Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-05-31
A 5-a editie a studiului KPMG Global CEO Outlook releva ca mai mult de jumatate dintre directorii executivi (CEO) intervievati sunt increzatori in succes, dar sunt realisti, 53% estimand o crestere moderata de 2% pentru urmatorii trei ani (in scadere de la 55% in 2018). Similar cu editia precedenta, liderii in afaceri mentin estimarea pozitiva pentru cresterea economiei globale in urmatorii trei ani, desi numarul acestora a scazut de la 67% la 62% in ultimele 12 luni. Increderea in viitor este intarita si de politicile de angajare, 36% dintre CEO estimand ca vor creste numarul angajatilor cu peste 6% in urmatorii trei ani.
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
​Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-05-31
Am fost invatati sa ne luptam cu nesiguranta noastra. Sa o alungam, hulim, uram si exilam. Dar, ce ar fi sa o ascultam? Si cum ne-am simti oare daca am sta de vorba cu ea? 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-05-31
Tu cum iti ajuti angajatul sa depaseasca blocajul si sa isi mentina motivatia la locul de munca? Ce cuvinte devin adevarate carlige care sa il agate pentru scopul comun? Puterea secreta a discursului se bazeaza pe cativa termeni pe care orice lider bun ii foloseste. 
Pus la dispozitie de Dan Pricop, 2019-06-03
Indicatorul de combustibil ce-ti spune? Mai ai benzină pentru inca 500 de Km. Reviziile tehnice sunt la zi? Salariile le-ai platit la termen? E bine sa stai bine cu banii si in firma. Cunostinte solide de management financiar sunt esentiale pentru un conducator: a sti ce sa faci si cand sa faci cu banii tai. Sau cand si daca este nevoie de un imprumut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Programe de dezvoltare personala, cursuri negociere, programe vanzari, cursuri leadership, cursuri de planificare, programe customer care
Adresa: Str. Profesor Ion Ursu nr. 34, sector 2, București               
E-mail: office@leadder.ro
Tel: 0721 262 058

 
Prezentarea companiei
 
Leadder este un distribuitor de educatie de business care aduce organizatiilor cu ADN antreprenorial din Romania un portofoliu de produse si solutii destinate dezvoltarii oamenilor si organizatiilor din care acestia fac parte. 
Clientii nostri, companii romanesti sau internationale, beneficiaza de produse si solutii premium, recunoscute la nivel mondial, pe care le livram cu ajutorul unei echipe de profesionisti certificati, antreprenori si manageri cu experienta, care cunosc realitatile mediului romanesc de afaceri. 

La baza procesului de dezvoltare stau trei piloni principali: 
• Procesul incepe intotdeauna de sus in jos, implicand persoanele de decizie: directori generali, manageri sau proprietari
• Acest lucru permite crearea unor „triunghiuri de comunicare” intre trainer, cursant si managerul direct
• Astfel, in urma procesului, participantii obtin rezultate masurabile, prin generarea de actiuni concrete, planificate si programate in avans.
Servicii / Produse
 
Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competentelor si atingerea succesului. Toate produsele si serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel mondial. Printre furnizorii nostri se numara Scotwork, LMI Romania, FISH! Charthouse Learning. Portofoliul nostru va ofera o gama de produse si servicii care acopera toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Solutiile noastre includ urmatoarele tipuri de programe:
 
Customer Care
Un client fericit = o afacere prospera. Solutia pe care ti-o propunem consta in patru principii simple pe care poti construi relatii de succes in organizatia ta, cu partenerii si cu clientii.
 
Cultura organizationala
Cultura organizationala e oglindita in ce simt clientii tai cand interactioneaza cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tai. E unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.
 
Leadership
Sportivii de clasa mondiala stapanesc atat tehnicile specifice si interactiunea cu echipa, cat si strategia jocului; propunem o abordare similara in dezvoltarea completa a liderilor.
 
Negociere
Transforma modul in care faci afaceri. Iti oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes si pentru a gandi mai creativ in rezolvarea de probleme de afaceri.
 
Planificare
Stalpul central al performantei reale! Te ajutam sa transformi ideile in obiective si planurile in actiuni concrete. Importanta planificarii nu poate fi masurata, dar rezultatele acestora da!
 
Productivitate
Instrumentele ideale in generarea de schimbare comportamentala, optimizarea timpului si cresterea eficientei - o masura a succesului sau a esecului pentru orice afacere.
 
Vanzari B2B
Procesul nostru te indruma in a dezvolta pas cu pas propriul sistem strategic de vanzari consultative, alaturi de abilitatile necesare; probabil cel mai bun produs din portofoliul nostru
Recomandari
 
Experienta mea cu echipa Leadder este una Pozitiva! De aceea-i recomand cu caldura tuturor celor care au deschiderea sa-si asume provocari in legatura cu ei si cu felul in care decurge existenta lor. Celor care sunt deschisi sa faca lucrurile altfel. Celor care vor sa-si puna ordine-n activitatea de zi cu zi. Celor care iubesc predictibilitatea si folosirea eficienta a timpului. Dar si celorlalti...
Radu Ionescu
General Manager – Cerva
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate