Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2021-11-29
Potrivit unui studiu realizat de Sapiens, companiile resimt nevoia unor programe capabile sa ofere analize (cantitative si calitative) usor de interpretat. La randul sau, Wizrom a efectuat o serie de analize proprii si a constatat ca aproape jumatate (43%) din timpul departamentelor de resurse umane a fost pierdut culegand informatii din baze de date necesare pentru raportare.
Pus la dispozitie de Salarium, 2021-11-23
​Stiai ca 70% dintre angajatii romani raman fara bani de la un salariu la altul? Acum poti sa-ti ajuti angajatii sa se elibereze de grija banilor, cu impact direct in cresterea motivatiei, a ratei de retentie si a randamentului companiei. Salarium este aplicatia usor de instalat si de utilizat, prin care angajatii tai au posibilitatea de a solicita si retrage oricand avansul salarial dorit, fara formalitati si fara impact asupra fluxului financiar al companiei.
Pus la dispozitie de SanoPass, 2021-11-29
Ne bucuram de fiecare data cand aflam despre o initiativa care usureaza munca echipelor de HR si aduce valoare managementului si angajatilor. Un astfel de instrument este Calculatorul de Retentie, lansat de SanoPass, liderul pietei de medtech din Romania.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-11-29
Odata cu cresterea afacerii vine si nevoia de a unifica modul in care proiectele sunt gestionate in companie: operatiuni, aspecte comerciale sau de resurse umane. Crowe Romania va atinge acest obiectiv folosind o singura platforma: Oraroo, simplificand si automatizand procesele operationale consumatoare de timp. 
Pus la dispozitie de Oraoo, 2021-11-29
Pentru mentinerea echilibrului intre viata profesionala si personala, cat si incadrarea in bugete, efectuarea de ore suplimentare reprezinta o solutie de exceptie. Oraroo te ajuta sa gestionezi explicit si transparent fluxul de ore suplimentare.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-11-29
Dosarul angajatului contine toate informatiile legate de viata profesionala a acestuia in firma ta. In dosarul fizic e mai greu sa gasesti datele de care ai nevoie. In schimb, in format electronic poti oricand sa faci o cautare si sa ai rezultatul imediat. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-11-29
Pe masura ce numarul si complexitatea documentelor creste, specialistul HR are din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru a se concentra pe activitati care aduc valoare echipelor si companiei. Sarcinile ii sunt simplificate semnificativ de adoptarea unui sistem pentru managementul online al documentelor.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-11-29
In spatele oricarei afaceri de succes se afla o echipa dedicata si cu viziunea de a duce compania cat mai departe. De aceea, retentia angajatilor valorosi a devenit o prioritate pentru companii, mai ales in contextul unei piete a muncii extrem de dinamice si ofertante pentru specialisti.  
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2021-11-29
Pe masura ce anul 2021 se apropie de final, liderii din HR sunt obligati sa raspunda proactiv situatiei numite "The Great Resignation". Descopera ghidul practic despre retentie ca sa obtii: instrumente care te pot sustine in gestionarea deficitului de personal; informatii si perspective noi despre cauzele fluctuatiei de personal; principalii factori care pot conduce la epuizare si cum pot fi evitati.
Pus la dispozitie de BIA HR  , 2021-11-29
Sa iei o decizie de recrutare pe baza informatiilor personale si a imaginilor pe care un candidat le posteaza pe retelele de socializare poate constitui o forma de discriminare. Cum procedezi in aceasta situatie? 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2021-11-29
Lucreaza in cadrul BIA HR de peste patru ani, iar in consultanta resurse umane de peste 10 ani, aceasta fiind traiectoria pe care a ales-o dupa absolvirea Facultatii de Inginerie Matematica. Afla cum a inceput povestea Cristinei Lixandru in BIA HR, dar si ce ar trebui sa stii despre jobul sau daca iti doresti consultanta in payroll.
Pus la dispozitie de HR Sincron, 2021-11-29
La fel ca orice alt domeniu, HR-ul a început in ultimii ani să isi simplifice semnificativ modul de lucru, operand cu sisteme care sa reduca volumul de munca, sa evite greselile si sa sintetizeze mai bine informatiile angajatilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-11-29
Descopera cum poti stimula implicarea angajatilor in perioada sarbatorilor. Am pregatit un material care sa vina in sprijinul acelor lideri pentru care pilonul employee engagement este unul important in arhitectonica organizatiei. 
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Competente digitale complete pentru echipele L&D: design cursuri online, filme educationale, curatoriat de continut, quizuri si evaluari. Librarie cu programe si resurse digitale personalizabile. Servicii digitale personalizate.
Adresa: Str. Fabricii, nr. 26b, Bucuresti, sector 6
Email: office@ecampus.ro; daniel@ecampus.ro
Tel: +40.769.090.000
 
Prezentarea companiei
 
EXPERTIZA SI EXPERIENTA:

O echipa multidisciplinara activand in Romania si Luxemburg. Beneficiem de expertiza si experienta a mai bine de 15 ani de lucru in proiecte internationale de Digital Learning derulate pentru companii din top 500, de cunostintele si cercetarea diferitelor asociatii profesionale de profil (Association for Talent Development, Cognitive Neuroscience Society si The Society of Applied Neuroscience) si universitati de renume (Harvard Extension School).

ABORDAREA NOASTRA:

Avem o perspectiva de business asupra activitatii de instruire si a metodologiilor implicate:
  • pregatim functiunile de L&D din organizatii sa deserveasca cu succes nevoile operationale ale acestora intr-o lume digitala: competente de design si productie a programelor online, de masurare a impactului si scalare, s.a.
  • accesibilizam tehnologiile de Digital Learning: ce sa folosim? cum si in ce context? ce bugete ne sunt necesare?
  • ajutam companiile sa treaca de la o cultura a instruirii la una a invatarii                                                               
CUM LUCRAM:
  • Folosim arhitecturi inovatoare de program care imbina invatarea cu rezultatele operationale reale. Participantii deprind competentele de Digital Learning lucrand direct pe cursurile lor din organizatie. Acest lucru asigura un nivel crescut de relevanta si angajament al cursantilor, iar la capat compania client obtine si programe digitale personalizate gata de utilizat.         
Programele noastre de instruire si suport se desfasoara de obicei pe durata a 3-5 saptamani cu ajutorul platformei Learn@E-Campus, folosind fuctionalitati de invatare colaborativa precum: forumuri, fluxuri de discutie si de noutati similare platformelor de Social Media, ad-hoc video meetings, management de proiect, s.a.        
Servicii / Produse
 
1. Digital Learning Skills Academy – programe de formare a competentelor echipei L&D:
 
a. Digital Learning Fundamentals (open/in-house) – o experienta de invatare „obligatorie” in procesul de digitalizare. Oferă o fundatie unitara solida echipei L&D atat la nivel de mindset digital cat si de metode de a imbina sesiunile sincron cu resursele asincron si de a le alinia nevoilor si provocarilor resimtite de catre cursanti.
b. Instructional Video Design (open/in-house) – competente de design si productie a filmelor educationale necesare diferitelor contexte ale instruirii si invatarii online.
c. Learning Content Curator (open/in-house) - competente complete de curatoriat al continutului dedicat invatarii si de integrare a lui in sistemele companiei.
d. Digitalizarea programelor de sala (open/in-house) - ce poate fi mutat in online si ce schimbari sunt necesare in mediul digital? Este vorba doar despre reducerea duratei sesiunii sau si despre modificarea continutului si a mixului de metode in sine? Cum realizam aceste modificari? 
e. The Virtual Trainer (open/in-house) – un program de exersare si suport in deprinderea tehnicilor de livrare a sesiunilor online sincron (live) folosind diferite tehnologii. 
 
2. Digital Learning Assets - librarie cu programe si resurse digitale personalizabile gata de folosit in companie. 
 
f. Microprograme modulare in limba romana bazate pe film educational 
g. Quizuri, exercitii si continut curatoriat – disponibile pentru integrarea in programele digitale ale companiei
h. Continut personalizabil – clientul poate introduce in programe propriile exercitii si studii de caz, s.a.
i. Abonament anual accesibil pentru intreaga companie
 
3. Custom E-learning Development - digitalizarea programelor de onboarding ale companiei, transformarea cursurilor de sala pentru livrarea in mediul virtual, film educational și tutoriale, s.a.
 
 
 
Recomandari
 
Am descoperit cât de ușor pot crea un E-learning. Parcurgând cursul Digital Learning Design Skills am descoperit cât de ușor pot crea un E-learning. Secretul constă în învățarea etapelor de producție și în orele practice din acest curs. Prin urmare, voi aplica cu încredere ceea ce am învățat!” DANIELA ISAC, Digital Learning Expert, Orange Moldova.

Cum captezi atenția prin materiale online de calitate. De la ceea ce face ca un curs online să fie, deopotrivă, atractiv și instructiv, până la modalitatea concretă în care poți face asta, toate aceste elemente fac obiectul acestui program. În plus, tutorialele video de tip “cum să...” contribuie din plin la exersarea practică atât de necesară pentru un program care-și propune să te înzestreze cu abilități tehnice.” ADRIAN CĂRUCERU, Financial Education Program Coordinator, OTP Bank Romania.
 
 „Advanced Train of Trainers - competență și flexibilitate. Atenția la detalii, sintezele relevante, aplicabilitatea practică imediată a instrumentelor, elementele moderne de învățare, grafica deosebită a materialelor, sunt numai câteva dintre ingredientele programelor dezvoltate de Petre." FLORIAN DUȚĂ, Training Manager, NN.             
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate