Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-07-29
In mediul de lucru tot mai provocator din prezent, in special in contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR are potentialul sa contribuie semnificativ la succesul viitor al oricarei companii. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. In acelasi timp, investitia intr-un software de management al resurselor umane reprezinta un pas mare. Cum stii cand este cel mai bun moment sa il faci? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
La inceputul lunii iunie 2020 a avut loc o importanta conferinta de HR, unde speakerii - directori de HR, specialisti in resurse umane, traineri in programe de leadership, experti in Inteligenta Artifciala - au dezbatut teme de interes legate de cum a afectat pandemia de COVID-19 piata muncii si industria HR, cum se vor schimba strategiile de HR, ce tendinte in HR ar putea sa apara dupa ce criza va trece, cum arata profilul noilor lideri si cum ar trebui sa comunice acestia in vremuri incerte.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
Orice sarcina HR care implica o activitate manuala si repetitiva are potential sa devina una eficienta cu ajutorul automatizarii. Identificarea si eficientizarea proceselor fara valoare adaugata ii ajuta pe specialistii HR sa se concentreze pe activitati holistice, precum planificarea strategica, atragerea si managementul talentelor si, bineinteles, sa aiba si mai multa grija de membrii echipei si de dezvoltarea lor profesionala. Mai departe, implementarea unor strategii integrate de automatizare a sistemelor de salarizare, administrare personal si pontaj, inseamna economie de costuri pentru companie si un pas inainte in atingerea obiectivelor de business. Iata ce procese pot fi automatizate atunci cand echipa ta lucreaza de acasa.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-07-23
Bate vant de schimbare? Cristina Matei, Leadership Adviser al Amrop Romania, scrie despre (aproape) toate gandurile care ne trec prin cap atunci cand ne apropiem de o rascruce in cariera, in acest articol publicat in Business Review.
Pus la dispozitie de Florin Popa, 2020-07-24
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o organizatie sau un lider trebuie sa il faca este sa isi sprijine oamenii sa se dezvolte si sa creasca. Nu doar ca ajuta la imbunatatirea rezultatelor companiei, ci are si un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte, deoarece ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa contribuie la randul lor la bunastarea acesteia. In articolul nostru din aceasta luna am povestit mai multe despre acest subiect.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-07-28
Desfasurarea activitatii de acasa nu este o experienta noua, insa am vazut recent ca pandemia a fortat multi angajati si organizatii sa faca trecerea, in mod oficial, la un mediul de lucru virtual. Cu toate acestea, este important sa nu neglijam comportamentele care devin necesare pentru ca oamenii sa poata lucra eficient de acasa. Situatia actuala ne ofera ocazia de a revizui ceea ce stim despre competentele necesare la locul de munca. Care sunt cele care conteaza? 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Consilierea psihopedagogica este un proces complex de acordare a asistentei psihopedagogice persoanelor normale, care parcurg diverse experiente de invatare, in scopul formarii si dezvoltarii propriei personalitati.
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Zosterul este o afectiune cutanata, de obicei dureroasa, produsa prin reactivarea virusului care produce varicela sau varsatul de vant, virusul varicelozosterian. Acesta face parte din familia virusurilor herpetice.
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-07-30
Avand in vedere schimbarile recente provocate de pandemia COVID-19, multe organizatii au fost nevoite sa isi adapteze modul de lucru la sistemul remote working. Existenta unui soft de pontaj in care se pot gestiona automat evenimentele de timp precum cel de tip “work from home” sau cererile de absenta ale angajatilor este cu atat mai necesara in contextul actual in care majoritatea activitatilor si task-urilor trebuiesc realizate de la distanta.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-07-30
Confruntati cu o societate tulburata de evenimente care ne depaseste capacitatea de ordine si control, oamenii raspund la provocarile complexe regresand la comportamente arhaice de adaptare sociala. Ceea ce caracterizeaza aceasta „adaptare sociala” este o conditie de singuratate, cea mai neajutorata si solitara forma de fragmentare sociala. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Training-uri in-house, cursuri open, neurostiinte aplicate, consultanta si coaching
Adresa: Str. Nerva Traian nr. 3, City Business Center, Etaj 9, Sector 3, Bucuresti
Tel: +40 760 770 246
E-mail: office@sferabusiness.ro

 
Prezentarea companiei
 
Suntem o firma de training si consultanta axata pe oferirea de solutii practice, de impact, in vanzari, management, comunicare, evaluare de personal prin instrumente de psihologie organizationala si eficientizare a productivitatii in business.

Avem convingerea ca, lucrand alaturi de clientii nostri, putem gasi solutii strategice si foarte practice pentru problemele care ii impiedica acum sa obtina cresterea dorita.                                                                                                                                     
Lucruri in care credem, diferentiatori: experienta demonstrata, pasiune, inovatie, excelenta si respect

Garantam minim 15 ani de experienta practica in domeniul pe care oferim training si consultanta. Toti trainerii si consultantii Sfera Business respecta aceasta declaratie.                                                                                                                               
Utilizam cele mai noi si relevante cunostinte pe care ni le ofera stiinta si domeniul academic, in ariile in care activam pentru a obtine maxim de eficienta si performanta.                                                                                                                                          
Masuram si evaluam oriunde este posibil. Lucram alaturi de clientii nostri pentru a gasi solutii practice prin care ei sa obtina efectele dorite.                                                                                                                                                                           
Lucram intotdeauna personalizat pe nevoile clientului. Fiecare program este dedicat unei singure companii.                             

Intelegem rapid provocarile de business si ne asiguram ca obtinem rezultate conforme cu asteptarile managementului.
Servicii / Produse
 
1) Training-uri in-house                                                                                                                                                    
In cursurile pe care le sustinem, incarcam conceptele cu exemple concrete si le livram spre a fi aplicabile imediat. Oferim clientilor nostri studii de caz relevante, best practices si instrumente care sa produca efecte consistente in timp. 
Ne jucam mult. Folosim metode de invatare accelerata la adulti. Stim cum sa determinam participantii sa fie prezenti si sa asimileze comportamente si abilitati noi. 
Intelegem industria, business-ul, nevoile clientului si cum sa definim performanta. Adaptam materialele. De fiecare data.                 

Ariile de training sunt:
 • Eficienta si productivitate personala si de business;
 • Vanzari si customer experience;
 • Simulari de business;
 • Management si leadership;
 • Abilitati de comunicare;
 • Neurostiinte;
 • Team building. 
2) Cursuri open
 • Sales Management Academy. SMA lucreaza intens pe convingerile care sustin comportamentele esentiale pentru un management comercial de succes, si cel mai important, produce rezultate; 
 • Neuromarketing or ”How to sell to the brain”;
 • Vanzari, Negociere si Influentare;
 • Key Account Management. 
3) Assessment                                                                                                                                                                        
Aducem, pentru client, mai mult de 18 ani de experienta in domeniul evaluarilor, precum si expertiza solida in psihologia personalitatii si a organizatiei. Valoarea adaugata este cu atat mai consistenta cu cat urcam in ierarhia superioara a organizatiei.                                                                                                                                                                                                                 
4) Neurostiinte aplicate                                                                                                                                                 
Folosim neurostiintele pentru a imbunatati sansele de succes ale companiilor. Masuram emotiile umane pentru a intelege si prezice comportamentul lor. In acest fel, va putem ajuta sa reduceti riscul investitiilor in publicitate, dezvoltarea produselor, proiectarea experientei, etc. Utilizam urmatoarele tehnologii: GSR, EEG si Eye Tracking.                                                                                                                                                                                                                                                          
5) Consultanta si coaching                                                                                                                                                    
Intelegem bine strategia, obiectivele, procesele si structura organizationala ale clientilor nostri pentru a face o diagnoza corecta a nevoilor si pentru a dezvolta o solutie eficienta.      
Recomandari
 
 
Mihnea Spataru - Head of Human Resources - APS ROMANIA: "Alaturi de Sfera Business, am putut planifica, dar si realiza in mod concret dezvoltarea angajatilor nostri, fie ca a fost vorba de top management, middle management, sau oameni cu potential din zona de executie. Sfera Business ne-a fost un partener de nadejde, care a venit cu solutii inovatoare, cu tendinte noi si ne-a propus programe de calitate in fiecare an de colaborare. Pot spune ca in momentul acesta, partenerii de la Sfera fac parte din familia APS."

Andrei Moroianu - Head of Operations - Cafea Fortuna: "Relatia noastra cu Sfera Business a inceput la sfarsitul anului 2017, intr-un moment cu multe provocari in cadrul departamentului de vanzari. Dupa o perioada de un an de zile in care am lucrat intens asupra imbunatatirii modului de lucru si al reformarii echipei, pot spune ca am ajuns la un nivel superior al business-ului. Mai mult decat atat, informatiile si sfaturile primite constant ne-au ajutat sa “limpezim” neclaritatile si sa avem o directie mai bine orientata. Sunt convins ca si de acum inainte vom avea o colaborare la fel de benefica."

Mihai Munteanu - Managing Director - Rywal RHC Romania: "Prima oara am “testat” Sfera Business participand la un curs open in Bucuresti: “Team Management”, unde trainer a fost Catalin. Chiar daca participasem la alte traininguri, inclusiv de team managment, mi-a placut foarte mult abordarea practica, cu exemple si exercitii, a lui Catalin. Am continuat experienta Sfera Business alaturi de Catalin, atunci cand timp de 3 zile, echipa de vanzari am lasat-o pe mana lui, de data aceasta a fost un training insight, pregatit pe nevoile noastre. Din nou, exemplele practice si exercitiile au incantat echipa de vanzari, dar nu numai: in scurt timp am observat o schimbare in atitudine si abordare a echipei de vanzari. Recomand cu caldura Sfera Business ca fiind o echipa cu experienta si plina de entuziasm."
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate