Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

aprilie 2017

Pentru prima data in Romania, numai la IBR!  Oportunitate unica pentru profesionistii de top de a-si perfectiona abilitatile manageriale - Global Managers Program. Incepand cu aprilie 2017,  IBR, in parteneriat cu Corpstrat Academy for Learning, Leadership and Mentoring, va oferi programul GMP, ca o oportunitate excelenta pentru manageri si lideri de a obtine o certificare internationala. GRUP TINTA: manageri care doresc sa-s imbunatateasca abilitatile sau profesionisti in diverse faze ale carierei, gata sa-si asume niveluri mai ridicate de responsabilitate si care au nevoie de a aquiesa cele mai recente instrumente de management. In mod ideal, este nevoie de un minim de 4 + ani experienta manageriala anterioara. Inscrieri:Emilia Frunza,Tel: 0748.886.834, emilia.frunza@ibr-rbi.ro

martie 2017

Institutul Bancar Roman  organizeaza in data de 21 martie  un nou proiect educational "LEARNING & PERFORMANCE CONFERENCE"  in parteneriat cu Performance Group (PG),  cu sprijinul  Corpstrat Academy for Learning Leadership and Mentoring (CALLM) si AQR International UK, beneficiind de participarea a doi experti de marca in domeniu: DOUG STRYCHARCZYK – CEO AQR International UK si RAJESH MISCA – CEO CALLM.  Evenimentul va avea o sesiune plenara, cu tema Blending Learning & Performance – key competitive advantage for successful organisations si doua workshopuri aplicativ. Taxa de participare: 100 euro/persoana. Abonatii  HR-Club  vor beneficia de un discount de 10%. Detalii aici. 

septembrie 2016

IBR anunta organizarea cursului intitulat “Analiza cost-beneficiu si gestionarea riscurilor in implementarea proiectelor cu fonduri europene", in perioada 27-28 octombrie, intre 9-17. Cursul isi propune familiarizarea participantilor cu metoda de Analiza Cost-Beneficiu, aplicabila proiectelor finantate din fonduri europene. Metoda implica compararea beneficiilor proiectului cu costurile asociate acestuia, prin cuantificarea unor indicatori specifici explicati in detaliu pe parcursul cursului. Seminarul se adreseaza middle managementului din companii sau institutii interesate in accesarea de fonduri europene nerambursabile, precum si altor persoane interesate. Contact: Georgiana Gojgarea, Specialist Training, tel. 0748 886 819, georgiana.gojgarea@ibr-rbi.ro 

iulie 2016

Institutul Bancar Roman (IBR) lanseaza un noua serie a cursului CERTIFIED EUROPEAN FINANCIAL DIPLOMA – CEFA. Aceasta certificare internationala va aduce recunoastere pentru un set de competente financiare, pe care la puteti utiliza ulterior in activitatea dvs., indiferent de sectorul economic in care veti profesa. Avantajul de a alege IBR ca partener de formare vizeaza un pachet de instruire complex, cu sprijinul unor lectori profesionisti de top din industria financiara si, prin urmare, sansele de succes la examenele finale va vor creste substantial.
Start program: octombrie 2016. Durata programului: un an si jumatate, pe sistemul invatamant la distanta. Pentru mai multe detalii, contact mail: maria.plaisanu@ibr-rbi.ro, mobil: + 40748886846


iunie 2016

Seminarul IBR “Implementarea si managementul investitiilor finantate din fonduri europene in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, PNDR 2014 – 2020 SI FEGA” isi propune prezentarea aplicata a modulului de gestiune a proiectelor finantate prin intermediul PNDR 2014-2020, masurile si sub-masurile de finantare, conditiile de eligibilitate si de selectie, precum si modalitatea de derulare a unui proiect de investitii, in situatia in care co-finantarea beneficiarului este asigurata prin intermediul unui imprumut bancar. Se vor prezenta corelatiile dintre conditiile de acordare a subventiilor agricole finantate de FEGA si FEADR, precum si corelarea dintre sub-masurile PNDR. Detalii:  mihaela.radu@ibr-rbi.ro.

mai 2016

Institutul Bancar Roman incepe inscrierile la cursul Auditarea Sistemelor Informatice, care se va desfasura intre 8 – 9 iunie. Auditul IT reprezinta o analiza aprofundata a sistemului informatic din orice institutie, fiind un instrument foarte important pentru conducere, care evalueaza eficienta si eficacitatea utilizarii resurselor IT. Cursul prezinta procesul de audit, standardele si metodologiile de lucru, modul de elaborare a unui plan de audit, exemple practice pentru efectuarea testelor de audit si colectarea dovezilor relevante, documentarea raportului de audit si prezentarea opiniei. Grupul tinta: Dep. Audit Intern, Tehnologia Informatiei, Securitate IT, Conformitate. Pentru mai multe detalii, contactati: Anca Străchinescu: 0748 886 818; anca.strachinescu@ibr-rbi.ro

 Institutul Bancar Roman anunta ca au inceput inscrierile la workshopul „Drumul spre succes – Dezvoltare profesionala si leadership”, al carui scop este acela de a-i ajuta pe participanti in intelegerea si punerea in practica a principiilor care stau la baza dezvoltarii personale, in urmatoarele domenii cheie: relatiile cu cei apropiati, inzestrarea cu calitati a celor din jur, atitudinea si leadership-ul. Lector: Owen Fernandes, Personal & Leadership Development Coach, instructor MBA, Success Coach, Trainer. Workshopul se va desfasura in limba engleza. Pentru mai multe detalii, contactati: mihaela.radu@ibr-rbi.ro; 0748.886.807;

aprilie 2016

Institutul Bancar Roman incepe inscrierile la cursul “Spalarea Banilor. Preventie si Tipologii”, care se desfasoara in 27 mai. Programul prezinta participantilor legislatia consolidata privind conformitatea, reglementarile pentru prevenirea, sanctionarea spalarii banilor si combaterea finantarii terorismului. Cursul este recomandat personalului cu responsabilitate in aria de conformitate, ofiterilor din front office, precum si personalului din departamentul juridic. Lectorul Maria Magdalena Calangiu este certificat international in prevenirea spalarii banilor si conformitate. La finalul cursului, participantilor li se va inmana un certificat cu 7 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs). Ii puteti contacta la: maria.plaisanu@ibr-rbi.ro sau 0748.886.846 

martie 2016

IFRS 9 a constituit un subiect de discutie important in sectorul bancar in ultimii 2 ani si va deveni cu atat mai important odata cu data implementarii, 1 ianuarie 2018. Versiunea finala a IFRS 9 reuneste etapele de clasificare si evaluare, depreciere si contabilitatea de acoperire riscurilor din proiectul IASB de inlocuire a IAS 39 Instrumente Financiare: Recunoastere si Evaluare. IFRS 9 este un standard de contabilitate, insa are un impact semnificativ asupra managementului riscului si a modelului de afaceri bancar. Scopul seminarui Instrumente Financiare – standardul IFRS 9 in practica este acela de a oferi o imagine de ansamblu asupra cerintelor IFRS 9, a modificarilor aduse fata de standardul existent IAS 39 si a dificultatilor de implementare. Detalii aici.

Insitutul Bancar Roman propune pietei de training un curs nou din domeniul leadershipului, sustinut de unul dintre cei mai reprezentativi formatori din sistemul bancar romanesc - Leadership-ul in succesul managerial. Se stie ca, un procent foarte mare din succesul companiei, atat financiar cat si din perspectiva capitalului uman, depinde de stilul de leadership al managerului. Leadership inseamna putere, influenta, inspiratie, charisma, iar acest curs iti ofera solutii practice pentru a deveni un astfel de lider – influent si eficient. rupul tinta extrem de larg este format din manageri, directori, teamleaderi, sefi de departamente, manageri de produs/proprietari de produs, business partneri, relationship manageri, manageri de proiect, formatori.Detalii aici.

februarie 2016

Seminarul “Infrastructura raportarilor prudentiale la nivelul IFN: obiective economico-financiare si impactul asupra managementului riscurilor” vizeaza aprofundarea infrastructurii de raportare prudentiala a IFN, in corelatie cu obiectivele de natura economico-financiara si indicatorii prudentiali. Ne adresam unui grup tinta format din angajati din Institutiile Financiare Nebancare, din directiile: Risc, Raportari, Audit, Conformitate, Financiar, Contabilitate etc. La finalul cursului, participantilor li se va inmana un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs). Detalii suplimentare la adresa de e-mail: emanuela.savu@ibr-rbi.ro

Institutul Bancar Roman organizeaza o noua serie a cursului certificat ANC "Colector (recuperator) creante/debite” – cod COR 421402 in perioada 14-31 martie 2016. Certificatul este recunoscut national si european. Colectorul (recuperatorul) creante/debite a devenit o ocupatie extrem de ceruta pe piata muncii dupa izbucnirea crizei economice. Institutiile financiar-bancare, dar din ce in ce mai mult si societatile comerciale confruntate cu cresterea substantiala a ratei de creante neincasate, au infiintat departamente specializate de colectare/recuperare sau externalizeaza  aceasta  activitate catre firme/persoane specializate in prestarea acestui serviciu. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, mail: sanda.mihaiteanu@ibr-rbi.ro; tel. 0374 394442.

ianuarie 2016

Incepand cu toamna anului 2014, IBR este singurul furnizor de training profesional din Romania care ofera cursurile ce conduc la obtinerea calificarii Risk in Financial Services – RIFS. In cadrul acestui proiect, IBR a realizat un parteneriat cu Scoala Superioara pentru Afaceri – ESA – acreditata de Chartered Institute for Securities and Investments (CISI) UK, in scopul oferirii unei calitati superioare programului de pregatire RIFS. CISI este cel mai important si respectat corp al profesionistilor din domeniile securities si investments din UK. IBR lanseaza seria februarie – mai 2016 in perioada 23-24 februarie (induction phase). Detalii aici.

Noul Cod Vamal al UE stabilit prin Regulamentul UE 952/2013, cat si legislatia secundara prevazuta de Regulamentul Delegat si de Regulamentul de implementare recent publicate (29.12.2015) vor introduce o serie de concepte noi si modificari importante comparativ cu legislatia vamala curenta, ceea ce va reprezenta o adevarata provocare pentru activitatea operatorilor implicati in operatiuni vamale. Noul curs al IBR din data de 18 februarie, intitulat „Schimbari importante ale reglementarilor vamale ale Uniunii Europene si provocarile acestora” este dezvoltat in parteneriat cu EY Romania si este dedicat unui segment ce include importatori, exportatori, transportatori.... Continuarea aici.

martie 2015

Pe 6 mai 2015, Institutul Bancar Roman si ACCA organizeaza Conferinta "The New Era in Banking: the Digital Revolution – CEO’s Perspective".

aprilie 2014

Institutul Bancar Roman este un catalizator al noilor tendinte din banking, transpunandu-le in programe de training, care au scopul de a dezvolta competente profesionale complexe in concordanta cu noile roluri ale angajatilor din sistem. Potrivit Dr. Gabrielei Hartescu, in 2013 Institutul Bancar Roman a avut circa 2.000 de participanti la programele proprii (cu 600 de participanti mai mult decat in 2012). Citeste intreg interviul acordat de Dr. Gabriela Hartescu aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate