Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-03-26
Ca lider de business, iei sute de hotarari in fiecare an, insa doar cateva sunt esentiale pentru profitabilitatea afacerii tale. Uneori, o singura decizie poate impacta compania cat sa faca diferenta intre reusita si esec. Tu ai luat cea mai importanta hotarare din acest an? 
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-03-29
Atragerea de angajati noi, potriviti cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, este o provocare din ce in ce mai importanta pentru HR Manageri. Daca vorbim de atragerea generatiilor tinere lucrurile se complica si mai mult. Cum faci sa ii convingi ca a lucra in compania ta este o experienta care merita incercata? Citeste continuarea acestui articol pentru a afla cum a folosit Banca Transilvania conceptul de gamificare intr-o activare Disruptive HR cu accent pe employer branding awareness.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-04-04
Pe parcursul intregii vieti facem parte din diverse echipe: familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de serviciu. In cadrul acestor echipe ne formam permanent in baza talentelor personale, a influentei si relationarii cu ceilalti, a deciziilor pe care le luam, experimentand medii ale caror provocari ne ajuta sa fim mai mult sau mai putin din ceea ce suntem cu adevarat. Astfel in timp, mai devreme sau mai tarziu rezultatele noastre, satisfactia personala, confirma sau nu daca talentele noastre s-au transformat in adevarate atuuri personale in cadrul oricareia dintre aceste echipe.
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Programe de dezvoltare personala, cursuri negociere, programe vanzari, cursuri leadership, cursuri de planificare, programe customer care
Adresa: Str. Profesor Ion Ursu nr. 34, sector 2, București               
E-mail: office@leadder.ro
Tel: 0721 262 058

 
Prezentarea companiei
 
Leadder este un distribuitor de educatie de business care aduce organizatiilor cu ADN antreprenorial din Romania un portofoliu de produse si solutii destinate dezvoltarii oamenilor si organizatiilor din care acestia fac parte. 
Clientii nostri, companii romanesti sau internationale, beneficiaza de produse si solutii premium, recunoscute la nivel mondial, pe care le livram cu ajutorul unei echipe de profesionisti certificati, antreprenori si manageri cu experienta, care cunosc realitatile mediului romanesc de afaceri. 

La baza procesului de dezvoltare stau trei piloni principali: 
• Procesul incepe intotdeauna de sus in jos, implicand persoanele de decizie: directori generali, manageri sau proprietari
• Acest lucru permite crearea unor „triunghiuri de comunicare” intre trainer, cursant si managerul direct
• Astfel, in urma procesului, participantii obtin rezultate masurabile, prin generarea de actiuni concrete, planificate si programate in avans.
Servicii / Produse
 
Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competentelor si atingerea succesului. Toate produsele si serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel mondial. Printre furnizorii nostri se numara Scotwork, LMI Romania, FISH! Charthouse Learning. Portofoliul nostru va ofera o gama de produse si servicii care acopera toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Solutiile noastre includ urmatoarele tipuri de programe:
 
Customer Care
Un client fericit = o afacere prospera. Solutia pe care ti-o propunem consta in patru principii simple pe care poti construi relatii de succes in organizatia ta, cu partenerii si cu clientii.
 
Cultura organizationala
Cultura organizationala e oglindita in ce simt clientii tai cand interactioneaza cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tai. E unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.
 
Leadership
Sportivii de clasa mondiala stapanesc atat tehnicile specifice si interactiunea cu echipa, cat si strategia jocului; propunem o abordare similara in dezvoltarea completa a liderilor.
 
Negociere
Transforma modul in care faci afaceri. Iti oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes si pentru a gandi mai creativ in rezolvarea de probleme de afaceri.
 
Planificare
Stalpul central al performantei reale! Te ajutam sa transformi ideile in obiective si planurile in actiuni concrete. Importanta planificarii nu poate fi masurata, dar rezultatele acestora da!
 
Productivitate
Instrumentele ideale in generarea de schimbare comportamentala, optimizarea timpului si cresterea eficientei - o masura a succesului sau a esecului pentru orice afacere.
 
Vanzari B2B
Procesul nostru te indruma in a dezvolta pas cu pas propriul sistem strategic de vanzari consultative, alaturi de abilitatile necesare; probabil cel mai bun produs din portofoliul nostru
Recomandari
 
Experienta mea cu echipa Leadder este una Pozitiva! De aceea-i recomand cu caldura tuturor celor care au deschiderea sa-si asume provocari in legatura cu ei si cu felul in care decurge existenta lor. Celor care sunt deschisi sa faca lucrurile altfel. Celor care vor sa-si puna ordine-n activitatea de zi cu zi. Celor care iubesc predictibilitatea si folosirea eficienta a timpului. Dar si celorlalti...
Radu Ionescu
General Manager – Cerva
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate