Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

septembrie 2018

Toamna se numara... evaluarile de pe Undelucram.ro. Si cum sezonul recrutarilor bate la usa, de data aceasta va spunem care sunt companiile top of mind din domeniul Consultanta & servicii. Printre profilurile care atrag cele mai multe evaluari din partea angajatilor, dar si care comunica cel mai des despre activitatea firmei se numara: Genpact si Teleperformance.
Pe Undelucram.ro, atat angajatorii, cat si oamenii de HR isi pot gestiona comunitatile de actuali angajati prin intermediul mai multor instrumente care faciliteaza comunicarea. Daca vreti sa va faceti treaba mai usor si sa aflati ce gandesc candidatii din piata despre cultura organizationala a companiei voastre, va recomandam sa navigati pe site-ul Undelucram.ro


iulie 2018

Top branduri din retail interactioneaza cu angajatii pe Undelucram.ro. Companiile de top din industria de retail sunt din ce in ce mai prezente pe Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online dedicata angajatilor din Romania. Printre profilurile cu cea mai multa activitate se numara Lidl, Kaufland si Carrefour.

Fie ca vorbim despre evaluari lasate chiar de angajatii companiei, fie ca vorbim despre fotografii care prezinta atmosfera de lucru sau video-uri de echipa, organizatiile raspund nevoilor candidatilor de a sti la ce sa se astepte inainte de a accepta o pozitie in companie. Va invitam sa va creati un cont de angajator pe Undelucram.ro si sa aflati care sunt ultimele tendinte de employer branding in Romania


februarie 2018


Cei mai multi candidati apeleaza la opinia cunoscutilor inainte de a se angaja. Exact ca in cazul achizitiilor pe Internet, angajatii cauta evaluari, feedback relevant si experiente reale cu privire la mediul de lucru, echipa, beneficii, program orar, promisiunile tinute si orice alte detalii considera importante. Peste 350.000 de potentiali angajati schimba opinii pe Undelucram.ro, in fiecare luna. Descopera comunitatea si asigura-te ca gasesc informatii corecte despre compania ta. Afla cum te poti implica mai mult aici.
 


ianuarie 2018

Companiile care isi doresc sa isi gestioneze mai bine imaginea de angajator de top in randul angajatilor si al potentialilor angajati pot folosi gratuit platforma Undelucram.ro care gazduieste cea mai mare comunitate dedicata angajatilor din Romania. Tool-urile puse la dispozitia angajatorilor permit o targetare eficienta a candidatilor direct interesati de anumite companii/job-uri si ofera acces la date despre comportamentul utilizatorilor in raport cu angajatorii. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul comunitatii

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate