Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cursuri management & leadership, executive search, coaching, evaluare personal
Adresa: Bucuresti, str Visarion 13, ap.7 sector 1
E-mail: Gabriela.badina@peopleinvestment.ro
Telefon si/sau fax: 0740308501
Prezentarea companiei
 
Fondata in 2006, Enco MANAGEMENT Grup reunește specialiști în schimbarea de comportament durabilă, cu abilitati si experienta in livrarea de rezulte măsurabile pentru companii. Susținem companiile în procesul de creștere al echipelor, personalităților și culturii din spatele strategiilor de afaceri.
 
Cu peste 15 ani de experienta manageriala, cu studii aprofundate in psihologie si peste 8 ani de lucru in coaching cu manageri, antreprenori, studenti, profesori, echipa ENCO a lucrat cu peste 2000 de manageri la nivel national in training si coaching. 
 
OMUL este in centrul atentiei noastre, cu personalitatea, abilitățile și talentele sale, cu propriile motivații. Respectul pentru om este elementul principal pe care construim. 
 
In procesele de dezvoltare si formare oferite acordam atentie valorilor si provocarilor culturii romanesti si impactul lor in performanta, lucram cu realitatile zilnice din viata participantilor, fara clisee sau teorii sterile, si masuram impreuna cu clientii rezultatele.
 
Cei mai multi participanti provin din domeniul tehnic: inginerie, IT, urmati de antreprenori si freelanceri, turism, domeniul farmaceutic.
Servicii / Produse
 
In special punem accent pe programele de lunga durata in care putem masura alaturi de companii rezultatele obtinute.

Procesele de dezvoltare personala si de echipa sunt programe de lunga durata si au ca obiectiv schimbarea de atitudine si comportament :
 • AUTHENTIC LEADERSHIP – Program deschis de management & leadership-derulat pe o perioada de 10 luni cu 5 ore/luna dedicat celor care conduc oameni, cu accent pe 3 componente: tehnici de management, intelegerea proceselor psihologice ale personalitatilor si abilitati de coaching in cresterea oamenilor 
 • LEADERSHIP IN HR – proces de 6 sesiuni derulat pe o perioada de 3 luni dedicate managerilor HR, specialistilor care contribuie la dezvolatrea strategiilor si succesului companiei, celor care isi doresc sa avanseze in pozitie manageriala in HR.
 • ENGAGE&GROW – in special dedicat echipelor unde lipsa de implicare se reflecta in perfomanta companiei, procesul se lucreaza cu intreaga echipa, timp de 3 luni in 12 sesiuni, cu obiective bine clarificate si masurate in timpul derularii. 

Coaching:
 • pentru executivi – un proces de 6-9 luni – “Marshall Goldsmith Stakeholder Coaching” 
 • de cariera  - adresat celor care isi doresc sa schimbe pozitia in cadrul companiei, domeniul de lucru,  job-ul
 • pentru antreprenori – clarificarea directiilor de dezvoltare, identificarea reala a aproblemelor, noi solutii in business, etc
 • pentru echipe – cresterea performantei echipei

Programe de scurta durata proiectate pentru implinirea unor nevoi specifice:
 • IMAGINEA DE SINE A ANGAJATULUI – implicatii in productivitate
 • RECRUTEAZA CU ATITUDINE
 • IN CAUTAREA RESPONSABILITATII in companie
 • CUM FUNCTIONAM IN ECHIPA- Dinamici disfunctionale, joc individual si pe echipa
 • CUI II ESTE FRICA DE FEEDBACK ?
 • COMUNICARE CU SENS
Evaluari:
 • Management & leadership
 • Gradului de implicare in companie
Recomandari
 
„ Parcurgerea programului cu intreaga echipa a dus la coeziunea echipei, o mare deschidrere in rezolvarea problemelor dintre noi, lucru care nu a existat inainte, la gasirea unor solutii comune si schimbarea dialogului cu top managementul. A condus la cresterea profesionala si realizarea unei adevarate echipe. Personal am realizat diferenta de gandire dintre manageri si patronat, iar in viata privata am schimbat din discursul cu fiul meu expresii care nu erau potrivite. Schimbarile in interactiunea cu el sunt vizibile.” Bogdan I.Brasov – manager IT- feb 2017

„ Am intrat in program cu marea provocare „lipsa timpului” , lucram 12 ore/zi. Azi am agenda, imi programez si prioritizez, deleg și, surpriză,  „ am timp”. Am lucrat mult pe ascultare si descoperirea capacitatilor oamenilor mei. Unde performeaza fiecare mai bine. Timpul castigat l-am dat familiei mele si, pot spune cu mana pe inima ca m-am linistit in plan personal. A crescut si calitatea timpului petrecut in familie si constientizez ca sunt un model pentru baietii mei, ceea ce ma face sa fiu atent la micile detalii.Comunicarea este mai buna si este vizibil acum. Multumesc.”
Liviu M. – inginer manager echipa-  Sep 2016 

 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate