Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

iulie 2018

Relansam proiectul SuperManager - Eu si prima mea echipa. Detalii aici.  

iunie 2018

TIP by MMM - Rubrica noastra de articole "Din practica" a fost lansata pe 8 iunie. In aceasta rubrica scriu consultantii nostri, aducand informatii valoroase din practica lor de training, coaching sau consultanta. Fie ca faci parte din categoria cititorilor care au avut ocazia de a colabora cu noi sau inca nu, sau doar impartasesti acelasi domeniu profesional cu noi, te invitam sa "gusti" din experientele noastre si sa ni le impartasesti la randul tau pe cele care te-au impresionat pe parcursul carierei tale. "Theory Into Practice" sau "Din practica". Vino pe blogul nostru!

martie 2018

Anul acesta, compania MMM Consulting (pe scurt, MMM) implineste 15 ani de existenta in piata din Romania. O prezenta tenace, de calitate si vizionara, o prezenta dedicata dezvoltarii pentru performanta a clientilor corporativi. In 15 ani, zeci de organizatii si sute de participanti au beneficiat de oportunitati de dezvoltare prin participarea in programe de training, consultanta si coaching ale MMM.
Te invitam sa citesti un interviu cu doamna Madi Radulescu, fondatorul companiei si Director General, in care am aflat cateva din reperele istoriei companiei, despre provocarile, succesele si aspiratiile pentru urmatorii...15 ani.  


iunie 2017

Reluam proiectul “SuperMan-ager. Prima mea echipa” un curs pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale de baza, acum completat cu elemente de learning intre curs si follow-up. Mai multe detalii gasiti aici.

martie 2017

In data de 23 februarie, MMM Consulting a organizat un eveniment demo despre  leadershipul generatiei Y, caracteristici si provocari pentru lideri din perspectiva intelegerii modului lor de functionare, de interactiune, de motivare si nu in ultimul rand a leadershipului multi-generational, intr-un context in care forta generatiei Y isi face din ce in ce mai vizibila prezenta. Acesta este unul din proiectele pe care MMM Consulting are focus in 2017, asa ca suntem deschisi provocarilor si solicitarilor de programe de facilitate si comunicare ce se axeaza in acest topic amplu si foarte important. 

ianuarie 2017

MMM Consulting organizeaza pentru specialistii de resurse umane certificari WAY – un instrument de talent management licentiat, marca Performanse, lideri europeni in acest domeniu. Certificarile sunt utile pentru procesele de evaluare a performantei, recrutare, planuri de succesiune si nu numai. Certificarile se fac in in format online sau la sala si pentru mai multe detalii, accesati acest link.

iunie 2016

Ne pregatim de vara si vacanta, dar si de toamna si de noi programe. De aceea, MMM Consulting iti aduce in atentie un nou curs pe care il lanseaza anul acesta, "Campion in vanzari persuasive", un curs de vanzare si negociere cu Catalin Chirilescu ce va avea loc la finalul lui septembrie. Ne-am propus sa redefinim abordarea vanzarilor, sa condensam in el o multitudine de tehnici concrete si aplicabile imediat pe care sa le utilizezi din momentul in care ai primul contact vizual cu interlocutorul tau pana in momentul finalizarii vanzarii.

martie 2016

La noi la MMM, anul acesta e anul lansarilor. Acum, pe final de martie pregatim un nou program, experiential - D’ARTAGNAN BUSINESS FOCUS – FENCING in care ne antrenam pentru “asalt”. In scrima si in business. Ce se intampla? Ne organizam, ne echipam si trecem impreuna printr-o jumatate de zi (sau 1 zi) de scrima. Aici, alaturi de un antrenor vestit si un campion, vom trece prin cateva elemente de baza ale acestui sport, invatam pasii si miscarile importante si apoi dam startul unui campionat. Detalii aici.


ianuarie 2016

De 14 ani noi, MMM Consulting, dezvoltam oameni si organizatii, prin multiple programe ce acopera nevoile de invatare si conduc la dezvoltarea de comportamente productive. Experienta cu sute de participanti si mii de ore de training ne-a aratat o nevoie generala a oamenilor proaspat promovati de a parcurge un program structurat care sa acopre toate aspectele de baza ale rolului de manager de oameni, sa le raspunda la intrebari, sa le dea mai multe perspective de abordare si sa le creeze acele abilitati necesare pentru a face fata noilor provocari. Ca urmare, am decis sa lansam programul open "SuperMan-ager - Prima mea echipa", dedicat toturor celor care vor excelenta in conducerea oamenilor catre performanta. Detalii aici.

aprilie 2015

MMM Consulting, prin continua sa preocupare de a demonstra utilitatea programelor si adaugarea unei componente masurabile workshop-urilor sale, lanseaza in Romania setul de instrumente PerformanSe, adresate identificarii si dezvoltarii talentelor, evaluarii si imbunatatirii competentelor comportamentale manageriale si de vanzari. PerformanSe este o companie franceza, prezenta in peste 20 de tari, ce face parte din grupul Bernard Julhiet, unul dintre liderii consultantei la nivel European. Detalii aici.

noiembrie 2014

MMM Consulting te invita pe 4 decembrie la mai mult decat un eveniment de CSR - "Parinte - Manager", un eveniment despre ce poti invata din rolul de parinte si aplica in management si invers. Toate fondurile stranse din taxa de participare se vor duce catre o cauza caritabila: salvarea vietii lui Darius, diagnosticat la numai 2 ani cu leucemie acuta limfoblastica. Detalii aici.

septembrie 2013

Ne face deosebita placere sa va informam ca MMM Consulting a primit certificarea Investors in People Bronze, certificare ce reprezinta o recunoastere deosebita a muncii noastre, dedicarii si pasiunii cu care facem lucrurilor de mai bine de 10 ani.  Dincolo de recunoasterea oficiala, suntem mandrii ca am indeplinit cele 63 de cerinte si criterii care confirma ca suntem orientati catre oameni (atat in exterior dar si in interior) catre calitate, performanta si rezultate! Multumim clientilor si partenerilor nostri si multumim Investors in People.

august 2013

MMM Consulting lanseaza in toamna un nou curs Open cu titlul Metode si tehnici de facilitare. O sa fie interactiv, inovativ, creativ, amuzant si plin de instrumente usor de utilizat care ofera rezultate incantatoare. Este potrivit atat pentru traineri cat si pentru manageri si oameni care au rolul de a coordona echipe si gestiona diverse evenimente organizationale.  Fii si tu parte din succesul acestui program si completeaza-ne un scurt chestionar pentru a vedea daca mai sunt lucruri pe care le putem adauga. Intreaga echipa MMM Consulting iti multumeste.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate