Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Cresterea gradului de employer branding, consultanta evenimente de comunicare interna, activari tech evenimente HR, solutii de comunicare out of the box
E-mail: geek@marcomhub.ro
Telefon: +40 757 57 01 06
Prezentarea companiei
 

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de practicienii din industriile MarCom si HR din Romania.

Conceptul este disponibil, in Bucuresti, incepand cu ianuarie 2019, iar echipa de management este formata din profesionisti in Branding, Marketing, Comunicare, pozitionare, activari si experiente de brand.

Una dintre functionalitatile conceptului este ca pune la dispozitie o zona creativa dedicata special echipelor de Marketing, Comunicare si HR din companii care, explorand tehnologiile prezente in hub pot genera idei creative pentru urmatoarele campanii pe care le vor gestiona in departament. 

In plus, Marcom Hub este un spatiu neconventional pentru tech events concept, sesiuni de brainstorming, intalniri neconventionale ale diferitelor departamente din companii, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa.

Iata cateva experiente si tehhnologii care pot fi testate in hub:

  • Graffiti digital;
  • Simulatoare VR de zbor, diving sau motocicleta;
  • Realitate augmentata;
  • Proiectii interactive;
  • Solutii profesionale de incarcare pentru dispozitive mobile care pot fi folosite in cadrul evenimentelor pentru un plus de inedit si neconventionalitate;
  • Tehnologie integrata in print;
  • Alte device-uri si tooluri disponibile in cadrul vizitei programate.
Servicii / Produse
 
By day – Marketing & HR Experiential
Showroom de tehnologie pentru activari in industriile MarCom si HR. Solutiile creative prezente pot fi folosite in campanii de Marketing, Comunicare si HR, la evenimente, targuri si congrese. De asemenea spatiul este special gandit pentru experiente tech inedite, out of office, pentru echipe de Marketing, Comunicare, HR sau Branding. Pop-up events, workshop-uri, prezentari si lansari de produse, conferinte de presa pot imprumuta din ineditul si neconventionalitatea spatiului ducand mixul de comunicare la urmatorul nivel. Pentru astfel de evenimente capacitatea spatiului este de 40 de persoane.
 
By evening – Brand & Corporate Entertainment
Concept futurist de tech entertainment pentru evenimente destinate partenerilor, aniversari de companii sau lansari de produse. Capacitatea spatiului pentru acest gen de evenimente: 65-70 de persoane.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate