Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-09-01
Imagineaza-ti urmatorul scenariu. Esti Directorul General al unei companii ce comercializeaza materiale de constructii si ai nevoie sa promovezi un Area Sales Manager in rolul de Director National de Vanzari. Cei 2 ASM pe care ii evaluezi au rezultate similare – isi ating si depasesc targetul de vanzari in mod constant, au un grad maxim de satisfactie al clientilor de care se ocupa, procesul de vanzare este corect gestionat in cadrul echipelor.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-09-01
​Imagineaza-ti urmatorul scenariu. Esti Directorul General al unei companii ce comercializeaza materiale de constructii si ai nevoie sa promovezi un Area Sales Manager in rolul de Director National de Vanzari. Cei 2 ASM pe care ii evaluezi au rezultate similare – isi ating si depasesc targetul de vanzari in mod constant, au un grad maxim de satisfactie al clientilor de care se ocupa, procesul de vanzare este corect gestionat in cadrul echipelor.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-09-28
In acest articol, vom analiza importanta leasingului de personal si modul in care acesta remodeleaza felul in care companiile medii si mari abordeaza recrutarea.
Pus la dispozitie de Pendl & Piswanger , 2023-09-28
LinkedIn este cea mai extinsa platforma de recrutare si networking la nivel global. In acest context, optimizarea profilului devine esentiala pentru a atrage atentia angajatorilor intr-un mediu din ce in ce mai competitiv. Ghidul nostru prezinta sfaturi utile prin care Chat GPT iti poate fi de folos in conturarea profilului profesional.
Pus la dispozitie de Pendl & Piswanger , 2023-09-28
Cand vine vorba de a crea prima impresie, CV-ul trebuie sa iasa in evidenta din primele secunde. Iti propunem cativa pasi simpli pentru a-ti face profilul remarcat: CV-ul trebuie sa iasa in evidenta prin claritate si continut de calitate.
Pus la dispozitie de Pendl & Piswanger , 2023-09-28
Pivotarea industriilor nu este un semn de inconsecventa, ci mai degraba un semn al adaptabilitatii tale, o trasatura extrem de importanta in piata dinamica de astazi. Ghidul nostru iti ofera 3 pasi simpli daca iti doresti sa schimbi rolul sau industria: Invatarea continua; focus pe competente transferabile; promovarea strategica pe piata muncii.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Delia Dragomir, gazda podcastului si co-fondatoarea Eucom, impreuna cu Mihaela Tomescu, Training Programs Coordinator la Adecco Group, au abordat tema brandingului de angajator si recrutare.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Modul in care oamenii isi saluta partenerii de afaceri poate varia in functie de normele si practicile culturale din diferite tari. Afla metode de salut folosite in mod obisnuit in mediul de afaceri japonez.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-09-28
Integrarea noilor veniti la locul de munca este esentiala pentru a promova un mediu de lucru pozitiv si productiv. Atunci cand noii angajati se simt bineveniti si sustinuti, este mai probabil ca acestia sa fie implicati, motivati si sa contribuie la succesul organizatiei.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2023-09-28
Si personalul din prima linie merita sa beneficieze de formare care sa completeze si sa nu concureze cu modul in care lucreaza. In articolul de pe blogul goFLUENT poti descoperi cum sa concepi un program de training personalizat tinand cont de nevoile lor. 
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2023-09-28
Exploreaza modul in care brandingul de angajator si evaluarea nivelului de limbi straine inainte de angajare optimizeaza recrutarea, genereaza beneficii importante si consolideaza viitorul organizatiei tale.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-09-28
Transparenta salariala este un subiect din ce in ce mai popular, dar inseamna mai mult decat inlaturarea confidentialitatii salariului? Descopera ce este de fapt transparenta salariala, dar si cum o poti implementa in compania ta, prin exemplele de succes ale altor organizatii. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-09-28
Printre atatea trenduri la locul de munca, trebuie sa privim imaginea de ansamblu: piata muncii are nevoie de agilitate in 2023. Pentru angajati, agilitatea le alimenteaza optiunile de crestere a carierei si relevanta pe termen lung in calitate de candidati. Pentru organizatii, agilitatea echivaleaza cu capacitatea de a supravietui si prospera chiar si in mijlocul evenimentelor economice nefavorabile.
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-09-28
Crezi ca acorzi prea mult timp si resurse procesului de salarizare si din aceasta cauza neglijezi aspecte importante precum atragerea si retentia talentelor sau dezvoltarea echipelor? Este timpul sa te gandesti serios la externalizarea calculului salarial. O astfel de decizie va reprezenta un real avantaj pentru intreaga companie, nu doar pentru departamentul de HR.
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-09-28
O serie de modificari cu privire la concediul si indemnizatia de crestere copil au intrat in vigoare in luna septembrie. Printre cele mai importante se numara suplimentarea cu 50% a indemnizatiei de crestere copil in cazul copiilor nascuti din sarcini gemelare, de tripleți sau multipleti si majorarea nivelului de venituri supuse impozitului pe care il poate realiza parintele aflat in concediul de crestere copil, pe durata unui an calendaristic. 
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-09-28
Cred ca ai auzi si tu pana acum de legea dualitatii, dar cand vine vorba de lucruri negative, totusi este greu sa gasesti avantajele, mai ales daca te lasi prada emotiilor si actionezi din implus. Primul pas pe care il poti face dupa o concediere este sa iti dai timp si sa cauti avantajele situatiei. 
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-09-28
Procesul de creare a unei echipe este unul destul de complex, deoarece trebuie sa imbini abilitatile fiecaruia si sa identifici rolul sau. Cu toate acestea, pentru a se putea crea o legatura reala, este nevoie de conectare. 
Pus la dispozitie de htss, 2023-09-29
Power Automate este un instrument esential pentru a eficientiza operatiunile zilnice si a obtine rezultate mai precise. Prin eliminarea sarcinilor repetitive, aceasta solutie permite angajatilor sa se concentreze pe sarcini mai importante. Power Automate iti permite sa automatizezi sarcini repetitive si sa optimizezi procesele de lucru intr-un mod eficient si rapid. 
Pus la dispozitie de htss, 2023-09-29
Un plan de dezvoltare profesionala este un instrument indispensabil in peisajul actual al locurilor de munca in continua schimbare. Acesta ofera o directie si un scop, ghidand persoanele catre aspiratiile lor profesionale. mindclass ofera o gama larga de cursuri online care acopera diverse industrii si seturi de competente. 
Pus la dispozitie de htss, 2023-09-29
Prin integrarea cu salarizarea, automatizarea programarii turelor si furnizarea de rapoarte detaliate, un HRIS software de calitate poate contribui semnificativ la succesul organizatiei tale. Asigura-te ca software-ul ales corespunde cerintelor specifice ale echipei tale si poate aduce imbunatatiri semnificative in eficienta operationala. 
Pus la dispozitie de BIA, 2023-09-29
Cum evaluezi un candidat? Intrebările iti sunt la indemana, dar sunt cele potrivite? In interviu, poti ajunge si la intrebari gresite, concentrandu-te mai mult pe ceea ce a facut persoana intervievata in trecut decat pe ceea ce poate face in viitor. Iar o recrutare gresita costa cam 30% din salariul anual al unui angajat.
Pus la dispozitie de BIA, 2023-09-29
Metodele traditionale de recrutare, precum anunturile, nu iti ofera oamenii potriviti? Intrebarile puse in interviuri nu iti prezinta adevaratul potential al candidatului? Poate ai remarcat ca majoritatea tinerilor din generatia Z sunt pasionati de jocuri. Folosind aceleasi tehnici intalnite in jocuri, poti atrage mai usor candidatii din Gen Z, dar si milleanialii si Generatia X.
Pus la dispozitie de Clinica Hope, 2023-09-29
Cand vine vorba despre a recupera energia si echilibrul, toata lumea vorbeste despre tehnici de relaxare si gandire pozitiva, dar, oare, cati dintre noi punem in practica aceste metode? Cati dintre noi chiar aleg sa actioneze atunci cand suntem epuizati si lipsiti de vlaga? 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-09-29
Evaluarea 360 este instrument agil de masurare a performantei, care aduce un plus de claritate, de precizie si de obiectivitate evaluarii standard. Dar, ca orice instrument, el trebuie reglat, iar acest lucru se face prin adresarea unor intrebari specifice, în functie de scopul evaluarii.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2023-09-29
Intr-un mediu plin de noi provocari si oportunitati, am pregatit 6 sfaturi despre cum sa abordezi ultimul trimestru cu succes daca lucrezi in HR.
Pus la dispozitie de Nestlers Group, 2023-10-02
Detasarea, delegarea si detasarea transnationala sunt concepte distincte in contextul Codului Muncii din Romania, fiecare avand particularitatile sale. Acestea sunt subiecte de importanta majora in mediul de afaceri si in relatiile de munca, deoarece implica schimbari temporare ale locului de munca si au implicatii semnificative asupra drepturilor si obligatiilor angajatilor si angajatorilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Software HR modular pentru: gestiune organigrama; recrutare; onboarding; administrare de personal; pontaj online si concedii; programe si ture angajati; salarizare; managementul performantei; training; employee portal; self-service; HR Analytics
Adresa: Strada Escalei, Nr. 1, Bucuresti, Sector 2
Email: [email protected]
Telefon: +40 372 921 197

 
Prezentarea companiei
 
HR Sincron este in business din 2007, ca unul dintre principalii jucatori independenti din piata locala de software HR.

Credem ca oamenii merita sa-si poata face job-ul cu pasiune, creativitate si empatie. Cream mai mult loc pentru aceste atribute umane, construind contexte operationale care reduc task-urile anoste, repetitive si cu potențial de eroare.

Facem viata profesionala a clientilor nostri mai placuta, oferindu-le un software de resurse umane prietenos si servicii complementare.
Sincron HR Software este platforma HR completa pentru era digitala – in cloud, creata cu mobilitatea utilizatorului in minte, definita prin flexibilitatea de configurare si automatizare a oricarui proces de HR.

Urmarim sa oferim un produs clar, actual si relevant. Dar tehnologia poate fi complicata, prin urmare completam produsul cu servicii care pot face diferenta in experienta de business a utilizatorului: consultanta pre-vanzare, calibrand nevoile clientului cu oferta noastra comerciala, servicii de implementare software HRM, training utilizatori, suport tehnic, mentenanta si client service.

Ca si companie, mindset-ul nostru este flexibilitatea. Ne defineste spiritul antreprenorial si ne bucuram sa lucram cu cei care apreciază disponibilitatea umană și dezvoltarea de relații care pot evolua in timp.

Din 2017, programul de resurse umane Sincron HR Software se vinde si in Canada si SUA.  
Servicii / Produse
 
Sincron HR Software este un software de resurse umane complet, in cloud, potrivit pentru toate nevoile de Human Capital Management (HCM) ale organizatiilor cu dimensiuni variind intre cateva zeci si cateva sute sau chiar mii de angajati.

Managementul centralizat al proceselor de HR si existenta datelor in format digital contribuie la optimizarea proceselor si la disponibilitatea informatiilor de business in timp real.  

Desi departamentul de HR ramane principalul utilizator al acestui software HR din punct de vedere al frecventei de utilizare si impactului in activitatea zilnica, solutia se adreseaza intregii organizatii, conectand HR-ul, angajatii si managerii, pe toate procesele de HR unde acestia se intersecteaza.

Si pentru ca investitia intr-un soft de resurse umane nu se face pe termen scurt, iar trendul muncii este catre „work from anywhere”, platforma de HR este disponibila in cloud, dar poate fi instalata si on-premise (local la client) – daca este nevoie.

Solutia Sincron HR Software incorporeaza multiple module, oferind un model flexibil de achizitie si utilizare, si se poate integra cu alte programe HR deja utilizate de catre o companie. Acest soft HRM asigura solutii de management pentru:
 1. Organigrama
 2. Recrutare
 3. Onboarding/induction/ integrare angajati
 4. Administrare de personal
 5. Time, care include Time Tracking (pontaj electronic propriu-zis) si Time Off (managementul concediilor), alaturi de Scheduling (planificarea programelor si turelor angajatilor)
 6. Salarizare
 7. Managementul performantei, evaluarea profesionala a angajatilor, OKRs
 8. Training management
 9. Employee Self-Service
 10. Comunicare interna si Employee Portal
 11. HR Analytics
 
Modulele soft-ului de resurse umane Sincron HR au in comun flexibilitatea, ca principiu esential de design al produsului software. Ele pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarei organizatii, astfel incat configuratia solutiei software implementate sa fie cea mai relevanta si utila pentru fiecare client in parte.
Recomandari
 
Client Sincron HR Software – Companie din domeniul AUTO
In contextul digitalizarii activitatii de Talent Acquisition, avem nevoie de solutii informatice optimizate si sisteme adaptate necesitatilor noastre de a atrage cei mai buni candidati.  
Colaborarea cu echipa Sincron a inceput in 2007. De-a lungul timpului ne-au oferit suport pentru dezvoltarile de care am avut nevoie, astfel incat solutia sa ramana adaptata cerintelor unei companii globale, dinamice, cu peste 17.000 de angajati in Romania.
 
Client Sincron HR Software – Companie din domeniul distributiei ELECTRO-IT
Echipa noastra a implementat trei module ale solutiei Sincron HR Software: Managementul organizatiei, Managementul performantei si Employee Portal - ca instrument de self-service si comunicare interna. Astfel, am redus cu peste 40% timpii in procesul de evaluare a performantei, a scazut timpul de raportare a rezultatelor centralizate cu peste 50 ore/sesiune de evaluare, self-service-ul pentru documente administrative de HR a contribuit la salvarea a 20 ore/ luna si cca. 80% dintre angajati folosesc portalul pentru comunicare interna, fiind conectati la proiectele organizatiei. 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate