Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

septembrie 2018

Final de program in Academia de leadership ACT+ de la ARcelorMittal Galati
ACT (Actionez Constant pentru Transformare) + Academia de Leadership este un amplu program de dezvoltare manageriala, rezultat al unei combinatii de invatare, coaching, aplicatii si mentoring. Programul abordeaza teme de leadership, adaptate contextului si specificului ArcelorMittal Galati.
In cadrul acestui program au fost implicati participanti de la toate nivelurile manageriale din combinat: foremen, new entry si top management. Afla mai multe aici. 


iunie 2018


SimRETAIL, cea mai noua simulare de business din Romania, are ca principal obiectiv antrenarea si stimularea fortei de vanzari pentru a creste si a-si maximiza potentialul din zona vanzarilor. Asa cum v-am obisnuit, simularile de business oferite de Evolutiv sunt 100% interactive si antreneaza participantii sa descopere si sa experimenteze pe pielea lor situatii, solutii si contexte relevante din lumea reala. Ei sunt confruntati cu decizii si alegeri de business fara frica de a gresi, beneficiind de un feedback imediat intr-un proces care ii ajuta sa inteleaga imaginea de ansamblu al afacerii pentru care lucreaza. Pentru a afla mai multe, descarcati prezentarea simularii de aici


mai 2018

Interviu despre HR. Am ajuns la episodul patru al serialului nostru despre HR, alaturi de Cristina Tirulnic si Dragos Finaru. Vorbim astazi despre provocarile unui program de dezvoltare a profesionistilor in HR, despre structura si abordarile pe care, la sala si cu timpul, le-am pregatit pentru tine. Urmareste interviul aici.

aprilie 2018


Interviurile Evolutiv HR. Am inceput seria interviurilor in care povestim despre programul acreditat international de dezvoltare profesionala in resurse umane, Evolutiv Human Resources.  
Primul episod, aici. Curiosi sa aflati mai multe? Contactati-ne!


martie 2018

Anul acesta la Evolutiv implinim zece ani de cand suntem pe calea misiunii noastre de a dezvolta, potenta si facilita initiativele de Learning&Development ale clientilor nostri. Cu alte cuvinte, de a dezvolta oamenii din organizatii. Identificam si generam cele mai relevante si mai eficiente experiente de invatare, cautand mereu sa contribuim semnificativ la prosperitatea si sustenabilitatea pe termen lung a oganizatiilor si companiilor partener. Abilitatile, competentele si expertiza noastra se dezvolta si se imbunatateste constient si continuu, fiindu-le recunoascatori tuturor celor care ne-au ales ca partener pe drumul provocator si atat de minunat al auto-depasirii de sine - atat ca organizatie, cat si personal.

februarie 2018

SimSALES in Romania! SimSALES este o simulare ce transforma participantii in agenti de vanzare care concureaza pe aceeasi piata. Vor simula intregul proces al vanzarii, dezvoltarii relatiilor si luarii deciziilor si se vor intrece pentru cel mai bun scor al eficientei!

octombrie 2017

S(T)IMULATE your business
Simularile de business sunt unul dintre cele mai eficiente procese de invatare pe care le puteti initia in organizatia dumneavoastra. Pentru asta, Evoluti a adus in Romania cea mai larga si valoroasa gama de simulari, simulari pe care le-am pregatit, aranjat si prezentat pe noul nostru site - simularibusiness.ro.


septembrie 2017

Delia Andries si Evolutiv pe scena TEDx

Shape the Future este tema evenimentului TEDx la care colega noastra Delia Andries va urca pe scena Centrului de Afaceri si Expozitii din Bacau pe 7 octombrie. Despre tineri si despre diferentele de generatie, despre relatii si despre viitor, speech-ul Deliei este un mesaj construit in timp, pe care il transmite dincolo de sala de training, tuturor celor care nadajduiesc la relatii mai bogate cu cei de langa ei. Citeste mai mult aici.


august 2017

S(t)imulate evolution - SimSales - Fiind una dintre cele mai noi achizitii din portofoliul simularilor de business oferite de Evolutiv pe piata din Romania, simularea de business SimSales integreaza perfect experienta invatarii si procesul vanzarii. Descoperim si traim fazele de "achizitie" a clientilor, de dezvoltare si de construire a loialitatii dar si experienta situatiilor si a deciziilor de management. Descoperim indicatorii de performanta a fiecarei etape a vanzarii capacitand totodata instrumentele si abilitatile necesare unei comunicari eficiente si relevante din punct de vedere al vanzarii. Detalii aici. 

iulie 2017

Pin it! Proba la BAC: daca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, cat dureaza sa dai follow zambetului si dozei tale zilnice de inspiratie? Evolutiv a lansat pagina de Pinterest, locul in care puteti intalni si cunoaste programele, simularile, evenimentele si dincolo de toate, oamenii Evolutiv!

aprilie 2017

ACT+ Leadership Academy by Evolutiv Consultants. Poate cel mai complex proiect de dezvoltare si invatare construit alaturi de partenerii nostri de la ArcelorMittal Galati, ACT+ a (re)demarat in luna aprilie cu programe pentru trei niveluri manageriale: ACT+ Explore, ACT+ Challange si ACT+ Scoala de maistri. In fiecare dintre aceste programe participantii vor fi implicati in module de training la sala, sesiuni de coaching, proiecte transversale si intalniri cu Directorul General, toate avand ca scop dezvoltarea leadership-ului si crearea de retele interne mai puternice.

martie 2017

Sales & Marketing Conference | 9 martie, 2017. In cadrul celei de-a doua editii a „Sales & Marketing Conference”, GIGI ANDRIES si GHEORGHE STEFANESCU, Senior Traineri ai EVOLUTIV Consultants Network, vor sustine seminarul Income|Outcome - o experienta de business in care participantii devin directori executivi de top, echipele se transforma in corporatii gigant, iar spatiul de invatare intr-o piata concurentiala, dinamica si in continua schimbare. Nu rata inscrierile! Locurile sunt limitate. Detalii aici.


SimTALENT @Sales & Marketing Conference. Din seria intrebarilor ”Voi la ce lucruri imposibile va ganditi la micul dejun?” , Evolutiv Consultants s-a gandit sa devina parteneri la evenimentele organizate de BusinessMark si sa ofere si celor din afara comunitatii noastre profesionale prilejul sa ”guste” din instrumente de invatare care implica o traire intensa.
O alta intrebare care ne tine trezi este ”Cum o sa fim noi relevanti in viitor?” in mediul VUCA. Un raspuns pe care l-am gasit: invatand continuu. Continua sa citesti aici. 


ianuarie 2017

Un nou program Evolutiv: scoala de management in IT. Special conceput, pregatit si adatat domeniului IT, acest program a fost dezvoltat impreuna cu specialisti si parteneri din domeniu. Alaturi de ei, Evolutiv, va propune un program eficient de dezvoltare a managerilor din compania dumneavoastra, dedicat industriei si provocarilor specifice cu care acestia se confrunta.  Detalii aici. 

SimTALENT - business simulation. SimTALENT este o noua simulare propusa de Evolutiv, in care participantii invata modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie, ei devenind manageri si concurand pentru cel mai bun scor la talente (Talent Score). Provocarea managerilor este sa execute doua perioade de simulare conducand si dezvoltand echipe - toate diferite ca profil, cerinte si performanta si, exact ca in lumea reala, avand la dispozitie bugete limitate de bani si de timp. Citeste detalii aici. 

noiembrie 2016

Evolutiv a lansat in Romania Simularea SimFLEX. Prin intermediul SimFlex, participantii vor experimenta ”live”, timp de ”sase ani/cicluri de business”, situatii complexe si provocatoare, foarte asemanatoare cu mediul de afaceri actual. Participantii vor fi transpusi in realitatea complexa a unei afaceri, pentru a experimenta gandirea si comportamentul necesare unui executiv de top. Detalii aici. 


O noua grupa E-HR, in Bucuresti. La final de octombrie Evolutiv a lansat o noua serie din programul E-HR, program acreditat ITOL, UK. Experienta participantilor si impartasirea ideilor aplicate de ei in practica dau savoare acestui program, la fel de apreciate fiind informatiile diversificate si actuale, ceea ce ii face pe participanti sa afirme ”Cred ca ne-ar mai fi trebuit o zi!”.  Evolutiv Human Resources este acreditat internațional de ITOL (Institute of Training and Occupational Learning, Marea Britanie).​ Detalii aici.

septembrie 2016

Evolutiv @#hrinnovationexpo!  HR Club introduce pe Evolutiv Consultants Network, care va invita in acest an sa traiti experienta simularilor de business....pentru ca...atunci cand auzi uiti, atunci cand vezi iti amintesti, atunci cand traiesti experienta intelegi.

februarie 2016

Evolutiv Consultants te invita pe 11 si 12 martie, la Iasi, la cursul Comunicare cu Feedback. Primul rost al programului Evolutiv e sa vorbeasca participantilor despre ce anume se afla sub pojghita subtire a cuvintelor, dezvaluind acele oglinzi interioare care adesea ne distorsioneaza mesajele. Iar al doilea rost e sa le arate cum pot fi aceste oglinzi reglate pentru a creste calitatea comunicarii si, implicit, calitatea rezultatelor unei echipe.

Evolutiv Consultants te invita pe 18-19 martie, la Iasi, la cursul Abilitati de Coaching. Prin cele cateva instrumente simple pe care le veti intelege in acest program veti creste calitatea interactiunii cu oamenii dvs. si veti invata sa-i ajutati sa-si depaseasca inhibitiile, sa-si cultive discernamantul, sa formuleze singuri solutii si, in final, sa-si asume responsabilitatea implementarii lor.

Cu emotii si imperfectiuni, dar tot a fost o seara de poveste. Ne-am intalnit – prieteni si parteneri – sub semnul emotiei artistice, pentru a petrece o seara impreuna, dincolo de zgomotul strazii agitate. Asa cum am promis, povestea Micului Print, oferita de Red Nose Society, impletita frumos cu povestea fiecaruia dintre noi, a fost un prilej de zambet si reflectie.

aprilie 2015

Din nou pe scena Galei HR-Club. In calitate de Partener Premiu, Evolutiv a urcat si anul acesta pe scena Galei. Dupa ce in 2013 si in 2014 am participat ca parteneri in doua dintre proiectele castigatoare, anul acesta a venit randul nostru sa inmanam inaltele distinctii. Cu atat mai bucurosi am fost sa o facem, cu cat, cunoastem prea bine emotiile si trairile celor care le-au primit. Detalii aici.

martie 2015

Evolutiv Consultants te invita pe 16-19 aprilie 2015 la cursul "Codul meseriei de trainer". Un program despre magia trainingului si despre trusa de instrumente cu ajutorul careia aceasta poate fi obtinuta. Cine a stat macar o data in fata unei sali de oameni in puterea varstei incercand sa-i invete ceva - indiferent ce - a aflat deja ca a fi trainer e o meserie in sine. Trainerul bine pregatit, care imbina ingenios cunostintele de transmis cu tehnici atent testate, folosite din convingere, va vedea cum conceptele de pe flipchart-uri isi fac loc in mintea - si uneori chiar in sufletele - celor din fata lui. Detalii aici.

Ti s-a intamplat adesea ca o negociere pe care o credeai de succes sa nu se materializeze intr-un contract si vrei sa inveti cum poti face corect inchiderea negocierii? Programul “Evolutiv - Abilitati si tehnici de negociere pentru achizitori” te ajuta sa-ti formezi o imagine corecta asupra procesului de negociere, sa-i intelegi secventele, sa identifici punctele tari si punctele slabe ale partenerilor, stilul, tacticile si tehnicile de negociere ale acestora. Programul se desfasoara in perioada 24-25 aprilie 2015. Detalii aici.

februarie 2015

Evolutiv, Partener Premiu la Gala HR Club 2015. Anul acesta, din postura de Partener Premiu al evenimentului, Evolutiv va oferi premiul pentru cel mai valoros proiect la categoria "Formare si dezvoltare", categorie la care sunt inscrise proiecte ale unora dintre cele mai importante firme din Romania. Urmand calea misiunii noastre, suntem onorati sa facem parte din aceasta frumoasa familie a organizatiilor preocupate de dezvoltare si invatare, care au ales sa investeasca si in oameni. Detalii aici.

aprilie 2014

Cel mai valoros proiect de management al performantei - Un nou premiu de anvergura pentru Evolutiv: dupa ce in 2013 am castigat marele premiu al Galei HR Club pentru "Cel mai valoros program de formare si dezvoltare" alaturi de partenerii nostri de la ArcelorMittal Galati, in seara de 10 aprilie 2014 am castigat premiul pentru "Cel mai valoros proiect de management al performantei" alaturi de minunatii nostri parteneri de la Tuborg, cu programul "Sales Performance Management". Detalii aici

martie 2014

Doua proiecte Evolutiv in finala. Preselectia s-a incheiat, iar HR-Club, asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, si-a ales finalistii pentru Gala Premiilor de Excelenta din 2014. Printre proiectele nominalizate sunt doua dintre programele Evolutiv. Emotii duble, deci.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate