Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-05-31
A 5-a editie a studiului KPMG Global CEO Outlook releva ca mai mult de jumatate dintre directorii executivi (CEO) intervievati sunt increzatori in succes, dar sunt realisti, 53% estimand o crestere moderata de 2% pentru urmatorii trei ani (in scadere de la 55% in 2018). Similar cu editia precedenta, liderii in afaceri mentin estimarea pozitiva pentru cresterea economiei globale in urmatorii trei ani, desi numarul acestora a scazut de la 67% la 62% in ultimele 12 luni. Increderea in viitor este intarita si de politicile de angajare, 36% dintre CEO estimand ca vor creste numarul angajatilor cu peste 6% in urmatorii trei ani.
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
​Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-05-31
Am fost invatati sa ne luptam cu nesiguranta noastra. Sa o alungam, hulim, uram si exilam. Dar, ce ar fi sa o ascultam? Si cum ne-am simti oare daca am sta de vorba cu ea? 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-05-31
Tu cum iti ajuti angajatul sa depaseasca blocajul si sa isi mentina motivatia la locul de munca? Ce cuvinte devin adevarate carlige care sa il agate pentru scopul comun? Puterea secreta a discursului se bazeaza pe cativa termeni pe care orice lider bun ii foloseste. 
Pus la dispozitie de Dan Pricop, 2019-06-03
Indicatorul de combustibil ce-ti spune? Mai ai benzină pentru inca 500 de Km. Reviziile tehnice sunt la zi? Salariile le-ai platit la termen? E bine sa stai bine cu banii si in firma. Cunostinte solide de management financiar sunt esentiale pentru un conducator: a sti ce sa faci si cand sa faci cu banii tai. Sau cand si daca este nevoie de un imprumut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Training limbi straine dedicat companiilor (limbaj general si de afaceri), training limba romana dedicat expatilor, audit lingvistic, cursuri limbi straine persoane fizice (grupe sau individual), programe de blended learning
Adresa: Calea Floreasca 169x, cladirea Cube, etaj 2,  sector 1, Bucuresti
E-mail: info@umlaut.ro
Telefon: 0737 293 494
 
Prezentarea companiei
 
Umlaut Training si Audit Lingvistic (www.umlaut.ro) a fost infiintat in 2009, oferind cursuri de limbi straine companiilor multinationale si firmelor locale. Prin programele de training personalizate si structurate in functie de specificul companiei, dar si de particularitatile individuale ale cursantilor, garantam randamentul investitiei. Am avut privilegiul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale clientilor nostri intr-o limba straina in contexte specifice din domeniile retail, financiar-bancar, IT, outsourcing, energetic, diplomatic. Din 2016 am dezvoltat si segmentul de cursuri destinate persoanelor fizice.   

Atuurile programelor noastre de training sunt experienta (in decursul unui deceniu, peste 1.000 de cursanti din 40 de companii au beneficiat de cursurile noastre), flexibilitatea si competenta.
Servicii / Produse
 
Oferim servicii integrate si personalizate:
  • Training limbi straine pentru firme si companii in concordanta cu activitatea si strategia de dezvoltare a departamentului de Resurse Umane (cursuri individuale si de grup, limbaj general si/sau specializat cu frecventa extensiva, intensiva sau  immersion)
  • Cursuri de limba romana pentru expati
  • Audit Lingvistic (instrument de diagnostic si evaluare esential in procesul de recrutare sau elaborare al unui program de training)
  • Programe de Blended Learning (pentru limba germana)                                                                             
Recomandari
 
Recomand cu caldura echipa Umlaut celor care vor sa invete limba germana. Am gasit in trainerii mei, Iulia si Cristian, doi profesionisti experimentati, care au stiut sa ecompleteze pregatirea clasica in domeniu (exercitii, lectura samd)cu o abordare conversationala intensa, depasind astfel barierele interente invatarii unei limbi straine. Drumul este lung, dar alaturi de echipa Umlaut este si placut! Mult succes in continuare! - Andrei C, Director Servicii financiare, Porsche Finance Group                                                                                                                                                                                                              
Am decis acum un an sa invat limba germana din motive profesionale si personale. Trainerul  meu la intalnirile saptamanale , pe langa structura urmarita, aduce o tusa personala prin  buna dispozitie si energia pe care o degaja. Timpul trece repede si util. - Bogdan Stefan, Director Servicii Clienti, BCR                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Cursul de limba engleza organizat la sediul Umlaut m-a ajutat sa obtin un punctaj excelent la IELTS. Le multumesc pentru tipps and tricks. - Eugen Manolescu, Economist                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Ce mi-a placut la cursul de limba germana a fost provocarea de a vorbi in limba germana utilizand vocabularul cunoscut si faptul ca orice cuvant necunoscut era explicat tot in limba germana. Pe ansamblu un curs motivant si interactiv prezentat de oameni dinamici care au o abordare diferita fata de cea clasica, astfel incat limba germana poate fi invatata cu usurinta si placere. - Andreea D, Inginer, Pentalog                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate