Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Thrive, 2022-06-29
Marea Demisie a dus la Marea Reevaluare a rolului pe care munca il joaca in viata noastra. Oamenii nu doar ca renunta la un anumit job, ci regandesc cu totul si ceea ce-si doresc de la viata. De fapt, demisioneaza de la o cultura a "workism-ului": ideea ca suntem definiti, in primul rand, de munca noastra si ca orice altceva – adică viata – trebuie sa se incadreze in spatiul din ce in ce mai ingust care ramane in afara muncii. 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
In ultimul timp, tot mai multe companii organizeaza programe inovatoare de recunoastere non-financiara, precum sistemele de puncte sau panoul social, si recompenseaza chiar si nominalizarile, pentru a include cat mai multi angajati in cercul aprecierii. Descopera ce impact are recunoasterea angajatilor in cadrul organizatiilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
Co-Factor admira profund si sprijina activ companiile care sunt dornice sa-si imbunatateasca procesele organizationale si care sunt suficient de curajoase pentru a lua in serios jocul la locul de munca. De aceea, am pregatit pentru tine informatii utile despre cum si unde poate fi folosita gamificarea.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-06-29
Pana acum doi ani, ritmul de lucru, viteza schimbarilor si mediul economic in continua schimbare erau generatori importanti de stres. Insa pandemia, dinamicile ultra rapide din tehnologie si economie, conflictul din Ucraina prezentat permanent si amplificat in media au dus pe foarte multi la limita si continua sa o faca, conform specialistilor K.M.Trust & Partners.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
Majoritatea angajatorilor se confrunta cu deficitul fortei de munca. Acest neajuns se simte atat pentru categoria de angajati calificati si necalificati, cat si pentru specialistii cu studii superioare. Gasirea talentelor necesita atentie la detalii, iar echipele de recrutare interne pot ajunge rapid sa fie coplesite de numarul de pozitii vacante ce trebuie inchise cat mai repede. Ti-am pregatit un infografic pentru a afla ce solutii te pot ajuta sa depasesti provocarile.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
O preferinta care transcende varsta este dorinta de recunoastere la locul de munca. Multe echipe multigenerationale au obtinut un succes semnificativ folosind programe de recunoastere a angajatilor pentru a eleva cultura companiei intr-un mod care sa rezoneze cu angajatii de toate varstele. Atunci cand oferim apreciere intr-un mod potrivit, adaptat dorintelor fiecarei generatii, mentinem angajatii motivati pe termen lung.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-06-29
Doar 10% din CEO declara ca programele de dezvoltare a liderilor au un impact vizibil asupra afacerii si peste 50% din CEO spun ca dezvoltarea liderilor de ultima generatie este cea mai mare provocare cu care se confrunta in prezent. Si angajatii considera ca aceast aspect reprezinta o problema. Implicarea angajatilor este doar 32%, in scadere de la 36% in 2020, iar dezinteresul activ este in crestere, cu un procent fata de 2021, iar relatia lor cu liderii reprezinta un factor determinant. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Un studiu realizat de Institute for Corporate Productivity arata ca echipele care lucreaza bine impreuna au performante de 5 ori mai mari, deoarece se simt motivate de un obiectiv comun. Cu toate acestea, un studiu recent, realizat de Salesforce, a aratat ca din cei 1.400 de directori si angajati chestionati, 86% au observat ca lipsa de colaborare este responsabila pentru esecurile la locul de munca. Cum poti pune bazele unei colaborari eficiente intre colegi? 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Acum 5 ani spera sa devina un judecator desavarsit, insa spre finalul ciclului de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti a realizat ca trebuie sa aleaga calea ce i se potriveste, nu ce ii satisface pe cei din jur. Si s-a inscris la programul de masterat Dreptul Muncii. Este povestea Luciei Prisecariu, consilier juridic. 
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-06-30
Un concept marca Creative & Bright, programul de teambuilding Treasure Hunt ii conduce pe participanti printr-o poveste incitanta, cu probe care solicita experienta si aportul fiecarui membru al echipei pentru a ajunge victoriosi la finalul calatoriei.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
Background check-ul aduce un grad ridicat de transparenta si onestitate atat in procesul de angjare, cat si in vietile companiilor. Cu toate acestea, exista cateva mituri construite in jurul procesului. Afla care sunt cele mai intalnite 5 mituri despre background check si motivul pentru care nu sunt adevarate.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
​Fiecare nou angajat aduce intr-o echipa skill-uri, calitati si valori dobandite pe intreg parcursul profesional. Toate pot duce catre dezvoltarea echipei, a proiectelor si a companiei. Exista o lista lunga de beneficii legate de aducerea noilor talente intr-o echipa. Dar, ce se intampla cu acele angajari care nu sunt tocmai benefice pentru companie?
Pus la dispozitie de htss, 2022-07-01
Procesul de planificare resurse umane, gestionarea turelor de lucru, dar si inregistrarea rapoartelor sunt vizibil simplificate de sistemele de management al angajatilor. In functie de nevoile specifice, aceste solutii software integreaza diverse caracteristici si sunt adaptate la nevoile companiei, pentru a indeplini toate cerintele beneficiarului.  
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-07-01
E perioada vacantelor si poti folosi aceasta perioada de respiro pentru a revizui situatia pregatirii angajatilor, fie ca este vorba despre formare la locul de munca, sau de cursuri oferite de institutii de training profesional. Astfel, poti creste nu numai nivelul de profesionalizare a angajaților, dar si profitul companiei si randamentul pe care il au echipele din compania ta. 
Pus la dispozitie de NN Romania, 2022-06-30
Conceptul de wellbeing al angajatilor a devenit o prioritate tot mai importanta pe agenda companiilor in ultimii ani, amplificata de noile provocari din societate, din economie si din piata muncii. Transformarea wellbeing-ului si mindset-ul de schimbare al organizatiilor pentru o abordare holistica a wellbeing-ului echipei au fost principalele teme de discutie ale celui de-al doilea eveniment din seria HR Connect: Future is NOW organizat de NN Romania si HR Club, cu obiectivul de a identifica solutiile pe care le pot aborda departamentele de HR pentru wellbeing integrat.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Vorbitori


David Sorrentino
Aptis Business Development Manager, British Council

 
Mr. David Sorrentino is Aptis Business Development Manager for the British Council covering two Europe regions (stretching from Portugal to Kazakhstan) and based in Brussels.  

Before working in the exams unit David managed marketing and communication for project work across Europe. Prior to joining the British Council in 2008 David founded a Brussels-based organisation that facilitated collaboration between European and American scientists and worked towards the same ends for the National Institutes of Health in Washington, DC.

He holds an MSc in International Politics from the University of Edinburgh and a BA in Politics and Economics from the University of Vermont.  
 


George Vascan
Focused Leader Program Director, Geva & Company

MBA, IMD Lausanne
Practician certificat Blue Ocean Strategy, INSEAD
+15 ani experienta in pozitii cheie in companii multinationale
Experienta profesionala/Proiecte: BAT, VODAFONE, SABMILLER, JTI, HBO, GSK, T-MOBILE, MARRIOTT, TAROM, AMCHAM, EUROPHARM
+ 25 ani experienta in practica meditatiei.


Stelian Bogza
Business Development Director & Co-founder​, Benefit Online


Stelian are o experienta de peste noua ani in domeniul bancar si financiar in segmentul relatiilor business-to-business, marketing si vanzari.

Si-a inceput cariera in banking in 2005, la grecii de la EFG Retail Services, iar in doi ani era deja Senior Relashionship Manager la Credit Europe Bank, dezvoltand relatia cu retaileri importanti din piata pentru implementarea si acceptarea serviciilor de POS ale bancii. La scurt timp dupa preluarea ABN AMRO de catre Royal Bank of Scotland, a fost recrutat pentru pozitia de Merchant Manager pentru cardurile de credit, fiind responsabil direct pentru strategiile de vanzare si promovare pe termen mediu si lung si, totodata, de relatia cu principalii clienti ai bancii pentru segmentul carduri.

In august 2009, isi incepe colaborarea cu Citibank, din functia de Business Development & Cards Partnerships Manager, concentrandu-se exclusiv pe divizia B2B, strategii de marketing si vanzari ale cardurilor bancare. In cei patru ani in care a avut aceasta pozitie, a implementat si gestionat cea mai mare retea de reduceri din sistemul bancar local: 450 de retaileri cu peste 2.000 de puncte de vanzare. Tot in acea perioada, a stabilit un parteneriat cu Ministerul Culturii in cadrul caruia detinatorii de carduri Citibank  aveau acces gratuit in 17 dintre cele mai vizitate muzee din Romania (ex: Castelul Peles, Muzeul Satului, Brukenthal etc.), beneficiu care s-a dovedit a fi nu numai unic, ci si unul dintre cele mai utilizate in sistemul bancar local. Unul dintre beneficiile Citibank implementat de el si in Romania a presupus adaptarea sistemului international de privilegii cu peste 100 de hoteluri, restaurante, spa-uri din Romania.

Dupa aproximativ 4 ani petrecuti in Citibank, in iunie 2013, este recrutat de Western Union pentru functia de Senior Manager in dezvoltarea serviciilor de transfer de bani cu bancile pentru regiunea Europei Centrale si de Est.

Din 2014, aduce impreuna cu Adrian Sarbu un sistem unic in Romania de beneficii optionale pentru angajati. Experienta in domeniu financiar-bancar, impreuna cu experienta lui Adrian in dezvoltarea afacerilor, i-au ajutat sa identifice oportunitatea unei noi tendinte de externalizare a serviciilor pentru motivarea angajatilor care isi doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.

"Am ales sa merg pe calea antreprenoriala dupa mai bine de 9 ani petrecuti in sistemul bancar romanesc unde am ajuns sa inteleg nevoia si pretul pe care fiecare angajat il pune pe optiunea de a-si alege beneficiile oferite de companie. Benefit Online reprezinta solutia pe care mi-as fi dorit sa o primesc de la toate companiile in care am lucrat si, acum ca am lansat-o pe piata, am convingerea ca va face multi angajati mai fericiti si mai motivati."

 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate