Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Vorbitori


Diana Voicu
Arhitect al Invatarii, MMM Consulting INT'L

In cariera ei profesionala, Diana s-a specializat in marketing, vanzari, comunicare si PR. Din 1998 a inceput sa lucreze in business, mai intai ca director de marketing al unei mari companii de distributie. Mai tarziu,  s-a alaturat lui Ion Tiriac in cadrul Fundatiei Olimpice Romane pentru a promova si construi marca olimpica, pentru a asigura finantarea loturilor olimpice ale Romaniei din fonduri obtinute de la sponsori. A fost director de marketing al Alexandrion Group si director de conferinte in cadrul grupului Forum Invest-Media On.

Incepand cu anul 2004, Diana a ales o cariera de trainer si consultant de resurse umane, mai intai in cadrul companiei Response, apoi pe cont propriu. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer service. 

Printre companiile in cadrul carora a derulat programe de instruire se numara: Toyota Romania, Star Foods, Nestle, Carrefour, Romtelecom, DISTRIGAZ Sud, OMV-Petrom, Syngenta, Moller Electric Romania, Bioderma, Help Net, Credit Europe Bank, Tarom, Pirelli, Zentiva, Apa Nova, Biofarm, Raiffeisen Bank, Siemens, Zentiva, Plastipak Europe, Alstom Transport, Novartis, Banca Romaneasca,  Apa Nova, Infineon, Cefin, Biofarm, BCR,  Astra Zeneca, 3M, Baneasa Developments, Groupama, Merck Sharpe Dohme, Regina Maria, Whiteland, Cegedim.

Ca parte a echipei MMM a creat in mod continuu imbunatatiri asupra celui mai bun program de TOT de pe piata. Diana contribuind la formarea catorva sute de traineri sectorul bancar din carul BCR, Raiifeisen Bank , Banca Transilvania, Bancpost,  BRD, etc. 
Diana este consultant certificat Persona Global, tutor al programelor Chartered Institute of Marketing, UK si coach certificat Solution Focus. A absolvit la Open University Business School atat Management cat si Project Management (CCI).Viviana Andone
Arhitect al Invatarii, MMM Consulting INT'L

Viviana are peste 10 ani experienta in training si consultanta, dezvoltarea centrelor de evaluare, dezvoltarea competentelor manageriale pentru cienti precum: Pirelli, Holcim Romania; Wurth, Asesoft, Parada, Ministerul transporturilor, etc.
A realizat de asemenea proiecte de consultanta  in resurse umane pentru manageri (Cefin, Calsonic Kansei, Tarom, Novartis), echipe de vanzare (Siemens, Ulker), proiecte de formare si dezvoltare, teambuilding trainer (Pirelli, RBS Bank, Tarom), coordonarea, implementarea si administrarea programelor de training.
 
Este specializata in Psihologie organziationala, Dezvoltare organizationala, Sisteme de HR, Vanzari si Marketing. Printre temele preferate se numara: Comunicare, Managementul Timpului, Cresterea eficientei personale, Valorificarea potentialului propriu, Automotivare si vointa. 
Viviana este consultant certificat Investors in People.

Viviana a absolvit doua programe de master in Administrarea si Dezvoltarea Resurselor  Umane si Psihologie Organizationala si Resurse umane in cadrul Universitatii din Bucuresti. In 2008 a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul aceleiasi Universitati, specializandu-se in psihologie Organizationala. 
A absolvit, deasemenea, cursul de Management al Performantei sustinut in cadrul Open University UK prin compania reprezentanta in Romania, Codecs.Romana Baia
Partner, Head of Research & Development, Trend Consult

Romana Baia este Partener si Head of Research & Development in cadrul Trend Consult, unul dintre jucatorii cheie ai industriei de training si consultanta. Cariera si-a inceput-o in domeniul educatiei, urmata de 7 ani dedicati coordonarii proiectelor de de relatii publice in cadrul unei agentii din Romania. 

In 2005, Romana s-a alaturat echipei Trend Consult, fiind responsabila de zona de cercetare, analiza a nevoilor si dezvoltare a programelor de invatare din arii precum management, vanzari, negociere, comunicare, leadership. In 2014, Romana a coordonat dezvoltarea primei platforme locale de gamification, utilizata ca instrument de HR pentru cresterea angajamentului si stimularea transferului in practica a programelor de invatare.

Romana este licentiata in Comunicare si Relatii Publice si a absolvit masterul in Marketing si Business Communication.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate