Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Programe de dezvoltare personala, cursuri negociere, programe vanzari, cursuri leadership, cursuri de planificare, programe customer care
Adresa: Str. Profesor Ion Ursu nr. 34, sector 2, București               
E-mail: office@leadder.ro
Tel: 0721 262 058

 
Prezentarea companiei
 
Leadder este un distribuitor de educatie de business care aduce organizatiilor cu ADN antreprenorial din Romania un portofoliu de produse si solutii destinate dezvoltarii oamenilor si organizatiilor din care acestia fac parte. 
Clientii nostri, companii romanesti sau internationale, beneficiaza de produse si solutii premium, recunoscute la nivel mondial, pe care le livram cu ajutorul unei echipe de profesionisti certificati, antreprenori si manageri cu experienta, care cunosc realitatile mediului romanesc de afaceri. 

La baza procesului de dezvoltare stau trei piloni principali: 
• Procesul incepe intotdeauna de sus in jos, implicand persoanele de decizie: directori generali, manageri sau proprietari
• Acest lucru permite crearea unor „triunghiuri de comunicare” intre trainer, cursant si managerul direct
• Astfel, in urma procesului, participantii obtin rezultate masurabile, prin generarea de actiuni concrete, planificate si programate in avans.
Servicii / Produse
 
Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competentelor si atingerea succesului. Toate produsele si serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel mondial. Printre furnizorii nostri se numara Scotwork, LMI Romania, FISH! Charthouse Learning. Portofoliul nostru va ofera o gama de produse si servicii care acopera toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Solutiile noastre includ urmatoarele tipuri de programe:
 
Customer Care
Un client fericit = o afacere prospera. Solutia pe care ti-o propunem consta in patru principii simple pe care poti construi relatii de succes in organizatia ta, cu partenerii si cu clientii.
 
Cultura organizationala
Cultura organizationala e oglindita in ce simt clientii tai cand interactioneaza cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tai. E unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.
 
Leadership
Sportivii de clasa mondiala stapanesc atat tehnicile specifice si interactiunea cu echipa, cat si strategia jocului; propunem o abordare similara in dezvoltarea completa a liderilor.
 
Negociere
Transforma modul in care faci afaceri. Iti oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes si pentru a gandi mai creativ in rezolvarea de probleme de afaceri.
 
Planificare
Stalpul central al performantei reale! Te ajutam sa transformi ideile in obiective si planurile in actiuni concrete. Importanta planificarii nu poate fi masurata, dar rezultatele acestora da!
 
Productivitate
Instrumentele ideale in generarea de schimbare comportamentala, optimizarea timpului si cresterea eficientei - o masura a succesului sau a esecului pentru orice afacere.
 
Vanzari B2B
Procesul nostru te indruma in a dezvolta pas cu pas propriul sistem strategic de vanzari consultative, alaturi de abilitatile necesare; probabil cel mai bun produs din portofoliul nostru
Recomandari
 
Experienta mea cu echipa Leadder este una Pozitiva! De aceea-i recomand cu caldura tuturor celor care au deschiderea sa-si asume provocari in legatura cu ei si cu felul in care decurge existenta lor. Celor care sunt deschisi sa faca lucrurile altfel. Celor care vor sa-si puna ordine-n activitatea de zi cu zi. Celor care iubesc predictibilitatea si folosirea eficienta a timpului. Dar si celorlalti...
Radu Ionescu
General Manager – Cerva
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate