Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-05-29
Orice schimbare va dura exact atat cat timp am decis sa-i oferim, mai bine zis sa ne oferim implementarii ei. Putem vorbi aici de la schimbari de comportament pana la decizii "grele", de la proiecte simple la cele complexe, de la ganduri si convingeri la strategii de succes in business, de la invatarea unor competente la parcursul pana la maiestria demonstrarii lor in mod practic, de la initierea unui start up la atingerea nivelului de autonomie si performanta. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-05-29
Team Retreat este o investitie pe care organizatia, managerul sau business owner-ul au nevoie sa o faca atunci cand disfunctiile impacteaza calitatea relatiilor in cadrul echipei, calitatea relatiilor echipei cu mediul ei extern (clienti, colaboratori, alte departamente, stakeholders etc.) si calitatea rezultatelor. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-05-29
Evenimentul HR Evolution se remarca printr-o serie de sesiuni dinamice dedicate transformarii si inovatiei in domeniul resurselor umane. Participantii au ocazia sa se conecteze, sa invete si sa schimbe idei despre viitorul locului de munca si rolul tehnologiei in HR.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-05-29
O strategie de aliniere organizationala bine pusa la punct este cheia catre transparenta si procesul care face echipele sa mearga in aceeasi directie. Descopera cum alinierea obiectivelor individuale si de echipa la cele de business alimenteaza succesul unei organizatii.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-05-29
De ce este important managementul performantei pentru organizatii? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multi lideri. Un proces eficient de management al performantei ajuta la alinierea echipelor, a resurselor si a sistemelor la obiectivele strategice de business. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-05-29
Conform unui sondaj efectuat de LinkedIn in 2022 pe un esantion de 23.000 de angajati, aproape doua treimi (62%) dintre acestia si-au luat o pauza in cariera la un moment dat – iar 35% ar fi interesati de una in viitor. In acelasi an, LinkedIn a lansat o functie de "Career break", oferind membrilor platformei posibilitatea sa adauge in profil, in sectiunea de istoric profesional, pauzele in cariere. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Smartree, in colaborare cu Irina Filip, Cafeneaua cu Joburi, Wellington si ReMArkable Consulting, a finalizat un amplu studiu de piata axat pe piata muncii din Romania. Scopul acestui studiu a fost de a facilita o intelegere mai profunda a dinamicii pietei si de a sprijini actorii implicati in identificarea strategiilor eficiente pentru a se adapta la schimbarile actuale.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Pentru a eficientiza functiile esentiale ale departamentului de resurse umane, este crucial ca specialistii HR sa fie eliberati de sarcinile repetitive si consumatoare de timp. Software-ul de resurse umane automatizeaza si simplifica aceste sarcini zilnice, facilitand atingerea obiectivelor generale ale HR-ului.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Angajatorii se pot confrunta cu situatii dificile in care trebuie sa sanctioneze un salariat pentru incalcarea anumitor norme legale, a contractului individual de munca sau a regulamentului intern. Conform Codului Muncii, angajatorul are prerogativa disciplinara si dreptul de a aplica sanctiuni disciplinare salariatilor atunci cand constata abateri disciplinare. 
 
Pus la dispozitie de BIA HCS, 2024-05-29
"Tinerii din ziua de azi vor sa munceasca 2 ore si sa calatoreasca. Nu gasim talente si situatia pare sa fie tot mai problematica in urmatorii ani". Acestea sunt de regula concluziile managerilor si recrutorilor care se arata tot mai preocupati ca noua generatie are alta viziune asupra muncii. In tot acest timp mamele se confrunta cu niveluri ridicate de depresie si anxietate, unele avand temerea ca isi vor pierde jobul. 
Pus la dispozitie de BIA HCS, 2024-05-29
Legislatia din Romania devine tot mai flexibila, recent fiind adoptate noi legi si ordonante menite sa sustina atat angajatorii, cat si angajatii. Codul ocupatiilor din Romania cuprinde acum noi ocupatii pe care merita sa le consideri in noile angajari. Iar daca la inceputul anului au fost multe discutii despre introducerea platii CASS de 10% la concediile medicale, acum situatia s-a schimbat.
Pus la dispozitie de TREND, 2024-04-29
Cat de des te intrebi ce se intampla in domeniul invatarii si dezvoltarii? Care sunt prioritatile in piata si ce va fi necesar pentru a obtine succes profesional in urmatorii cinci ani? Noi am cercetat tendintele internationale si am colectat perspective de la profesionisti si angajati din diverse roluri si industrii din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-05-29
Cum se transpun in organizarie valorile personale cand esti leader? Care este efectul lor asupra echipei si cum pot fi ele gestionate? Cultura unei organizatii reflecta valorile liderilor ei. Descoperiti cum puteti imbunatati cultura organizationala prin leadership versatil si constientizarea valorilor, in materialul semnat de Madalina Balan, Managing Partner Hart Consulting, pentru Revista BIZ.
Pus la dispozitie de Centrul de Limbi Straine A_BEST, 2024-05-30
In era digitala, GenAI aduce schimbari spectaculoase in modul in care invatam limbi straine. De la aplicatii mobile intuitive la platforme de e-learning sofisticate, inteligenta artificiala si invatarea automata revolutioneaza educatia lingvistica. Aceste tehnologii nu doar simplifica procesul de invatare, ci il fac si mai eficient si accesibil.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2024-05-30
Integrarea noilor tehnologii in domeniul resurselor umane reprezinta un pas esential in eficientizarea proceselor HR si imbunatatirea experientei angajatilor. Cu toate acestea, procesul de implementare si alegere a solutiilor potrivite nu este lipsit de provocari.

https://www.wizrom.ro/articole/integrarea-noilor-tehnologii-in-hr-provocari-si-solutii/
Pus la dispozitie de Thomas International, 2024-05-30
Comunicarea eficienta la locul de munca este motorul unei organizatii in crestere. Intelegerea si adaptarea la diverse stiluri de comunicare este esentiala pentru crearea unui mediu functional si colaborativ. O buna comunicare depaseste simpla transmitere a unui mesaj. Ea are un impact direct asupra colaborarii echipei, productivitatii si moralului general la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-06-03
Oamenii au o lunga istorie legata de cooperare. Aceasta ne-a ajutat sa supravietuim si sa prosperam de sute de mii de ani in locuri din intreaga lume. Oamenii sunt animale sociale. Cu toate acestea, oamenii sunt, de asemenea, motivati de interesul propriu, care adesea reprezinta un obstacol in calea cooperarii eficiente. 
Pus la dispozitie de B-APPS, 2024-06-03
Managementul prezentei angajatilor, folosind tehnologii moderne precum Worktelligent, imbunatateste semnificativ productivitatea si eficienta operationala. Prin monitorizarea digitala precisa a timpului de lucru si gestionarea activitatii angajatilor, organizatiile vor crea un mediu de lucru ordonat si responsabil, favorizand dezvoltarea performantei si mentinerea unei culturi organizationale pozitive. 
Pus la dispozitie de B-APPS, 2024
Domeniul resurselor umane se transforma rapid, adoptand tehnologii avansate si strategii inovatoare pentru a ramane competitiv. In 2024, HR-ul devine un centru de inovatie, utilizand AI, Blockchain si Realitatea Augmentata pentru a optimiza procesele si a imbunatati performanta. Schimbarile esentiale includ munca la distanta si flexibilitatea programului, alaturi de un focus sporit pe experienta angajatului si analiza datelor pentru decizii strategice. 
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-06-03
Cu totii stim ca felul in care intelegem lumea din jurul nostru este de fapt o perceptie. Nu stiu insa cat de multi ne gandim si la faptul ca nici adevarul nu este intr-o varianta absoluta. Acest articol ne poate ajuta sa gasim modalitati de a crea o exprimare mai clara, mai ales in situatiile conflictuale.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-03
Oamenii din HR, cei care lucreaza cu adevarat pentru oameni, sunt eroii oricarei companii. Pastratori ai culturii organizationale, ghizi de cariera, avocati ai angajatilor, agenti ai schimbarii, antrenori ai dezvoltarii profesionale - rolurile lor sunt multiple si indispensabile. Ei ii sprijina pe oameni in atingerea performantei, dar pe ei cine ii sprijina?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-03
In general, in ceea ce priveste implicarea angajatilor, credem ca stam mai bine ca in realitate. De aceea, studiile organizationale sunt esentiale pentru o raportate corecta la starea de fapt. Ele ofera o intelegere exacta a situatiei si ajuta la imbunatatirea dinamicii de la locul de munca, a performantei si satisfactiei. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

aprilie 2024

Intalnirile unu la unu sunt un instrument indispensabil pentru gestionarea tactica a performantei. Platforma digitala si aplicatia Co-Factor integreaza acest instrument in pachetul PERFORMANCE MANAGEMENT, astfel incat discutiile individuale despre performanta angajatului, feedback-ul specific si curba progresului raman inregistrate in sistem, putand fi accesate oricand si aduse in memoria recenta. In felul acesta, se elimina riscul de a uita detaliile discutate si creste eficienta ghidarii si aprecierii performantei individuale. Contacteaza-ne aici pentru a discuta nevoile tale specifice, in cadrul unui DEMO personalizat!

martie 2024

Creste performanta printr-un mix strategic! In luna martie, Co-Factor ti-a pregatit un pachet promotional de exceptie, pentru cresterea implicarii angajatilor si accelerarea performantei: la achizitionarea modulului PerformanceManagement, primesti gratuit modulul EmployeeEngagement. Combina cele doua procese organizationale strategice si da un boost performantei in compania ta, la inceput de primavara! Oferta este valabila pana la 31.03.2024.

februarie 2024

Multe companii se confrunta cu problema unei comunicari intarziate sau distorsionate in relatia cu angajatii care lucreaza in productie, in transport sau au alte activitati de teren. Pe de alta parte, studiile arata ca acesti angajati, la randul lor, se simt mai putin importanti, ignorati, cu acces restrictionat la management, ceea ce duce la o scadere a implicarii lor. Or, de munca lor depinde intr-o foarte mare masura viata unei companii, de aceea, astfel de atitudini trebuie prevenite si remediate, prin imbunatatirea practicilor de HR si prin programe robuste de employee engagement. Daca esti in cautarea unui astfel de program, care sa creasca implicarea „blue collars” si sa reduca fluctuatia de personal aplica acum pentru un DEMO personalizat.

decembrie 2023

Lipsa unui proces agil de management al performantei, o comunicare ineficienta si lipsa de implicare a angajatilor sunt provocari majore, care cer o solutionare eficienta! Digitalizarea proceselor strategice de HR accelereaza performanta. Pentru a te sprijini sa accelerezi performanta in compania ta, Co-Factor ofera 50% reducere in primele 6 luni, indiferent de pachetul ales, fara avans (oferta valabila pana la 30.12.2023). Descopera toate solutiile Co-Factor pentru cresterea si masurarea performantei, rezervand chiar acum un DEMO personalizat la https://co-factor.com/ro/instant-demo/.

noiembrie 2023

In ecosistemul unei organizatii compararea si evaluarea sunt esentiale pentru progres si pentru atingerea performantei, insa procesul trebuie sa fie unul obiectiv. Prin platforma digitala Co-Factor, procesul de evaluare poate fi automatizat si eficientizat, performanta organizatiei poate fi crescuta si masurata obiectiv, iar cultura organizationala capata un suflu nou. Afla mai mult despre solutiile digitale Co-Factor pentru o organizatie agila! Scrie-ne pe adresa [email protected].

octombrie 2023

Co-Factor si Sergiana Grup – premiul I pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna! In luna septembrie, in cadrul Employer Branding Awards, app-ul si platforma digitala Co-Factor, personalizate si implementate de Sergiana Grup pentru cei 1400 de angajati ai sai, au castigat premiul cel mare la categoria „Best Use of Technology for Internal Communication”. Aceasta recunoastere ne onoreaza si ne consolideaza pozitia de cea mai creativa si inovativa companie de tehnologie si consultanta in domeniul HR. Afla mai mult despre solutiile digitale Co-Factor pentru o organizatie mai agila si mai performanta! Scrie-ne pe adresa [email protected].

martie 2023

Femeile nu vor luna de pe cer, ele au luna martie! Kudos tuturor femeilor pentru micile si marile lor reusite, in toate rolurile, profesionale si personale, de mame, partenere de viata, prietene, antreprenoare si orice altceva viata le cere. Cu blandetea lor alina suflete si aduc mangaiere, iar cu puterea lor mută muntii din loc! Co-Factor sprijina femeile in toate rolurile lor si le ureaza o primavara frumoasa!

februarie 2023

Acceseaza pachetul promotional pe care Co-Factor ti l-a pregatit, pentru a digitaliza complet procesul de Management al Performantei! Rezerva gratuit workshop pentru a discuta, aplicat si personalizat, provocarile cu care se confrunta compania ta in obtinerea performantei. Rezerva workshop acum! Locurile sunt limitate. Oferta valabila pana la 28 februarie 2023.

decembrie 2022

Incepe anul 2023 cu un proces de Management al Performantei complet digitalizat! Pana la 31 decembrie poti beneficia de pachetul promotional pe care Co-Factor ti l-a pregatit. Rezerva gratuit un workshop pentru a discuta, aplicat si personalizat, provocarile cu care se confrunta compania ta in obtinerea performantei. Rezerva workshop acum! Locurile sunt limitate.

noiembrie 2022

Co-Factor lanseaza modulul Evaluare 360. Daca folosesti un sistem standard de evaluare a angajatilor, imagineaza-ti cum ar fi sa poti colecta feedback in timp real, din mai multe surse, la diferite niveluri ale organizatiei! Descopera beneficiile acestui tip complex de evaluare a performantei angajatilor, accesand modulul EVALUARE 360, integrat recent in platforma digitala Co-Factor. Aplica pentru demo personalizat.

septembrie 2022

Vrei sa evaluezi si sa ghidezi angajatii spre progres constant? Incepe prin a integra Evaluarea la 360 de grade Co-Factor in procesul de feedback! Sistemul standard de evaluare a performantei poate fi util, dar colectarea feedback-ului din mai multe surse, la diferite niveluri ale organizatiei, in timp real este o abordare mult mai eficienta, oferind un feedback mai bun, mai complet si mai divers. Afla mai multe detalii. 

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate