrerupem colaborarea!" E una dintre concluziile frecvente in evaluarea unui angajat dupa perioada de proba sau chiar mai devreme. Dar cum poti evita aceasta situatie, care este costisitoare din punct de vedere financiar, dar si ca timp si imagine pentru companie?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Pe langa atingerea obiectivelor, noi credem ca exista si alte aspecte ale performantei ce trebuie valorificate. Spre exemplu, evaluarea competentelor, care implica analiza abilitatilor, aptitudinilor, comportamentelor si capacitatilor angajatilor in contextul muncii lor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Ai observat ca feedback-ul declanseaza in noi emotii puternice si sentimentul de a fi judecat? Este normal, pentru ca, de cele mai multe ori, vine din partea unei autoritati, iar acest lucru induce teama. Pentru a depasi aceasta bariera, iata cateva lucruri pe care le poti face, sa sporesti performanta angajatilor, prin feedback.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Setarea prioritatilor reprezinta pentru liderii de HR un proces extrem de important, de care depinde atat succesul departamentului de HR, cat si al intregii organizatii. Un sondaj Gartner a venit in intampinarea provocarilor cu care se confrunta HR managerii si a realizat un top 5 actiuni de intreprins in 2024. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Bunastarea unei organizatii depinde in mare parte si de cat de eficient si bine pus la punct este procesul de salarizare. Externalizarea acestui proces vine la pachet cu o multime de beneficii precum economie de timp si resurse, expertiza, consultanta permanenta si o gestionare eficienta a resurselor umane.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Respectarea reglementarilor in vigoare reprezinta una dintre conditiile esentiale pentru orice organizatie de succes, iar o modificare legislativa de impact este si cea referitoare la concediile medicale. Incepand cu luna aprilie, noi tipuri de concedii medicale figureaza pe lista exceptarilor de la plata contributiei la asigurarile sociale de sanatate (CASS).
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
55% dintre oamenii de HR se asteapta ca gestionarea cresterii costurilor salariale din cauza inflatiei sa reprezinte cea mai mare provocare de business in 2024. Care sunt cele mai presante provocari legate de candidati? Ce piedici avem in procesul de recrutare? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
Cum stau lucrurile pe piata muncii in ultima vreme? Pana in anul 2030, se prevede o nevoie de peste 600.000 de persoane pentru a ocupa posturi care necesita competente avansate, in conditiile in care doar 1% din populatia cu varsta intre 25 si 64 de ani participa la programe de formare profesionala.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2024-04-29
Digitalizarea in domeniul resurselor umane nu este doar o adaptare la progresul tehnologic, ci o oportunitate de a revolutiona complet modul in care functionează departamentul tau. Adoptarea unor solutii software specializate este esentiala pentru a creste eficienta, a raspunde cerintelor pietei in schimbare si a ramane competitiv. 
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-04-29
Implicarea si performanta angajatilor sunt factori cruciali in succesul organizatiei dar intrebarea e cum poti debloca intregul potentialul echipei pentru a creste productivitatea? 

 
Pus la dispozitie de Pharma Nord, 2024-04-29
Aceste doua functii cognitive importante tind sa ne incetineasca sau sa ne joace feste, pe masura ce inaintam in varsta. Aceasta poate fi o provocare, mai ales daca ai un job care necesita multa planificare si gandire creativa.
Pus la dispozitie de CODECS, 2024-04-30
In ciuda progreselor tehnologice pe care le-am facut si le facem, munca unei organizatii este facuta de oameni. Oamenii sunt aceia care alcatuiesc interfata cu clientul, realizeaza produsul, presteaza serviciul, planifica si coordoneaza, imbunatatesc procese, asigura calitatea si aduc profit.
Pus la dispozitie de Andreea Gheorghita, Doru Paducel & Ana M. Marin, 2024-04-30
Iti creezi timp si spatiu pentru a te asculta pe tine insuti?  Un articol util despre modele si practici de reflectie si reflexie scris de colegii nostri de la EMCC Romania.
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Acest articol contine informatii utile top managerilor, directorilor HR si coordonatorilor HSE interesati sa implementeze in organizatia lor programe de tip Autoritatea sa Opresti Munca (in engleza Stop Work Authority – SWA).
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Articolul da o imagine de ansamblu asupra modului in care pot fi setate elementele care contribuie la o experienta a clientilor controlabila si de buna calitate.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Descopera cum instrumentele Thomas au fost integrate in programul de dezvoltare a leadershipului unei mari universitati din Marea Britanie pentru a o diferentia ca angajator.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Intr-un interviu realizat de Thomas International cu Alicia Collinson, Senior Associate la Thrive Law, au fost explorate aspectele cruciale ale bunastarii angajatilor si sanatatii mentale in organizatii. Alicia a oferit idei valoroase despre provocarile comune cu care se confrunta organizatiile si sfaturi practice pentru a le depasi. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-04-30
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-05-07
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-05-07
In mod frecvent suntem expusi la schimbari si provocari care ne cer sa ne adaptam si sa ne integram noi rutine in viata noastra. De la tranzitiile majore la cele mai mici ajustari, capacitatea noastra de a face fata schimbarii si de a ne adapta este esentiala pentru succesul si bunastarea noastra.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Consultanta in resurse umane, Studiu HR Metrix, Studiu salarial PayTable, Training, Teambuilding, Scoala de Coaching Erickson International, Executive Search, Recrutare & Selectie, Assessments
Adresa: Calea Grivitei 8-10, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti
E-mail: [email protected]; [email protected]
Tel: +4 031 425 68 52
Prezentarea companiei
 
Cteam Group este o companie cu o experienta bogata de peste 15 de ani in domeniul resurselor umane din Romania, oferind servicii de consultanta resurse umane, studii salariale, training si teambuilding prin brandul Cteam, servicii de recrutare si selectie prin brandul Cteq IT&C Solutions si servicii de coaching prin brandul Erickson Coaching International Romania.

Cu o istorie solida, un portofoliu de succes si o echipa dedicata, suntem partenerul de incredere pentru orice organizatie care doreste sa isi maximizeze potentialul si sa atinga succesul pe piata romaneasca.
Servicii / Produse
 
Consultanta in Resurse Umane
Testata si perfectionata in peste 15 ani, modalitatea noastra de abordare a proiectelor de consultanta este imersiunea totala in business-ul clientului, astfel incat sa transferam cat mai bine cunostintele noastre in toate functiunile de resurse umane si expertiza construita pe baza standardelor internationale.
* Evaluarea posturilor
* Designul Politicilor de Compensare si Beneficii
* Grile salariale
* Analiza pachetelor de recompensare fata de piata de referinta
* Design al politicilor de management al performantei
* Training si implementare    

Studiu Salarial PayTable
Studiul salarial PayTable analizeaza intreg pachetul de compensare (salariul de baza, prime garantate, bonusuri variabile) pentru fiecare din cele peste 350 de posturi incluse in studiul salarial. In plus fata de datele privind compensarea, studiul salarial acopera si detalii privind Politicile de resurse umane si Beneficiile oferite in organizatii. PayTable este singurul studiu care analizeaza pachetele salariale pentru posturile tehnice din IT in functie de tehnologii si limbaje de programare.
 
HR Metrix Survey
Studiul HR Metrix este un instrument conceput pentru a oferi organizatiilor o intelegere cuprinzatoare a dinamicii fortei de munca, de la achizitia de talente si managementul performantei pana la compensatii si beneficii, structura organizationala si productivitate. Acesta le permite factorilor de decizie sa faca alegeri in cunostinta de cauza care sa conduca la o forta de munca mai eficienta, mai angajata si mai de succes.

Academia de HR
Workshopuri practice, pastile de know-how tehnic amestecate cu exemple, studii de caz și multe tips and tricks.
- Compensation & Benefits
- Process Comunication Model
- Salary Grid
- HR Business Partner
- Excel for HR
- HR as Coach
- Key Metrics for Talent Acquisition
 
Recrutare & Selectie
Cu zeci de ani de experienta in dezvoltarea proiectelor de recrutare si selectie pentru clienti locali si internationali consultantii nostri abordeaza cu rigurozitate orice proiect. Nu exista o reteta universala pentru a gasi candidatul perfect, asa ca abordam fiecare proiect cu ingrediente si masuratori diferite. Alocam timp si resurse care sa asigure intelegerea clara a nevoii de business si apoi sa poata aduce “the perfect match”.
 
Coaching
Erickson Coaching International (ECI) este unul dintre cele mai vechi si mai mari institute de formare a coachilor, care ofera "Arta si stiinta coachingului" acreditata de ICF. Cu viziunea de a schimba lumea, conversatie cu conversatie, ECI are o prezenta solida in peste 85 de tari raspandite pe patru continente. Cteam Group, partenerul din Romania, duce mai departe "Coachingul centrat pe solutii", o abordare bine documentata, conceputa de Erickson Coaching International.
Pe langa "Arta si Stiinta Coachingului" care este disponibila tuturor aspirantilor la statutul de Coach, oferim si programe dezvoltate de ECI in domeniul Coachingului de echipa si al Competentelor de Coaching pentru lideri.
 
Soft Skills Training
Ne place ceea ce facem si acest lucru este vizibil. Ne mandrim cu activitati interactive si cu abilitatea de a plasa participantii exact unde trebuie sa fie in timpul unui workshop sau training – in fata, in centru si in schimbarea modului lor de invatare. La Cteam, asiguram acumularea de cunostinte printr-un proces compus din trei etape cheie ce contribuie la eficienta in invatare – ce se intampla inainte de instruire, in timpul acesteia, dar si dupa.
 
Teambuilding
Experiente inedite pentru evenimente cu invatare sau distractie pentru un teambuilding memorabil. Noi credem ca fiecare client este unic, de aceea concepem experiente unice si nu pachete de teambuilding care sa aduca experiente standard.                 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate