Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-08-01
​Pe piata actuala, in care angajatorii se „bat” pentru candidati talentati, organizatiile trebuie sa iasa in evidenta pentru a atrage angajati de calitate. Optimizarea procesului de onboarding este o strategie cheie pentru imbunatatirea brandului de angajator si pentru recrutarea unor candidati mai buni.
Pus la dispozitie de AudioTribe, 2022-07-08
Un om are nevoie, in medie, de 10 ore pentru a citi o carte. Un timp greu de gasit in rutina aglomerat de zi cu zi. Insa daca am calcula orele petrecute intre semafoare? Sau cele pierdute in hypermarketuri? Orele alocate gatitului sau cele pe care le investim la sala, sau in iesirile la alergat?
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-07-26
Stim cum va simtiti atunci cand va straduiti din greu sa duceti la bun sfarsit lucrurile dar colegii continua sa vina in vizita, sa puna cate o intrebare, sa solicite ajutor, sa va spuna o poveste, sa impartaseasca o experienta sau pur si simplu sa discute. Desk Buddy a fost creat pentru a va ajuta sa spuneti ceea ce aveti de spus pe un ton jucaus.
Pus la dispozitie de KPMG, 2022-07-26
2021 a fost primul an integral in care au fost aplicate noile cerinte ale Directivei 2018/957/UE, intrata in vigoare chiar in primul an al pandemiei, dintre care cea mai importanta vizeaza lucratorii detasati, care au primit dreptul la o remuneratie echivalenta cu aceea primita de un angajat local in tara in care isi va desfasura activitatea. 
Pus la dispozitie de Managis Bio, 2022-07-26
Stim ca in aceste momente este o provocare sa gasiti activitati care sa ii tina mult timp ocupati pe cei mici, dar care sa le fie si folositoare, asa ca venim cu o propunere: tineti-i in bucatarie alaturi de dumneavoastra!
Pus la dispozitie de Marina Sfirlea, 2022-07-26
Am ales cateva mituri nutritionale pe care toata lumea le-a auzit la un moment dat sau le-a crezut, lucru care nu este de condamnat deoarece internetul vehiculeaza multe informatii false si care nu sunt sustinute de studii sau informatii stiintifice.
Pus la dispozitie de Dr. Aaliya Yaqub, Chief Medical Officer, Thrive, 2022-07-28
In nicio alta perioada nu s-a mai purtat o conversatie atat de profunda despre cum modul in care traim si muncim poate sa aiba un efect atat de puternic asupra starii noastre de bine. In 2019, Organizatia Mondiala a Sanatatii a definit burnout-ul ca fiind "un fenomen ocupational" care este generat direct de criza colectiva a stresului la locul de munca.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-07-28
Acest trend, denumit si Great Resignation, poate afecta eficienta organizationala din cauze multiple: costuri de inlocuire a angajatilor care pleaca; eficienta redusa; satisfactie scazuta a clientilor sau chiar pierderea clientilor; un departament de HR coplesit de recrutari, onboarding, atritie ridicata; scaderea moralului angajatilor care raman.
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Majoritatea companiilor recruteaza candidatii care sunt cei mai compatibili cu cultura organizationala, aliniati cu misiunea si valorile companiei. Desi pare a fi contraintuitiv, a angaja persoane care sunt complementare, sau chiar aduc valori suplimentare organizatiei, este o practica prin care se pot atrage talente cu abilitati esentiale: rezolvare de probleme, inovatie, creativitate si managementul conflictului. 
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Discutia iti va dezvalui: metodele prin care poate o echipa sa isi creasca performanta. de ce modelele vechi de leadership nu mai sunt eficiente pentru a dezvolta si sustine echipe performante si care sunt pasii practici pe care ii poti urma pentru a sustine performanta echipei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-07-28
Recrutarea s-a schimbat, iar nevoile si motivatiile angajatilor odata cu ea. De la job description si pana la criteriile de selectie pe care ar trebui sa punem accent, ti-am pregatit un articol cuprinzator care sa-ti ofere niste informatii valoroase bune de pus in practica pentru a-ti imbunatati procesele.
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Dupa doi ani in care multi candidati au fost poate mai preocupati de stabilitate in plan profesional si financiar, in vara anului 2022 se resimte o relaxare in piata muncii. Desi situatia este favorabila candidatilor, numarul de joburi disponbile crescand fata de 2020 si 2021, interesul acestora pentru o schimbare in cariera in acest moment nu este proportional. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Daca ne uităm la planurile angajatilor, 43% dintre acestia vor sa renunte la actualele joburi in urmatoarele 12 luni, motivati fiind în principal de dorinta de a obtine un salariu mai mare, de oportunitati de cariera mai bune și de flexibilitate. Si te gandesti cum sa motivezi colegii pentru a ramane implicati in activitatea companiei, pentru o perioada cat mai lunga.
Pus la dispozitie de Atlas, 2022-07-28
95% dintre candidati iau in calcul reputatia companiei inainte de a aplica la un job; o strategie buna de employer branding reduce turnover-ul cu 28%; 66% dintre potentialii angajati vor sa stie care sunt valorile companiei si care este cultura organizationala, pentru a verifica daca rezoneaza sau nu cu acestea.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Stim cat de importanta este transparenta in organizatii. Pentru noi este una din valorile de baza, iar pentru a face lucrurile cat mai clare, vrem sa impartasim cum decurge cu adevarat un proces de background screening.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Succesul unei companii se bazeaza pe rezultatele oamenilor.Toate companiile isi doresc in echipe oameni care sa se potriveasca cu valorile organizatiei, oameni care sa lucreze impreuna pentru a obtine rezultate cat mai bune, nu? Procesul de background screening protejeaza nu doar compania, ci si clientii si angajatii.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Produse software pentru managementul echipelor, aprovizionarea cu produse medicale, pregatirea angajatilor, telemedicina, telefarmacie
Adresa: Bucurestii Noi, 25A, Sector 1, Bucuresti
E-mail: [email protected], [email protected]
Telefon: 0372 30 70 60
Prezentarea companiei
 
HTSS este o companie agila care ofera software de calitate profesionitilor din domeniul medical si healthcare. HTSS este mai mult decat o companie IT, avand o intelegere profunda a activitatilor din sistemul medical. Vrem ca produsele noastre sa simplifice procesele de lucru ale furnizorilor de servicii medicale si sa imbunatateasca serviciile pe care acestea le ofera.  
   
La HTSS construim un ecosistem integrat de solutii software pentru domeniul medical, gata sa raspunda nevoilor, dar si provocarilor care apar in aceasta zona de activitate.

In cei 15 ani de activitate, am ajutat companii mari sau mici din zona healthcare sa ofere servicii medicale de calitate mai eficient, mai rapid sau la un pret mai avantajos.    
Servicii / Produse
 
Serviciile si solutiile HTSS sunt folosite de peste 1000 de clienti, IMM-uri si corporatii din diferite domenii de activitate, de la healthcare si retail si pana la logistica si financiar. Toate diviziile HTSS contribuie la generarea de plus valoare atat pentru clienti cat si pentru noi, ceea ce ne permite sa investim continuu in produsele noastre consacrate pe piata.

Inovam folosind cele mai noi tehnologii si dezvoltam solutii eficiente precum: 
  • Software de management si gestiune al farmaciilor
  • Software pentru gestionarea fluxurilor interne si externe, a procedurilor medicale
  • Solutie software de warehouse management
  • Software de Telemedicina
  • Platforma de e-Learning
  • Solutie software de planificare automata a turelor de lucru
  • Solutii software personalizate
  • Servicii de infrastructura IT
Produsele noastre software simplifica fluxuri de lucru complexe, cum ar fi managementul echipelor, aprovizionarea cu produse medicale, pregatirea angajatilor, telemedicina, telefarmacia si multe altele.
Recomandari
 
„Dupa implementarea solutiei de Medical, lucrurile s-au schimbat radical. Anterior implementarii produsului oferit de HTSS, nu eram in masura sa gestionam cu exactitate modul de raportare a serviciilor SIUI, urmarirea tratamentelor si a rezultatelor asupra pacientilor, raportarea lor in timp real, extragerea lunara a situatiilor financiare si facturarea catre casa de asigurari de sanatate.

Acum lucrurile stau complet diferit: activitatea noastra se desfasoara intr-un mod standard si unitar, trasabil in toate etapele tratamentului, fara a utiliza in nici un fel nici un alt instrument de comunicare. Totodata, aplicatia ne permite urmarirea acestor activitati de catre management. In urma colaborarii ne declaram multumiti de serviciile oferite de HTSS si le recomandam cu toata caldura si increderea!“

„Solutia de Telemedicina furnizata de HTSS ne-a ajutat sa fim alaturi de pacientii nostri in perioada de lock-down. Ne ajuta sa fim in continuare in contact cu cei care au nevoie de servicii de dermatologie si nu se pot deplasa in clinica, cu pacientii cronici aflati la distanta dar si cu romanii care traiesc in strainatate si au nevoie de un sfat medical. Cu siguranta telemedicina se va perfectiona si va exista in continuare in consultatiile medicale. As recomanda colegilor medici sa foloseasca aceasta platforma care este foarte prietenoasa.

Multumesc HTSS pentru solutia oferita atat noua cat si pacientilor nostri.”
 
„Investitiile noastre in acest business si extinderea la 11 puncte de lucru au fost urmate de alegerea unei solutii performante de gestiune a farmaciilor. In plus, era necesara si o solutie BI, care sa ofere managerilor acces in timp real la date si posibilitati nelimitate de analiza si raportare. Echipa HTSS ne-a furnizat suita de solutii BI si Pharmaceutical, reusind sa raspunda tuturor nevoilor noastre. Acestora li se alatura calitatea ridicata a serviciilor de suport, orice problema fiind foarte rapid solutionata 24h/7 zile.”
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate