Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

iulie 2018

Coaching Partners si-a adaugat in portofoliul de servicii instrumentul de tip 360 "Global leadership Assesment", creat pe baza unui proces de cercetare care a implicat 500 de lideri din 200 companii listate in clasamentul ”Fortune 100” de pe 6 continente , precum si Top 18 Thought Leaders. GLA este primul si singurul instrument de tip 360 de pe piata creat de multinationale pentru multinationale.
In ce consta ?
1. Identificarea nivelului actual de leadership
2. Crearea modelului de leadership dorit (Authentic Leadership Model  - ALM)
3. Identificarea competentelor de leadership care se doreste a fi imbunatatite pentru a implini modelul dorit


iunie 2018

Program intensiv de leadership prin coaching – COACHINGSHIP – Creste performanta ta si a echipei tale, cu incepere din 5octombrie. Mai multe detalii aici.
Contacteaza-ne la office@coachingpartners.ro sau la 0773 948 264 pentru inscriere!
 


noiembrie 2017

Workshop - oferta speciala de Craciun: Universul si fiinta umana. Sub bagheta lui Costel Coravu, in cele doua zile ale evenimentului, 8-9 decembrie, ai ocazia sa explorezi si sa descoperi resorturile profunde ale existentei tale, sa cresti nivelul de racordare la mecanismele universale si sa administrezi legile universale in folosul tau, pentru a te bucura de viata si a te manifesta pe deplin ca persoana. Oferta si locurile sunt limitate! Pentru detalii click aici.

septembrie 2017


Coaching Partners va invita sa participati la evenimentul premium al dezvoltarii organizationale, Organizational Learning Day.
Evenimentul este adresat top managementului organizatiilor orientate catre dezvoltarea organizationala si maximizarea performantelor.
Organizational Learning Day va avea loc la pe data de 31 octombrie 2017, de la 09:00 la 16:00, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, intr-o abordare complet interactiva, experientiala, dinamica.


martie 2017

Coaching Partners lanseaza la inceputul lunii mai 2017 un program unic in Romania: „Coach pentru echipa campioana”- Program intensiv de formare pentru coach de echipa si de grup. Pentru detalii click aici.

23 martie 2017, Cluj Napoca,  a avut loc lansarea EdAlt Coaching Center si a inceput parteneriatul intre EdAlt Institute si Coaching Partners. Citeste continuarea aici.


 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate