Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Thrive, 2022-06-29
Marea Demisie a dus la Marea Reevaluare a rolului pe care munca il joaca in viata noastra. Oamenii nu doar ca renunta la un anumit job, ci regandesc cu totul si ceea ce-si doresc de la viata. De fapt, demisioneaza de la o cultura a "workism-ului": ideea ca suntem definiti, in primul rand, de munca noastra si ca orice altceva – adică viata – trebuie sa se incadreze in spatiul din ce in ce mai ingust care ramane in afara muncii. 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
In ultimul timp, tot mai multe companii organizeaza programe inovatoare de recunoastere non-financiara, precum sistemele de puncte sau panoul social, si recompenseaza chiar si nominalizarile, pentru a include cat mai multi angajati in cercul aprecierii. Descopera ce impact are recunoasterea angajatilor in cadrul organizatiilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
Co-Factor admira profund si sprijina activ companiile care sunt dornice sa-si imbunatateasca procesele organizationale si care sunt suficient de curajoase pentru a lua in serios jocul la locul de munca. De aceea, am pregatit pentru tine informatii utile despre cum si unde poate fi folosita gamificarea.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-06-29
Pana acum doi ani, ritmul de lucru, viteza schimbarilor si mediul economic in continua schimbare erau generatori importanti de stres. Insa pandemia, dinamicile ultra rapide din tehnologie si economie, conflictul din Ucraina prezentat permanent si amplificat in media au dus pe foarte multi la limita si continua sa o faca, conform specialistilor K.M.Trust & Partners.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
Majoritatea angajatorilor se confrunta cu deficitul fortei de munca. Acest neajuns se simte atat pentru categoria de angajati calificati si necalificati, cat si pentru specialistii cu studii superioare. Gasirea talentelor necesita atentie la detalii, iar echipele de recrutare interne pot ajunge rapid sa fie coplesite de numarul de pozitii vacante ce trebuie inchise cat mai repede. Ti-am pregatit un infografic pentru a afla ce solutii te pot ajuta sa depasesti provocarile.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
O preferinta care transcende varsta este dorinta de recunoastere la locul de munca. Multe echipe multigenerationale au obtinut un succes semnificativ folosind programe de recunoastere a angajatilor pentru a eleva cultura companiei intr-un mod care sa rezoneze cu angajatii de toate varstele. Atunci cand oferim apreciere intr-un mod potrivit, adaptat dorintelor fiecarei generatii, mentinem angajatii motivati pe termen lung.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-06-29
Doar 10% din CEO declara ca programele de dezvoltare a liderilor au un impact vizibil asupra afacerii si peste 50% din CEO spun ca dezvoltarea liderilor de ultima generatie este cea mai mare provocare cu care se confrunta in prezent. Si angajatii considera ca aceast aspect reprezinta o problema. Implicarea angajatilor este doar 32%, in scadere de la 36% in 2020, iar dezinteresul activ este in crestere, cu un procent fata de 2021, iar relatia lor cu liderii reprezinta un factor determinant. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Un studiu realizat de Institute for Corporate Productivity arata ca echipele care lucreaza bine impreuna au performante de 5 ori mai mari, deoarece se simt motivate de un obiectiv comun. Cu toate acestea, un studiu recent, realizat de Salesforce, a aratat ca din cei 1.400 de directori si angajati chestionati, 86% au observat ca lipsa de colaborare este responsabila pentru esecurile la locul de munca. Cum poti pune bazele unei colaborari eficiente intre colegi? 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Acum 5 ani spera sa devina un judecator desavarsit, insa spre finalul ciclului de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti a realizat ca trebuie sa aleaga calea ce i se potriveste, nu ce ii satisface pe cei din jur. Si s-a inscris la programul de masterat Dreptul Muncii. Este povestea Luciei Prisecariu, consilier juridic. 
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-06-30
Un concept marca Creative & Bright, programul de teambuilding Treasure Hunt ii conduce pe participanti printr-o poveste incitanta, cu probe care solicita experienta si aportul fiecarui membru al echipei pentru a ajunge victoriosi la finalul calatoriei.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
Background check-ul aduce un grad ridicat de transparenta si onestitate atat in procesul de angjare, cat si in vietile companiilor. Cu toate acestea, exista cateva mituri construite in jurul procesului. Afla care sunt cele mai intalnite 5 mituri despre background check si motivul pentru care nu sunt adevarate.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
​Fiecare nou angajat aduce intr-o echipa skill-uri, calitati si valori dobandite pe intreg parcursul profesional. Toate pot duce catre dezvoltarea echipei, a proiectelor si a companiei. Exista o lista lunga de beneficii legate de aducerea noilor talente intr-o echipa. Dar, ce se intampla cu acele angajari care nu sunt tocmai benefice pentru companie?
Pus la dispozitie de htss, 2022-07-01
Procesul de planificare resurse umane, gestionarea turelor de lucru, dar si inregistrarea rapoartelor sunt vizibil simplificate de sistemele de management al angajatilor. In functie de nevoile specifice, aceste solutii software integreaza diverse caracteristici si sunt adaptate la nevoile companiei, pentru a indeplini toate cerintele beneficiarului.  
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-07-01
E perioada vacantelor si poti folosi aceasta perioada de respiro pentru a revizui situatia pregatirii angajatilor, fie ca este vorba despre formare la locul de munca, sau de cursuri oferite de institutii de training profesional. Astfel, poti creste nu numai nivelul de profesionalizare a angajaților, dar si profitul companiei si randamentul pe care il au echipele din compania ta. 
Pus la dispozitie de NN Romania, 2022-06-30
Conceptul de wellbeing al angajatilor a devenit o prioritate tot mai importanta pe agenda companiilor in ultimii ani, amplificata de noile provocari din societate, din economie si din piata muncii. Transformarea wellbeing-ului si mindset-ul de schimbare al organizatiilor pentru o abordare holistica a wellbeing-ului echipei au fost principalele teme de discutie ale celui de-al doilea eveniment din seria HR Connect: Future is NOW organizat de NN Romania si HR Club, cu obiectivul de a identifica solutiile pe care le pot aborda departamentele de HR pentru wellbeing integrat.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Solutii HR personalizate: recrutare, relocare si training resurse umane, administrare si salarizare personal, centre de recrutare si training, solutii la cheie pentru sateliti de productie, management de proiecte pana la etapa de productie in serie
Adresa: Strada Turnului nr. 5, Brasov, jud. Brasov
E-mail: [email protected]; [email protected]; [email protected]
Telefon: 0730 119 424; 0723 311 957
Prezentarea companiei
 
Moveos a fost fondata in 2016, pornind de la principala valoare care ne ghideaza activitatea zi de zi - intelegerea nevoilor marilor angajatori din Romania.

Fluctuatiile cateodata violente in cererea clientilor, a pietei de materie prima, a evolutiei pietei fortei de munca aduc un impact greu de gestionat in conditiile dure ale competitivitatii si standardelor din ce in ce mai ridicate.

Avem convingerea ca aici e zona in care experienta noastra in mediul multinational isi spune cuvantul. Dorim sa reducem concurenta zonala pe piata fortei de munca, sa oferim alternative viabile nevoii urgente cantitative sau calitative de forta de munca si de asemenea sa unim oferta de munca din zonele neatractive industrial cu cererea din centrele industrial saturate deja.

Totodata, faptul ca dezvoltarea noastra ca firma se desfasoara atat in mediul productiv cat si in dezvoltarea de produse industriale (vehicule electrice si nu numai) ne face si mai apropiati de intelegerea si sprijinirea mediului industrial.
 
Ne asumam cu indrazneala si motivatie rolul de a deveni parteneri de incredere inspre atingerea obiectivelor si a performantei clientilor nostri si de asemenea de a ne dezvolta in continuare, si prin aceasta de a influenta pozitiv societatea in care existam atat ca si firme cat si ca oameni.          
Servicii / Produse
 
Divizia HR a companiei Moveos este specializata in relocarea fortei de munca, asigurarea tuturor conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, precum si administrarea completa a resurselor umane pe toata durata colaborarii, cu beneficii incontestabile pentru partenerii nostri:
 • 100% echipe complete in fiecare zi
 • flexibilitate asupra numarului de personal in perioade cu fluctuatii a volumelor de comenzi
 • limitarea numarului de ore suplimentare efectuate de salariatii proprii ai clientului
 • risc scazut de reclamatii din partea Beneficiarului final
 • costuri predictibile pe intreaga perioada contractuala.                                                  
Prin Centrul de recrutare, un produs conceput pentru a asigura partenerilor nostri necesarul de personal selectat, recrutat si scolarizat confor proceselor de productie ale acestora, venim in intampinarea companiilor in plin proces de dezvoltare si cu o nevoie rapida de personal eficient. Dintre multiplele beneficii ale unui Centru de recrutare si training se remarca:
 • un proces externalizat, cu resurse calificate
 • toate activitatile de recrutare si formare acoperite de Moveos, fapt care permite echipei Clientului sa se concentreze pe integrare si dezvoltare
 • proces de recrutare si instruire complet si conform           
 • 100% personal livrat conform planului de recrutare al Clientului
Prin Banca de rezerve, un produs destinat in mod special combaterii absenteismului neplanificat la locul de munca, venim in intampinarea partenerilor nostri pentru care este esentiala prezenta echipelor complete si instruite pentru realizarea volumelor planificate. Alaturi de evitarea costurilor generate de absenteismul neplanificat, care se traduc in munca suplimentara, non-calitate sau chiar imposibilitatea de a livra, partenerii nostri pot conta pe:
 • echipa 100% completa in fiecare zi
 • personal angajat si administrat integral de catre Moveos
 • accesarea echipei Moveos in functie de  nevoia imediata a Clientului
 • costuri predictibile
 • livrarea integrala a volumelor conform planificarii
In cadrul unui parteneriat cu Moveos, Clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra in recrutare la nivel national, expertiza in asigurarea conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, expertiza in administrarea personalului pe intreaga perioada contractuala, agilitate in relocarea si dislocarea personalului in orice zona a tarii sau in strainatate, monitorizare si focus pe performanta, disciplina si incluziunea personalului relocat la locul de munca.   
                                                                                                             


                                                                                                                                                                                                                 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate