Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-05-29
Orice schimbare va dura exact atat cat timp am decis sa-i oferim, mai bine zis sa ne oferim implementarii ei. Putem vorbi aici de la schimbari de comportament pana la decizii "grele", de la proiecte simple la cele complexe, de la ganduri si convingeri la strategii de succes in business, de la invatarea unor competente la parcursul pana la maiestria demonstrarii lor in mod practic, de la initierea unui start up la atingerea nivelului de autonomie si performanta. 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-05-29
Team Retreat este o investitie pe care organizatia, managerul sau business owner-ul au nevoie sa o faca atunci cand disfunctiile impacteaza calitatea relatiilor in cadrul echipei, calitatea relatiilor echipei cu mediul ei extern (clienti, colaboratori, alte departamente, stakeholders etc.) si calitatea rezultatelor. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-05-29
Evenimentul HR Evolution se remarca printr-o serie de sesiuni dinamice dedicate transformarii si inovatiei in domeniul resurselor umane. Participantii au ocazia sa se conecteze, sa invete si sa schimbe idei despre viitorul locului de munca si rolul tehnologiei in HR.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-05-29
O strategie de aliniere organizationala bine pusa la punct este cheia catre transparenta si procesul care face echipele sa mearga in aceeasi directie. Descopera cum alinierea obiectivelor individuale si de echipa la cele de business alimenteaza succesul unei organizatii.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-05-29
De ce este important managementul performantei pentru organizatii? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multi lideri. Un proces eficient de management al performantei ajuta la alinierea echipelor, a resurselor si a sistemelor la obiectivele strategice de business. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-05-29
Conform unui sondaj efectuat de LinkedIn in 2022 pe un esantion de 23.000 de angajati, aproape doua treimi (62%) dintre acestia si-au luat o pauza in cariera la un moment dat – iar 35% ar fi interesati de una in viitor. In acelasi an, LinkedIn a lansat o functie de "Career break", oferind membrilor platformei posibilitatea sa adauge in profil, in sectiunea de istoric profesional, pauzele in cariere. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Smartree, in colaborare cu Irina Filip, Cafeneaua cu Joburi, Wellington si ReMArkable Consulting, a finalizat un amplu studiu de piata axat pe piata muncii din Romania. Scopul acestui studiu a fost de a facilita o intelegere mai profunda a dinamicii pietei si de a sprijini actorii implicati in identificarea strategiilor eficiente pentru a se adapta la schimbarile actuale.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Pentru a eficientiza functiile esentiale ale departamentului de resurse umane, este crucial ca specialistii HR sa fie eliberati de sarcinile repetitive si consumatoare de timp. Software-ul de resurse umane automatizeaza si simplifica aceste sarcini zilnice, facilitand atingerea obiectivelor generale ale HR-ului.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-05-29
Angajatorii se pot confrunta cu situatii dificile in care trebuie sa sanctioneze un salariat pentru incalcarea anumitor norme legale, a contractului individual de munca sau a regulamentului intern. Conform Codului Muncii, angajatorul are prerogativa disciplinara si dreptul de a aplica sanctiuni disciplinare salariatilor atunci cand constata abateri disciplinare. 
 
Pus la dispozitie de BIA HCS, 2024-05-29
"Tinerii din ziua de azi vor sa munceasca 2 ore si sa calatoreasca. Nu gasim talente si situatia pare sa fie tot mai problematica in urmatorii ani". Acestea sunt de regula concluziile managerilor si recrutorilor care se arata tot mai preocupati ca noua generatie are alta viziune asupra muncii. In tot acest timp mamele se confrunta cu niveluri ridicate de depresie si anxietate, unele avand temerea ca isi vor pierde jobul. 
Pus la dispozitie de BIA HCS, 2024-05-29
Legislatia din Romania devine tot mai flexibila, recent fiind adoptate noi legi si ordonante menite sa sustina atat angajatorii, cat si angajatii. Codul ocupatiilor din Romania cuprinde acum noi ocupatii pe care merita sa le consideri in noile angajari. Iar daca la inceputul anului au fost multe discutii despre introducerea platii CASS de 10% la concediile medicale, acum situatia s-a schimbat.
Pus la dispozitie de TREND, 2024-04-29
Cat de des te intrebi ce se intampla in domeniul invatarii si dezvoltarii? Care sunt prioritatile in piata si ce va fi necesar pentru a obtine succes profesional in urmatorii cinci ani? Noi am cercetat tendintele internationale si am colectat perspective de la profesionisti si angajati din diverse roluri si industrii din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-05-29
Cum se transpun in organizarie valorile personale cand esti leader? Care este efectul lor asupra echipei si cum pot fi ele gestionate? Cultura unei organizatii reflecta valorile liderilor ei. Descoperiti cum puteti imbunatati cultura organizationala prin leadership versatil si constientizarea valorilor, in materialul semnat de Madalina Balan, Managing Partner Hart Consulting, pentru Revista BIZ.
Pus la dispozitie de Centrul de Limbi Straine A_BEST, 2024-05-30
In era digitala, GenAI aduce schimbari spectaculoase in modul in care invatam limbi straine. De la aplicatii mobile intuitive la platforme de e-learning sofisticate, inteligenta artificiala si invatarea automata revolutioneaza educatia lingvistica. Aceste tehnologii nu doar simplifica procesul de invatare, ci il fac si mai eficient si accesibil.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2024-05-30
Integrarea noilor tehnologii in domeniul resurselor umane reprezinta un pas esential in eficientizarea proceselor HR si imbunatatirea experientei angajatilor. Cu toate acestea, procesul de implementare si alegere a solutiilor potrivite nu este lipsit de provocari.

https://www.wizrom.ro/articole/integrarea-noilor-tehnologii-in-hr-provocari-si-solutii/
Pus la dispozitie de Thomas International, 2024-05-30
Comunicarea eficienta la locul de munca este motorul unei organizatii in crestere. Intelegerea si adaptarea la diverse stiluri de comunicare este esentiala pentru crearea unui mediu functional si colaborativ. O buna comunicare depaseste simpla transmitere a unui mesaj. Ea are un impact direct asupra colaborarii echipei, productivitatii si moralului general la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-06-03
Oamenii au o lunga istorie legata de cooperare. Aceasta ne-a ajutat sa supravietuim si sa prosperam de sute de mii de ani in locuri din intreaga lume. Oamenii sunt animale sociale. Cu toate acestea, oamenii sunt, de asemenea, motivati de interesul propriu, care adesea reprezinta un obstacol in calea cooperarii eficiente. 
Pus la dispozitie de B-APPS, 2024-06-03
Managementul prezentei angajatilor, folosind tehnologii moderne precum Worktelligent, imbunatateste semnificativ productivitatea si eficienta operationala. Prin monitorizarea digitala precisa a timpului de lucru si gestionarea activitatii angajatilor, organizatiile vor crea un mediu de lucru ordonat si responsabil, favorizand dezvoltarea performantei si mentinerea unei culturi organizationale pozitive. 
Pus la dispozitie de B-APPS, 2024
Domeniul resurselor umane se transforma rapid, adoptand tehnologii avansate si strategii inovatoare pentru a ramane competitiv. In 2024, HR-ul devine un centru de inovatie, utilizand AI, Blockchain si Realitatea Augmentata pentru a optimiza procesele si a imbunatati performanta. Schimbarile esentiale includ munca la distanta si flexibilitatea programului, alaturi de un focus sporit pe experienta angajatului si analiza datelor pentru decizii strategice. 
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-06-03
Cu totii stim ca felul in care intelegem lumea din jurul nostru este de fapt o perceptie. Nu stiu insa cat de multi ne gandim si la faptul ca nici adevarul nu este intr-o varianta absoluta. Acest articol ne poate ajuta sa gasim modalitati de a crea o exprimare mai clara, mai ales in situatiile conflictuale.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-03
Oamenii din HR, cei care lucreaza cu adevarat pentru oameni, sunt eroii oricarei companii. Pastratori ai culturii organizationale, ghizi de cariera, avocati ai angajatilor, agenti ai schimbarii, antrenori ai dezvoltarii profesionale - rolurile lor sunt multiple si indispensabile. Ei ii sprijina pe oameni in atingerea performantei, dar pe ei cine ii sprijina?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-03
In general, in ceea ce priveste implicarea angajatilor, credem ca stam mai bine ca in realitate. De aceea, studiile organizationale sunt esentiale pentru o raportate corecta la starea de fapt. Ele ofera o intelegere exacta a situatiei si ajuta la imbunatatirea dinamicii de la locul de munca, a performantei si satisfactiei. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

aprilie 2024

eBook: Demitizarea evaluarilor de personalitate: "Toti candidatii triseaza la evaluari, deci rezultatele sunt invalide"; "Evaluarile sunt oricum ca un fel de horoscop". Iata doar 2 din cele 20 de mituri pe care prof. dr. Adrian Furnham le dezbate in eBook-ul Thomas: Demitizarea evaluarilor de personalitate. Adrian Furnham este profesor de psihologie, autor si academician, unul dintre cei mai productivi psihologi din lume si unul dintre cei mai influenti 20 de oameni din HR, conform HR Magazine. Descarca eBook-ul aici!

martie 2024

Thomas International pune la dispozitie un material care include toate provocarile care apar in procesele de recrutare si demonteaza pe baza unor date reale miturile legate de acestea. Descarca gratuit ghidul pentru a afla raspunsurile la intrebari precum: "Va avea succes acest candidat pe rolul pentru care l-am angajat?", "Oare angajatul nou se va adapta indeajuns de repede incat sa faca fata cerintelor rolului?", "Va beneficia echipa mea de abilitatile si valoarea adusa de noul membru?" sau "Am facut angajarea pe baza informatiilor obiective si relevante despre candidat sau din instinct?".

februarie 2024

Ghidul practic pentru succesul oricarui proces HR - People Science 101: The value of People Science to your business. Daca, in momentul de fata, organizatia ta se confrunta cu provocarile date de low and high performers din echipe, este o ocazie ideala sa descoperi: nevoile de instruire ale oamenilor din echipa ta, factorii motivatori care influenteaza productivitatea, impactul stilului de comunicare asupra dinamicilor de echipa, valoarea pe care fiecare tipologie comportamentala o poate aduce organizatiei, potentialul de leadership a talentelor din organizatie si nivelul de disponibilitate pentru a invata abilitati noi. Descarca ghidul gratuit.

decembrie 2023

Raportul de Personalitate High Potential Trait Indicator, gratuit pentru membrii HR Club! Ai ocazia sa descoperi raportul de personalitate care evidentiaza potentialul de leadership. Thomas Romania ofera gratuit membrilor HR Club o evaluare High Potential Trait Indicator. Completeaza chestionarul aici.

Fiecare lider are propriul set de trasaturi si stiluri de conducere care pot fi eficiente in functie de context si de nevoile organizatiei sau echipei. De asemenea, experienta, competentele si abilitatile practice ale liderului joaca un rol esential in succesul sau. Poti descoperi strategii si practici care sa te conduca inspre programe de leadership de succes folosind whitepaper-ul Thomas International: Building progressive talent cultures

Fiecare lider are propriul set de trasaturi si stiluri de conducere care pot fi eficiente in functie de context si de nevoile organizatiei sau echipei. De asemenea, experienta, competentele si abilitatile practice ale liderului joaca un rol esential in succesul sau. Poti descoperi strategii si practici care sa te conduca inspre programe de leadership de succes folosind whitepaper-ul Thomas International: Top 6 traits to make a great leader

noiembrie 2023

Return On Investment For Your People Projects – resurse gratuite. Cum sa folosesti metodologia How ROI ca sa maximizezi castigurile si sa reduci costurile? Seria de inregistrari ale expertilor Jack J. Philips & Patti P. Philips iti da acces la resurse exclusive ale ROI Institute, in parteneriat cu RoMarketing si Video Center Slovenia. In cadrul inregistrarilor vei afla cum metodologia ROI te ajuta sa transformi un cost (cheltuielile legate de dezvoltarea oamenilor tai) intr-o investitie (conectand rezultatele de business obtinute de ei, cu formarea pe care au parcurs-o). Acceseaza intreaga serie de inregistrari aici.

octombrie 2023

Return On Investment For Your People Projects – resurse gratuite. Cum sa folosesti metodologia How ROI ca sa maximizezi castigurile si sa reduci costurile? Seria de inregistrari ale expertilor Jack J. Philips & Patti P. Philips iti da acces la resurse exclusive ale ROI Institute, in parteneriat cu RoMarketing si Video Center Slovenia. In cadrul inregistrarilor vei afla cum metodologia ROI te ajuta sa transformi un cost (cheltuielile legate de dezvoltarea oamenilor tai) intr-o investitie (conectand rezultatele de business obtinute de ei, cu formarea pe care au parcurs-o). Acceseaza intreaga serie de inregistrari aici.

septembrie 2023

Cercetarile si partea din mass-media dedicata businessului  sunt inundate cu statistici care evidentiaza provocarile legate de productivitate, leadership si implicarea angajatilor in cadrul fortei globale de munca. Solutia inovatoare lansata de catre Thomas International este recunoscuta de catre analistii business, care dezbat impactul economiei si tendintelor pietei asupra interactiunii in echipa. Din raportul Thomas International vei intelege  de ce interactiunile interpersonale din cadrul echipelor si companiilor sunt atat de importante si cum aparitia unei noi categorii de solutii, optimizarea interactiunii in echipa (TIO), va ajuta organizatiile sa prospere. Descarca ebook-ul aici. 

People Science Insights | Comunitatea internationala a practicienilor Thomas selecteaza si organizeaza informatii relevante pentru realitatea organizatiilor din domenii variate. Te invitam sa te abonezi la newsletterul lunar pe LinkedIN pentru a obtine un avantaj competitiv in domeniul resurselor umane si al recrutarii, solutii si bune practici deja testate, precum si cele mai actuale cercetari, analize si stiri. Deschide cel mai recent material informativ.

De anul acesta, chestionarul si raportul Thomas GIA sunt disponibile si in limba romana si sunt utilizate cu succes de catre practicienii deja certificati. Toti membrii HR Club au discount 10% la cursurile de certificare pentru instrumentele Thomas International. Inscrie-te aici si introdu codul HRCLUB10 in rubrica dedicata.

august 2023

Thomas Ebook: Unlock the Power of Your Team. Ebook-ul Thomas Team Interaction Optimization (TIO) a sintetizat informatii esentiale pentru a sustine echipele: aspectele fundamentale pentru a influenta pozitiv nivelul de angajament al membrilor echipei; metode verificate prin care poate fi abordata deconectarea dintre angajat si companie; directii pe care le poti urma pentru a afla de ce au nevoie oamenii pentru a face fata provocarilor din piata actuala. Descarca ebook-ul aici.

martie 2023

In aceasta primavara, Adrian Furnham revine la Bucuresti la invitatia Thomas International Romania pentru a se alatura eforturilor expertilor HR de a consolida eforturile pentru o cultura organizationala centrata pe oameni si pentru a mentine bunele practicie care asigura performanta echipelor. Ai ocazia sa afli in mod EXCLUSIV solutiile propuse de catre Adrian Furnham, intr-un interviu sustinut impreuna cu Sorina Bradea, Managing Partner al Thomas International Romania. Urmareste interviul integral aici.

septembrie 2022

Thomas International deruleaza procesul de validare a versiunii in limba romana a chestionarului de evaluare a personalitatii Thomas HPTI (High Potential Trait Indicator). Avem nevoie de contributia ta pentru a testa acuratetea traducerii in limba romana si te invitam sa aloci 10-15 minute pentru a completa chestionarul disponibil aici. Dupa ce vei parcurge chestionarul, vei avea access la o descriere scurta a factorilor tai de personalitate. Ca multumiri pentru contributia ta, prin folosirea codului HPTI15, primesti un discount de 15% la achizitionarea unui raport HPTI pentru tine, sau cineva din echipa ta. 

iulie 2022

10 Ghiduri Thomas de 10 minute. Te lupti cu problemele dificile ale HR-ului? Descarca cativa pasi practici, de urmat pentru a obtine succesul impreuna cu echipele tale. Ghidul de 10 minute iti ofera solutii simple pentru provocarile momentului legate de: Engagement & Motivare, High Performing Teams, Retentie, Diversitate si Incluziune, Recrutare pentru Potential, Leadership, Succession Planning, Recrutarea Liderilor, Onboarding Eficient, Recrutare nebiasata. Gasesti aici seria completa.

decembrie 2021


Thomas International ofera cate o evaluare, la alegere, primilor 5 membri HR Club care ne scriu pana la 15.12.2021. Descopera care e stilul tau comportamental si ce abilitati ale inteligentei tale emotionale folosesti pentru a fi prezent si eficient in interactiunile tale de munca. In discutia de feedback cu consulatantul Thomas vei avea ocazia sa: identifici si depasesti limitari personale; recunosti potentialul tau de leadership; identifici stilul preferat de comunicare; gestionezi momentele de criza si schimbare; iti privesti emoŇ£iile ca suport si ghid. Scrie-ne la [email protected] pentru a colecta cadoul. Afla mai multe despre evaluarile noastre pe thomas.co


iunie 2021

57% din angajari nu au succes. Ce de facut? Descarca acum Raportul anual Thomas International pentru a accesa informatiile din cercetarea care a cuprins profesionisti HR din companii internationale. Afla recomandarile despre cum poti lua cea mai buna decizie de recrutare atunci cand intreg procesul este in transformare si incert.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate