Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

octombrie 2017

Aveti sansa sa fiti recunoscuti pentru eforturile si rezultatele de exceptie in domeniul performantei in cadrul Premiilor WorldSkills Romania in Strategie si Performanta 2017! Aceste premii reprezinta recunoasterea profesionistilor si organizatiilor care prin expertiza si activitatea lor pot fi luati ca model al modului de aplicare in practica a cunostintelor in domeniul strategiei si imbunatatirii performantei organizationale.
 
Care sunt categoriile acestor premii si cum va puteti inscrie aflati accesand aceasta pagina.
 


septembrie 2017


KPI Institute: Parte din Conferinta Managementul Performantei in Romania 2017, Premiile Worldskills in Managementul Performantei 2017 reprezinta recunoasterea acordata profesionisitilor din diferite industrii pentru contributia lor remarcabila in atingerea excelentei in business.
Interesat? Afla detalii despre jurizare si aplica pentru una dintre categorii aici
Nominalizarile sunt deschise organizatiilor prezente atat in Bucuresti, cat si la nivel national, din sectorul public si privat.


august 2017

Cost de angajare - high, rata de esec - low, rata angajarilor - hmmm...Vrei sa stii cat de bine folosesti indicatorii de performanta? The KPI Institute Romania a deschis inscrierile la cursul de Certificare profesionala: Indicatori de Performanta, Bucuresti si Cluj Napoca pentru toamna anului 2017. Profita de reducerile Early Bird si scrie-ne la romania@kpiinstitute.org. Obtine o imagine completa despre KPIs si impactul acestora asupra organizatiei din care faci parte direct de la trainerul cursului Raluca Vintila. Afla detalii aici.

Vrei sa obtii experienta integrala in managementul performantei? Compania ta e pregatita sa treaca la nivelul urmator? The KPI Institute Romania a deschis inscrierile la singurul program integrat de managementul performanÈ›ei din România acreditat ANC pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale. Obtii, in doar 4 luni, experienta completa: cunosti in profunzime conexiunile dintre strategia organizationala si mediul de afaceri, intelegi selectia si folosirea KPIs la nivel de organizatie, departament si angajati si exersezi utilizarea KPIs in studii de caz si exercitii aplicate.  Profita de reducerile Early Bird si cere detalii la romania@kpiinstitute.org. Afla detalii aici.
 


 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate