Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Edenred, 2019-09-30
​Ajuta-ti angajatii sa fie mai productivi, mai motivati si mai fericiti! Daca beneficiezi de Edenred Vacanta, iti propunem cateva escapade de toamna pentru tine si echipa ta. In orice colt al tarii te-ai afla, gasesti pensiuni care te indeamna la relaxare si stare de bine. 
Pus la dispozitie de MyTechJob, 2019-09-24
Avand in vedere cresterea continua a cererii de specialisti cu pregatire tehnica, Aleron Training Center S.R.L. a dezvoltat o platforma interactiva cu locuri de munca, prin care candidatii sa-si poata evalua competentele si sa dobandeasca cunostintele tehnice necesare locului de munca vizat.
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-09-25
A fi in pas cu tehnologia inseamna sa muncesti eficient, sa castigi timp si energie. Un soft de salarizare te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele – iata cum.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2019-09-25
Te invitam sa citesti un scurt interviu cu Adam Leonard, responsabil de People Development la Google Inc., si speaker in cadrul programului de dezvoltare executiva organizat de K.M.Trust & Partners in luna iunie a acestui an.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-09-25
Domnia candidatilor este o realitate din ce in ce mai presanta. Prima dificultate a angajatorilor astazi este sa isi gaseasca oamenii potriviti. A doua este sa ii pastreze. Afla solutiile cele mai moderne pentru retentie.
Pus la dispozitie de Talent Development Solutions, 2019-09-25
Cu totii am interactionat de-a lungul carierei cu doua tipuri de lideri: unii care ne-au facut sa ne simtim apreciati si talentati, ne-au stimulat gandirea si ne-au ajutat sa "inflorim", iar altii care (probabil fara intentie) ne-au facut sa "stam in banca noastra" sau poate chiar sa ne indoim de noi insine. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2019-09-25
Conform unui studiu de sanatate orala derulat in tarile Uniunii Europene, in Romania, precum si in majoritatea tarilor din Europa de Est, doar o medie de 30% din persoane au toti dintii naturali, fata de peste 50% in tarile nordice. Pe de alta parte, Romania se afla in fruntea topului cand vine vorba de frecventa aparitiei dificultatilor in timpul mancatului din cauza problemelor cu dintii.
Pus la dispozitie de Pleiada Boutique Hotel, 2019-09-30
Petrecerile de Craciun de tip corporatist exprima ceva aparte. Dincolo de toate prejudecatile vietii de angajat intr-o mare corporatie, daca intri in atmosfera unei petreceri, tinzi sa-ti doresti si tu sa faci parte din echipa. Iata cateva motive pentru care e musai sa pui pe lista o petrecere care să marcheze Craciunul in echipa ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-09-30
Creativitatea si colaborarea sunt elemente de o importanta majora pentru cultura unei companii. Prin urmare, este necesar ca organizatiile sa creeze spatii de lucru care incurajeaza miscarea, flexibilitatea, impulsionand astfel potentialul creativ al angajatilor.
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-09-30
Te-ai gandit vreodata ca introducerea unui instrument de recrutare inovator pentru un furnizor de servicii clienti ar putea contribui efectiv la cresterea veniturilor propriilor clienti? Te intereseaza cum este posibil? Citeste studiul nostru de caz.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cresterea gradului de employer branding, consultanta evenimente de comunicare interna, activari tech evenimente HR, solutii de comunicare out of the box
E-mail: geek@marcomhub.ro
Telefon: +40 757 57 01 06
Prezentarea companiei
 

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de practicienii din industriile MarCom si HR din Romania.

Conceptul este disponibil, in Bucuresti, incepand cu ianuarie 2019, iar echipa de management este formata din profesionisti in Branding, Marketing, Comunicare, pozitionare, activari si experiente de brand.

Una dintre functionalitatile conceptului este ca pune la dispozitie o zona creativa dedicata special echipelor de Marketing, Comunicare si HR din companii care, explorand tehnologiile prezente in hub pot genera idei creative pentru urmatoarele campanii pe care le vor gestiona in departament. 

In plus, Marcom Hub este un spatiu neconventional pentru tech events concept, sesiuni de brainstorming, intalniri neconventionale ale diferitelor departamente din companii, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa.

Iata cateva experiente si tehhnologii care pot fi testate in hub:

  • Graffiti digital;
  • Simulatoare VR de zbor, diving sau motocicleta;
  • Realitate augmentata;
  • Proiectii interactive;
  • Solutii profesionale de incarcare pentru dispozitive mobile care pot fi folosite in cadrul evenimentelor pentru un plus de inedit si neconventionalitate;
  • Tehnologie integrata in print;
  • Alte device-uri si tooluri disponibile in cadrul vizitei programate.
Servicii / Produse
 
By day – Marketing & HR Experiential
Showroom de tehnologie pentru activari in industriile MarCom si HR. Solutiile creative prezente pot fi folosite in campanii de Marketing, Comunicare si HR, la evenimente, targuri si congrese. De asemenea spatiul este special gandit pentru experiente tech inedite, out of office, pentru echipe de Marketing, Comunicare, HR sau Branding. Pop-up events, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa pot imprumuta din ineditul si neconventionalitatea spatiului ducand mixul de comunicare la urmatorul nivel. Pentru astfel de evenimente capacitatea spatiului este de 40 de persoane.
 
By evening – Brand & Corporate Entertainment
Concept futurist de tech entertainment pentru evenimente destinate partenerilor, aniversari de companii sau lansari de produse. Capacitatea spatiului pentru acest gen de evenimente: 65-70 de persoane.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate