Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de iFlow, 2020-02-12
Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an, de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-02-26
Imaginati-va un pisc inalt si indepartat, inconjurat de valuri de ceata. Cam asa este inovatia in mediul de business: o aspiratie inalta inclusa pe lista de valori si in declaratiile de misiune ale multor companii, insa din pacate inconjurata de ceata unor mituri care o fac inaccesibila. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-02-26
Dupa ce ti-am aratat in practica modul in care instrumentele de recrutare pot avea o influenta majora asupra retentiei, sa intram acum in teoria engagement-ului si sa vedem ce poti face pentru ca noii tai angajati sa isi ia un angajament emotional inca din procesul de interviu. 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-02-26
Cand angajezi, o alegere bine facuta inseamna timp si bani castigati. Doua perechi de ochi sunt intotdeauna mai bune decat una singura, mai ales cand una dintre ele apartine unui specialist in recrutare experimentat. 
Pus la dispozitie de Roxana Mitu, 2020-02-27
In aceasta perioada rulam o campanie de promovare pentru programele de invatare „Evolution Journey” dezvoltate si recomandate de Trend. In urma cu cateva saptamani am primit un mesaj in legatura cu pozele care promoveaza programul de leadership. Amica mea imi vorbea despre faptul ca posterul are pe el patru barbati. Nicio femeie. 
Pus la dispozitie de Dominique Bogdanas, 2020-02-27
Conceptul de spatiu de lucru digital include numeroase paradigme, cum ar fi instrumente de lucru inteligente sau instrumente de colaborare. Dar despre ce este vorba, mai exact, si care sunt avantajele?
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-02-28
Burnoutul este un proces gradual! Nu se intampla peste noapte, dar se poate declansa dintr-odata. Semnele si simptomele sunt subtile la inceput, dar se agraveaza odata cu trecerea timpului. Simptomele timpurii nu trebuie neglijate ci reprezinta o certitudine ca este nevoie de o interventie.
Pus la dispozitie de HCM Deck, 2020-02-28
Prima intalnire din seria HCM Deck European Roadshow va avea loc pe 31 martie la Radisson Bucharest Hotel & Residence. Expertii din domeniul HR si L&D vor discuta subiecte din domeniul inovatiei, al tendintelor L&D, al HR Tech si al afacerilor. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Beneficii dentare angajati; abonamente medicale stomatologie
Adresa: Calea Floreasca 169X, Floreasca Cube, et. 1, sector 1, Bucuresti
E-mail: smile@izidoc.ro; diana.enachescu@izidoc.ro
Telefon: 0723 172 972; 031 438 2766
Prezentarea companiei
 
IziDoc introduce in piata beneficiilor pentru angajati abonamentul dentar IziDoc. Printr-o abordare dedicata, necesara in segmentul stomatologic definit prin individualitate, IziDoc democratizeaza accesul la serviciile medicale dentare, completeaza pachetul medical oferit de angajatori si creste gradul de educatie dentara si sanatate orala al angajatilor.

Reteaua noastra de clinici partenere este construita pe criteriul calitatii actului medical, dar si pe cel al dorintei medicilor de a incuraja o perceptie mai atractiva a acestui segment.    
Servicii / Produse
 
Beneficiile dentare IziDoc inseamna proximitate, informatii relevante despre medici si locatii, precum si reduceri atractive. Prin platforma izidoc.ro, fiecare angajat isi poate alege cu usurinta clinica sau medicul care se potriveste cel mai bine criteriilor sale (proximitate, experienta medici, preturi, etc.). IziDoc practica educatie dentara constanta catre membrii sai, pentru cresterea constientizarii importantei sanatatii orale si mobilizarea efectiva in aceasta directie.

Pe baza cardului individual IziDoc, angajatul beneficiaza de reduceri sau gratuitati la procedurile medicale in momentul prezentarii in cabinet.
 
Avantaje angajator:
  • Oferirea unui pachet medical complet, alaturi de abonamentele medicale clasice
  • Diferentiere fata de alti angajatori
  • Pret atractiv, plata flexibila
  • Incadrarea ca abonament de servicii medicale neimpozabil
  • Angajati motivati pentru performanta                   
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate