Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-01-06
Eficientizarea, atragerea si pastrarea oamenilor-cheie sunt marile prioritati ale acestei perioade si ale anului 2022 la varful marilor companii active in Romania. Afla principalele concluzii ale studiului “Insights from the Top” realizat de compania de de Executive Search si Dezvoltare Organizationala K.M.Trust & Partners la final de 2021.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-01-06
O echipa poate fi extrem de valoroasa, mai ales daca angajatorii aleg sa investeasca in evaluarea si dezvoltarea aptitudinilor. Evaluarea ajuta nu doar la monitorizarea evolutiei personalului, cat si la dezvoltarea unui plan de cariera personalizat, in functie de abilitatile si nevoile fiecarui angajat. Deoarece suntem in acea perioada a anului in care se efectueaza de obicei evaluarea personalului, va invitam sa cititi un articol despre solutiile software de management al performantei. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Deconturile de cheltuieli sunt considerate, in general, aspecte pur legate de contabilitate. Atunci insa cand fluxul de procesare a deconturilor in companie este dificil, implica formulare pe hartie cu multe reguli neclare sau produce adesea o mare bataie de cap angajatilor, acesta devine un subiect de resurse umane. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Fiecare manager al unei echipe de consultanta incearca sa imbunatateasca si sa mentina la valori inalte utilizarea facturabila. Fiecare consultant este, cel putin partial, evaluat si compensat pentru ore utilizate si facturate. Obtinerea vizibilitatii asupra utilizarii facturabile sau a modului de calcul in baza unei procesari manuale este o provocare. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Generarea de documente pe baza de sabloane reprezinta un ajutor de specialitate – atunci cand un angajat solicita un document, tu il ai la indemana. Asta iti permite sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important in activitatea ta. Functionalitatea oferita de platforma Oraroo vine in intampinarea nevoii de eficientizare pentru responsabilii de resurse umane.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
2022 va fi un an al candidatilor, tendinta deja stabilita in 2021. Si ai mult mai multe avantaje in business cand arati apreciere oamenilor alaturi de care lucrezi in loc sa recrutezi continuu si sa incepi mereu de la zero cu oameni noi. Cu toate acestea, ai si pozitii noi in companie, foarte specializate, pentru care nu poti recruta colegii din companie. Cum atragi talentele? Cum mentii echilibrul, astfel incat oamenii din echipa sa simta ca sunt apreciati in continuare?
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
Bianca Matei, HR Consultant in cadrul BIA HR, nu a tinut sa urmeze fidel drumul prescris de facultate, ci si-a dat voie sa experimenteze joburi in diferite domenii si sa deprinda din fiecare abilitatile care azi, in echipa BIA, ii permit sa aduca valoare in colaborarea cu partenerii business. Pe langa activitatea de consultanta in HR, gandeste si programele de wellbeing pentru BIA HR. 
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-01-06
Desi intalnirile virtuale au fost ca un colac de salvare atunci cand cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa lucram de acasa, astazi suntem pur si simplu coplesiti de ele: timpul petrecut in intalnirile saptamanale a crescut cu 150% si creste constant.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Solutii HR personalizate: recrutare, relocare si training resurse umane, administrare si salarizare personal, centre de recrutare si training, solutii la cheie pentru sateliti de productie, management de proiecte pana la etapa de productie in serie
Adresa: Strada Turnului nr. 5, Brasov, jud. Brasov
E-mail: [email protected]; [email protected]; [email protected]
Telefon: 0730 119 424; 0723 311 957
Prezentarea companiei
 
Moveos a fost fondata in 2016, pornind de la principala valoare care ne ghideaza activitatea zi de zi - intelegerea nevoilor marilor angajatori din Romania.

Fluctuatiile cateodata violente in cererea clientilor, a pietei de materie prima, a evolutiei pietei fortei de munca aduc un impact greu de gestionat in conditiile dure ale competitivitatii si standardelor din ce in ce mai ridicate.

Avem convingerea ca aici e zona in care experienta noastra in mediul multinational isi spune cuvantul. Dorim sa reducem concurenta zonala pe piata fortei de munca, sa oferim alternative viabile nevoii urgente cantitative sau calitative de forta de munca si de asemenea sa unim oferta de munca din zonele neatractive industrial cu cererea din centrele industrial saturate deja.

Totodata, faptul ca dezvoltarea noastra ca firma se desfasoara atat in mediul productiv cat si in dezvoltarea de produse industriale (vehicule electrice si nu numai) ne face si mai apropiati de intelegerea si sprijinirea mediului industrial.
 
Ne asumam cu indrazneala si motivatie rolul de a deveni parteneri de incredere inspre atingerea obiectivelor si a performantei clientilor nostri si de asemenea de a ne dezvolta in continuare, si prin aceasta de a influenta pozitiv societatea in care existam atat ca si firme cat si ca oameni.          
Servicii / Produse
 
Divizia HR a companiei Moveos este specializata in relocarea fortei de munca, asigurarea tuturor conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, precum si administrarea completa a resurselor umane pe toata durata colaborarii, cu beneficii incontestabile pentru partenerii nostri:
 • 100% echipe complete in fiecare zi
 • flexibilitate asupra numarului de personal in perioade cu fluctuatii a volumelor de comenzi
 • limitarea numarului de ore suplimentare efectuate de salariatii proprii ai clientului
 • risc scazut de reclamatii din partea Beneficiarului final
 • costuri predictibile pe intreaga perioada contractuala.                                                  
Prin Centrul de recrutare, un produs conceput pentru a asigura partenerilor nostri necesarul de personal selectat, recrutat si scolarizat confor proceselor de productie ale acestora, venim in intampinarea companiilor in plin proces de dezvoltare si cu o nevoie rapida de personal eficient. Dintre multiplele beneficii ale unui Centru de recrutare si training se remarca:
 • un proces externalizat, cu resurse calificate
 • toate activitatile de recrutare si formare acoperite de Moveos, fapt care permite echipei Clientului sa se concentreze pe integrare si dezvoltare
 • proces de recrutare si instruire complet si conform           
 • 100% personal livrat conform planului de recrutare al Clientului
Prin Banca de rezerve, un produs destinat in mod special combaterii absenteismului neplanificat la locul de munca, venim in intampinarea partenerilor nostri pentru care este esentiala prezenta echipelor complete si instruite pentru realizarea volumelor planificate. Alaturi de evitarea costurilor generate de absenteismul neplanificat, care se traduc in munca suplimentara, non-calitate sau chiar imposibilitatea de a livra, partenerii nostri pot conta pe:
 • echipa 100% completa in fiecare zi
 • personal angajat si administrat integral de catre Moveos
 • accesarea echipei Moveos in functie de  nevoia imediata a Clientului
 • costuri predictibile
 • livrarea integrala a volumelor conform planificarii
In cadrul unui parteneriat cu Moveos, Clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra in recrutare la nivel national, expertiza in asigurarea conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, expertiza in administrarea personalului pe intreaga perioada contractuala, agilitate in relocarea si dislocarea personalului in orice zona a tarii sau in strainatate, monitorizare si focus pe performanta, disciplina si incluziunea personalului relocat la locul de munca.   
                                                                                                             


                                                                                                                                                                                                                 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate