Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Provocari in HR: Dezvoltarea oamenilor si gestiunea programului de lucru
 
Marti, 10 noiembrie 2015, s-a desfasurat o noua Intalnire HR Partner, in cadrul careia am discutat despre doua dintre provocarile cu care se confrunta profesionistii in resurse umane: dezvoltarea oamenilor si gestiunea programului de lucru.  

In prima parte a intalnirii, Florin Petean (Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala) ne-a prezentat cateva abordari productive in dezvoltarea oamenilor. 

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Gabriela Pletosu (Personnel Administration Manager, UCMS Group Romania) ne-a explicat diferentele dintre regimul orelor de repaus saptamanal si cel al orelor de sarbatori legale. 

In a treia sesiune a Intalnirii HR Partner, Madalin Vladu (Account Manager, Millward Brown) a prezentat rezultatele studiului realizat impreuna cu HR Club privind piata de servicii de resurse umane din Romania. 


Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Abordari productive in dezvoltarea capitalului uman​
  • Florin Petean - Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj 
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Regimul orelor de repaus saptamanal versus cel al orelor de sarbatori legale​

11:30 - 12:00 Pauza de cafea

12:00 - 13:00 Sesiunea 3: Rezultatele studiului privind piata de servicii de resurse umane din Romania


Cand si unde 

Evenimentul a avut loc marti, 10 noiembrie 2015, intre orele 8.30-13.00, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate