Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Esti pregatit pentru gen Y?
Ai instrumentele de invatare potrivite pentru fiecare angajat?

 
 
Marti, 11 octombrie 2016, a avut loc prima Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre lucrul cu generatia Y si noile metode de invatare in organizatii.

In prima parte a sesiunii, Diana Voicu si Viviana Andone, Arhitecti ai Invantarii (MMM Consulting INT'L) au sustinut o sesiune interactiva in cadrul careia am impartasit idei si practici de lucru cu generatia Y.

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Romana Baia (Trend Consult) a sustinut un workshop despre cultura organizationala si cresterea impactului interventiilor de invatare asupra performantei.

Agenda evenimentului

9.00 - 9.30  Welcom coffee break

9.30 - 10.30  Sesiunea 1: Sesiunea 1: Gen Y - intre mituri si potential real
10.30 - 11.00 Coffee break & Networking

11.00 - 12.00  Sesiunea 2: Learning to grow - Un workshop despre invatare in organizatie si organizatii care invata

  • Romana Baia - Partner, Head of Research & Development, Trend Consult

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 11 octombrie 2016, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti. Vezi harta aici.


Eveniment organizat impreuna cu

 
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate