Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
Schimbarea este singura constanta in viata - stim asta, suntem de acord, aprobam si dam din cap, insa, atunci cand apare, de cele mai multe ori omitem sa o aducem ca proces de tranzitie! Care sunt momentele de schimbare ce au nevoie sa fie adresate punctual si in mod dedicat in dinamica de viata a unei organizatii, indiferent de marimea ei? 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
“O imagine face cat 1000 de cuvinte!” suntem familiari cu acest concept si asta este un as in maneca pe care avem nevoie sa-l aduce in interventiile de invatare si crestere! La acest moment, suportul proiectiv al imaginilor este suficient de cunoscut profesionistilor si este adus in spatiul intalnirilor de lucru, atat in cele individuale cat si in cele de grup si echipa.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Stii cat de implicati sunt angajatii tai? Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare, echipa Mirro a adunat date si cifre intr-un infografic despre implicarea angajatilor la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Crearea unui profil al angajatului ajuta atat in procesul de recrutare, cat si la pastrarea celor mai buni oameni. Companiile le pot folosi pentru o abordare mai sistematica si mai transparenta a angajarilor, pentru a imbunatati calitatea managementului si pentru a facilita colaborarea in echipa.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Gestionarea eficienta a procesului de salarizare consta in realizarea unui calcul salarial corect si a repectarii termenelor limita. Acest lucru poate fi realizat prin externalizarea calculului salarial catre un furnizor cu experienta, decizie care vine cu beneficii care pot contribui la succesul intregului business.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Colaborarea dintre Wolters Kluwer si Smartree reprezinta un exemplu de succes in optimizarea proceselor esentiale de salarizare si administrare de personal, asigurand, in acelasi timp, adaptabilitatea la evolutiile legislative. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta doua aspecte extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. O abordare prudenta a acestui aspect, de catre ambele parti, contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai sanatos si mai productiv. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-03-28
Mediul psihologic sigur este un element esential intr-o echipa - ii ajuta pe oameni sa se simta liberi si sa fie ei insisi, sa isi asume riscuri si sa-si exprime opinii fara teama de consecinte negative. Tu stii daca esti un lider care creeaza siguranta psihologica in cadrul echipei?
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-03-28
Fie ca privesti lucrurile ca lider sau ca angajat un lucru e cert din orice perspectiva ai fi iti doresti sa evoluezi, sa te dezvolti astfel incat sa ajungi acolo unde iti visezi. Dar de cele mai multe ori drumul pe care il parcurgi poate fi atat de intens incat uiti sa te bucuri de experienta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
Un manager are, in medie, cu 51% mai multe responsabilitati decat poate gestiona in mod eficient, iar 29% dintre angajati demisioneaza curand dupa promovari. Cum ajutam in mod real managerii sa treaca printr-o perioada de tranzitie care sa le contureze roluri care li se potrivesc? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
De ce angajatii tineri manifesta o reticenta din ce in ce mai pronuntata in ceea ce priveste dedicarea catre sarcinile lor? Statisticile arata o tendinta descendenta in randul angajatilor sub 30 de ani, cu o rata de implicare care scade de la an la an. Ce putem face?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-03-29
Comunicarea interna este unul dintre cei mai importanti piloni organizationali, care tine laolalta intreaga companie, iar tehnologia poate juca un rol crucial in operationalizarea unor procese esentiale pentru o comunicare autentica. Aducem in atentia ta un proiect de succes, premiat recent pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
In 2024 au ales sa-si mareasca echipele angajatorii care au nevoie de specialisti in vanzari, in domeniul financiar, in arhitectura și logistica, prin urmare si solicitarile catre echipa de recrutare BIA Human Capital Solutions au crescut in primul trimestru. 
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
O recrutare gresita te-ar putea costa 30% din salariul anual al unui angajat, arata datele din 2023 ale Departamentului Muncii din SUA. Iar un proces de recrutare are costuri vizibile si mai putin vizibile, pe care uneori cu greu la anticipezi. Acestea cresc atunci cand atragi candidati nepotriviti. 
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-03-29
Curiozitatea a fost recunoscuta in mod constant ca un motiv critic care influenteaza comportamentul uman atat in mod pozitiv, cat si negativ, in toate etapele ciclului de viata. Curiozitatea este considerata ca fiind cea mai nobila dintre impulsurile umane si totodata este adesea denigrata ca fiind periculoasa (ca in expresia "curiozitatea a ucis pisica").
Pus la dispozitie de Decebal Marin, 2024-03-29
Cand este vorba despre risc si siguranta in munca, exista trei predictori puternici: inteligenta riscului, inteligenta cognitive si inteligenta emotionala. Daca vrei sa afli mai multe despre rolul fiecaruia dintre ei si despre coeficientii care ii masoara – IQ, EQ si ICue, te invitam sa citesti acest articol.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-03-29
HR fara tehnologie e deja de neconceput in 2024! Dar cum ramane cu relatia si interactiunea directa cu candidatii? Un interviu Thomas Int., realizat cu partenerii nostrii de la Workable (platforma de recrutare), despre provocarile si tendintele care redefinesc recrutarea. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
A fost o intrebare pe care am adresat-o tacut in timpul unei conferinte recente la care am participat. S-a nascut din aprecierea eforturilor acestor specialisti de a gasi un echilibru si un fir rosu de integrare a noului stil lucrativ si a celor “80 de noi masuri legislative numai in 2024”.
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
Decizia profesionala de a deveni si suportul oamenilor de business, de a veni in sprijinul lor cu procese de reinvatare, implementare si dezvoltare prin coaching, a cuprins si-mi cuprinde in continuare cu incredere dorinta de a sustine liderul de astazi, si de astazi inainte, in a-si asuma, cu responsabilitate si transparenta, impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-04-23
Robert Hogan, PhD, fondatorul si presendintele Hogan Assessments, afirma ca: ”Un leader smerit genereaza implicare”.  Asadar, este nevoie de o persoana smerita pentru a construi si mentine o echipa performanta.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-04-23
Stim ca esti stresat la serviciu. Stim ca ai oameni in echipa care sunt stresati si stim ca stresul este de fapt cauza principala a multora dintre afectiunile de santate cu care ne confruntam cu totii in 2024.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Software HR modular pentru: gestiune organigrama; recrutare; onboarding; administrare de personal; pontaj online si concedii; programe si ture angajati; salarizare; managementul performantei; training; employee portal; self-service; HR Analytics
Adresa: Strada Escalei, Nr. 1, Bucuresti, Sector 2
Email: [email protected]
Telefon: +40 372 921 197

 
Prezentarea companiei
 
HR Sincron este in business din 2007, ca unul dintre principalii jucatori independenti din piata locala de software HR.

Credem ca oamenii merita sa-si poata face job-ul cu pasiune, creativitate si empatie. Cream mai mult loc pentru aceste atribute umane, construind contexte operationale care reduc task-urile anoste, repetitive si cu potențial de eroare.

Facem viata profesionala a clientilor nostri mai placuta, oferindu-le un software de resurse umane prietenos si servicii complementare.
Sincron HR Software este platforma HR completa pentru era digitala – in cloud, creata cu mobilitatea utilizatorului in minte, definita prin flexibilitatea de configurare si automatizare a oricarui proces de HR.

Urmarim sa oferim un produs clar, actual si relevant. Dar tehnologia poate fi complicata, prin urmare completam produsul cu servicii care pot face diferenta in experienta de business a utilizatorului: consultanta pre-vanzare, calibrand nevoile clientului cu oferta noastra comerciala, servicii de implementare software HRM, training utilizatori, suport tehnic, mentenanta si client service.

Ca si companie, mindset-ul nostru este flexibilitatea. Ne defineste spiritul antreprenorial si ne bucuram sa lucram cu cei care apreciază disponibilitatea umană și dezvoltarea de relații care pot evolua in timp.

Din 2017, programul de resurse umane Sincron HR Software se vinde si in Canada si SUA.  
Servicii / Produse
 
Sincron HR Software este un software de resurse umane complet, in cloud, potrivit pentru toate nevoile de Human Capital Management (HCM) ale organizatiilor cu dimensiuni variind intre cateva zeci si cateva sute sau chiar mii de angajati.

Managementul centralizat al proceselor de HR si existenta datelor in format digital contribuie la optimizarea proceselor si la disponibilitatea informatiilor de business in timp real.  

Desi departamentul de HR ramane principalul utilizator al acestui software HR din punct de vedere al frecventei de utilizare si impactului in activitatea zilnica, solutia se adreseaza intregii organizatii, conectand HR-ul, angajatii si managerii, pe toate procesele de HR unde acestia se intersecteaza.

Si pentru ca investitia intr-un soft de resurse umane nu se face pe termen scurt, iar trendul muncii este catre „work from anywhere”, platforma de HR este disponibila in cloud, dar poate fi instalata si on-premise (local la client) – daca este nevoie.

Solutia Sincron HR Software incorporeaza multiple module, oferind un model flexibil de achizitie si utilizare, si se poate integra cu alte programe HR deja utilizate de catre o companie. Acest soft HRM asigura solutii de management pentru:
 1. Organigrama
 2. Recrutare
 3. Onboarding/induction/ integrare angajati
 4. Administrare de personal
 5. Time, care include Time Tracking (pontaj electronic propriu-zis) si Time Off (managementul concediilor), alaturi de Scheduling (planificarea programelor si turelor angajatilor)
 6. Salarizare
 7. Managementul performantei, evaluarea profesionala a angajatilor, OKRs
 8. Training management
 9. Employee Self-Service
 10. Comunicare interna si Employee Portal
 11. HR Analytics
 
Modulele soft-ului de resurse umane Sincron HR au in comun flexibilitatea, ca principiu esential de design al produsului software. Ele pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarei organizatii, astfel incat configuratia solutiei software implementate sa fie cea mai relevanta si utila pentru fiecare client in parte.
Recomandari
 
Client Sincron HR Software – Companie din domeniul AUTO
In contextul digitalizarii activitatii de Talent Acquisition, avem nevoie de solutii informatice optimizate si sisteme adaptate necesitatilor noastre de a atrage cei mai buni candidati.  
Colaborarea cu echipa Sincron a inceput in 2007. De-a lungul timpului ne-au oferit suport pentru dezvoltarile de care am avut nevoie, astfel incat solutia sa ramana adaptata cerintelor unei companii globale, dinamice, cu peste 17.000 de angajati in Romania.
 
Client Sincron HR Software – Companie din domeniul distributiei ELECTRO-IT
Echipa noastra a implementat trei module ale solutiei Sincron HR Software: Managementul organizatiei, Managementul performantei si Employee Portal - ca instrument de self-service si comunicare interna. Astfel, am redus cu peste 40% timpii in procesul de evaluare a performantei, a scazut timpul de raportare a rezultatelor centralizate cu peste 50 ore/sesiune de evaluare, self-service-ul pentru documente administrative de HR a contribuit la salvarea a 20 ore/ luna si cca. 80% dintre angajati folosesc portalul pentru comunicare interna, fiind conectati la proiectele organizatiei. 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate