Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-02-28
Programul de language learning dezvoltat de noi, Agile Learning, care imbina cu succes factorul uman, trainer-ul si tehnologia, este unic in Romania si prin urmare a atras peste 25.000 de cursanti. Insa care sunt cele mai cautate limbi atat la cursuri, cat si la programele de testare?
Pus la dispozitie de Sodexo, 2023-02-28
Stiai ca 80% dintre oameni lucreaza mai eficient in momentul in care sunt apreciati mai mult? In momentul in care o persoana decide sa plece din companie, de cele mai multe ori, este vorba despre neindeplinirea nevoilor psihologice. Afla care sunt aceste nevoi si la ce poate duce lipsa aprecierii la job.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-02-28
Ianuarie este luna evaluarilor. Sau poate ca e februarie sau martie in compania ta. Oricare ar fi cazul, ti-am pregatit cateva tips&tricks pentru a transforma aceste intalniri si chestionare intr-o experienta benefica si un pic mai organizata.
Pus la dispozitie de Iancu Guda, 2023-02-28
Luna aceasta, afla de la Iancu Guda, Services Director Coface Romania, realizatorul emisiunii Banii in miscare de la Digi24 si expert in platforma BIZTRO Club, care sunt modificarile fiscale ale momentului si modul in care iti influenteaza afacerea, dar si cum poti sa le transformi in oportunitati pentru business-ul tau. 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2023-02-28
Descopera trendurile care vor schimba peisajul resurselor umane in 2023! De la aparitia unei forte de munca caracterizata de diversitate, pana la implementarea de noi modele de management al performantei si o preocupare serioasa pentru starea de bine a angajatilor, aceste tendinte vor avea un impact major asupra modului in care recrutam, pastram si dezvoltam talentele. 
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2023-02-28
Mindit Consulting aniverseaza 10 ani de pionierat in background screening in Romania, prilej cu care subliniaza importanta transparentei si a onestitatii in mediul de business romanesc. Conform unui studiu din 2022, costul mediu al unui “bad” hire este de minim 30% din salariul anual, ca să nu mai vorbim de costuri suplimentare si impact reputational.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
In acest articol veti afla despre opusul fragilitatii: conceptul de anti-fragil si care e legatura sa cu liderii, echipele si organizatiile agile si sanatoase. In Atelierul de Idei avem programe in care suntem incurajati sa vorbim despre starea de bine, despre business-ul care pune angajatul in centrul preocuparilor sau despre ceea ce ne face mai rezilienti.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
Afla ce este Agile HR si descopera exemple practice despre cum poate HR-ul sa integreze perspectiva Agile, in acest articol. Nu mai incerca sa rezolvi problemele organizatiei gandind doar ca un om de HR. Ai facut asta in trecut. A functionat? Aplica perspectiva agila!
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Retentia angajatilor este un aspect crucial, de care depinde succesul oricarei companii. Pastrarea talentelor devine o misiune din ce in ce mai dificila, caci angajatii sunt mult mai activi pe piata muncii si mai dornici sa faca o schimbare profesionala, incurajati, mai ales, de modul de lucru hibrid. Am intocmit o lista scurta a celor mai frecvente motive pentru care angajatii decid sa paraseasca o companie.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Pentru ca luna martie debuteaza cu Ziua Martisorului, ne-am inspirat din cultura populara pentru a va darui acest martisor virtual - idei despre cum aceasta zi speciala poate contribui la consolidarea culturii organizationale.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
Iti doresti in echipa ta oameni alaturi de care sa ai o colaborare pe termen lung. Si aceasta colaborare se contureaza inca din momentul recrutarii daca alegi bine colegii. Atentia ta asupra acestui proces este cu atat mai importanta daca iei în considerare un studiu realizat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), care arata ca o recrutare gresita ar putea costa o companie de cinci ori salariul anual al unui angajat.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
La o analiza a anunturilor de locuri de munca, vei observa ca pentru joburile care cer o calificare medie sau pentru cele unde nu este nevoie de calificare, angajatorii nu mai pun accent pe diplome si se indreapta catre angajari bazate pe abilitati. Potrivit raportului The State of Skills-Based Hiring 2022, 76% dintre angajatori acorda prioritate competentelor, pentru a gasi noi talente, aproape 55% utilizand teste de competente specifice rolului. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
Oferirea feedback-ului catre colegi poate fi uneori o chestie de temut, chiar si atunci cand feedback-ul este unul pozitiv. Dar redactarea feedback-ului pentru colegi este o abilitate pe care o poti perfectiona cu putina determinare, practica si inspiratie din cateva exemple la indemana.
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
In 2021, pandemia a declansat fenomenul global cunoscut drept The Great Resignation care descrie rata ridicata de demisii. Chiar si in 2023, rata de demisii continua sa fie in crestere. In contextul in care oamenii sunt cele mai de pret resurse ale unei companii, ce pot face executivii pentru a combate acest fenomen?
Pus la dispozitie de OLX Locuri de Munca, 2023-03-01
OLX Locuri de Munca este platforma de recrutare online preferata de sectoarele blue si grey collar, ajungand la peste 600.000 de anunturi noi de angajare in anul 2022 si 3.3 milioane de candidati. In medie, platforma inregistreaza lunar 1.2 milioane de utilizatori in cautarea unui job, iar categoria OLX Locuri de munca are aproximativ 40 de milioane de vizualizari pe luna.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-03-01
Toate evenimentele ultimilor ani, de la pandemie si razboi la granite, blocaje in supply chain si evenimente de de-globalizare  care se misca de la punctual catre sistemic, si-au pus amprenta asupra corporatiilor si angajatilor deopotriva. Schimbarea brusca a strategiilor pe termen scurt si mediu a companiilor forteaza in continuare limitele de adaptare ale angajatilor, de dez-invatare si re-invatare a unor procese si activitati.
Pus la dispozitie de Wizrom , 2023-03-01
Potrivit studiilor efectuate de Wizrom, departamentele de Resurse Umane isi pierd 43% din timp prin colectarea de informatii si cautarea in mai multe baze de date pentru a genera rapoarte. Intr-o lume tot mai digitalizata, cu oportunitati de angajare in crestere, eficientizarea sarcinilor de lucru ale angajatilor si stabilirea unei relatii digitale intre acestia si departamentul de Resurse Umane devin tot mai importante.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Beneficii extra salariale: Card de Masa, Card Cadou, Card Cultural, Card Turist; beneficii flexibile prin platforma MyBenefits, diagnoza organizationala prin The Happiness Index
Adresa: Bucuresti, Iride Business Park, Cladirea 19, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, etaj 3, sector 2, cod postal 020335
E-mail: [email protected]
Telefon: 021 204 46 46
Prezentarea companiei
 
Sodexo Benefits and Rewards Services Romania (BRS) este liderul de pietei locale de beneficii extra salariale pentru imbunatatirea calitatii vietii angajatilor si face parte din Sodexo Group, lider global in servicii de calitate a vietii care opereaza in 53 de tari, avand 422.000 de angajati care deservesc 100 milioane de consumatori in fiecare zi.

Misiunea sa este ca prin serviciile si produsele sale, sa ofere o experienta durabila si personalizata tuturor angajatilor, atat in viata profesionala cat si in cea personala, incepand cu propriii angajati.

Prin oferta sa unica de beneficii extra salariale, Sodexo BRS este ambasadorul bunastarii angajatilor in Romania, oferind angajatorilor instrumente menite sa sustina o experienta imbunatatita pentru angajatii lor, pentru a-i ajuta sa se simta implicati, motivati si apreciati. Angajatii care sunt multumiti la locul de munca, care se simt valorizati, vor fi mai implicati si vor performa mai bine, aducand mai multa valoare companiei, rezultate mai bune si astfel companiile isi pot imbunatati performantele si se pot dezvolta.
 
Compania opereaza pe piata din Romania de peste 24 de ani, avand un portofoliu de peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajati care folosesc deja produsele Sodexo. Sodexo BRS dispune de cea mai larga si mai diversificata retea de magazine partenere, online si offline, numarand 67.000 de parteneri. Dezvoltarea companiei a fost sustinuta de diversificarea gamei de produse si servicii si de investitiile in digitalizare. Cardurile Sodexo pot fi inrolate in telefon si permit astfel plata contactless, atat pentru sistemele Android, cat si iOS. Aplicatia MySodexo are o serie de facilitati care permit o administrare simpla si comoda a cardurilor Sodexo.
 
www.sodexo.ro
https://www.facebook.com/SodexoRo/
www.linkedin.com/company/sodexo-benefits-and-rewards-services
www.youtube.com/user/SodexoRO
 
Servicii / Produse
 
Prin produsele si serviciile sale, Sodexo BRS incurajeaza un stil de viata sanatos si asigura cresterea calitatii vietii angajatilor. Oferta sa include pe langa carduri de masa, cadou, de vacanta si culturale, servicii de telemedicina si wellbeing - diete personalizate, consiliere pentru nutritie, consultatii generale de psihonutritie, psihologia si managementul stresului, tulburari de somn, programe de terapie personalizate.
 
Beneficii extra salariale pentru angajati: Peste 28.000 de beneficii extra salariale integrate in scheme personalizate - asigurari medicale, abonamente la clinici medicale, pensii private, programe de dezvoltare personala si traininguri, servicii de wellbeing - prin parteneriatul cu start-upul romanesc MyBenefits - platforma de loializare si beneficii pentru angajati.
 
Diagnoza organizationala prin The Happiness Index, serviciu prin care companiile pot afla in timp real, cu ajutorul neurostiintei, datelor si tehnologiei, cat de implicati si fericiti sunt angajatii la locul de munca si ce pot face pentru a creste gradul de multumire a angajatilor. The Happiness Index foloseste o metodologie bazata pe neurostiinta care le permite companiilor sa inteleaga modul in care gandesc, simt si se comporta angajatii. Acest serviciu inovator masoara elementele care ii motiveaza pe angajati, care ii fac fericiti si sustin dezvoltarea lor la locul de munca. Cu ajutorul datelor obtinute si analizate in timp real, companiile pot sa creeze strategii specifice pentru a imbunatati satisfactia angajatilor, pentru a creste retentia si performanta echipei si pot genera schimbari culturale pozitive. Platforma masoara in mod unic intreaga experienta a angajatilor, de la debutanti la cei care pleaca din companie.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate