Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-07-29
In mediul de lucru tot mai provocator din prezent, in special in contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR are potentialul sa contribuie semnificativ la succesul viitor al oricarei companii. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. In acelasi timp, investitia intr-un software de management al resurselor umane reprezinta un pas mare. Cum stii cand este cel mai bun moment sa il faci? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
La inceputul lunii iunie 2020 a avut loc o importanta conferinta de HR, unde speakerii - directori de HR, specialisti in resurse umane, traineri in programe de leadership, experti in Inteligenta Artifciala - au dezbatut teme de interes legate de cum a afectat pandemia de COVID-19 piata muncii si industria HR, cum se vor schimba strategiile de HR, ce tendinte in HR ar putea sa apara dupa ce criza va trece, cum arata profilul noilor lideri si cum ar trebui sa comunice acestia in vremuri incerte.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
Orice sarcina HR care implica o activitate manuala si repetitiva are potential sa devina una eficienta cu ajutorul automatizarii. Identificarea si eficientizarea proceselor fara valoare adaugata ii ajuta pe specialistii HR sa se concentreze pe activitati holistice, precum planificarea strategica, atragerea si managementul talentelor si, bineinteles, sa aiba si mai multa grija de membrii echipei si de dezvoltarea lor profesionala. Mai departe, implementarea unor strategii integrate de automatizare a sistemelor de salarizare, administrare personal si pontaj, inseamna economie de costuri pentru companie si un pas inainte in atingerea obiectivelor de business. Iata ce procese pot fi automatizate atunci cand echipa ta lucreaza de acasa.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-07-23
Bate vant de schimbare? Cristina Matei, Leadership Adviser al Amrop Romania, scrie despre (aproape) toate gandurile care ne trec prin cap atunci cand ne apropiem de o rascruce in cariera, in acest articol publicat in Business Review.
Pus la dispozitie de Florin Popa, 2020-07-24
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o organizatie sau un lider trebuie sa il faca este sa isi sprijine oamenii sa se dezvolte si sa creasca. Nu doar ca ajuta la imbunatatirea rezultatelor companiei, ci are si un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte, deoarece ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa contribuie la randul lor la bunastarea acesteia. In articolul nostru din aceasta luna am povestit mai multe despre acest subiect.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-07-28
Desfasurarea activitatii de acasa nu este o experienta noua, insa am vazut recent ca pandemia a fortat multi angajati si organizatii sa faca trecerea, in mod oficial, la un mediul de lucru virtual. Cu toate acestea, este important sa nu neglijam comportamentele care devin necesare pentru ca oamenii sa poata lucra eficient de acasa. Situatia actuala ne ofera ocazia de a revizui ceea ce stim despre competentele necesare la locul de munca. Care sunt cele care conteaza? 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Consilierea psihopedagogica este un proces complex de acordare a asistentei psihopedagogice persoanelor normale, care parcurg diverse experiente de invatare, in scopul formarii si dezvoltarii propriei personalitati.
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Zosterul este o afectiune cutanata, de obicei dureroasa, produsa prin reactivarea virusului care produce varicela sau varsatul de vant, virusul varicelozosterian. Acesta face parte din familia virusurilor herpetice.
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-07-30
Avand in vedere schimbarile recente provocate de pandemia COVID-19, multe organizatii au fost nevoite sa isi adapteze modul de lucru la sistemul remote working. Existenta unui soft de pontaj in care se pot gestiona automat evenimentele de timp precum cel de tip “work from home” sau cererile de absenta ale angajatilor este cu atat mai necesara in contextul actual in care majoritatea activitatilor si task-urilor trebuiesc realizate de la distanta.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-07-30
Confruntati cu o societate tulburata de evenimente care ne depaseste capacitatea de ordine si control, oamenii raspund la provocarile complexe regresand la comportamente arhaice de adaptare sociala. Ceea ce caracterizeaza aceasta „adaptare sociala” este o conditie de singuratate, cea mai neajutorata si solitara forma de fragmentare sociala. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Externalizare payroll; Administrare personal; Inchiriere platforma software HR, MyStaff; Leasing de personal; Recrutare; Alte servicii conexe HR
Adresa: Expo Business Park, Str. Aviator Popisteanu nr. 54A, Cladirea 2, etaj 4, sector 1, 012244 Bucuresti
E-mail: office@smartree.com
Telefon: 021 301 90 90
Prezentarea companiei
 
Smartree, lider in Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 20 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. Smartree are o pozitionare aparte pe piata din Romania, fiind un jucator cheie atat in segmentul serviciilor de externalizare salarizare cat si in zona agentiilor de munca temporara. 
 
Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara, pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea. 
 
Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc. Smartree proceseaza 850.000 de angajati anual si are in momentul de fata acoperire nationala, cu prezenta in cele mai importante orase, respectiv: Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Craiova.
 
Smartree este singurul partener local al ADP pentru servicii de salarizare in Romania. Angajatorii din intreaga lume se bazeaza pe ADP pentru solutii tehnologice de tip Cloud si servicii care ii ajuta sa gestioneze cea mai importanta resursa a companiilor – oamenii. De la resurse umane, managementul talentelor si administrarea beneficiilor pana la salarizare si conformitate cu legislatia locala, ADP ofera expertiza si capabilitati la cel mai inalt nivel, sprijinind clientii in demersul lor de optimizare si dezvoltare a fortei de munca.
Servicii / Produse
 
Smartree Romania ofera un spectru larg de servicii resurse umane, de la externalizare payroll si administrare de personal, inchirierea propriei aplicatii software MyStaff, leasing de personal sau punerea la dispozitie de munca temporara, consultanta in domeniul legislatiei muncii, servicii de recrutare si orice alte servicii legate de administrarea de personal, avand o expertiza de 20 ani in piata.
 
Prin serviciile oferite, Smartree ofera solutii alternative si imbunatatiri in procesul de resurse umane pentru a creste eficienta si a reduce volumul de munca al managerului de resurse umane prin asigurarea automatizarii acolo unde este necesar si evitarea activitatilor redundante.
 
Externalizare payroll - Procesul de salarizare este o necesitate dar si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companii multinationale, din cele mai diverse domenii de activitate, cu mii de angajati lunar, se bazeaza in activitatea zilnica pe serviciile Smartree.  
 
Smartree are 20 ani experienta ca furnizor de servicii salarizare si isi dovedeste expertiza in fiecare zi, prin rezultatele obtinute de cei 85 de specialisti in salarizare, administrare personal si solutii software pentru HR.
 
Serviciile de externalizare salarizare oferite de Smartree si prestatate prin intermediul aplicatiei software, MyStaff, au ca avantaje rapiditatea calculului, eliminarea erorilor si salarii corecte si platite la timp.
 
Administrare personal - Procesul de administrare personal inseamna acum rezultate concrete! Smartree iti sta alaturi pentru o buna relatie companie-angajat si companie-autoritati, prin expertiza, consultanta HR si soft resurse umane pentru administrare de personal.
 
Apeland la serviciile de administrare personal Smartree, vei avea alocat un specialist de resurse umane, calificat si autorizat, care sa colecteze si sa emita toate documentele implicate in relatiile de munca, sa le inregistreze la ITM, sa te reprezinte in fata autoritatilor si sa fie la dispozitia angajatilor tai pentru eliberarea de acte si adeverinte. Activitatea de administrare personal este astfel tinuta sub control si eficientizata.
 
Inchiriere platforma software HR, MyStaff -  Pentru companiile care vor sa isi gestioneze intern procesele de resurse umane, Smartree ofera posibilitatea de inchiriere a propriei aplicatii software, MyStaff. MyStaff este o platforma modulara si scalabila, care ofera partenerilor nostri posibilitatea de a-si gestiona toate procesele de HR intr-un mod centralizat pornind de la procesul de recrutare, onboarding, procesul de pontare, training, gestionarea deconturilor, gestionarea dosarului electronic al angajatului sau al beneficiilor flexibile pe care le ofera compania, etc pana la procesul de exit interview.
 
Leasing de personal - Apeland la serviciile Smartree de punere la dispozitie de munca temporara, beneficiezi de flexibilitate in relatiile contractuale cu angajatii, de care vei dispune doar pe perioade limitate de timp, avand posibilitatea de a le oferi un job permanent in functie de necesitatile interne. In felul acesta, Smartree va prelua intreg procesul de gestionare a salariatului temporar si asumarea proceselor aferente, asigurand in acelasi timp transparenta asupra operatiunilor concomitent cu suport si expertiza in legislatia muncii. 
 
Recrutare - In ultimii 10 ani, Smartree si-a dezvoltat o echipa interna de recrutare cu experienta extinsa in consultanta HR si selectia de candidati din zona de specialisti pentru pozitii de middle level management. Mai mult decat atat, procesele de recrutare Smartree sunt eficientizate si imbunatatite considerabil prin utilizarea MyStaff Recruitment, un modul software inteligent, integrat cu diverse platforme de joburi dar si pagina de cariera a companiei prin care se optimizeaza costurile si timpul alocat fiecarui proiect.
 
Alte servicii conexe HR - consultanta legislativa in Codul Muncii, pregatire dosare FNUASS, audit dosare personal, rapoarte statistice.
Recomandari
 
Partener Smartree Romania - Companie din domeniul lanturilor fast-food
"Motivul principal pentru care am apelat la Smartree Romania a fost nevoia strategica de a optimiza activitatea noastra de salarizare, administrare a personalului si sistemul de Time&Attendance al angajatilor. Prin implementarea acestui proiect important am reusit sa realizam optimizari semnificative in ceea ce priveste latura operationala a business-ului si in acelasi timp ne-am bucurat si de beneficiile unui sistem de raportare unic."

Partener Smartree Romania - Companie din domeniul electrocasnicelor
"Colaborarea cu Smartree Romania a inceput in anul 2003 pe partea de externalizare a serviciilor de calcul salarial, iar pe partea de furnizare solutii munca temporara din anul 2013. Astfel, de-a lungul timpului, Smartree s-a dovedit un partener strategic, dand dovada de profesionalism si rapiditate in furnizarea serviciilor de calcul salarial si administrative, precum si in furnizarea personalului temporar si gestionarea acestuia, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cerintelor companiei noastre."
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate