Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Dezvoltare personala si leadership, cresterea productivitatii, implementarea unui sistem de executie, dezvoltarea increderii, cresterea loialitatii clientilor, schimbare culturala prin programe de training si instrumente de schimbare comportamentala
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 31, ap.6, sector 1, Bucuresti
Email: office@franklincovey.ro
Telefon/Fax: 021.311.16.93
Prezentarea companiei
 
FranklinCovey este lider mondial in dezvoltarea organizatiilor, ajutandu-le sa-si creasca performanta prin schimbari comportamentale durabile in randul angajatilor. In acest scop, FranklinCovey a investit in cercetari intensive in domeniile care au legatura cu performanta organizationala:
  • Leadership-ul
  • Productivitatea
  • Executia
  • Increderea
  • Loialitatea clientilor
  • Performanta vanzarilor
Aceste 6 practici sunt implementate in organizatii prin programe de dezvoltare bazate pe evaluari, workshop-uri, instrumente de aplicare in practica, coaching si re-evaluari.

Modelul de invatare si transformare se bazeaza pe ciclul paradigma – comportamente – rezultate conform principiului ca obtinerea rezultatelor durabile are la baza schimbarea paradigmelor. Stephen R. Covey spunea „Daca vrei sa faci mici schimbari in viata ta, lucreaza la atitudine. Dar daca iti doresti schimbari mari, fundamentale, lucreaza la paradigme”.

FranklinCovey este prezenta in peste 160 de tari, avand asociati ce lucreaza impreuna pentru indeplinirea misiunii de cultivare a excelentei in oamenii si organizatiile de pretutindeni.            

Conceptele, seminariile, instrumentele si metodologia FranklinCovey pot fi livrate in organizatii prin programe conduse de consultantii nostri, prin certificarea facilitatorilor interni sau prin acces virtual la proprietatea intelectuala pe baza de abonament.               
Servicii / Produse
 
FranklinCovey livreaza expertiza in training si consultanta prin seminarii, instrumente, metodologii si carti in urmatoarele practici de performanta:
 
Practica de Leadership: Practica de incredere: Practica de productivitate: Practica de executie: Practica de loialitate a clientilor: Practica performantei in vanzari:
Recomandari
 
“In timpul celor doua zile de workshop FranklinCovey, participantii au apreciat cel mai mult cadrul de referinta si mediul dinamic de invatare furnizate de programul de training, precum si abilitatea consultantului de a-i implica si de a le oferi exemple relevante pentru intelegerea conceptelor si paradigmelor.
Design-ul programului este potrivit pentru mentinerea continua a atentiei si pentru crearea unei bune conexiuni intre participanti. Accentul pus atat pe obiectivele personale cat si pe cele profesionale genereaza un nivel mare de implicare care, ulterior seminarului, se manifesta in initiative de auto-dezvoltare si transfer catre echipa.”
 
Diana Voicu – HR Manager BDO Romania 
 
„Am ales ca solutie pentru dezvoltarea leadershipului „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”. Solutia a contribuit la formarea abilitatilor liderilor si viitorilor lideri prin generarea unor comportamente dezirabile pentru acestia, in linie cu valorile si atitudinile Saint-Gobain. Impacul de succes la nivel de munca in echipa, implicare, eficientizare si limbaj empatic ne-au determinat sa includem in inductia fiecarui nou angajat modulul „Cele 7 deprinderi – Fundamente”. Recomandam cu incredere solutiile FranklinCovey pentru calitatea ridicata a trainingului si materialelor, abilitatile facilitatorului si impactul pe care l-a avut asupra indeplinirii obiectivelor de business.”
 
Mihaela Nedisan – HR Manager Saint-Gobain Weber        
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate