Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Adrian Florea, Partner / Business Advisory Trend Consult, 2018-04-26
Rezultatele vin din ceea ce faci, adica din comportamente.
Rezultatele pe termen lung vin din ceea ce faci in mod regulat, repetat, obisnuit, adica din obiceiuri.
Rezultatele unei organizatii vin din comportamentele membrilor organizatiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-21
Anul acesta a adus cu sine o revolutie fiscala care a perturbat modul de calcul al salariilor din intreaga economie romaneasca. Contributiile au trecut in sarcina angajatului, creand incertitudine privind modalitatea de calcul. Insa zeci de mii de contribuabili au avut in tot acest timp un aliat de nadejde, portalul calculatorvenituri.ro, care calculeaza instantaneu salariul,  contributiile si impozitul catre stat. Despre utilitatea acestui instrument de calcul online, vorbim cu Mihaela Colesnic, manager de produs in cadrul Romanian Software, compania care ofera calculatorvenituri.ro in mod gratuit tuturor romanilor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-25
Reducerea fluctuatiei este un proces complex ce se refera la implementarea unor procese menite sa conduca la cresterea retentiei si implica o multitudine de factori si mecanisme. Multi se bazeaza insa pe pachetul de salarii si beneficii, considerand ca principala asteptare a oamenilor este de ordin financiar. Si evident ca pachetul salarial conteaza si conteaza cu atat mai mult cu cat salariile oferite sunt mai mici. Odata punctat acest aspect insa, ce alti factori mai trebuie luati in considerare?
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-25
Micromanagerii sunt toxici pentru business si pentru angajati. Ei incearca sa detina controlul, sufoca oportunitatea si inovatia si incurajeaza performanta slaba. Adesea, par a fi preferati de organizatii deoarece pot produce rezultate pe termen scurt. Insa, per total, dauneaza mult mai mult decat beneficiile aduse initial.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-09-25
Cum reusesc unii manageri sa creeze valoare intr-o organizatie, in timp ce altii o distrug? In cadrul programului nostru executiv am discutat despre trasaturile cheie la care organizatiile ar trebui sa se uite pentru a angaja oamenii potriviti.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-09-25
Managerii cu o buna guvernanta personala isi cultiva cu grija reputatia personala si, prin asociere, reputatia organizatiei lor. In prezent acest lucru are o importanta cruciala cu impact direct la nivel de business. O buna reputatie reduce incertitudinea in evaluarea partenerilor cu care alegem sa interactionam si este un factor esential atunci cand vine vorba de a aparea pe radarul potentialilor parteneri de afaceri.
Pus la dispozitie de AFI City, 2018-09-28
AFI Europe Romania a realizat un studiu privind optiunile rezidentiale si de stil de viata ale bucurestenilor, iar tendintele arata ca aproximativ 50% dintre respondenti ar opta pentru o locuinta intr-un complex rezidential datorita spatiilor verzi, sigurantei sporite si a facilitatilor oferite. Concluziile studiului arata ca apartamentele cu doua dormitoare se afla in topul preferintelor bucurestenilor, 1 din 2 persoane dorind sa achizitioneze o astfel de locuinta in viitorul apropiat. Printre criteriile de selectie a unui apartament se regasesc spatiile luminoase si aerisite, dar si prezenta ferestrelor atat in bucatarie, cat si in baie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Vorbitori


Diana Voicu
Arhitect al Invatarii, MMM Consulting INT'L

In cariera ei profesionala, Diana s-a specializat in marketing, vanzari, comunicare si PR. Din 1998 a inceput sa lucreze in business, mai intai ca director de marketing al unei mari companii de distributie. Mai tarziu,  s-a alaturat lui Ion Tiriac in cadrul Fundatiei Olimpice Romane pentru a promova si construi marca olimpica, pentru a asigura finantarea loturilor olimpice ale Romaniei din fonduri obtinute de la sponsori. A fost director de marketing al Alexandrion Group si director de conferinte in cadrul grupului Forum Invest-Media On.

Incepand cu anul 2004, Diana a ales o cariera de trainer si consultant de resurse umane, mai intai in cadrul companiei Response, apoi pe cont propriu. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer service. 

Printre companiile in cadrul carora a derulat programe de instruire se numara: Toyota Romania, Star Foods, Nestle, Carrefour, Romtelecom, DISTRIGAZ Sud, OMV-Petrom, Syngenta, Moller Electric Romania, Bioderma, Help Net, Credit Europe Bank, Tarom, Pirelli, Zentiva, Apa Nova, Biofarm, Raiffeisen Bank, Siemens, Zentiva, Plastipak Europe, Alstom Transport, Novartis, Banca Romaneasca,  Apa Nova, Infineon, Cefin, Biofarm, BCR,  Astra Zeneca, 3M, Baneasa Developments, Groupama, Merck Sharpe Dohme, Regina Maria, Whiteland, Cegedim.

Ca parte a echipei MMM a creat in mod continuu imbunatatiri asupra celui mai bun program de TOT de pe piata. Diana contribuind la formarea catorva sute de traineri sectorul bancar din carul BCR, Raiifeisen Bank , Banca Transilvania, Bancpost,  BRD, etc. 
Diana este consultant certificat Persona Global, tutor al programelor Chartered Institute of Marketing, UK si coach certificat Solution Focus. A absolvit la Open University Business School atat Management cat si Project Management (CCI).Viviana Andone
Arhitect al Invatarii, MMM Consulting INT'L

Viviana are peste 10 ani experienta in training si consultanta, dezvoltarea centrelor de evaluare, dezvoltarea competentelor manageriale pentru cienti precum: Pirelli, Holcim Romania; Wurth, Asesoft, Parada, Ministerul transporturilor, etc.
A realizat de asemenea proiecte de consultanta  in resurse umane pentru manageri (Cefin, Calsonic Kansei, Tarom, Novartis), echipe de vanzare (Siemens, Ulker), proiecte de formare si dezvoltare, teambuilding trainer (Pirelli, RBS Bank, Tarom), coordonarea, implementarea si administrarea programelor de training.
 
Este specializata in Psihologie organziationala, Dezvoltare organizationala, Sisteme de HR, Vanzari si Marketing. Printre temele preferate se numara: Comunicare, Managementul Timpului, Cresterea eficientei personale, Valorificarea potentialului propriu, Automotivare si vointa. 
Viviana este consultant certificat Investors in People.

Viviana a absolvit doua programe de master in Administrarea si Dezvoltarea Resurselor  Umane si Psihologie Organizationala si Resurse umane in cadrul Universitatii din Bucuresti. In 2008 a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul aceleiasi Universitati, specializandu-se in psihologie Organizationala. 
A absolvit, deasemenea, cursul de Management al Performantei sustinut in cadrul Open University UK prin compania reprezentanta in Romania, Codecs.Romana Baia
Partner, Head of Research & Development, Trend Consult

Romana Baia este Partener si Head of Research & Development in cadrul Trend Consult, unul dintre jucatorii cheie ai industriei de training si consultanta. Cariera si-a inceput-o in domeniul educatiei, urmata de 7 ani dedicati coordonarii proiectelor de de relatii publice in cadrul unei agentii din Romania. 

In 2005, Romana s-a alaturat echipei Trend Consult, fiind responsabila de zona de cercetare, analiza a nevoilor si dezvoltare a programelor de invatare din arii precum management, vanzari, negociere, comunicare, leadership. In 2014, Romana a coordonat dezvoltarea primei platforme locale de gamification, utilizata ca instrument de HR pentru cresterea angajamentului si stimularea transferului in practica a programelor de invatare.

Romana este licentiata in Comunicare si Relatii Publice si a absolvit masterul in Marketing si Business Communication.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate