Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat. Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Dezvoltare personala si leadership, cresterea productivitatii, implementarea unui sistem de executie, dezvoltarea increderii, cresterea loialitatii clientilor, schimbare culturala prin programe de training si instrumente de schimbare comportamentala
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 31, ap.6, sector 1, Bucuresti
Email: office@franklincovey.ro
Telefon/Fax: 021.311.16.93
Prezentarea companiei
 
FranklinCovey este lider mondial in dezvoltarea organizatiilor, ajutandu-le sa-si creasca performanta prin schimbari comportamentale durabile in randul angajatilor. In acest scop, FranklinCovey a investit in cercetari intensive in domeniile care au legatura cu performanta organizationala:
  • Leadership-ul
  • Productivitatea
  • Executia
  • Increderea
  • Loialitatea clientilor
  • Performanta vanzarilor
Aceste 6 practici sunt implementate in organizatii prin programe de dezvoltare bazate pe evaluari, workshop-uri, instrumente de aplicare in practica, coaching si re-evaluari.

Modelul de invatare si transformare se bazeaza pe ciclul paradigma – comportamente – rezultate conform principiului ca obtinerea rezultatelor durabile are la baza schimbarea paradigmelor. Stephen R. Covey spunea „Daca vrei sa faci mici schimbari in viata ta, lucreaza la atitudine. Dar daca iti doresti schimbari mari, fundamentale, lucreaza la paradigme”.

FranklinCovey este prezenta in peste 160 de tari, avand asociati ce lucreaza impreuna pentru indeplinirea misiunii de cultivare a excelentei in oamenii si organizatiile de pretutindeni.            

Conceptele, seminariile, instrumentele si metodologia FranklinCovey pot fi livrate in organizatii prin programe conduse de consultantii nostri, prin certificarea facilitatorilor interni sau prin acces virtual la proprietatea intelectuala pe baza de abonament.               
Servicii / Produse
 
FranklinCovey livreaza expertiza in training si consultanta prin seminarii, instrumente, metodologii si carti in urmatoarele practici de performanta:
 
Practica de Leadership: Practica de incredere: Practica de productivitate: Practica de executie: Practica de loialitate a clientilor: Practica performantei in vanzari:
Recomandari
 
“In timpul celor doua zile de workshop FranklinCovey, participantii au apreciat cel mai mult cadrul de referinta si mediul dinamic de invatare furnizate de programul de training, precum si abilitatea consultantului de a-i implica si de a le oferi exemple relevante pentru intelegerea conceptelor si paradigmelor.
Design-ul programului este potrivit pentru mentinerea continua a atentiei si pentru crearea unei bune conexiuni intre participanti. Accentul pus atat pe obiectivele personale cat si pe cele profesionale genereaza un nivel mare de implicare care, ulterior seminarului, se manifesta in initiative de auto-dezvoltare si transfer catre echipa.”
 
Diana Voicu – HR Manager BDO Romania 
 
„Am ales ca solutie pentru dezvoltarea leadershipului „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”. Solutia a contribuit la formarea abilitatilor liderilor si viitorilor lideri prin generarea unor comportamente dezirabile pentru acestia, in linie cu valorile si atitudinile Saint-Gobain. Impacul de succes la nivel de munca in echipa, implicare, eficientizare si limbaj empatic ne-au determinat sa includem in inductia fiecarui nou angajat modulul „Cele 7 deprinderi – Fundamente”. Recomandam cu incredere solutiile FranklinCovey pentru calitatea ridicata a trainingului si materialelor, abilitatile facilitatorului si impactul pe care l-a avut asupra indeplinirii obiectivelor de business.”
 
Mihaela Nedisan – HR Manager Saint-Gobain Weber        
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate