Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Enayati Medical City, 2023-10-31
Enayati Medical City, Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-10-31
In aprilie 2020, agentia UE pentru asistenta in imbunatatirea politicilor de dezvoltare sociala, a conditiilor si aspectelor legate de munca, a lansat un survey ce urmareste felul in care cetatentii UE apreciaza conditiile de trai si calitatea vietii in contextul complex generat de pandemia Covid-19.
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2023-11-27
Amrop Romania a participat la Conferinta Globala Leadership Intelligence organizata de AESC in Londra la inceputul lunii noiembrie 2023. Am discutat despre diversitate si incluziune, etica si inteligenta artificiala (AI), impactul leadershipului, aplicatii AI in resurse umane, informatii despre pianta de talente si perspective globale asupra sustenabilitatii afacerilor.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2023-11-27
​Majoritatea companiilor romanesti nu investesc in programe de leadeship – doar 45% dintre companiile participante la studiul ”Leadership si Followership in organizatiile din Romania”, realizat de KPMG in Romania in parteneriat cu Casa Paleologu, au declarat ca aloca resurse in acest scop. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului, ce isi propune sa exploreze practicile privind dezvoltarea liderilor in cadrul organizatiilor din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-11-27
Putem vorbi de cateva caracteristici universale care definesc un bun leadership, indiferent de context? ​Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank, ne-a oferit cateva raspunsuri.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Inceputurile la un nou loc de munca pot fi provocatoare, mai ales dupa o perioada lunga de stabilitate. De aceea, prin intermediul acestui articol scris din perspectiva unui angajat ce a trecut prin mai multe perioade de proba, poti afla cateva indemnuri ce te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta etapa.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Te-ai intrebat vreodata unde este locul in care te regasesti mai mult ca angajat, intr-o corporatie sau contribuind la cresterea unei afaceri mai mici? Accesand acest link poti afla cum contribuie ambele medii la dezvoltarea din punct de vedere profesional.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Automatizarea diverselor procese la nivel de companie joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor organizatiei si in mentinerea competitivitatii acesteia in piata, intr-o perioada marcata de un dinamism accentuat in ceea ce priveste schimbarile de abordare a planurilor si strategiilor de business. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Un sondaj privind sperantele si temerile angajatilor la nivel mondial, realizat de PwC in 2023, a dezvaluit faptul ca acestia sunt deschisi la noi provocari si la dobandirea de noi abilitati. De asemenea, studiul a adus in discutie si dificultatile cu care se confrunta liderii din organizatii la momentul actual.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-11-28
Sfarsitul de an este un moment important de bilant pentru toate companiile si o ocazie de a aprecia eficacitatea procesului de managementul performantei. Unele companii demareaza procese complexe de evaluare, dar ce e de facut daca organizatia nu dispune de un astfel sistem de evaluare complex si cuprinzator?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-11-28
In ciuda impactului dovedit asupra productivitatii si a unor statistici care ar trebui sa traga un semnal de alarma (problemele de sanatate mintala costa tarile dezvoltate 3-4% din PIB), schimbarea ramane lenta.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
Dupa angajarile numeroase in urma pandemiei globale, vedem multe corporatii, in special cele din sectorul IT care au inghetat angajarile sau anunta disponibilizari. Indiferent daca lucrezi intr-o companie cu peste 500 de angajati sau intr-un start-up, disponbilizarile nu sunt niciodata usoare.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
76% dintre angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au spus ca diversitatea este importanta atunci cand se iau in considerare ofertele de munca, arata un studiu Glassdoor, desfasurat in 2021. Un studiu realizat de McKinsey a constatat ca organizatiile cu echipe executive diverse au depasit performanta colegilor din industrie cu 21% in ceea ce priveste profitabilitatea.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Managerii de astazi sunt asteptati sa fie nu doar lideri, ci si strategi agili, inovatori priceputi la tehnologie si buni comunicatori. Pentru a indeplini in mod eficient aceste roluri in expansiune, managerii au nevoie nu doar de experienta, ci si de invatare continua.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Orele suplimentare excesive nu numai ca maresc costurile cu forta de munca, dar pot duce si la epuizarea angajatilor si la scaderea productivitatii. Pentru a mentine un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea privata, controland in acelasi timp cheltuielile, este esential sa implementezi eficient limitarile privind orele suplimentare ale angajatilor.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
Coaching-ul este o modalitate puternica de dezvoltare personala si profesionala, oferind instrumentele si cunostintele necesare pentru a atinge potentialul maxim. Iata sase carti de la CODECS care merita sa fie pe lista ta de lectura pentru o evolutie semnificativa.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2023-11-28
Descopera cum poti sa depasesti cu succes momentele de schimbari majore in piata, reorganizarile interne sau evenimentele neprevazute! Materialul Wizrom, 5 motive pentru care ai nevoie de un soft de resurse umane in vremuri incerte, iti dezvaluie strategiile esentiale pentru a-ti asigura compania in fata provocarilor neasteptate.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-11-28
In cadrul industiilor dinamice in care activam cu totii, achizitionarea talentelor reprezinta un aspect esential. Abordarea conventionala in recrutare devine tot mai depasita, odata cu evolutia si diversificarea industriilor. Nevoia de competente specializate este tot mai acuta, iar gasirea angajatilor potriviti pentru rolurile specializate necesita azi mult mai mult decat un proces standard de recrutare.
Pus la dispozitie de Emanoil Draganescu, 2023-11-28
Vorbeste cu oricine are ceva experienta in managementul relatiilor cu clientii si iti va spune ca pentru a putea avea relatii de calitate, ai nevoie de procese puternice si oamenii cat mai bine pregatiti. In acest articol insa am sa vorbesc de un aspect deseori neglijat si anume managementul asteptarilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Produse software pentru managementul echipelor, aprovizionarea cu produse medicale, pregatirea angajatilor, telemedicina, telefarmacie
Adresa: Bucurestii Noi, 25A, Sector 1, Bucuresti
E-mail: [email protected], [email protected]
Telefon: 0372 30 70 60
Prezentarea companiei
 
HTSS este o companie agila care ofera software de calitate profesionitilor din domeniul medical si healthcare. HTSS este mai mult decat o companie IT, avand o intelegere profunda a activitatilor din sistemul medical. Vrem ca produsele noastre sa simplifice procesele de lucru ale furnizorilor de servicii medicale si sa imbunatateasca serviciile pe care acestea le ofera.  
   
La HTSS construim un ecosistem integrat de solutii software pentru domeniul medical, gata sa raspunda nevoilor, dar si provocarilor care apar in aceasta zona de activitate.

In cei 15 ani de activitate, am ajutat companii mari sau mici din zona healthcare sa ofere servicii medicale de calitate mai eficient, mai rapid sau la un pret mai avantajos.    
Servicii / Produse
 
Serviciile si solutiile HTSS sunt folosite de peste 1000 de clienti, IMM-uri si corporatii din diferite domenii de activitate, de la healthcare si retail si pana la logistica si financiar. Toate diviziile HTSS contribuie la generarea de plus valoare atat pentru clienti cat si pentru noi, ceea ce ne permite sa investim continuu in produsele noastre consacrate pe piata.

Inovam folosind cele mai noi tehnologii si dezvoltam solutii eficiente precum: 
  • Software de management si gestiune al farmaciilor
  • Software pentru gestionarea fluxurilor interne si externe, a procedurilor medicale
  • Solutie software de warehouse management
  • Software de Telemedicina
  • Platforma de e-Learning
  • Solutie software de planificare automata a turelor de lucru
  • Solutii software personalizate
  • Servicii de infrastructura IT
Produsele noastre software simplifica fluxuri de lucru complexe, cum ar fi managementul echipelor, aprovizionarea cu produse medicale, pregatirea angajatilor, telemedicina, telefarmacia si multe altele.
Recomandari
 
„Dupa implementarea solutiei de Medical, lucrurile s-au schimbat radical. Anterior implementarii produsului oferit de HTSS, nu eram in masura sa gestionam cu exactitate modul de raportare a serviciilor SIUI, urmarirea tratamentelor si a rezultatelor asupra pacientilor, raportarea lor in timp real, extragerea lunara a situatiilor financiare si facturarea catre casa de asigurari de sanatate.

Acum lucrurile stau complet diferit: activitatea noastra se desfasoara intr-un mod standard si unitar, trasabil in toate etapele tratamentului, fara a utiliza in nici un fel nici un alt instrument de comunicare. Totodata, aplicatia ne permite urmarirea acestor activitati de catre management. In urma colaborarii ne declaram multumiti de serviciile oferite de HTSS si le recomandam cu toata caldura si increderea!“

„Solutia de Telemedicina furnizata de HTSS ne-a ajutat sa fim alaturi de pacientii nostri in perioada de lock-down. Ne ajuta sa fim in continuare in contact cu cei care au nevoie de servicii de dermatologie si nu se pot deplasa in clinica, cu pacientii cronici aflati la distanta dar si cu romanii care traiesc in strainatate si au nevoie de un sfat medical. Cu siguranta telemedicina se va perfectiona si va exista in continuare in consultatiile medicale. As recomanda colegilor medici sa foloseasca aceasta platforma care este foarte prietenoasa.

Multumesc HTSS pentru solutia oferita atat noua cat si pacientilor nostri.”
 
„Investitiile noastre in acest business si extinderea la 11 puncte de lucru au fost urmate de alegerea unei solutii performante de gestiune a farmaciilor. In plus, era necesara si o solutie BI, care sa ofere managerilor acces in timp real la date si posibilitati nelimitate de analiza si raportare. Echipa HTSS ne-a furnizat suita de solutii BI si Pharmaceutical, reusind sa raspunda tuturor nevoilor noastre. Acestora li se alatura calitatea ridicata a serviciilor de suport, orice problema fiind foarte rapid solutionata 24h/7 zile.”
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate