Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de iFlow, 2020-02-12
Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an, de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-02-26
Imaginati-va un pisc inalt si indepartat, inconjurat de valuri de ceata. Cam asa este inovatia in mediul de business: o aspiratie inalta inclusa pe lista de valori si in declaratiile de misiune ale multor companii, insa din pacate inconjurata de ceata unor mituri care o fac inaccesibila. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-02-26
Dupa ce ti-am aratat in practica modul in care instrumentele de recrutare pot avea o influenta majora asupra retentiei, sa intram acum in teoria engagement-ului si sa vedem ce poti face pentru ca noii tai angajati sa isi ia un angajament emotional inca din procesul de interviu. 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-02-26
Cand angajezi, o alegere bine facuta inseamna timp si bani castigati. Doua perechi de ochi sunt intotdeauna mai bune decat una singura, mai ales cand una dintre ele apartine unui specialist in recrutare experimentat. 
Pus la dispozitie de Roxana Mitu, 2020-02-27
In aceasta perioada rulam o campanie de promovare pentru programele de invatare „Evolution Journey” dezvoltate si recomandate de Trend. In urma cu cateva saptamani am primit un mesaj in legatura cu pozele care promoveaza programul de leadership. Amica mea imi vorbea despre faptul ca posterul are pe el patru barbati. Nicio femeie. 
Pus la dispozitie de Dominique Bogdanas, 2020-02-27
Conceptul de spatiu de lucru digital include numeroase paradigme, cum ar fi instrumente de lucru inteligente sau instrumente de colaborare. Dar despre ce este vorba, mai exact, si care sunt avantajele?
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-02-28
Burnoutul este un proces gradual! Nu se intampla peste noapte, dar se poate declansa dintr-odata. Semnele si simptomele sunt subtile la inceput, dar se agraveaza odata cu trecerea timpului. Simptomele timpurii nu trebuie neglijate ci reprezinta o certitudine ca este nevoie de o interventie.
Pus la dispozitie de HCM Deck, 2020-02-28
Prima intalnire din seria HCM Deck European Roadshow va avea loc pe 31 martie la Radisson Bucharest Hotel & Residence. Expertii din domeniul HR si L&D vor discuta subiecte din domeniul inovatiei, al tendintelor L&D, al HR Tech si al afacerilor. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Workshopuri interactive cu tema alimentatiei sanatoase: definirea alimentatiei echilibrate, adaptare la nivel individual si de mediu, strategii practice, mituri alimentare, Q&A; atelier practic de gatit - mic dejun la birou
Adresa: Str. Trifoiului nr. 14, Cluj-Napoca
Email: daniela.salomie@managis.ro
Telefon: +40724 35 00 13, +40264 27 66 97
 
 


 
Prezentarea companiei
 
Compania noastră, Managis Bio, a luat viata in 2012 din dorința de a facilita accesul la produse bio de calitate. Pentru ca dorim ca pe mesele clientilor nostri sa ajunga ceea ce este mai bun; alimente de o calitate incontestabila, obtinute din ingrediente ecologice, fara ierbicide si controlate din punct de vedere al utilizarii pesticidelor. Suntem o companie romaneasca, 100%, clujeni toti cei care suntem implicati in activitatile de educatie si constientizare a consumatorilor despre alimentatie sanatoasa.

Suntem distribuitori de produse in zona food si non food, ajungem in majoritatea magazinelor de profil si retail, organizam degustari in diferite forme. Ne implicam in social movement, suntem alaturi de familii si tineri  de copiii, prin prezenta in Cluj-Napoca la multe evenimente outdoor. Promovam sportul si viata echilibrata.
Servicii / Produse
 
Organizam ateliere de nutritie si gatit in mediul corporate prin care urmarim promovarea unui stil de viata sanatos si cresterea gradului de constientizare asupra importantei sanatatii in performanta la locul de munca.
 
Suntem prezenti cu produse in lanturile de magazine si farmacii: Mega Image, Bebetei, Naturalia, Elmafarm, Aldedra, Remedium, Ducfarm, Naturland, Natur Bio shop, Mondus Natura, Terra Farm, Dm Drogeriemark, Farmacia Tei, Cora Romania, precum si online pe www.managisbio.ro.
 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate