Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Catalin Vasile, 2020-04-30
In noul context de business, companiile trebuie sa fie pregatite sa interactioneze cu clientii in mediul preferat de acestia atunci cand le este solicitat. Daca un client vrea sa discute prin video-call, ar trebui sa poti sustine o conversatie valoroasa pentru acesta si chiar sa creezi o experienta de nivel superior. Odata cu familiarizarea clientilor cu noile tehnologii, apare o mare oportunitate pentru multe companii de a accesa cu usurinta clienti din alte zone geografice. Pentru a face fata acestor provocari, echipele profesioniste de vanzatori dezvolta un model nou de interactiune cu clientul, model cunoscut ca INSIDE SALES.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-04-30
Pot sa intreb un angajat daca are sau nu Coronavirus? Pot sa trimit acasa un membru al echipei daca se simte rau si sa ii cer sa aduca o adeverinta medicala care sa arate ca este sanatos, inainte sa se intoarca la munca? Sunt doar cateva dintre intrebarile adresate de expertii HR din SUA, care au participat recent la o intalnire cu reprezentantii Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Expertii citati de Bloomberg au reiterat importanta pe care trebuie sa o acorde companiile in aceasta perioada pentru a avea o strategie clara de comunicare, sa ia masuri ferme pentru a asigura sanatatea angajatilor si sa usureze tranzitia catre munca de acasa, in sectoarele in care acest lucru este posibil. Iata cateva recomandari in acest sens, care se pot aplica si in firma ta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-04-30
Rolul expertului in resurse umane de a fi omul care ajuta compania sa isi adapteze business-ul si care ghideaza angajatii intr-un moment care pune la incercare modul lor de lucru devine vital in noua realitate a pietei muncii. Iata cinci moduri in care criza sanitara va schimba activitatea departamentului de resurse umane.
Pus la dispozitie de Madalina Balan, 2020-04-30
Odata cu declararea starii de urgenta si implementarea recomandarilor de distantare sociala, multi dintre noi resimtim acut izolarea sociala. Si este normal, deoarece oamenii sunt, prin natura lor, fiinte sociale. Astfel, nu ne surprinde faptul ca reducerea conectarii sociale are un impact asupra echilibrului emotional si asupra sanatatii psihologice, impactand semnificativ eficienta la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-04-30
A schimbat pandemia de coronavirus pentru totdeauna modul in care lucram? In ultimii ani, s-a dezbatut intens subiectul muncii remote, cu sustinatori puternici si pro, si contra. Cu toate acestea, multe dintre piedicile considerate inainte insurmontabile s-au dovedit, in ultimele saptamani, relativ usor de de depasit, in conditiile in care milioane de angajati nu au avut alta solutie decat sa isi mute birourile acasa. 
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, 2020-04-30
Cineva spunea odata despre mindfulness ca este "...an eastern tool for western results". Pentru o lunga perioada de timp mindfulness a fost un concept privit cu destul de mult scepticism in vest. Dar astazi este practicata in nenumarate locuri, de la Parlamentul Britanic si Forumul de la Davos pana la companii de renume precum Google sau Intel. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-04-30
Desi avem multe motive sa simtim ca viata s-a oprit pur si simplu, de fapt doar si-a incetinit ritmul si s-a dat peste cap! Dar avem cele mai bune sanse sa supravietuim acestei schimbari enorme daca ne adaptam tuturor conditiilor - temporare sau permanente - cat mai curand posibil. Noi, la Indivizo, lucram de ani buni la digitalizarea procesului de angajare si la dezvoltarea instrumentelor online care fac recrutarea mai eficienta.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-05-04
Situatia de criza cauzata de pandemia de COVID-19 ne-a obligat pe noi, angajatorii, sa gasim solutii pentru a ne continua activitatea si mai ales pentru a ne proteja angajatii. Cea mai populara masura, acolo unde a fost posibil, a fost sa ne desfasuram cu totii activitatea de acasa. Cum tinem evidenta timpului pentru munca de acasa al angajatilor?
 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-05-04
Ups, iata-te in carantina, cu toata situatia asta cu Covid-19. Acum chiar ca nu mai poti sa mergi la dentist, s-au inchis toti. Insa maseaua aceea incepe sa te deranjeze din ce in ce mai des. Si ai fi vrut, daca tot era sa te fi dus, sa vorbesti si de un implant pentru maseaua lipsa. Intre timp insa, angajatorul ti-a redus 20% din salariu, ca deh, afacerile merg prost, acum lucrezi doar 4 zile din 5 pe saptamana. Cui ii mai arde de investitii dentare? Pot sa mai astepte.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2020-05-05
Colega noastra Malina Chirea, trainer si psiholog, ne impartaseste cateva sugestii practice despre cum putem gestiona anxietatea, una dintre emotiile puternice ale acestor zile. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2020-05-26
Sanatatea generala buna este o conditie importanta a performantei angajatilor. Conform unui studiu, 77% din pierderile de performanta se datoreaza unei stari de sanatate precare. Iar sanatatea orala nu face exceptie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Training limbi straine dedicat companiilor (limbaj general si de afaceri), training limba romana dedicat expatilor, audit lingvistic, cursuri limbi straine persoane fizice (grupe sau individual), programe de blended learning
Adresa: Calea Floreasca 169x, cladirea Cube, etaj 2,  sector 1, Bucuresti
E-mail: info@umlaut.ro
Telefon: 0737 293 494
 
Prezentarea companiei
 
Umlaut Training si Audit Lingvistic (www.umlaut.ro) a fost infiintat in 2009, oferind cursuri de limbi straine companiilor multinationale si firmelor locale. Prin programele de training personalizate si structurate in functie de specificul companiei, dar si de particularitatile individuale ale cursantilor, garantam randamentul investitiei. Am avut privilegiul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale clientilor nostri intr-o limba straina in contexte specifice din domeniile retail, financiar-bancar, IT, outsourcing, energetic, diplomatic. Din 2016 am dezvoltat si segmentul de cursuri destinate persoanelor fizice.   

Atuurile programelor noastre de training sunt experienta (in decursul unui deceniu, peste 1.000 de cursanti din 40 de companii au beneficiat de cursurile noastre), flexibilitatea si competenta.
Servicii / Produse
 
Oferim servicii integrate si personalizate:
  • Training limbi straine pentru firme si companii in concordanta cu activitatea si strategia de dezvoltare a departamentului de Resurse Umane (cursuri individuale si de grup, limbaj general si/sau specializat cu frecventa extensiva, intensiva sau  immersion)
  • Cursuri de limba romana pentru expati
  • Audit Lingvistic (instrument de diagnostic si evaluare esential in procesul de recrutare sau elaborare al unui program de training)
  • Programe de Blended Learning (pentru limba germana)                                                                             
Recomandari
 
Recomand cu caldura echipa Umlaut celor care vor sa invete limba germana. Am gasit in trainerii mei, Iulia si Cristian, doi profesionisti experimentati, care au stiut sa ecompleteze pregatirea clasica in domeniu (exercitii, lectura samd)cu o abordare conversationala intensa, depasind astfel barierele interente invatarii unei limbi straine. Drumul este lung, dar alaturi de echipa Umlaut este si placut! Mult succes in continuare! - Andrei C, Director Servicii financiare, Porsche Finance Group                                                                                                                                                                                                              
Am decis acum un an sa invat limba germana din motive profesionale si personale. Trainerul  meu la intalnirile saptamanale , pe langa structura urmarita, aduce o tusa personala prin  buna dispozitie si energia pe care o degaja. Timpul trece repede si util. - Bogdan Stefan, Director Servicii Clienti, BCR                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Cursul de limba engleza organizat la sediul Umlaut m-a ajutat sa obtin un punctaj excelent la IELTS. Le multumesc pentru tipps and tricks. - Eugen Manolescu, Economist                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Ce mi-a placut la cursul de limba germana a fost provocarea de a vorbi in limba germana utilizand vocabularul cunoscut si faptul ca orice cuvant necunoscut era explicat tot in limba germana. Pe ansamblu un curs motivant si interactiv prezentat de oameni dinamici care au o abordare diferita fata de cea clasica, astfel incat limba germana poate fi invatata cu usurinta si placere. - Andreea D, Inginer, Pentalog                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate