Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Outsourcing salarial, administrare de personal, consultanta in domeniul resurselor umane, asistenta in cazul controalelor din partea autoritatilor, audit personal
Adresa: Str. Dr. Petre Herescu nr. 4, ap. 4, sector 5, Bucuresti
Email: office@elanor.ro, madalina.borsos@elanor.ro, gabriel.porojan@elanor.ro
Telefon si/sau fax: 031 22 55 147, 0728 317 100, 0741 130 600
Prezentarea companiei
 
Elanor Solutions, sucursala a retelei Elanor Group fondata in Cehia in anul 1991 - companii cu activitate in Europa Centrala si de Est - este unul dintre furnizorii importanti de payroll si administrare de personal cu o vasta experienta in domeniul resurselor umane. Detinem tehnologia noastra de ultima ora si 27 de ani de experienta in sistemele de informatii privind salarizarea si piata de resurse umane. Produsele si serviciile noastre sunt utilizate in companii din diferite segmente ale pietei, cum ar fi sectorul bancar, constructii, industria producatoare si transporturi, lanturi de magazine, administratii publice si universitati. Datorita filialelor noastre din intreaga lume si a retelei de parteneri, suntem capabili sa furnizam servicii in toate tarile europene.
Servicii / Produse
 
Outsourcing salarial, administrare de personal, audit de personal, consultanta in domeniul resurselor umane                                                       
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate