Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-06-27
De cand ne tot ocupam cu diferentele intre generatii, ne-am hotarat sa testam stiinta pe propria piele. Am raspuns la intrebari legate de moduri si medii de invatare, despre coaching si mentoring, despre cum ne alegem un nou loc de munca. 
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2019-06-27
Sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o avem. Daca suntem sanatoși, iar corpul nostru este in deplina stare de functionare, avem energie si timp sa ne indeplinim toate visurile și sa ne atingem obiectivele. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-06-27
Esti specialist in resurse umane si vrei sa fii la curent cu schimbarile legislative privind salarizarea? Esti payroll specialist si vrei sa devii expert in salarizare? Ai ajuns in locul potrivit! Pe platformele noastre, Colorful.hr si CalculatorVenituri.ro, ai la dispozitie informatii esentiale despre modul de calcul al salariilor si primelor. 
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-06-27
Studii recente arata efectele pozitive ale RA asupra angajatilor, eficienta acestora fiind considerabil imbunatatita. De la exersarea anumitor abilitati, pana la distractie si entertainment, oamenii se simt parte dintr-un intreg care ii ajuta sa devina mai buni ca oameni si ca profesionisti. Inchipuie-ti cum ar fi sa augmentezi posterele din cadrul organizatiei tale cu filme care sa arate fie istoria companiei, fie cum a fost creat cel mai nou produs sau serviciu al companiei, fie o poveste speciala a unui a dintre colegi…
Pus la dispozitie de BIA, 2019-06-28
Sau cum conectarea sta la baza oricarei vanzari. Organizatiile inteligente inteleg ca prezenta umana creeaza valoare in mintea clientilor. Cum ajungi sa iti atingi obiectivele in afaceri, respectiv in vanzare, dar si sa construiesti relatii solide care sa determine clientul sa te mentina aproape? 
Pus la dispozitie de Cristina Tirulnic, 2019-06-28
Coordonez un program de Resurse Umane. O sa ma intrebati de ce v-ar interesa pe voi lucrul acesta. Ei bine, pentru ca, atunci cand m-am decis sa construiesc acest program de la zero, stiam ca vor veni profesionisti din resurse umane care isi doresc sa aprofundeze domeniul, sa afle tendinte noi, iar altii sa invete fundamentele meseriei.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-07-01
Asa cum ti-am promis, continuam seria de sfaturi practice pentru negocieri de succes. Episodul 2 abordeaza o situatie cu care cu siguranta am avut de-a face cu totii. Noua ne place sa o numim „Si cu pita unsa, si cu slanina in pod”.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Dezvoltare personala si leadership, cresterea productivitatii, implementarea unui sistem de executie, dezvoltarea increderii, cresterea loialitatii clientilor, schimbare culturala prin programe de training si instrumente de schimbare comportamentala
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 31, ap.6, sector 1, Bucuresti
Email: office@franklincovey.ro
Telefon/Fax: 021.311.16.93
Prezentarea companiei
 
FranklinCovey este lider mondial in dezvoltarea organizatiilor, ajutandu-le sa-si creasca performanta prin schimbari comportamentale durabile in randul angajatilor. In acest scop, FranklinCovey a investit in cercetari intensive in domeniile care au legatura cu performanta organizationala:
  • Leadership-ul
  • Productivitatea
  • Executia
  • Increderea
  • Loialitatea clientilor
  • Performanta vanzarilor
Aceste 6 practici sunt implementate in organizatii prin programe de dezvoltare bazate pe evaluari, workshop-uri, instrumente de aplicare in practica, coaching si re-evaluari.

Modelul de invatare si transformare se bazeaza pe ciclul paradigma – comportamente – rezultate conform principiului ca obtinerea rezultatelor durabile are la baza schimbarea paradigmelor. Stephen R. Covey spunea „Daca vrei sa faci mici schimbari in viata ta, lucreaza la atitudine. Dar daca iti doresti schimbari mari, fundamentale, lucreaza la paradigme”.

FranklinCovey este prezenta in peste 160 de tari, avand asociati ce lucreaza impreuna pentru indeplinirea misiunii de cultivare a excelentei in oamenii si organizatiile de pretutindeni.            

Conceptele, seminariile, instrumentele si metodologia FranklinCovey pot fi livrate in organizatii prin programe conduse de consultantii nostri, prin certificarea facilitatorilor interni sau prin acces virtual la proprietatea intelectuala pe baza de abonament.               
Servicii / Produse
 
FranklinCovey livreaza expertiza in training si consultanta prin seminarii, instrumente, metodologii si carti in urmatoarele practici de performanta:
 
Practica de Leadership: Practica de incredere: Practica de productivitate: Practica de executie: Practica de loialitate a clientilor: Practica performantei in vanzari:
Recomandari
 
“In timpul celor doua zile de workshop FranklinCovey, participantii au apreciat cel mai mult cadrul de referinta si mediul dinamic de invatare furnizate de programul de training, precum si abilitatea consultantului de a-i implica si de a le oferi exemple relevante pentru intelegerea conceptelor si paradigmelor.
Design-ul programului este potrivit pentru mentinerea continua a atentiei si pentru crearea unei bune conexiuni intre participanti. Accentul pus atat pe obiectivele personale cat si pe cele profesionale genereaza un nivel mare de implicare care, ulterior seminarului, se manifesta in initiative de auto-dezvoltare si transfer catre echipa.”
 
Diana Voicu – HR Manager BDO Romania 
 
„Am ales ca solutie pentru dezvoltarea leadershipului „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”. Solutia a contribuit la formarea abilitatilor liderilor si viitorilor lideri prin generarea unor comportamente dezirabile pentru acestia, in linie cu valorile si atitudinile Saint-Gobain. Impacul de succes la nivel de munca in echipa, implicare, eficientizare si limbaj empatic ne-au determinat sa includem in inductia fiecarui nou angajat modulul „Cele 7 deprinderi – Fundamente”. Recomandam cu incredere solutiile FranklinCovey pentru calitatea ridicata a trainingului si materialelor, abilitatile facilitatorului si impactul pe care l-a avut asupra indeplinirii obiectivelor de business.”
 
Mihaela Nedisan – HR Manager Saint-Gobain Weber        
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate