Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-08-01
​Pe piata actuala, in care angajatorii se „bat” pentru candidati talentati, organizatiile trebuie sa iasa in evidenta pentru a atrage angajati de calitate. Optimizarea procesului de onboarding este o strategie cheie pentru imbunatatirea brandului de angajator si pentru recrutarea unor candidati mai buni.
Pus la dispozitie de AudioTribe, 2022-07-08
Un om are nevoie, in medie, de 10 ore pentru a citi o carte. Un timp greu de gasit in rutina aglomerat de zi cu zi. Insa daca am calcula orele petrecute intre semafoare? Sau cele pierdute in hypermarketuri? Orele alocate gatitului sau cele pe care le investim la sala, sau in iesirile la alergat?
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-07-26
Stim cum va simtiti atunci cand va straduiti din greu sa duceti la bun sfarsit lucrurile dar colegii continua sa vina in vizita, sa puna cate o intrebare, sa solicite ajutor, sa va spuna o poveste, sa impartaseasca o experienta sau pur si simplu sa discute. Desk Buddy a fost creat pentru a va ajuta sa spuneti ceea ce aveti de spus pe un ton jucaus.
Pus la dispozitie de KPMG, 2022-07-26
2021 a fost primul an integral in care au fost aplicate noile cerinte ale Directivei 2018/957/UE, intrata in vigoare chiar in primul an al pandemiei, dintre care cea mai importanta vizeaza lucratorii detasati, care au primit dreptul la o remuneratie echivalenta cu aceea primita de un angajat local in tara in care isi va desfasura activitatea. 
Pus la dispozitie de Managis Bio, 2022-07-26
Stim ca in aceste momente este o provocare sa gasiti activitati care sa ii tina mult timp ocupati pe cei mici, dar care sa le fie si folositoare, asa ca venim cu o propunere: tineti-i in bucatarie alaturi de dumneavoastra!
Pus la dispozitie de Marina Sfirlea, 2022-07-26
Am ales cateva mituri nutritionale pe care toata lumea le-a auzit la un moment dat sau le-a crezut, lucru care nu este de condamnat deoarece internetul vehiculeaza multe informatii false si care nu sunt sustinute de studii sau informatii stiintifice.
Pus la dispozitie de Dr. Aaliya Yaqub, Chief Medical Officer, Thrive, 2022-07-28
In nicio alta perioada nu s-a mai purtat o conversatie atat de profunda despre cum modul in care traim si muncim poate sa aiba un efect atat de puternic asupra starii noastre de bine. In 2019, Organizatia Mondiala a Sanatatii a definit burnout-ul ca fiind "un fenomen ocupational" care este generat direct de criza colectiva a stresului la locul de munca.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-07-28
Acest trend, denumit si Great Resignation, poate afecta eficienta organizationala din cauze multiple: costuri de inlocuire a angajatilor care pleaca; eficienta redusa; satisfactie scazuta a clientilor sau chiar pierderea clientilor; un departament de HR coplesit de recrutari, onboarding, atritie ridicata; scaderea moralului angajatilor care raman.
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Majoritatea companiilor recruteaza candidatii care sunt cei mai compatibili cu cultura organizationala, aliniati cu misiunea si valorile companiei. Desi pare a fi contraintuitiv, a angaja persoane care sunt complementare, sau chiar aduc valori suplimentare organizatiei, este o practica prin care se pot atrage talente cu abilitati esentiale: rezolvare de probleme, inovatie, creativitate si managementul conflictului. 
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Discutia iti va dezvalui: metodele prin care poate o echipa sa isi creasca performanta. de ce modelele vechi de leadership nu mai sunt eficiente pentru a dezvolta si sustine echipe performante si care sunt pasii practici pe care ii poti urma pentru a sustine performanta echipei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-07-28
Recrutarea s-a schimbat, iar nevoile si motivatiile angajatilor odata cu ea. De la job description si pana la criteriile de selectie pe care ar trebui sa punem accent, ti-am pregatit un articol cuprinzator care sa-ti ofere niste informatii valoroase bune de pus in practica pentru a-ti imbunatati procesele.
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Dupa doi ani in care multi candidati au fost poate mai preocupati de stabilitate in plan profesional si financiar, in vara anului 2022 se resimte o relaxare in piata muncii. Desi situatia este favorabila candidatilor, numarul de joburi disponbile crescand fata de 2020 si 2021, interesul acestora pentru o schimbare in cariera in acest moment nu este proportional. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Daca ne uităm la planurile angajatilor, 43% dintre acestia vor sa renunte la actualele joburi in urmatoarele 12 luni, motivati fiind în principal de dorinta de a obtine un salariu mai mare, de oportunitati de cariera mai bune și de flexibilitate. Si te gandesti cum sa motivezi colegii pentru a ramane implicati in activitatea companiei, pentru o perioada cat mai lunga.
Pus la dispozitie de Atlas, 2022-07-28
95% dintre candidati iau in calcul reputatia companiei inainte de a aplica la un job; o strategie buna de employer branding reduce turnover-ul cu 28%; 66% dintre potentialii angajati vor sa stie care sunt valorile companiei si care este cultura organizationala, pentru a verifica daca rezoneaza sau nu cu acestea.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Stim cat de importanta este transparenta in organizatii. Pentru noi este una din valorile de baza, iar pentru a face lucrurile cat mai clare, vrem sa impartasim cum decurge cu adevarat un proces de background screening.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Succesul unei companii se bazeaza pe rezultatele oamenilor.Toate companiile isi doresc in echipe oameni care sa se potriveasca cu valorile organizatiei, oameni care sa lucreze impreuna pentru a obtine rezultate cat mai bune, nu? Procesul de background screening protejeaza nu doar compania, ci si clientii si angajatii.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Corporate Language Learning, Cursuri corporate de limbi straine, Cursuri de limbi straine pentru multinationale, Corporate Language Training, Imbunatatirea abilitatilor lingvistice, Cursuri de limbi straine online, Cursuri live de eWriting cu profesori
Adresa: Av. de Burgos, 16D, 3º izda, 28036 Madrid, Spain
E-mail: [email protected] 
Telefon: +40 316 313 900
Prezentarea companiei
 
goFLUENT este o companie internationala, infiintata in anul 2000, ce accelereaza invatarea limbilor straine prin furnizarea de solutii hiperpersonalizate care imbina tehnologia, continutul si interactiunea umana disponibile la nivel global pe orice dispozitiv.

De mai bine de 20 de ani, suntem parteneri strategici pentru companiile Fortune 500 care doresc sa ofere angajatilor lor oportunitatea de a avea „equal voice” si de a-si dezvolta abilitatile lingvistice, cu scopul de a realiza o comunicare eficienta in afaceri internationale.

Am deschis calea pentru ca peste 2.000 de organizatii sa aiba succes pe pietele lor. Ne asiguram ca programele noastre de formare asigura un ROI valoros si masurabil prin alinierea la obiectivele de afaceri, lingvistice si de comunicare.

Pentru mai multe informatii, viziteaza goFLUENT.com
Servicii / Produse
 
Serviciile goFLUENT se clasifica dupa cum urmeaza: 
                                                                                                               
I) Blended solutions:

1) Advanced:
a) Language Academy: acces la peste 7.500 de materiale de invatare (video, articole, gramatica, vocabular, how-to);
b) Mobile Learning: acces la eLearning prin intermediul aplicatiei din Apple App Store, Google Play, pe telefon sau tableta.

2) Premium:
a) Language Academy: acces la peste 7.500 de materiale de invatare (video, articole, gramatica, vocabular, how-to);
b) Mobile Learning: acces la eLearning prin intermediul aplicatiei din Apple App Store, Google Play, pe telefon sau tableta;
c) Conversation Classes: sesiuni nelimitate in grupuri mici, disponibile in fiecare ora;
d) Writing Classes: dezvoltarea abilitatilor de scriere cu un impact ridicat.

3) Live Premium:
a) Language Academy: acces la peste 7.500 de materiale de invatare (video, articole, gramatica, vocabular, how-to);
b) Mobile Learning: acces la eLearning prin intermediul aplicatiei din Apple App Store, Google Play, pe telefon sau tableta;
c) Conversation Classes: sesiuni nelimitate in grupuri mici, disponibile in fiecare ora;
d) Individual Lessons: lectii personalizate in functie de obiective;
e) Group Lessons: training grupal in functie de nevoile companiei.                                                 

II) Corporate Licence:

1) Acces pentru toti:
a) Language Academy: acces la peste 7.500 de materiale de invatare (video, articole, gramatica, vocabular, how-to);
b) Mobile Learning: acces la eLearning prin intermediul aplicatiei din Apple App Store, Google Play, pe telefon sau tableta;
c) Conversation Classes: sesiuni nelimitate in grupuri mici, disponibile in fiecare ora;
d) Learning Consultant: ghidare si suport pentru cursanti;
c) Customer Success Manager: suport pentru activitatile de Learner Engagement si webinarii;
d) Personalizare portal, integrari LMS, customizare continut.

2) Add-on pentru nevoi individuale:
a) Individual Lessons: lectii personalizate in functie de obiective;
b) Writing Lessons: dezvoltarea abilitatilor de scriere cu un impact ridicat;
c) Group Lessons: training grupal in functie de nevoile companiei
d) Learning Consultant: ghidare si suport pentru cursanti;
e) Customer Success Manager: suport pentru activitatile de Learner Engagement si webinarii;
f) Personalizare portal, integrari LMS, customizare continut.
 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate