Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

mai 2018

SHL Romania vine in intampinarea specialistilor HR cu o umbrela completa de servicii, care asigura transformarea rezultatelor evaluarii in strategii de crestere a oamenilor cheie si a businessului. Noua divizie SHL Development aduce impreuna viziunea a trei domenii diferite dar complementare - HR, Business si Psihologie. Pentru o perspectiva multi-disciplinara care genereaza insight-uri de business convertibile in procese si rezultate concrete, am reunit specialisti unul si unul din toate aceste trei segmente. Impreuna ei isi propun sa fie cei mai buni parteneri de business pentru HR din piata, sprijinind HR-ul sa raspunda strategic nevoilor de business. Afla mai multe pe http://development.shl.ro

octombrie 2015

SHL a lansat Global Assessment Trends Report! Singurul raport de talie mondiala care analizeaza trendurile in assessment si masurarea talentului de-a lungul ciclului de viata al angajatului. Mult asteptatul studiu este publicat anual iar aceasta editie combina informatii de  la peste 1.400 de profesionisti HR din toata lumea. O lectura obligatorie pentru cei care vor sa fie cu un pas inaintea celorlalti. Detalii aici.

septembrie 2015

SHL Romania isi consolideaza divizia Training Academy. 42 Organizational Assessment, reprezentatul unic al CEB / SHL  in Romania, Serbia si Bulgaria are o expertiza recunoscuta in ceea ce priveste serviciile de Training in aria de Talent Management. Portofoliu de training si cursuri aplicate acopera o larga gama de nevoi ale organizatiilor prin module dedicate atat practicienilor in resurse umane, cat si managerilor. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate