Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-06-27
De cand ne tot ocupam cu diferentele intre generatii, ne-am hotarat sa testam stiinta pe propria piele. Am raspuns la intrebari legate de moduri si medii de invatare, despre coaching si mentoring, despre cum ne alegem un nou loc de munca. 
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2019-06-27
Sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o avem. Daca suntem sanatoși, iar corpul nostru este in deplina stare de functionare, avem energie si timp sa ne indeplinim toate visurile și sa ne atingem obiectivele. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-06-27
Esti specialist in resurse umane si vrei sa fii la curent cu schimbarile legislative privind salarizarea? Esti payroll specialist si vrei sa devii expert in salarizare? Ai ajuns in locul potrivit! Pe platformele noastre, Colorful.hr si CalculatorVenituri.ro, ai la dispozitie informatii esentiale despre modul de calcul al salariilor si primelor. 
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-06-27
Studii recente arata efectele pozitive ale RA asupra angajatilor, eficienta acestora fiind considerabil imbunatatita. De la exersarea anumitor abilitati, pana la distractie si entertainment, oamenii se simt parte dintr-un intreg care ii ajuta sa devina mai buni ca oameni si ca profesionisti. Inchipuie-ti cum ar fi sa augmentezi posterele din cadrul organizatiei tale cu filme care sa arate fie istoria companiei, fie cum a fost creat cel mai nou produs sau serviciu al companiei, fie o poveste speciala a unui a dintre colegi…
Pus la dispozitie de BIA, 2019-06-28
Sau cum conectarea sta la baza oricarei vanzari. Organizatiile inteligente inteleg ca prezenta umana creeaza valoare in mintea clientilor. Cum ajungi sa iti atingi obiectivele in afaceri, respectiv in vanzare, dar si sa construiesti relatii solide care sa determine clientul sa te mentina aproape? 
Pus la dispozitie de Cristina Tirulnic, 2019-06-28
Coordonez un program de Resurse Umane. O sa ma intrebati de ce v-ar interesa pe voi lucrul acesta. Ei bine, pentru ca, atunci cand m-am decis sa construiesc acest program de la zero, stiam ca vor veni profesionisti din resurse umane care isi doresc sa aprofundeze domeniul, sa afle tendinte noi, iar altii sa invete fundamentele meseriei.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-07-01
Asa cum ti-am promis, continuam seria de sfaturi practice pentru negocieri de succes. Episodul 2 abordeaza o situatie cu care cu siguranta am avut de-a face cu totii. Noua ne place sa o numim „Si cu pita unsa, si cu slanina in pod”.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cresterea gradului de employer branding, consultanta evenimente de comunicare interna, activari tech evenimente HR, solutii de comunicare out of the box
E-mail: geek@marcomhub.ro
Telefon: +40 757 57 01 06
Prezentarea companiei
 

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de practicienii din industriile MarCom si HR din Romania.

Conceptul este disponibil, in Bucuresti, incepand cu ianuarie 2019, iar echipa de management este formata din profesionisti in Branding, Marketing, Comunicare, pozitionare, activari si experiente de brand.

Una dintre functionalitatile conceptului este ca pune la dispozitie o zona creativa dedicata special echipelor de Marketing, Comunicare si HR din companii care, explorand tehnologiile prezente in hub pot genera idei creative pentru urmatoarele campanii pe care le vor gestiona in departament. 

In plus, Marcom Hub este un spatiu neconventional pentru tech events concept, sesiuni de brainstorming, intalniri neconventionale ale diferitelor departamente din companii, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa.

Iata cateva experiente si tehhnologii care pot fi testate in hub:

  • Graffiti digital;
  • Simulatoare VR de zbor, diving sau motocicleta;
  • Realitate augmentata;
  • Proiectii interactive;
  • Solutii profesionale de incarcare pentru dispozitive mobile care pot fi folosite in cadrul evenimentelor pentru un plus de inedit si neconventionalitate;
  • Tehnologie integrata in print;
  • Alte device-uri si tooluri disponibile in cadrul vizitei programate.
Servicii / Produse
 
By day – Marketing & HR Experiential
Showroom de tehnologie pentru activari in industriile MarCom si HR. Solutiile creative prezente pot fi folosite in campanii de Marketing, Comunicare si HR, la evenimente, targuri si congrese. De asemenea spatiul este special gandit pentru experiente tech inedite, out of office, pentru echipe de Marketing, Comunicare, HR sau Branding. Pop-up events, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa pot imprumuta din ineditul si neconventionalitatea spatiului ducand mixul de comunicare la urmatorul nivel. Pentru astfel de evenimente capacitatea spatiului este de 40 de persoane.
 
By evening – Brand & Corporate Entertainment
Concept futurist de tech entertainment pentru evenimente destinate partenerilor, aniversari de companii sau lansari de produse. Capacitatea spatiului pentru acest gen de evenimente: 65-70 de persoane.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate