Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Training limbi straine dedicat companiilor (limbaj general si de afaceri), training limba romana dedicat expatilor, audit lingvistic, cursuri limbi straine persoane fizice (grupe sau individual), programe de blended learning
Adresa: Calea Floreasca 169x, cladirea Cube, etaj 2,  sector 1, Bucuresti
E-mail: info@umlaut.ro
Telefon: 0737 293 494
 
Prezentarea companiei
 
Umlaut Training si Audit Lingvistic (www.umlaut.ro) a fost infiintat in 2009, oferind cursuri de limbi straine companiilor multinationale si firmelor locale. Prin programele de training personalizate si structurate in functie de specificul companiei, dar si de particularitatile individuale ale cursantilor, garantam randamentul investitiei. Am avut privilegiul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale clientilor nostri intr-o limba straina in contexte specifice din domeniile retail, financiar-bancar, IT, outsourcing, energetic, diplomatic. Din 2016 am dezvoltat si segmentul de cursuri destinate persoanelor fizice.   

Atuurile programelor noastre de training sunt experienta (in decursul unui deceniu, peste 1.000 de cursanti din 40 de companii au beneficiat de cursurile noastre), flexibilitatea si competenta.
Servicii / Produse
 
Oferim servicii integrate si personalizate:
  • Training limbi straine pentru firme si companii in concordanta cu activitatea si strategia de dezvoltare a departamentului de Resurse Umane (cursuri individuale si de grup, limbaj general si/sau specializat cu frecventa extensiva, intensiva sau  immersion)
  • Cursuri de limba romana pentru expati
  • Audit Lingvistic (instrument de diagnostic si evaluare esential in procesul de recrutare sau elaborare al unui program de training)
  • Programe de Blended Learning (pentru limba germana)                                                                             
Recomandari
 
Recomand cu caldura echipa Umlaut celor care vor sa invete limba germana. Am gasit in trainerii mei, Iulia si Cristian, doi profesionisti experimentati, care au stiut sa ecompleteze pregatirea clasica in domeniu (exercitii, lectura samd)cu o abordare conversationala intensa, depasind astfel barierele interente invatarii unei limbi straine. Drumul este lung, dar alaturi de echipa Umlaut este si placut! Mult succes in continuare! - Andrei C, Director Servicii financiare, Porsche Finance Group                                                                                                                                                                                                              
Am decis acum un an sa invat limba germana din motive profesionale si personale. Trainerul  meu la intalnirile saptamanale , pe langa structura urmarita, aduce o tusa personala prin  buna dispozitie si energia pe care o degaja. Timpul trece repede si util. - Bogdan Stefan, Director Servicii Clienti, BCR                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Cursul de limba engleza organizat la sediul Umlaut m-a ajutat sa obtin un punctaj excelent la IELTS. Le multumesc pentru tipps and tricks. - Eugen Manolescu, Economist                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Ce mi-a placut la cursul de limba germana a fost provocarea de a vorbi in limba germana utilizand vocabularul cunoscut si faptul ca orice cuvant necunoscut era explicat tot in limba germana. Pe ansamblu un curs motivant si interactiv prezentat de oameni dinamici care au o abordare diferita fata de cea clasica, astfel incat limba germana poate fi invatata cu usurinta si placere. - Andreea D, Inginer, Pentalog                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate