Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Filip & Company, 2022-12-02
Pentru a clarifica aplicarea Legii nr. 283/2022, care a modificat recent Codul Muncii, echipa Filip & Company a solicitat opinia Ministerului Muncii si Inspectiei Muncii.
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2023-01-30
Programul de parteneriat Blue Colibri este o oportunitate excelenta pentru profesionistii in resurse umane sau in comunicare, pentru dezvoltatorii organizationali si expertii in digitalizarea resurselor umane si in employee engagement, oferind o gama larga de beneficii, inclusiv o cota-parte din veniturile recurente. 
Pus la dispozitie de Cristina Baghiu, 2023-01-30
Afli in articol despre instrumentul Fearless Organization Scan – evaluare si interventie pentru siguranta psihologica, despre cum te poate ajuta Atelierul de Idei si despre cele patru domenii pe care le evalueaza acest instrument, unic in Romania.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-01-30
Una dintre cele mai mari provocari de pe piata muncii acum este aceea ca nu gasim candidati calificati. Acestia fie nu exista pentru ca este vorba de o specializare noua, fie nu au interes pentru anumite joburi sau nu aplica, pentru ca au joburi de care sunt multumiti. Studiile LinkedIn arata ca mai mult de 7 din 10 candidati sunt pasivi. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-01-30
Una dintre cele mai mari schimbari in mediul digital si in business a avut loc la finalul anului trecut, cand noul tool AI, ChatGPT, a ajuns la peste un milion de utilizatori la doar 5 zile dupa lansarea publică. Sa-l cunoastem mai bine si sa aflam aici ce rol poate juca in departamentul de HR.
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-01-30
In ultimii ani, angajatii au inceput sa iti schimbe asteptarile fata de angajator si sa isi regandeasca prioritatile, acestia cautand autenticitate, flexibilitate si transparenta. Ca urmare a acestor schimbari, companiile se confrunta cu un nivel ridicat de demisii si concedieri. Cultivarea si imbunatatirea culturii organizationale este cea mai eficienta strategie pentru a combate fluctuatia angajatilor. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-01-30
Cum se va schimba locul de munca în 2023? Care sunt tendintele in domeniul resurselor umane in 2023 si cum vor defini ele strategia de HR a companiei tale? Inainte de a finaliza planificarea pentru anul in curs sau de a revizui obiectivele companiei, asigura-te ca esti la curent cu cele mai recente tendinte si schimbari ce definesc locul de munca modern.
Pus la dispozitie de Thomas International, 2023-01-30
Abordarea clasica, de a descoperi potentialul si talentul candidatului pe masura ce parcurge tot procesul de recrutare, a expirat. Ghidul Thomas pune la dispozitie 7 pasi esentiali pentru a sustine transformarea organizationala inspre cultura talentelor pe care o poti pune in practica incepand cu acum.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Anul 2022 a marcat pentru Eucom 20 de ani de activitate, dar a venit la pachet si cu numeroase realizari. Am alcatuit o echipa bine inchegata de profesionisti care ne impartasesc viziunea si alaturi de ei am ajutat cursanti si companii din toata tara sa se dezvolte si sa se bucure de noi oportunitati.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Limba franceza, sau „limba iubirii” cum este supranumita datorita expresiilor nenumarate despre dragoste, este una dintre cele mai populare alegeri in materie de limbi straine. Daca vrei sa inveti franceza ca sa faci declaratii de dragoste cu mai multa pasiune sau pur si simplu planuiesti sa-ti dezvolti cariera, iata niste tips&tricks de la trainerii nostri.
Pus la dispozitie de Eucom, 2023-01-31
Feedback-ul este o componenta importanta in fiecare companie. El contesta sau atesta daca faci bine ceea ce faci si iti ofera motivatia necesara sa continui sa te imbunatatesti. Si noi evoluam cu fiecare dintre cursantii nostri, tocmai de aceea ne asiguram constant ca vocea lor este auzita.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-01-31
Lipsa de timp, resurse sau motivatie sunt principalele motive pentru care doar 16% dintre oameni sunt capabili sa-si urmeze rezolutiile si sa-si atinga obiectivele. Cum pot rezolva companiile aceasta problema?
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Beneficii extra salariale: Card de Masa, Card Cadou, Card Cultural, Card Turist; beneficii flexibile prin platforma MyBenefits, diagnoza organizationala prin The Happiness Index
Adresa: Bucuresti, Iride Business Park, Cladirea 19, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, etaj 3, sector 2, cod postal 020335
E-mail: [email protected]
Telefon: 021 204 46 46
Prezentarea companiei
 
Sodexo Benefits and Rewards Services Romania (BRS) este liderul de pietei locale de beneficii extra salariale pentru imbunatatirea calitatii vietii angajatilor si face parte din Sodexo Group, lider global in servicii de calitate a vietii care opereaza in 53 de tari, avand 422.000 de angajati care deservesc 100 milioane de consumatori in fiecare zi.

Misiunea sa este ca prin serviciile si produsele sale, sa ofere o experienta durabila si personalizata tuturor angajatilor, atat in viata profesionala cat si in cea personala, incepand cu propriii angajati.

Prin oferta sa unica de beneficii extra salariale, Sodexo BRS este ambasadorul bunastarii angajatilor in Romania, oferind angajatorilor instrumente menite sa sustina o experienta imbunatatita pentru angajatii lor, pentru a-i ajuta sa se simta implicati, motivati si apreciati. Angajatii care sunt multumiti la locul de munca, care se simt valorizati, vor fi mai implicati si vor performa mai bine, aducand mai multa valoare companiei, rezultate mai bune si astfel companiile isi pot imbunatati performantele si se pot dezvolta.
 
Compania opereaza pe piata din Romania de peste 24 de ani, avand un portofoliu de peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajati care folosesc deja produsele Sodexo. Sodexo BRS dispune de cea mai larga si mai diversificata retea de magazine partenere, online si offline, numarand 67.000 de parteneri. Dezvoltarea companiei a fost sustinuta de diversificarea gamei de produse si servicii si de investitiile in digitalizare. Cardurile Sodexo pot fi inrolate in telefon si permit astfel plata contactless, atat pentru sistemele Android, cat si iOS. Aplicatia MySodexo are o serie de facilitati care permit o administrare simpla si comoda a cardurilor Sodexo.
 
www.sodexo.ro
https://www.facebook.com/SodexoRo/
www.linkedin.com/company/sodexo-benefits-and-rewards-services
www.youtube.com/user/SodexoRO
 
Servicii / Produse
 
Prin produsele si serviciile sale, Sodexo BRS incurajeaza un stil de viata sanatos si asigura cresterea calitatii vietii angajatilor. Oferta sa include pe langa carduri de masa, cadou, de vacanta si culturale, servicii de telemedicina si wellbeing - diete personalizate, consiliere pentru nutritie, consultatii generale de psihonutritie, psihologia si managementul stresului, tulburari de somn, programe de terapie personalizate.
 
Beneficii extra salariale pentru angajati: Peste 28.000 de beneficii extra salariale integrate in scheme personalizate - asigurari medicale, abonamente la clinici medicale, pensii private, programe de dezvoltare personala si traininguri, servicii de wellbeing - prin parteneriatul cu start-upul romanesc MyBenefits - platforma de loializare si beneficii pentru angajati.
 
Diagnoza organizationala prin The Happiness Index, serviciu prin care companiile pot afla in timp real, cu ajutorul neurostiintei, datelor si tehnologiei, cat de implicati si fericiti sunt angajatii la locul de munca si ce pot face pentru a creste gradul de multumire a angajatilor. The Happiness Index foloseste o metodologie bazata pe neurostiinta care le permite companiilor sa inteleaga modul in care gandesc, simt si se comporta angajatii. Acest serviciu inovator masoara elementele care ii motiveaza pe angajati, care ii fac fericiti si sustin dezvoltarea lor la locul de munca. Cu ajutorul datelor obtinute si analizate in timp real, companiile pot sa creeze strategii specifice pentru a imbunatati satisfactia angajatilor, pentru a creste retentia si performanta echipei si pot genera schimbari culturale pozitive. Platforma masoara in mod unic intreaga experienta a angajatilor, de la debutanti la cei care pleaca din companie.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate