Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Edenred, 2019-09-30
​Ajuta-ti angajatii sa fie mai productivi, mai motivati si mai fericiti! Daca beneficiezi de Edenred Vacanta, iti propunem cateva escapade de toamna pentru tine si echipa ta. In orice colt al tarii te-ai afla, gasesti pensiuni care te indeamna la relaxare si stare de bine. 
Pus la dispozitie de MyTechJob, 2019-09-24
Avand in vedere cresterea continua a cererii de specialisti cu pregatire tehnica, Aleron Training Center S.R.L. a dezvoltat o platforma interactiva cu locuri de munca, prin care candidatii sa-si poata evalua competentele si sa dobandeasca cunostintele tehnice necesare locului de munca vizat.
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-09-25
A fi in pas cu tehnologia inseamna sa muncesti eficient, sa castigi timp si energie. Un soft de salarizare te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele – iata cum.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2019-09-25
Te invitam sa citesti un scurt interviu cu Adam Leonard, responsabil de People Development la Google Inc., si speaker in cadrul programului de dezvoltare executiva organizat de K.M.Trust & Partners in luna iunie a acestui an.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-09-25
Domnia candidatilor este o realitate din ce in ce mai presanta. Prima dificultate a angajatorilor astazi este sa isi gaseasca oamenii potriviti. A doua este sa ii pastreze. Afla solutiile cele mai moderne pentru retentie.
Pus la dispozitie de Talent Development Solutions, 2019-09-25
Cu totii am interactionat de-a lungul carierei cu doua tipuri de lideri: unii care ne-au facut sa ne simtim apreciati si talentati, ne-au stimulat gandirea si ne-au ajutat sa "inflorim", iar altii care (probabil fara intentie) ne-au facut sa "stam in banca noastra" sau poate chiar sa ne indoim de noi insine. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2019-09-25
Conform unui studiu de sanatate orala derulat in tarile Uniunii Europene, in Romania, precum si in majoritatea tarilor din Europa de Est, doar o medie de 30% din persoane au toti dintii naturali, fata de peste 50% in tarile nordice. Pe de alta parte, Romania se afla in fruntea topului cand vine vorba de frecventa aparitiei dificultatilor in timpul mancatului din cauza problemelor cu dintii.
Pus la dispozitie de Pleiada Boutique Hotel, 2019-09-30
Petrecerile de Craciun de tip corporatist exprima ceva aparte. Dincolo de toate prejudecatile vietii de angajat intr-o mare corporatie, daca intri in atmosfera unei petreceri, tinzi sa-ti doresti si tu sa faci parte din echipa. Iata cateva motive pentru care e musai sa pui pe lista o petrecere care să marcheze Craciunul in echipa ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-09-30
Creativitatea si colaborarea sunt elemente de o importanta majora pentru cultura unei companii. Prin urmare, este necesar ca organizatiile sa creeze spatii de lucru care incurajeaza miscarea, flexibilitatea, impulsionand astfel potentialul creativ al angajatilor.
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-09-30
Te-ai gandit vreodata ca introducerea unui instrument de recrutare inovator pentru un furnizor de servicii clienti ar putea contribui efectiv la cresterea veniturilor propriilor clienti? Te intereseaza cum este posibil? Citeste studiul nostru de caz.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Dezvoltare personala si leadership, cresterea productivitatii, implementarea unui sistem de executie, dezvoltarea increderii, cresterea loialitatii clientilor, schimbare culturala prin programe de training si instrumente de schimbare comportamentala
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 31, ap.6, sector 1, Bucuresti
Email: office@franklincovey.ro
Telefon/Fax: 021.311.16.93
Prezentarea companiei
 
FranklinCovey este lider mondial in dezvoltarea organizatiilor, ajutandu-le sa-si creasca performanta prin schimbari comportamentale durabile in randul angajatilor. In acest scop, FranklinCovey a investit in cercetari intensive in domeniile care au legatura cu performanta organizationala:
  • Leadership-ul
  • Productivitatea
  • Executia
  • Increderea
  • Loialitatea clientilor
  • Performanta vanzarilor
Aceste 6 practici sunt implementate in organizatii prin programe de dezvoltare bazate pe evaluari, workshop-uri, instrumente de aplicare in practica, coaching si re-evaluari.

Modelul de invatare si transformare se bazeaza pe ciclul paradigma – comportamente – rezultate conform principiului ca obtinerea rezultatelor durabile are la baza schimbarea paradigmelor. Stephen R. Covey spunea „Daca vrei sa faci mici schimbari in viata ta, lucreaza la atitudine. Dar daca iti doresti schimbari mari, fundamentale, lucreaza la paradigme”.

FranklinCovey este prezenta in peste 160 de tari, avand asociati ce lucreaza impreuna pentru indeplinirea misiunii de cultivare a excelentei in oamenii si organizatiile de pretutindeni.            

Conceptele, seminariile, instrumentele si metodologia FranklinCovey pot fi livrate in organizatii prin programe conduse de consultantii nostri, prin certificarea facilitatorilor interni sau prin acces virtual la proprietatea intelectuala pe baza de abonament.               
Servicii / Produse
 
FranklinCovey livreaza expertiza in training si consultanta prin seminarii, instrumente, metodologii si carti in urmatoarele practici de performanta:
 
Practica de Leadership: Practica de incredere: Practica de productivitate: Practica de executie: Practica de loialitate a clientilor: Practica performantei in vanzari:
Recomandari
 
“In timpul celor doua zile de workshop FranklinCovey, participantii au apreciat cel mai mult cadrul de referinta si mediul dinamic de invatare furnizate de programul de training, precum si abilitatea consultantului de a-i implica si de a le oferi exemple relevante pentru intelegerea conceptelor si paradigmelor.
Design-ul programului este potrivit pentru mentinerea continua a atentiei si pentru crearea unei bune conexiuni intre participanti. Accentul pus atat pe obiectivele personale cat si pe cele profesionale genereaza un nivel mare de implicare care, ulterior seminarului, se manifesta in initiative de auto-dezvoltare si transfer catre echipa.”
 
Diana Voicu – HR Manager BDO Romania 
 
„Am ales ca solutie pentru dezvoltarea leadershipului „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”. Solutia a contribuit la formarea abilitatilor liderilor si viitorilor lideri prin generarea unor comportamente dezirabile pentru acestia, in linie cu valorile si atitudinile Saint-Gobain. Impacul de succes la nivel de munca in echipa, implicare, eficientizare si limbaj empatic ne-au determinat sa includem in inductia fiecarui nou angajat modulul „Cele 7 deprinderi – Fundamente”. Recomandam cu incredere solutiile FranklinCovey pentru calitatea ridicata a trainingului si materialelor, abilitatile facilitatorului si impactul pe care l-a avut asupra indeplinirii obiectivelor de business.”
 
Mihaela Nedisan – HR Manager Saint-Gobain Weber        
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate